Orijinalini görmek için tıklayınız : Park sensörü hakkında
Yaz gelmişken fırsat bu fırsat arabayı boyaya verdim hazır dedim sökülmüşken park sensörüde taktiriyim ama araba maviye yakın bi ton bu sensörler siyah kötü görünür die istemiorm nette baktım renkli sensör bulamadım en azndan mavi olsa bile işimi görür işin içinden çıkamayınca bi bilene danışıyim dedim :)
Bu işler nasıl oluyor hiç bi fikrim yok güzel tavsiyelerinizi bekliyorum :)
wrcsinan
10-07-2013, 00:43
sensörlerde boyanıyor
sensörlerde boyanıyor
aklıma gelmedi deil ama şöyle bi düşününce pek mantklı gelmedi snsörün boyanması açıkcası
wrcsinan
10-07-2013, 01:10
sensörlerin boyanması bir özelliğidir. bazı sensörler boyanmaz. eskide kaldı onlar. şu an satılan sensörlerin hemen hemen hepsi boyanıyor. siz sensör alırken boyanabilen sensör alacaksınız ve aracınız eğer boyanıyorsa onlarıda boyaya verip aradan çıkartın.
sensörlerin boyanması bir özelliğidir. bazı sensörler boyanmaz. eskide kaldı onlar. şu an satılan sensörlerin hemen hemen hepsi boyanıyor. siz sensör alırken boyanabilen sensör alacaksınız ve aracınız eğer boyanıyorsa onlarıda boyaya verip aradan çıkartın.
tamamdır abicim teşekkür ederim
Calderon
10-07-2013, 01:46
Yeni konu açmak istemedim, bende yeni model mercedeslerdeki gibi tavanın arka tarafına takılan ve dikiz aynasından bakıldıgında mesafeyi sarıdan kırmızıya doğru gösteren tarzda bir sensor arıyorum, torpidoya herhangi bir ekran koymak istemiyorum, sadece bip bip sesli sensör önerebilirsiniz, onlarında sesi çok cırtlak çıkıyor sinir bozuyor :) Bildiğiniz sadece sesli ama sesi kaliteli veya dediğim gibi sessiz ama ekranı tavanda olan modellerden bildiğiniz marka model var ise yardımlarınızı esirgemeyiniz şimdiden teşekkür ederim ...
wrcsinan
10-07-2013, 02:03
Yeni konu açmak istemedim, bende yeni model mercedeslerdeki gibi tavanın arka tarafına takılan ve dikiz aynasından bakıldıgında mesafeyi sarıdan kırmızıya doğru gösteren tarzda bir sensor arıyorum, torpidoya herhangi bir ekran koymak istemiyorum, sadece bip bip sesli sensör önerebilirsiniz, onlarında sesi çok cırtlak çıkıyor sinir bozuyor :) Bildiğiniz sadece sesli ama sesi kaliteli veya dediğim gibi sessiz ama ekranı tavanda olan modellerden bildiğiniz marka model var ise yardımlarınızı esirgemeyiniz şimdiden teşekkür ederim ...
Orjinal olmayan park sensorlerinin cogu ayni cirtlakta otuyor. Mercolardaki gostergenin aynisindan var. Ama mercolardaki gibi degil tabiki.