Orijinalini görmek için tıklayınız : YouTube ' de sıkıntı çeken varmı ?
SerhatA.
04-06-2013, 19:14
3 gündür diğer tüm sitelerden video izlerken, YouTube üzerinden hiç video izleyemiyorum..
3. Saniyeye kadar doluyor sonra daha ilerlemiyor donuyor
Varmı bu sıkıntıyı çeken yoksa sıkıntı benim PC demi ?
( NOT : Flash player güncel, Chrome kullanıyorum )
S.Özeren
04-06-2013, 19:15
bende sorun yok bugün karadayı izledim arkasından bitanede film izledim
Video 3. Saniyede donuyo, bekleyince geliyo, bu seferde ses yok. Sayfayı yenileyince normale dönüyo bende.
Mozilla kullanıyorum bende. İnt. Explorer'da böyle bişi olmadı ama. Bide yavaş derler :D
SerhatA.
04-06-2013, 19:16
Arkadaşın dükkandan bende sıkıntı çekmiyorum , bi youtube için formatla uğraşmakda istemiyorum modeme resetde attım olmadı
bende problem var bazen hata var dıyo açmıyor bazende goruntu var ses yok
SerhatA.
04-06-2013, 19:17
bende problem var bazen hata var dıyo açmıyor bazende goruntu var ses yok
aynen bu sorunu yaşıyorum tam olarak, lazım da oluyor site birşey izleyemiyorum :ofk:
timucintt
04-06-2013, 19:20
bende bazen açmıyor geç açıyor geç açınca ses olmuyor F5'e çakıyorum düzeliyor...
Juggernaut
04-06-2013, 19:22
Chorme da çoğu zaman banada aynısı oluyor o yüzden firefoxta açıyorum.
ProdriveSTI
04-06-2013, 19:22
Bunu dener misiniz bide ?
http://www.techturkey.com/forum/6837516-post11.html
Youtube açılmıyorsa eğer ;
Windows / system32 / drivers / etc / host dosyasını not defteri ile açıp içinde 127.0.0.1'den sonra ki ip'leri silin düzelir.Eğer başka ip yazmıyorsa,ağ bağlantılarından dns girdiyseniz onu silin ya da alternatif başka dns girin.
SerhatA.
04-06-2013, 19:23
Tarayıcı değişmekde istemiyorum Chromede kısa yollarımı hepsini güzel ayarlamışım....
Mecburen sadece youtube için FireFox kuracaz galiba
SerhatA.
04-06-2013, 19:24
Bunu dener misiniz bide ?
http://www.techturkey.com/forum/6837516-post11.html
Başka DNS yazmıyor, kendi DNS'm vardı onu sildim otomatik yaptım başka yazdım oda olmadı...
SerkanYazgan.
04-06-2013, 19:26
sansür var şuan o yüzden böyle oluyor arkadaşlar.
SerhatA.
04-06-2013, 19:29
sansür var şuan o yüzden böyle oluyor arkadaşlar.
Neyin sansürü ? Ülke çapında yaşanan olaylar yüzünden dolayımı ?
işyerimdeki pc de aynı sorunlar bendede oluyor , evde kendi bilgisayarımda sıkıntı yok
Bende de mevcut aynı sorun.
SerkanYazgan.
04-06-2013, 19:38
Neyin sansürü ? Ülke çapında yaşanan olaylar yüzünden dolayımı ?
malesef, görüntülerin izletilmesi ve yükletilmesi istenmiyor. Çünkü bunun başka bir açıklaması yok.Youtube da herşey normal TR den bağlananlarda sorun var.
SerhatA.
04-06-2013, 19:40
Hay arkadaş ya, ne haber izleyebiliyoruz internet üzerinden nede başka videoları müzikleri.... sinirlendim
SerhatA.
04-06-2013, 19:43
Şimdi mozilla yükledim ondan da giremiyorum
PiscocuK
04-06-2013, 19:45
aynı sorun bende de var..yazılanları yaptım halaa var :)
SerhatA.
04-06-2013, 19:55
Sorun şu ki müzik dinlemeden asla yapamam ve müzik arşivim yok :)
Hep youtube üzerinden takılıyordum, fizy falan uğraşmakda istemiyorum....
benim de problemli sabahtan beri izleyemiyorum :D
SerhatA.
04-06-2013, 20:15
İzlenecek çok rolling ve pist videoları var ya :D bi an önce düzelse bari..
İbrahim33
04-06-2013, 23:37
Bende hiç açılmıyor bazen videolar.
Burak E.
05-06-2013, 00:03
aynı sorun bendede var crome , mozilla,expolerer de bile açmıyor videoları arada bi canı isterse acıyor o kdar nasıl cözücez bu durumu.
yoo şıkırr şıkır çalışıyo bende :D hatta şuan serap sapazla egleniyom :D
http://www.youtube.com/watch?v=n6bX6C0tJGA
bende de problem var mozilla kullanıyorum, bazen donuyor ses gelmiyor. hata veriyor opera kurdum oda aynı, nette araştırdım biraz mozilla için çerezleri silin düzelir yazmışlar sildim düzeldi arada yine yapıyor anlamadım gitti
Yeni Mesajlar butonuna bastım 6900'sn sonra deneyin dedi :D
Bendede bi problem yok, tıkır tıkır işler yolunda :)
tayreep_john
05-06-2013, 02:53
geçende böyle bi konu vardı gece saat 1-2 gibi gidiyo youtube sabah tekrar düzeliyo o sabaha karşı aralığında bende hiç izleyemiyorum..
SerhatA.
05-06-2013, 10:05
Sorun hâlâ devam ediyor... boş yere format atmak istemiyorum beklicem biraz daha
aynen sıkıntılar devam edıyor ne zaman gecer acaba
tunerviper
05-06-2013, 14:12
google chrome kullananlar stealthy kurun. Chrome eklentilerden. Bütün yasaklı siteleri ve youtube yi rahat açıyor bende.
Yiğit G.
05-06-2013, 14:21
3 gündür diğer tüm sitelerden video izlerken, YouTube üzerinden hiç video izleyemiyorum..
3. Saniyeye kadar doluyor sonra daha ilerlemiyor donuyor
Varmı bu sıkıntıyı çeken yoksa sıkıntı benim PC demi ?
( NOT : Flash player güncel, Chrome kullanıyorum )
buyrun
Yavaş Dolan Youtubenin Çaresi Burda! [SSLI ANLATIM][REF LISTESI EKLENDI] (http://forum.donanimhaber.com/m_73967392/tm.htm)
buyrun
Yavaş Dolan Youtubenin Çaresi Burda! [SSLI ANLATIM][REF LISTESI EKLENDI] (http://forum.donanimhaber.com/m_73967392/tm.htm)
burda yapılanları deneyen varmı boştan yere uğraşmayalım çünkü birton bişey degiştirilcek :)
koraycano
05-06-2013, 14:54
bendede 14. saniyeye kadar yüklüyor sonra donuyor yada açılıyor ses yok falan
Sequental
05-06-2013, 16:42
Flash playeri kaldirin, guncelsurumunu yukleyin..Genelde flash cokuyor..
Kolay gelsin..
google chrome kullananlar stealthy kurun. Chrome eklentilerden. Bütün yasaklı siteleri ve youtube yi rahat açıyor bende.
kardeşim teşekkürler herşeyi denedim ama senin dediğin yol işe yaradı..bunu deneyin arkadaşlar sansur var youtube da o yuzden acılmyıor.arkadaşın dedigi stealtht sansuru ortadan kaldırıyor
bende de aynı sorun var.
izlemek istediklerimi indiriyorum
h.guroglu
05-06-2013, 19:09
bunuda denedim gene açılmıyor
bunuda denedim gene açılmıyor
stealtht i sag ustten yeşil yani aktif yapacaksın.calısır yani bi sıkıntı yok.
D16inside
05-06-2013, 22:55
Google DNS ayarı Windows XP - Sitelere Hızlı Girme - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=7jA0-Hpjmvw&feature=player_embedded)
dns ayarları 8.8.8.8 | 8.8.4.4 | yapmanız yeterlidir.
h.guroglu
06-06-2013, 07:52
stealtht i sag ustten yeşil yani aktif yapacaksın.calısır yani bi sıkıntı yok.
yaptım gene açmadı
Donanım haberden alıntıdır, bende işe yaradı.
Arkadaşlar kesin çözümü buldum. deneme yanılma yöntemiyle kendim buldum ve işe yaradı. bunu yaptığımdan beri açılmayan tek bir video bile olmadı..
Eğer google chrome kullanıyorsanız yapmanız gerekenler:
sağ üst köşedeki 3 çizgiye tıklayıp ayarları seçip ayarlar sayfasını açın, daha sonra alttan gelişmiş ayarlara tıklayıp "Ağ" başlığının hemen altındaki "proxy ayarlarını değiştir" sekmesine tıklayın alttan yerel ağ ayarlarını seçin (yerel ağınız için bir proxy kullanın yazan yere tık işareti koyun böylece gelişmiş sekmesini açabilirsiniz,)gelişmiş sekmesine girip orada HTTP yazan yerin yanındaki kullanılacak proxy adresi kısmına şunu girin 107.23.180.148 hemen yanındaki b.nok. yazan yere ise 8080 girip tamam diyerek çıkın, artık tüm videolarınız açılacaktır...
Donanım haberden alıntıdır, bende işe yaradı.
Arkadaşlar kesin çözümü buldum. deneme yanılma yöntemiyle kendim buldum ve işe yaradı. bunu yaptığımdan beri açılmayan tek bir video bile olmadı..
Eğer google chrome kullanıyorsanız yapmanız gerekenler:
sağ üst köşedeki 3 çizgiye tıklayıp ayarları seçip ayarlar sayfasını açın, daha sonra alttan gelişmiş ayarlara tıklayıp "Ağ" başlığının hemen altındaki "proxy ayarlarını değiştir" sekmesine tıklayın alttan yerel ağ ayarlarını seçin (yerel ağınız için bir proxy kullanın yazan yere tık işareti koyun böylece gelişmiş sekmesini açabilirsiniz,)gelişmiş sekmesine girip orada HTTP yazan yerin yanındaki kullanılacak proxy adresi kısmına şunu girin 107.23.180.148 hemen yanındaki b.nok. yazan yere ise 8080 girip tamam diyerek çıkın, artık tüm videolarınız açılacaktır...
bunu yapınca hiç bi yere girmedi :S
SerhatA.
06-06-2013, 14:31
bunu yapınca hiç bi yere girmedi :S
Yapalım mı yapmayalım mı ?
stealthy kurdum oda işe yaramadı... bu sorun ne kadar devam edecek böyle hiç birşey izleyemiyorum dinleyemiyorum
Yiğit G.
06-06-2013, 14:45
burda yapılanları deneyen varmı boştan yere uğraşmayalım çünkü birton bişey degiştirilcek :)
şu anda yapılı bende sorun yok güzel çalışıyor.
Yapalım mı yapmayalım mı ?
stealthy kurdum oda işe yaramadı... bu sorun ne kadar devam edecek böyle hiç birşey izleyemiyorum dinleyemiyorum
yapmayın eski haline döndüm bende zaten, o şekilde yapınca ayarları hiç bi sayfa açılmadı.
Yiğit G.
06-06-2013, 15:38
yapmayın eski haline döndüm bende zaten, o şekilde yapınca ayarları hiç bi sayfa açılmadı.
lan şunu yapcan beeee
full stock olarak kullanıyorum, sıfır sıkıntı :)
SerhatA.
06-06-2013, 16:04
lan şunu yapcan beeee
Vista için olmasın bu
Flash playeri kaldirin, guncelsurumunu yukleyin..Genelde flash cokuyor..
Kolay gelsin..
Abi flash playeri kaldırıp yenıden yükleyecektım kaldırdım ama hala videolar acılıyor youtubedan ve hızlandı. Tarayıcım yandex , normalde acılmaması lazım degılmı ben anlamadım :D
Yiğit G.
06-06-2013, 17:21
Vista için olmasın bu
hocam ne vistası allanıseversen :D
h.guroglu
06-06-2013, 17:22
benimki kendiliğinden düzeldi sabah girmiyordu işten geldim açtım şimdi giriyor nasıl oldu anlamadım yaw :D
SerhatA.
07-06-2013, 02:13
hocam ne vistası allanıseversen :D
Adamın alıntı yaparak gösterdiği sistem vista, dedikleride XP de yok hedef konumunu düzeltemiyorsun mesela
ben youtube hiç kullanamıyoum hiç açılmıyor videolar, bazen şans eseri açılırsa izliyorum, firefox chrome explorer hepsi aynı
lan şunu yapcan beeee
valla kanka kurcalarken kendi kendine düzeldi anlamadım bende işyeri bilgisayarı sıkıntılıydı zaten dns falan oynamak yasak :D nasıloldu bilmiom ahah
benimki kendiliğinden düzeldi sabah girmiyordu işten geldim açtım şimdi giriyor nasıl oldu anlamadım yaw :D
+1 :D
Yiğit G.
07-06-2013, 12:14
Adamın alıntı yaparak gösterdiği sistem vista, dedikleride XP de yok hedef konumunu düzeltemiyorsun mesela
var varda ordan yapmıyorsun , bende basta aa nerde bu dedim sonradan kısayol yapıpmı yaptım masa üstüne veya direk firefox exe denmi aldım hatırlamıyorum ama yapılıyor.
valla kanka kurcalarken kendi kendine düzeldi anlamadım bende işyeri bilgisayarı sıkıntılıydı zaten dns falan oynamak yasak :D nasıloldu bilmiom ahah
+1 :D
dns ile ilgisi yok zaten kanka tarayıcı ve ona yüklü flash dan sıçıyor zannedersem.
Sequental
07-06-2013, 21:28
Abi flash playeri kaldırıp yenıden yükleyecektım kaldırdım ama hala videolar acılıyor youtubedan ve hızlandı. Tarayıcım yandex , normalde acılmaması lazım degılmı ben anlamadım :D
Flash'in standart tirtligi..
Mozilla ile de uyumlu degil zaten..
Sendeki tarayicida ise tamamen dusman kesilmisler:)
Video aciliyorsa devam et oyle, en azindan 3cu parti iyilestirici program yukleyip, agirlastimamis olursun tarayiciyi..
Buradan su sonuc cikar:
Yandex'de flasin yapacagi isi zaten tarayici kendi icinde barindiriyormus, kodec cozucu extradan bir eklentiye gereksinim yokmus!!