Orijinalini görmek için tıklayınız : Arac alimi hakkinda yardim
İstanbulStock
07-07-2013, 08:11
Merhaba suan honda cıvıc 1.4 guvenlık paket sunrooflu bır araca sahıbım aracımı satıp daha guclu bır arac dusunuyorum bunun ıcın kullananlardan bılgı ıstıyorum aklımdaki araclar VTI 207 RC VEYA GT VEYA AUDI S3 2000 MODEL ortalama fıyat aralıkları pıyasaya gore neredeyse hemen hemen aynı fakat baktıgınızda VTI 98 S3 2000 model RC VEYA GT 2008 model model farklılıkları var bu aracları kullananlardan yardım ıstıyorum KONFOR YOL TUTUSU GUVENLIK
şimdi araçlardan biri alman biri fransız :) bende audi a3 var 1.8t konfor yoltutuşu hız güvenlik hepsi on numara.almanlar bu işi biliyorlar.ALLAH a şükür şu zamana kadar hiç bir sıkıntı çıkarmadı temiz düzgün ellenmemiş bulursan çok iyi olur senin için.yakıtta biraz fark eder honda'ya göre ama onuda gözün görmüyor.çünki istediğini alıyorsun araçtan.umarım yardımcı olur birazda olsa.
İstanbulStock
07-07-2013, 10:32
ya valla alman fransız japon bermuda şeytan üçgenı arasında kaldım araç alırken sonuçta herşeyı göz onunde bulundurmak gerek satışı servıs parça ucretlerı guvenlık yol tutuşu benzını hızı görsellıgı ama işin işinden nasıl çıkıcam bılmıorum
Honda'nın parçası Audi'den ucuz.Ancak mod'lanma durumunda audi düşük paralara daha yüksek güçler alıyor bunu da görmek lazım
Kar etmek istiyorsanız honda almak mantıklı ;)
Sarper55
07-07-2013, 19:44
Sürüş keyfi düşünülüyorsa bence s3. Yanlız oynanmamışı bulmak zor tabi.
UmutRıza
07-07-2013, 19:49
s3 ile diğerlerini kıyaslamak bile bence ayıptır :)
İstanbulStock
08-07-2013, 07:20
Honda'nın parçası Audi'den ucuz.Ancak mod'lanma durumunda audi düşük paralara daha yüksek güçler alıyor bunu da görmek lazım
ben senelerce honda kullandım parçası ucuz ve cogu şeyını ben hallederım ama şimdı bakıorumda 207 gt ıle vtı fıyatları aynı ve aralarında 10 sene var güçlerıde hemen hemen aynı sayılır
İstanbulStock
08-07-2013, 07:22
[QUOTE=meganes;6917390]Kar etmek istiyorsanız honda almak mantıklı ;)[/Q
ya ben kar etmek ıcın degıl bınmek ıcın en az 2 sene kullanırım ama honda dıger araclara nazaran daha cabuk satılır oda ayrı
İstanbulStock
08-07-2013, 07:23
s3 ile diğerlerini kıyaslamak bile bence ayıptır :)
ya kıyaslama olarak s3 agır basıo ama şimdı bı araba alırken sürüşü parca fıyatları satarken ki edecegı rakam ve kolay satımı önemlı herkes gıbı
s3 ün ies ile kıyaslandığı bir konu vardı, savaş çıkmıştı forumda. aman o konuya benzemesin .)
İstanbulStock
09-07-2013, 07:32
s3 ün ies ile kıyaslandığı bir konu vardı, savaş çıkmıştı forumda. aman o konuya benzemesin .)
ya s3 ile ies kıyaslanmaz bıle böyle bır konu açmak anca saçmalık olur ben sadece bu 3 arac arasındakı farkları kullanıcılarından bılmek ısterım
63owen63
09-07-2013, 07:43
Kişisel beklentilerine kalmış seçim aslında.
vti devir çevirir keyiflidir, japondur bildigin dildir.
fransızlar daha farklı karakterde arabalar, ben sevmedigim icin yorum yapmayayım,subjektif olur.
s3 ise donanımlı,konforlu,güvenli,hızlı ve daha da hızlanması kolay,ucuz, motorun önü açık, yol tutuşu ,frenleri vs kriterlerin hemen hepsinde listedeki araçlardan üstün bir araç.
İstanbulStock
09-07-2013, 12:44
benımde aklımda s3 bır adım önde gelıyor
slowmotion
09-07-2013, 13:31
yakıt önemli değilse s3 mantıklı, önü çok açık.
207 rc konforsuz, ancak yol tutuşu gayet güzel. 220-230hp ye kadar sorunsuz gazlarsınız. frenleri mükemmel ötesi. koltuklarına tek söz yok. temizini bulmak önemli.
207 gt : arada çok fiyat farkı yoksa gt almaya değermez bence. rc ile çok farklı karakterdeler. gt daha konforlu. aradaki 25hp lik fark sadece yazılım değil yani. sunroof standart olması çok cazip kılıyor.
vti ben pahalı buluyorum. taktir sizin. pahalıya alınıp pahalıya satabilirsiniz. bence s3 ve vti en konforluları. en önü açık olan s3. ama bir masraf açarsa s3 üzebilir.
İstanbulStock
09-07-2013, 15:30
yakıt önemli değilse s3 mantıklı, önü çok açık.
207 rc konforsuz, ancak yol tutuşu gayet güzel. 220-230hp ye kadar sorunsuz gazlarsınız. frenleri mükemmel ötesi. koltuklarına tek söz yok. temizini bulmak önemli.
207 gt : arada çok fiyat farkı yoksa gt almaya değermez bence. rc ile çok farklı karakterdeler. gt daha konforlu. aradaki 25hp lik fark sadece yazılım değil yani. sunroof standart olması çok cazip kılıyor.
vti ben pahalı buluyorum. taktir sizin. pahalıya alınıp pahalıya satabilirsiniz. bence s3 ve vti en konforluları. en önü açık olan s3. ama bir masraf açarsa s3 üzebilir.
valla hepsının artıları ve eksılerı var ıyı araştırmak lazım sanırım 207 rc ve gt arasında fark nedır
alıp zevkle kullancam zevkimide aldıktan sonra da üstüne koyup satacam diyosan honda vti :D
İstanbulStock
11-07-2013, 08:16
alıp zevkle kullancam zevkimide aldıktan sonra da üstüne koyup satacam diyosan honda vti :d
vti lar artik son demlerini oynuyor bu fiyatlara alip uzerine koyup satamazsin artik ztn fiyatlar uÇmuŞ