Orijinalini görmek için tıklayınız : vtec2 gaz yememe problemi :((
arkadaşlar selam aracım 2004 model vtec2 89.000 km de bakımları yeni yapıldı bujiler hava filtresi yeni değişti, fakat bir sorunum var hala anlayamadığım, Aracıma mugen power marka egzoz taktırdım ve orta susturucuyu iptal ettirdim, ettirdiğim günden beri aracıma seyir halinde 2. viteste gazı sabit tutup birden yüklendiğim de aracım biraz duraksıyor ve ondan sonra yerinden fırlıyor yani gaza bastığım an tepki alamıyorum bunu neden yapar arkadaşlar başına gelen yada bilen varsa LÜTFEN benimle paylaşırmı acaba. şimdiden teşekkürler:soru:
Orta susturucuyu iptal etmeniz geri basıncı düşürmüştür. Orta susturucu yerine spor orta susturucu kullanırsanız eski gaz tepkisini yakalayabilirsiniz
bence sunu deneyin tapa haz yapmadan once ceyrek basin sonra kademeli olarak tapa gaz yapin :)
mcolgecen
17-06-2013, 22:01
Ep2 aracımda headers -51 mm düz boru sonada 76 lık susturucu taktığımda aynı sıkıntıyı yaşamıştım gaza yüklendiğimde araç yığılıyor ondan sonra açılıyordu sona 63 mm varex ortayada 51 mm free flow susturucu takmıştım canavar olmuştu sıkıntı kesinlikle egzozun çapından kaynaklanıyordur .
Ep2 aracımda headers -51 mm düz boru sonada 76 lık susturucu taktığımda aynı sıkıntıyı yaşamıştım gaza yüklendiğimde araç yığılıyor ondan sonra açılıyordu sona 63 mm varex ortayada 51 mm free flow susturucu takmıştım canavar olmuştu sıkıntı kesinlikle egzozun çapından kaynaklanıyordur .
free flow susturucuyu nasıl temin edebilirim peki