Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankarada Yatırımlık Arsa
wiesmann
21-06-2013, 08:29
Arkadaşlar merhaba,
bu forum sayesinde otomobil dışında bir çok konuda da fikir sahibi oldum. BES gibi..
açıkçası para işlerinden çok anlamam. bugünlerde bir miktar para ile arsa alıp 5 sene filan unutup değerlenmesini beklemeyi düşünüyorum.
Özellikle Ankara' da şuan mühye(bulunabilirse), karataş ve yakupabdal gibi yerler ön plana çıktı gibi.bu bölgelerle ilgili yatırımı yada bilgisi olan var mıdır?
yada bunlara alternatif tavsiyesi?
saygılar
ankaranın en büyük arsacıları ile tanışıklılığımız, bu işi yapmışlığımız var. proje danışmanı ve koordinatörü babam. istediğniiz her konuda detaylı bilgi için bana ulaşın.şuan en güncel bölgeler,
bağlıca ( başkent üni arkası ) , incek ted koleji yanı yumru tepe. bağlıca imara çıkmış vaziyette. yumrutepe ise bizimde şuan projemizin olduğu bir bölge. konut projelerinde ankarada ve türkiyede öncü firmalar ( isim vermeyim ) yumrutepede inşaatlara başladılar. hali hazırda bizim projemiz ile beraber 3 proje var benim bildiğim.
dediğim gibi bana ulaşırsanız en iyi şekilde yardımcı oluruz size.
Benim dede çok meraklı arsaya alır satar birşeyler yapar en son mühye tarafı ve konya yolu(gölbaşı) iyi prim yapıcak diyordu.
Benim dede çok meraklı arsaya alır satar birşeyler yapar en son mühye tarafı ve konya yolu(gölbaşı) iyi prim yapıcak diyordu.
oralar prim yapalı çok oldu :)
kaymağı yendi yani.
kaymağı yendi yani.
eskişehir yolunda golf kent civarı nasıl?
Ahmet Saraçoğlu
21-06-2013, 09:08
Bütçe ne kadar?daha geçen hafta bu iş için gittik.pm atın görüşelim hocam.
wiesmann
21-06-2013, 09:08
karatas koyu eymir golune yakinligi nedeniyle dikkatimi cekti onat pm attim
eskişehir yolunda golf kent civarı nasıl?
çok uzak golf kent bence. daha çok zaman alır oraların gelişmesi oturması.
burakburn
21-06-2013, 10:43
ankara - kazan arası bi araştırın bence
By CrAzY
21-06-2013, 11:00
Ben kazanda oturuyorum değerli fakat bende arıyorum 500 ile 800 mt2 kadar 35 bin tl kadar nakidim var :)
wiesmann
21-06-2013, 11:10
Takipteyim bende konuyu.
takip etmeli herkes yoksa gidip kendi arabami satip 70-80 e kazali s2k alicam
takip etmeli herkes yoksa gidip kendi arabami satip 70-80 e kazali s2k alicam
Araba anca para kaybettirir, arsa çoğu zaman kazandırır :)
Antalya da düşünürseniz expo 2016 nın yapılacağı bölge yatırım için oldukça müsait..yeleşim artık antalyanın doğusuna doğru olacak :)
flexamin
21-06-2013, 13:57
yakupabdal da 8 dönüm arsa var bir arkadaşımda.
wiesmann
21-06-2013, 15:03
Antalya da düşünürseniz expo 2016 nın yapılacağı bölge yatırım için oldukça müsait..yeleşim artık antalyanın doğusuna doğru olacak :)
arastiriyim rahatsiz ederim sizi sonrasinda :)
wiesmann
21-06-2013, 15:04
yakupabdal da 8 dönüm arsa var bir arkadaşımda.
parsel ve fiyat nedir? pm alabilirmiyim
flexamin
21-06-2013, 15:31
arkadaşımın isimini tel nosunu pm olarak atıyorum
wiesmann
21-06-2013, 17:33
Bütçe ne kadar?daha geçen hafta bu iş için gittik.pm atın görüşelim hocam.
posta kutunuz dolu pm atamıyorum
MPower's
21-06-2013, 20:06
ankara kazan da düşünürseniz villa arazilerinin oldugu bölgede imarlı - imarsız arazimiz mevcut ufak çapta. uygun fiyatlara yardımcı olurum.
wiesmann
21-06-2013, 20:31
ankara kazan da düşünürseniz villa arazilerinin oldugu bölgede imarlı - imarsız arazimiz mevcut ufak çapta. uygun fiyatlara yardımcı olurum.
kazan tarafını dusunmuyorum sagolasın
By CrAzY
23-06-2013, 22:38
Pm atdım dönüş bekliyorum
ankara havalımanı yolunda akyurt da 3bın metrekarelık arsamız var parca sekılde satın almak ısteyen varsa ıletısıme gecerse sevınırım
Hava alani yolunda 5 sene unutunca cok deger kazanacak cok yerler var.bu yeni fuar alani falan filan ve bunun gibi cok sey yapiliyor.orda arsa tarla alim satimi yapiyoruz ilgilenen olursa bana ulasabilir
Hava alani yolunda 5 sene unutunca cok deger kazanacak cok yerler var.bu yeni fuar alani falan filan ve bunun gibi cok sey yapiliyor.orda arsa tarla alim satimi yapiyoruz ilgilenen olursa bana ulasabilir
bızde var hacı ne yapak satmayak mı degerlenecek dıyosun:D 15 sene once almıstık:D
By CrAzY
23-06-2013, 22:57
Onur abi parça parça satabiliyorsan 800 veya 1000 mt2 fiyat alaym plsss :D
bızde var hacı ne yapak satmayak mı degerlenecek dıyosun:D 15 sene once almıstık:D
Ada parsel fiyat ver pm den :D
İmrahor köyü civarında bulabilirsiniz
ankara havalımanı yolunda akyurt da 3bın metrekarelık arsamız var parca sekılde satın almak ısteyen varsa ıletısıme gecerse sevınırım
ada parsel ve istediğiniz fiyatı 3 dönüm için yollarmısın.
wiesmann
25-06-2013, 08:20
İmrahor köyü civarında bulabilirsiniz
ımrahor ve yakupabdal secenekler arasında evet..cankaya beledıyesının ımar planı ıcerısındeler ;)
DoganSuper
25-06-2013, 11:50
yakupabdal bu aralar baya gelişiyo ikeanın yapılması avm lerin yapılması fln çok etkileri. toki de bi yer kapatmış ordan. bi arsa olsa iyi degerlenir yani kısa sürede.
cgnozdmr
25-06-2013, 12:01
kaymağı yendi yani.
Onat bu yapracık tarafına ne diyorsun biraz bişeyler varda o tarafta :)
Onat bu yapracık tarafına ne diyorsun biraz bişeyler varda o tarafta :)
yakın zamanda ekmeği yenicek :)
Haymana düşünen varsa gelsin:)
wiesmann
25-06-2013, 15:08
onat aksam arayım bı konusalım
max 75000tl ile ufakta olsa bir arazi alınır mı ? nereyi tavsiye edersiniz ankaradan ? Günümüzde 75 liraya alınan arsa 5sene sonra ne kadar eder tahmini ?
wiesmann
04-05-2014, 08:55
biz gecenlerde daire aldik emlakci su donemin arsa icin daha mantikli oldugunu soylemisti..
75000tl ile gayet guzel arsa alinir sorup sorusturmak lazim.
Risendark
04-05-2014, 09:51
Kazanda bi arsamiz var onat abi ana yola falan yakın bi yerde çevresinde fabrikalar falan kuruluyormuş yalan olmasın sanayi mi ne yapılacakmış öyle diyordu bizimkiler nasıl bu kazan taraflarıda para edecek mi ?
Risendark
04-05-2014, 09:54
Abi bu fuar alanına yakın yerdede bi arsamiz var 10 yıldır duruyor hiç bişey olduğu yok ilerki tarihlerde geleceği parlak mı ?
Arkadaşlar arsa alırken imarli alin. Devletimiz tarlanin anasını ... 100 m2 yerinizin 60 m2 ni alıyor imar için ;)
pashaboy
04-05-2014, 10:56
ankara kazan keresteciler sitesinde çift minareli cami yanı Otoban kenarında 10 dönüm arsam var fabrika yapılabilie sanayi imarlı 6 dönüm kapalı 4 dönüm açık olarak projesi hazır bugun kiraya versen 70 bin tl civarında lojistik firmalarından kira elde edilebilir , fiyatı 3.750.000 TL Düşünürseniz GÖRÜŞEBİLİRİZ.
bende takıp edıyım bı de toprak alalım toprak zengını fln oluruz belkı
By CrAzY
04-05-2014, 11:15
Yav yokmu söyle ankara kazan susuz tarafında 800 1000 mt'2 imarlı 35 40 liraya ? Alalım
Şu anda Ankara da yatırıma en müsait Yapracık ve çevresi çünkü oranında imar işleri tamam Yaşamkent ve Toki Turkuaz arası imar işleri tamamlandı ve yakında oraya Ankara nın en lüks siteleri yapılacak gün geçtikçe değerleniyor ve şehir o tarafa kayıyor eğer biraz paranız var ise Ankara da Yapracık ve çevresini tavsiye ederim ancak biraz pahalı onuda göz önüne almak gerekli :)
Gölbaşı bölgesinde yatırım düşünen arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olurum..arsayı alırken dolandırılmadıgın sürece yani piyasa fiyatından alsan bile kardasın toprak herzaman prim yapıyor ama ucuzada alırsan tadından yenmez :)
canozyavuz
04-05-2014, 19:44
ankaranın en büyük arsacıları ile tanışıklılığımız, bu işi yapmışlığımız var. proje danışmanı ve koordinatörü babam. istediğniiz her konuda detaylı bilgi için bana ulaşın.şuan en güncel bölgeler,
bağlıca ( başkent üni arkası ) , incek ted koleji yanı yumru tepe. bağlıca imara çıkmış vaziyette. yumrutepe ise bizimde şuan projemizin olduğu bir bölge. konut projelerinde ankarada ve türkiyede öncü firmalar ( isim vermeyim ) yumrutepede inşaatlara başladılar. hali hazırda bizim projemiz ile beraber 3 proje var benim bildiğim.
dediğim gibi bana ulaşırsanız en iyi şekilde yardımcı oluruz size.
Yakalamışken bu taraflardan bilgisi olanları sorim. Bu İncek bulvarından ümitköye inen yol üzerinde AVM projesi var mı bildiğiniz? Kimi hastane yapılacak diyor kimi AVM ama net bilgisi olan pek yok.
Direk avm olarak benim duydugum yok. Bitisik nizam dukkanlar seklinde alisveris magazalari, dukkanlari yapiliyor.
Bu arada bayindir barajinin son etabinda, kibris koy mevkiinde 4250 m2 tarlamiz mevcut. Baska yere ziplamak icin satiyoruz. M2 si 20 tl den dusunenler ulasabilirler.
Arkadaşlar arsa alırken imarli alin. Devletimiz tarlanin anasını ... 100 m2 yerinizin 60 m2 ni alıyor imar için ;)
100 metre tarlan 50 ederken 60 metre arsan 80 oluveriyor oguzhan onu oyle dusunmemek lazim.ve uzun donemyatirim olarak alinacaksa kesinlikle tarla alinmali
Yav yokmu söyle ankara kazan susuz tarafında 800 1000 mt'2 imarlı 35 40 liraya ? Alalım
Benim bildigim o paralara oralarda imkansiz
Abi bu fuar alanına yakın yerdede bi arsamiz var 10 yıldır duruyor hiç bişey olduğu yok ilerki tarihlerde geleceği parlak mı ?
Sen bana ozelden yerini parselknj tam ver ne edecigini soyliyim.tarlami arsami?
Arsa değilde yatırımlık banka kiracılı iş yeri isteyen varsa pm atabilir :)
YBÜ alanındaki araziler için ne dıosunuz peki arkadaşlar?şuan bi yukselme var fiyatlarda ihale olduktan sonra.
100 metre tarlan 50 ederken 60 metre arsan 80 oluveriyor oguzhan onu oyle dusunmemek lazim.ve uzun donemyatirim olarak alinacaksa kesinlikle tarla alinmali
Fatih abi haklısın süreç biraz uzuyor Ama değeri de artıyor.ancak çok koyuyor bu durum :D Bizi bu biraz zor duruma soktu. En azından Mamak belediyesinde diyim :)
uzun vadeli yatırım yapmayı düşünenler incelesin
Çubuk Sesi Haber-Üniversite Kampüsünde Hafriyat Başladı (http://www.cubuksesi.com/?s=haber&id=2971&haber=universite-kampusunde-hafriyat-basladi)
şu andan itibaren tarla alım satım işi imkansız seviyelerinde o yüzden konunun pek bi önemi yok artık :)
şu andan itibaren tarla alım satım işi imkansız seviyelerinde o yüzden konunun pek bi önemi yok artık :)
üniversite arazisinin etrafı tarla olarak kalmaz dıye dusunuyorum,illaki imar geçecektir oradan. zaten arazının esenboğa tarafı imarli 1-2 sene içinde diğer taraflarda imarlı olur. bakanlıgın çıkardıgı kanunda da açıklıklar mevcut ayrıca sende okumuşssundur illaki.
tabi illaki imar geçicektir beklemek lazım ama şu anda bazı haller haricinde tapu işlem yapmıyor.
tabi illaki imar geçicektir beklemek lazım ama şu anda bazı haller haricinde tapu işlem yapmıyor.
oyuzden bende paylaşırken 1-2 sene beklemeyı dusunenler için diye yazdım.ayrıca genelgeyi okudum komple ve açıklar mevcut :D
oyuzden bende paylaşırken 1-2 sene beklemeyı dusunenler için diye yazdım.ayrıca genelgeyi okudum komple ve açıklar mevcut :D
ne gibi açıklar mesela?he bide alamıyonki artık zaten 2 sene bekleyesin :D değişik değişik işler
Kendi remax ofisimiz arazi dusunen olursa incek loft yakini yol yaninda iyi arazilerimiz var
İlandakiler disinda elimizde bi suru secenek var 0535 815 20 23 arayip adimi soyleyin yardimci olurlar
http://remaxelitt.sahibinden.com/index.php?a=2&&aff=10441436&b%5Bstore_id%5D=738768&b%5Bpage%5D=1&b%5Bsort_field%5D=date_first_activated&b%5Bsort_order%5D=desc&c2=3518&c=3518&sGaleri=1&b%5Bpage%5D=1&c=89789&c2=89789
mesela 2 hektarın uzerındekı arazılerı kapsamaması,ilçe tarımın görüşünün alınması,hobi bahçesi olunca şartların değişmesi,tarım için kullanılmadıgına dair görüş alınması vb ;)
mesela 2 hektarın uzerındekı arazılerı kapsamaması,ilçe tarımın görüşünün alınması,hobi bahçesi olunca şartların değişmesi,tarım için kullanılmadıgına dair görüş alınması vb ;)
şu an tarım müdürlüğüde yazı vermiyor malesef ama çözülür kısa süede inşallah
Konu ankara diye açılmıŞ fakat aklınızda bulunsun diye söylüyorum
Çorluda yatırım yapmak isterseniz ciddi kazanç yapabilceğiniz arsa, dükkan elimizde mewcut detaylar için dilerseniz pm atarsınız....
çok uzak golf kent bence. daha çok zaman alır oraların gelişmesi oturması.
Benim babaannem.golf kent tarafindan yurtcu koyunden. Uzak gelismesi vakit alir demissiniz fakat orada arsalar hicde ucuz degil yani. Dunyanin parasi :)