Orijinalini görmek için tıklayınız : b16 vtec iptali yani devamlı açık konumda bırakma avantaj ve dezavantajları neler
bugratemel
09-07-2013, 23:16
örnek olarak b16 yı alıyorum devir zamanına göre vtec açan sistemlerde vtec selenoitini direk tetiklesek sürekli yağlama yapsa rolantide ve alt devirlerde yada genel olarak nası bii avantaj ve dezavantaj olur ctr egzantkle kullancam mesela kendi arabam için konuşuyorum sıkıştırma 13.2 lerde ve ctr egzantk var direk açık yapcam sonuç ne olur ?
-egzantirik tek muydan iki subap basacağı için sanırım çabuk yıpranma aşınma olur(normale göre baz alıyorum 2 günde aşıncak demiyorum :D ) onun dışında ne gibi problemler bekler beni ??
bugratemel
10-07-2013, 10:28
düzensiz rölanti?
nası yani ?? bi vtec killer gibi mi ?? yada pt 52 li 106 yada vts gibi mi :D :D
rolantiden başka yürüyüşü ile ilgli olumsuz ne olur ???
Alt devirleri kaybedersin sadece
Vtec ustunde herhangi bir fark olmaz
Surekli high cam deymissin gibi dusun
o nasıl bi sıkıştırma la, çıkacak gücü merak ediyorum :D
bLackModeL
10-07-2013, 11:08
eskı amerıkanlar gıbı calıscaktır aracınn :D gerek yok olum eksına sıkıstrman harıkaymıs 200+ cıkar ordan :D
hiç bişey olmaz, ecu yok mu sende ayarlayabıldıgın kadar ayarlarsın ? yap gitsin destekliyorum :D
bugratemel
10-07-2013, 12:03
eskı amerıkanlar gıbı calıscaktır aracınn :D gerek yok olum eksına sıkıstrman harıkaymıs 200+ cıkar ordan :D
benim de tam istediğim o işde rolanti aptallaşsın araba harıl harıl titresin :D
erol abinin ek k24 ü duydum o günden bu güne uykularım kaçar oldu :D killer sesi süper yaaa harıl harıl rolanti :D yarın ilk işim vtec selenoidini direk bağlamak :D
bugratemel
10-07-2013, 12:04
o nasıl bi sıkıştırma la, çıkacak gücü merak ediyorum :D
abi :D b serisi candır :D demiştim sana gelcem bursaya ayar gayar işleri bittikten sonra
bugratemel
10-07-2013, 12:05
hiç bişey olmaz, ecu yok mu sende ayarlayabıldıgın kadar ayarlarsın ? yap gitsin destekliyorum :D
var abi ayarlıcaz bakalım bu hafta :) destek için tşekkür ederim
bugratemel
10-07-2013, 12:07
Cok yakar :D
aga yaksın yaksınn :D yürüsünde yaksın melet benzinde binemiyoz zaten kol böreği gibi oldu yakıt olayımız :D
abi :D b serisi candır :D demiştim sana gelcem bursaya ayar gayar işleri bittikten sonra
gel gel iyi olur hem tanışırız hem yarışırız :D sen daha avantajlı duruyosun gerçi :D
bugratemel
10-07-2013, 12:38
gel gel iyi olur hem tanışırız hem yarışırız :D sen daha avantajlı duruyosun gerçi :D
şanzumandan ötürü eksilerim var okadar da iddalı deilim :D abi q1 şanzuman var heralde kasa dayansa :D ki bir hayal bu 290 300 devirir :D okadar uzun şanzumanum var (oem integra şanzumanı)
aliburma
10-07-2013, 14:14
tam turboluk :D
bugra bursaya gitmeden haber et kardeşim bende geceyim bahaneyle deneriz bakarsın EFk20 de cıkar :D yusuf abide yemek ısmarlar :D :D
bugra bursaya gitmeden haber et kardeşim bende geceyim bahaneyle deneriz bakarsın EFk20 de cıkar :D yusuf abide yemek ısmarlar :D :Dbugraya ısmarlarım bi tek ahahaha ( işim var onunla) :D şevki sanada benım çayın yarısını verırım gücenme hemen :D
efk20 nin pek işi kalmadı çıkar 1-2 haftaya :D
Farkli bir fantezi olur, ama vtec ozelligi kaybolmus olur hep acik olursa, daha once aklima gelmedi degil ama motor yorulmaz mi acaba Bugra? Yada yag pompasi falan?
bugraya ısmarlarım bi tek ahahaha ( işim var onunla) :D şevki sanada benım çayın yarısını verırım gücenme hemen :D
:D tamam abi yarımda olsa cay caydır :D sen benden video istersin bende sana ilk 3 kornayı izletirim gerisi bende kalır :D :D
efk20 nin pek işi kalmadı çıkar 1-2 haftaya :D
hadi bakalım merakla beklemdeyim :D nasıl olacak :D
Gunes G.
10-07-2013, 15:42
Vtec killer egzantrigin yoksa, boyle birsey yapmani onermem.
aslında vtec piminin uzununu yapalım bugra elektronık olarak uğraşma , o zaman egzantrığin vtec kıller olmasına gerek kalmaz direk pim kilitler :D
Bulut Y.
10-07-2013, 16:03
Sonra ver allahım ver :D
bursaya gelinde yusuf bırçetim size çay ısmarlasın çekirdek kafede ahusa :D
bugratemel
10-07-2013, 16:06
bugra bursaya gitmeden haber et kardeşim bende geceyim bahaneyle deneriz bakarsın EFk20 de cıkar :D yusuf abide yemek ısmarlar :D :D
abi ayıpsın :D çok isterim güzel bi buluşma yapmayı k20 çıksın ozamana işlerimizi hallettmiş oluruz gelirikk bursalara
bulutu kesin geçersin de emreyi bilmem benim dediğimi yaparsan ahahah :D
bursaya gelinde yusuf bırçetim size çay ısmarlasın çekirdek kafede ahusa :Dne çayı olum bugra gelsın ben onu saraylarda doyurcam (simit sarayı :D) ahaha
ikincisi hem sen davet ediyon hem ben niye çay söylüyorum ????
benim steyç 4 rexs ekzantrikleri çıkarmadan senin dedigindi salak saçma ve homurdamalı çalışıyodu bugra
2 kez ceza yedim :D
ne çayı olum bugra gelsın ben onu saraylarda doyurcam (simit sarayı :D) ahaha
ikincisi hem sen davet ediyon hem ben niye çay söylüyorum ????
abi bugraya yemek ısmarla bana bi sigara versene :D o değilde bugranın vtec muhabbetini bendemi yapsamm :d
abi bugraya yemek ısmarla bana bi sigara versene :D o değilde bugranın vtec muhabbetini bendemi yapsamm :dcuma getır bırak arabayı deneyelim görelim bakalım ne oluyo , eger senınkı kırılmazsa buğra da yapar
cuma getır bırak arabayı deneyelim görelim bakalım ne oluyo , eger senınkı kırılmazsa buğra da yapar
abi cem abinin arabada denesen kırılmazsa bende gelirim :D ***** mesafe var aramızda :D
Vtec Kıller yapın bence bu saglıklı olmaz olsaydı cogu kısı zaten yapmıs olurdu
mustafamutlubas
10-07-2013, 16:46
bu kadar korkma olm saplamcam kıyamam sana kıvrana kıvrana çözüm arama :D
Bulut Y.
10-07-2013, 17:20
Hemen geçildim lan vay be.
bugratemel
10-07-2013, 17:32
ouu bursa çıkarmasııı çok keyifli olacağa benziyo mustafa mutlubaş sende gel tırla götürürz arabaları amk zaten yolda yiyieceğimiz cezalar ve yakıt parasının yarı parasına götürüp getirirler :D ne dersin ???
çok saçma birşey çıkacaktır ortaya :D
bugratemel
10-07-2013, 23:18
çok saçma birşey çıkacaktır ortaya :D
mustafa aga denedin mi hiç :D :D belki hoş olur :D
bence egzantrigi daha agresif şeçmelisin bugra ve k24 deki gibi custom vtec kıller yapabilirsin,en azından denemiş olursun :)
erol bunlarla beraber sende gel bursaya otoban geniş :D
erol bunlarla beraber sende gel bursaya otoban geniş :Dsen erolu gecersın beaa , gelmez erol bence :D
müsait olursam gelirim ama mangal isterim :)
yusuf yakar mangalı beaa ne olcak, bizim ergin diye bi arkadaş var oğlak çevircekti tam ozaman denk getir masrafa sokma bizi ahusahu :D
müsait olursam gelirim ama mangal isterim :)ramazandan sonra gel erolum , mangal + ikinci milli içkimiz muhabbet sohbet konaklama herşey dahil :D
:D:D
çekici ayarlarlarsa ve iyi zamana denk gelirse bana uyar gelirim.
nfs'de kalkışta elim space tuşundaydı nosla kalkıyodum hüloğğğ :D onun gibi bişi di mi devamlı fitenkk :D gargargarrrr
bugratemel
11-07-2013, 12:53
taamdır erolabimide kandırdık :D bursa çıkarması çok çok çok keyifli olcak yahuu :D
düşük devirde selenoide yağ basıncı az gelir sanırım açmak için manuel mudahalede bulunman lazım ?