Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir çarpıp kaçma vakası yardım lütfen

Serkan_UR
29-05-2013, 11:00
DUDULLUDA Bir arkadaşımın 2013 honda civicine 52 HH 349 Plakalı araç çarpıp kaçmış park sensörü tampn 1000 tl yi askın hasar var..ne yapmak lazım bu plaka ile ilgili bilgi bulabilirmiyiz..

Şimdiden teşekkür ediyorum

SOMEONESPECIAL
29-05-2013, 11:03
Olay yerinde foto çekip ihbar etmen lazım karşı tarafın plakasını.
Sigorta şirketine göre de değişiyor presedür. Trafik sigortası hangi şirket ?
Acente aslında en doğru bilgiyi verir

TünayK
29-05-2013, 11:12
şu anda bir hırsızlık vakasıyla meşgulüz, onu halledelim ilgili arkadaşlar el atar hemen...

Serkan_UR
29-05-2013, 11:12
Belki vuran vatandaşa ulaşabilirse dava açıcam şahidim var deyip maduriyetini giderebilir diye düşünüyor...en kötü dediğin gibi yapılcak abi

SOMEONESPECIAL
29-05-2013, 11:14
şu anda bir hırsızlık vakasıyla meşgulüz, onu halledelim ilgili arkadaşlar el atar hemen...

Geberteceksin beni bi gün :hahaha:

SOMEONESPECIAL
29-05-2013, 11:15
Belki vuran vatandaşa ulaşabilirse dava açıcam şahidim var deyip maduriyetini giderebilir diye düşünüyor...en kötü dediğin gibi yapılcak abi

Atı alan Üsküdar'ı geçmiş... Çok zor ulaşman adama

Serkan_UR
29-05-2013, 11:19
:)Bugn çok pozitifsin abi :P bunu neye borçluyuz hehhe

:)ya hani biz üstümüze düşeni burdaki arkadaşların sayesinde yapalım ilgilenmiş olalım gerisi arkadaşı ilgilendiricek artık.

hayırlısı

SOMEONESPECIAL
29-05-2013, 11:25

:)ya hani biz üstümüze düşeni burdaki arkadaşların sayesinde yapalım ilgilenmiş olalım gerisi arkadaşı ilgilendiricek artık.

hayırlısı

Bana mı diyon :)

Sen niye uğraşasın ki ? Ver plakayı sigorta şirketine foto ve tutanak ve şahit ifadesiyle
şirket gitsin yaptırsın o plakanın trafik sigortasından...

Başka bi formül ben bulamadım ?

TünayK
29-05-2013, 11:26

hayırlısı

tabi biz üstümüze düşeni yapalım ama dediğim gibi ekiplerin hepsi dışarıda...hepsi dolandırıcılık vakasıyla ilgileniyor.

kimisi gangster pıçaklamaya gitti,
kimisi savcı tokatlayacak,
kimisi yeni akıllar verme peşinde,

ekipler bi gelsin akşama doğru bu işi de çözeriz:D

YavuzNaz
29-05-2013, 11:44
Aynı durumdayım şuan, geçen hafta cuma günü aracıma bir kamyonet ile vurup kaçtılar, öğrendiğim prosedüre göre vurup kaçan aracın sigorta şirketi ile görüşüyorsunuz, bir çözüm yolu sunmazlar ise hasarınızı yaptırıp faturası ile birlikte savcılığa şikayette bulunuyorsunuz, vurup kaçan araç sürücü polis tarafından çağrılıyor, araca vurduğu esnada etrafda aracınızı gören bir kamera varsa ve kaydı ibraz edebilirseniz çözülme olayı çok yüksek ihtimal.

serkan demir
29-05-2013, 11:45
geçmiş olsun kardeşim. acenteye danış en kısa yoldan öyle çözersin hatta tanıdık sıgortacı yada exper varsa bulursun plakadan.

Day Walker
29-05-2013, 11:49
tabi biz üstümüze düşeni yapalım ama dediğim gibi ekiplerin hepsi dışarıda...hepsi dolandırıcılık vakasıyla ilgileniyor.

kimisi gangster pıçaklamaya gitti,
kimisi savcı tokatlayacak,
kimisi yeni akıllar verme peşinde,

ekipler bi gelsin akşama doğru bu işi de çözeriz:D

ahaahahahha bu ne bee :D

mert_can 41
29-05-2013, 11:50
Polisi arayıp tutanak tutulduysa fotorafla birlikte sigorta dan yaptırabilirsiniz polis karşı taraftan yakaladığı zaman masrafı çıkartıyodu sanırım bi yanlışım yoksa benim bildiğim böyle :)

Serkan_UR
29-05-2013, 11:52
Bana mı diyon :)

Sen niye uğraşasın ki ? Ver plakayı sigorta şirketine foto ve tutanak ve şahit ifadesiyle
şirket gitsin yaptırsın o plakanın trafik sigortasından...

Başka bi formül ben bulamadım ?

Açıkcası burda bazı arkadaşlar var plakaya göre adres isim bilgisi verebiliyor onlardan bu bilgiyi almak :)

ona göre ulaşılabilirse ulaşılcak yoksa tek çare senin formül :D gerçekler acıdır durumu

azrail
29-05-2013, 12:11
polisi çağıracaksın. tutanak tutup şikayetçi olacaksın.(polis tamam biz bulacaz deyip ilgilenmeyecek. ancak senin dosyan açık olacak. 6 ay sonra kapanmamış dosyaları araştırdıklarında karşı tarafa ulaşıp seni çağırabilirler)
siz tutanaktan hemen sonra birilerini bulup karşı tarafın sigortasından adamların telefonuna ulaşıp görüşün. şahit ve kamera kayıtlarının olduğunu aynı zamanda sikayetci olduğunuzu söyleyin. mahkeme masraflarıyla birlikte başlarına büyük bela alacaklarını söyleyin. adamlar bunları duyunca muhtemelen hemen gelip normal kaza gibi gibi rapor tutmak isteyecekler. gerisi size kalmış

PiscocuK
29-05-2013, 12:29
kardeşim git tamircine onlar işi biliyorlar zaten tutanak tuttur dilekçe yazdır kendi sigortandan yaptır uğraşsanda daha çok zaman ve para harcarsın

Equinox
29-05-2013, 12:35
Aynısı başımıza gelmişti biri plakayı almış, karakola gittik direk vuranı çağırdılar oda kabul etti ve yaptırdık. Bence önce karakola gidin resim filanda çekilmiştir zaten.

levent
29-05-2013, 12:47
Tünay bugün formunda :D

Geçmiş olsun bu arada kamera kaydı bulmaya çalışın, her halukarda siz kaskodan yaptıracaksınız kasko karşı taraftan almaya zorlayacak diye biliyorum ben

Serkan_UR
29-05-2013, 12:50
aynen sizin özetledğiniz gibi olmuş :)polis aramış adamda tutuşmuş geliomuş

teşekkürler herşey için konu silinebilir yada kilitlenebilir sisteme göre

turkerrr
29-05-2013, 13:09
Çarpan aracın trafik sigortası Axa ... Arkadaşın kendi kaskosundan dosya açtırırsa daha rahat eder ... rücu edileceği için hasarsızlığı bozulmaz ...