PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : forester xt sunroof sorunu

romanson
27-06-2013, 10:21
arkadaşlar forester xt aracımın sunroof unda problem var.daha önce başına gelen yada bilgisi olan vamı bu konuda.çok yavaş bir şeklde el yardımıyla dün kapattım tekrar sabah haraket varmı die denediğimde hiç kıpırdama yok.hatta biraz zormadım fln ama hiç bi hareket yok ankarada araştırdım bi kaç tane sunrrof işi yapan firma var fakat biraz güvensizlik var çünkü tavan döşemesi komple inmesi gerekiyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.acil yaptırmam gerekiyor çünkü arka kısmı tam oturmadı yağmur yağarsa sıkıntı olabilir.teşekkürler

ygtrn
28-06-2013, 11:36
istanbulda olsan drek cadde motor yetkili servise git derdimde ankarada kim var neresi var bilemedim, cadde motor bu işte kesinlikle uzman çünkü ciddi anlamda ayda bir bikaçtane subroof tamiri yapıyorlar, size tavsiyem yetkili servisten başka biyere bu işlemi sakın yaptırmayın

romanson
28-06-2013, 18:47
Dostum yetkili servis hic tamirattan bahsetmiyor.direk motor deisicek bin tl diyor.yani bende biraz arastirdim tamirati varmis motorun sanirim o yuzden boyle bir arayisa girdim bi kac yere gostericem onlarda motor deisicek derse o zaman bende servise gidicem tabiki.onun icin belki bilen vardir die buraya koju actim cunku sadece sunroof tamirati yapan bi kac ciddi firma var.

ygtrn
28-06-2013, 21:04
anladım ancak o sunrofu geri toplarken içine etme gibi bi ihtimal söz konusu, mümkünse sonrofu orada söktürün motorunu alıp tamir ettirin ve mpntajı tekrardan yetkilide yaptırın, bu arada komple tavan inmeden motor sökülebilir herhalde bagaj kısmından tavan döşemesi biraz kastırılarak motor çıkabilir diye düşünüyorum...