Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.8t leon elektrik sorunu

uerbas
24-06-2013, 08:25
arkadaşlar selektör yaparken korna çalıyor ve kısa süreliğine tüm elektrik aksamını kesintiye uğratıyor bunu geri vitese taktığımda da yapıyor bu sorunu yaşayan var mı? aracıma far sis xenon ve farklı bi korna takmış önceki sahibi hepsini orjinale çevirip mi denemeliyim bilemedim

minislc
24-06-2013, 08:32
sorun elektirik arızasından kaynaklanıyor sigortalarına bi baktır

uerbas
24-06-2013, 08:48
sorun elektirik arızasından kaynaklanıyor sigortalarına bi baktır

bişiler ters ama bakıcam bu şekilde fazla binmekte istemiyorum korkutuyor beni :)

minislc
24-06-2013, 09:18
kesinlikle binmenizi tavsiye etmem

Sert@ç
24-06-2013, 23:32
Vagcomdan ayari fazla kacirmis olabilirler
Benim eski leonda ayari fazla kacirmistik farlar el frenini indirince yaniyordu kaldirinca sonuyor farlari 0 konumuna alsam bile yinede yaniyordu...
Sisler acikken sellektor yapinca sislerde yanip sonuyordu :)

tdipower
24-06-2013, 23:34
o eski sahibinin far sis xenon saçmalığına bir son verin bence öncelikle kimbilir nasıl bağladılar ve bazı xenon modülleri vag grubu araçlarda bu tarz elektrik arızaları meydana getirebiliyor

uerbas
25-06-2013, 08:01
Vagcomdan ayari fazla kacirmis olabilirler
Benim eski leonda ayari fazla kacirmistik farlar el frenini indirince yaniyordu kaldirinca sonuyor farlari 0 konumuna alsam bile yinede yaniyordu...
Sisler acikken sellektor yapinca sislerde yanip sonuyordu :)

hep yapmıyor ama arada yapıyor bu saçma malzemeleri takarken şasiyi farklı yerden mi aldılar anlamadım müsait bi zamanımda vagtan bakıcam bakalım

o eski sahibinin far sis xenon saçmalığına bir son verin bence öncelikle kimbilir nasıl bağladılar ve bazı xenon modülleri vag grubu araçlarda bu tarz elektrik arızaları meydana getirebiliyor

farlardandır diye ümid ediyorum :) daha büyük bi sorun yoktur inşallah

setnogrom
25-06-2013, 08:39
Anladığım kadarıyla far tesisatınız enerji alınca bir yerden geri dönüş yapıyor.Bence farlara ait sigortaları tek tek sökerek bu olayı deneyin.Bu yaptıklarınıza rağmen sorun devam ederse bence aracın tesisatını güzel bir elden geçirmek lazım.Aracın farklı aksamlarına zarar verebilir ecu vb hatta Allah korusun yangın sebebidir.

xx