Orijinalini görmek için tıklayınız : e46 sedan Harman Kardon sistem
Arkadaşlar hayırlı günler.harman kardon komple set var yalnız set coupeden çıkma . Benim aracım sedan bazı yerlerinde farklılıklar var .Coupeler kapı kolunun yanında sedanlarda aynaların iç tarafında tiz leri. Ekipmanlar arasında fark varmıdır ? Mesela kapı kolundaki tizi söküp sedanın tiz yuvasına oturtulurmu ? yoksa illaki sedandan çıkma bişilermi bakmam lazım ?
teşekkürler.
Turboğuz54
19-06-2013, 18:01
Uymuyo diye biliyorum fakat denemekte fayda var
wrcsinan
20-06-2013, 01:06
Uymasi icin islem gerekir. Aracin orjinaligini bozmayin. Bence e46daki harman cok iyi degil daha iyileri takabilirsiniz
Uymasi icin islem gerekir. Aracin orjinaligini bozmayin. Bence e46daki harman cok iyi degil daha iyileri takabilirsiniz
Aynen öyle ; amaç kaliteli ses almaksa e46 da hk pek neşeli değil .
Kendi aracımda var bi esprisi yok yani satarken harman-kardon var diyebilmekten başka...
Aynen öyle ; amaç kaliteli ses almaksa e46 da hk pek neşeli değil .
Kendi aracımda var bi esprisi yok yani satarken harman-kardon var diyebilmekten başka...
kesinlikle
değerli yorumlarınız için teşekkürler .. taktırmam halinde kapı döşemeleride deliniyormuş orj. gibi olmayacağından dolayı vazgeçtim ..