Orijinalini görmek için tıklayınız : debriaj yandı yardım..!
Öncelikle böyle önemli bir zamanda alakasız bir konu açtığım için özür dilerim.
2 saat kadar önce caddede konvoyda gaza geldim debriajı yaktım.
Şanzuman Bostancıda sökülecek sipariş verip 1 ay beklemek istemiyorum, hakkıya debriajı yapabilecek bildiğiniz bir yer var mıdır? Anadolu yakası tercihim ancak iyi iş olursa her yere götürür yaptırabilirim, Araç 300+hp onu da belirteyim. Şimdiden teşekkürler
Ankarada bi bronz balataci oneriliyordu, forumda ufak bir arastirma yaptiginda bilgiye ulasacaksin.
Cok ovuyorlardi forumda o ustayi. Son olarak "Ghibli" nickli uye sanirim yaptiriyordu, konu acmisti, yanlis hatirliyorda olabilirim.
Ankarada bi bronz balataci oneriliyordu, forumda ufak bir arastirma yaptiginda bilgiye ulasacaksin.
Cok ovuyorlardi forumda o ustayi. Son olarak "Ghibli" nickli uye sanirim yaptiriyordu, konu acmisti, yanlis hatirliyorda olabilirim.
+ 1
gecmısolsun
serdar_yuksel06
03-06-2013, 03:31
Ankara şaşmaz da bi usta mevcut MeRtCaN abi ye ulaşırsan yardımcı olur sana
teşekkür ederim, araştırıp buldum Şahin ustayı, yarın bir telefon açıp durumu anlatacağım
aklında olsun yolladıgın gunun ertesı gunu aksamı gerı yolluyo diye bılıyorum(yogun degılse)
pashaboy
03-06-2013, 08:20
ANAKRA ŞAŞMAZDA şahin usta var bende audi s4 e yaptırmıştım yaklaşık 1.5 yıl oldu hala problemsiz.
civic@ef
03-06-2013, 08:39
debriyajı yollarken baskı balata volan olarak gönderin kaçırma gibi bir sorun yaşamazsınız. ben bir senedir kullanıyorum geçenlerde şanzıman tamiri için söktüğümde kontrol ettim zerre kadar yıpranma yoktu
Ankara'da Sahin usta halleder, gecmis olsun
her marka araca yapılabiliyormu? mesela h22a prelude ?
civic@ef
03-06-2013, 10:32
istediğiniz arabaya yapıyorlar ben hasan ustaya yaptırdım gerçi balatayı çaktığı kısmı kendisi yaptırıyor baskı yaylarını güçlendiriyor felan biraz titreme oluyor ama çokçok iyi tutuyor.
Turboğuz54
03-06-2013, 14:12
Hazır konu varken acmıyım benim e46 nın smg ısınınca kaçırmaya başladı trafikte yoğun trafikte uzun durkalk yapınca araba nerdeyse kalkmıcak duruma geliyo bu usta halledebilirmi bunu
Şahin Usta bu işin son noktası.
EmrahERKAN
03-06-2013, 14:23
Aynı Şekilde ben yaptırdım ankaradaki şahin usta da performans debriyaj olması lazım dükkanın ismi. Baskı balata Volan 3 lüsünü gönderdim ben. 30 bin km olmuştur yaptıralı neredeyse bunu neredeyse her aksamı yarısmakla denebilir drag rolling vs hepsini yaptım. daha zerre kadar kaçırma görmedim balata da
benim iş biraz değişti, araç marş da basmıyor, henüz şanzuman inmedi ancak ilk kontol sonrası ustam ya volan parçalandı ya da saplamaları koptu diyor, volan fidanza, merakla bekliyorum ne çıkacak diye :)
Bence saplamaları gitti. 106 gti sahipleride Fidanza volandan saplama konusunda çok çekti.
Hakan Girginer
04-06-2013, 02:33
Beyler, bronz balata ile ilk kavrama sorunu yaşamıyor musunuz?
Mesela, dar bir otopark içinde manevra yaparken titreme, silkeleme, zıplama olmuyor mu?
Bayrampaşalı
04-06-2013, 15:02
Beyler, bronz balata ile ilk kavrama sorunu yaşamıyor musunuz?
Mesela, dar bir otopark içinde manevra yaparken titreme, silkeleme, zıplama olmuyor mu?
ben maslakta bi ustada yaptırdım cok güzel oldu yumaşak ve kavrama sorunu yok hiç titreme falan sorunum olmadı 9 aydır kullanıyoruz günlük olarak tavsiye ederım abi
Hakan Girginer
04-06-2013, 15:05
Çok sağol bilgi için.
Detay verebilir misin?
baskı balata volan komple yenileniyor, volanı henüz sökmedik ancak sorun saplamalarda, formunun bozulabileceğini düşündüğüm için fidanzayı onarıp yedeğe alacağım, daha haflf bir volan ile devam edeceğim; hem stage 2 olan debriaj bahaneyle 3 oluyor
Patisever
18-06-2013, 18:53
kaç tl buluyor bu işlem beyler kendı baskı balatayı sokupmu yolluyoruz biraz acabilirmiyiz kendısımı yapıyor ankara
şaşmazdaki şahin usta ile görüştüm konuşmasından bu işin ehli olduğu belli ama fiyat biraz pahalı geldi bana
Patisever
18-06-2013, 18:59
şaşmazdaki şahin usta ile görüştüm konuşmasından bu işin ehli olduğu belli ama fiyat biraz pahalı geldi bana
kaç tl baskı balata ve garanti veriyormu 3-5 kişi olsak ne değişir sorsaydın
şahin ustayla dün görüştüm 2 ayrı fiyat verdi 600 lira ve 1000 lira bin tl liğe her türlü garanti veriyo diğeri ***** :)
Sonuç olarak aşağıdaki seti getirttim , bu hafta takılacak.. Bu sefer markaya takılmadım zira ACT baskı balata ile Fidanza volan 3 saniyede aramızdan ayrıldı :)
Setten memnun kalırsam sadece 1 balata siparişi daha vereceğim yedek olsun
http://i41.tinypic.com/dgmmoh.jpg
Patisever
19-06-2013, 09:26
Sonuç olarak aşağıdaki seti getirttim , bu hafta takılacak.. Bu sefer markaya takılmadım zira ACT baskı balata ile Fidanza volan 3 saniyede aramızdan ayrıldı :)
Setten memnun kalırsam sadece 1 balata siparişi daha vereceğim yedek olsun
http://i41.tinypic.com/dgmmoh.jpg
ozan bu ankarada yaptırılan baskı balatamı kendı baskı balatanımı gonderiyorsun üstünemi cakıyorlar araca gore fiyatıda değişiyormu ebaydan bakmıstım bu tarz bir baskı balataya fiyat olarak ortalama aynı gibiydi 3 asag ı5 yukarı ama ankarada yaptırmanın avantajı sıkıntı olursa hemen gonderilip alınması