Orijinalini görmek için tıklayınız : esenyurttan EMLAK konusunda yardım
reddewill
12-07-2013, 21:26
esnyurta oturan emlak işiyle uğrasan hangi mah.lesi iyidir hangisi kötudur bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var şimdiden herkeze teşekkürler
hddsheriff
12-07-2013, 21:29
takipteyim aynı bilgiler bana da lazım
UmutRıza
12-07-2013, 21:30
esenkent ve mehterçeşme düşünün.
reddewill
12-07-2013, 21:31
şimdilik bakıp bilgi alıyoruz ama butcemiz dahilinde
SPORTING
12-07-2013, 21:32
merkez mahalleside iyidir.
UmutRıza
12-07-2013, 21:33
o bölgede yapı denetim-proje ve kentsel dönüşüm risk raporu işi yapıyorum müteahhit çevrem iyidir 532 548 17 66 numaram indirim yaptırma gücümüz olur yerim şelale plazada yolunuz düşerse buyrun tanışırız.
reddewill
12-07-2013, 21:36
musaitmisiniz su an arasam olurmu
halilkarakas
12-07-2013, 22:04
merkez mahalleside iyidir.
esenyurt merkez kafasına göre herkez :D
esenyurdun hiçbiyeri iyi değil ama merkez mah. biraz daha rahat
Esenyurt mu kaç ordan bee :D
reddewill
12-07-2013, 22:17
valla bütcemize uygun burada ewler var 70 90 arası bildiniz başka yerde varsa oralarda olur:icon_tup:
reddewill
12-07-2013, 22:23
valla nette bakabiliyorum sedace su anda senin bildiğn varmı yada bu işler le uğrasan birisi
Yarın bi araştırır dönüş yparım :)
reddewill
12-07-2013, 22:27
sağol kardesim hafta sonu o tarafa gelmeyi düşünüyorum bakalım gelirsem uğrarım
Al bendende okadar yani :D Heryeri öyle değildir esenyurtun ama geneli öyle :D
Bütçe ne kadar
reddewill
12-07-2013, 23:19
15 bin kadar nakitim var 70 80 bim kadarınıda kredi çekmayı planlıyoruz
SPORTING
12-07-2013, 23:24
esenyurt merkez kafasına göre herkez :D
esenyurdun hiçbiyeri iyi değil ama merkez mah. biraz daha rahat
olm ben 3 sene önce taşındım kurtuldum artık k.m.paşalıyım :)
reddewill
12-07-2013, 23:32
inşalllah bizde kaçmak zorunda kalmayız
üstad selam.
b duzu Barış mahallesindeyim. migrosun arkaları,, acıbadem hastanesi civarı..
buralara gelin derim :D
cok guzel yerler,, az evvel hanım ile dolaşmadan geliyorum dışarda :D
saygılar
Rıdvan.
reddewill
12-07-2013, 23:58
bende aslında kendimiçin değil de ençok çocuk için iyi bisemt olsun istiyorum tam gelişme çağında çünkü
esenyurttan ev alacagına kırada otur eımn ol daha ıyı. 2 arkadasım var esenyurtta kendı evlerını kıraya verıp beylıkzunde kıraya cıktılar. hele kı cocuk ıcın falan dıyosun aman dıyım bosver. bıraz daha butcenı zorla b.duzu beykent en kotu ıhtımal gurpınara falan bak
reddewill
13-07-2013, 00:08
hemen hemen aynı paralara b düzünde de ewler var aslında ama genelde osg diye geciyor olan evler
yucelebeci
13-07-2013, 00:21
şuan mustafa kemal paşa mahallesinde iki tane giriş kat dairem var düşünürsen konuşuruz
reddewill
13-07-2013, 00:23
b.düzündemi esenyuttamı
yucelebeci
13-07-2013, 00:25
esenyurtun bittiği avcıların başladığı yer
reddewill
13-07-2013, 00:28
numaranızı yollarsanız sewinirim bide ilanı varmı ewlerin
yucelebeci
13-07-2013, 00:32
ö.m. yolladım
Marmara park çevresi siteler e5 tarafı iyi innoviaya kadar. İnnoviadan sonrası pek hoş değil güvenli değil
Beylikdüzüne inmeye çalış :)
cabriolet
13-07-2013, 01:49
Bende esenyurtta ardıçlıevler diye bi sitede oturuyorum siteye gelirken geçtiğim sokakta it bağlasan durmaz genelide öyle esenyurt civarının :)
Bir de delta emlakla iş yapmayın etraftan duyduklarım hiç hoş değil mağdur çok insan varmış
Bende esenyurtta ardıçlıevler diye bi sitede oturuyorum siteye gelirken geçtiğim sokakta it bağlasan durmaz genelide öyle esenyurt civarının :)
Bende servis çekiyorum ordan güzargah o yoldan geçiyor böyle bi bozuk yol yok
araç sağa sola sallanmaktan yolcular koltuk değiştircek nerdeyse :D
Ben hata yaptım İstanbul34'ten aldım. Siz o hataya düşmeyin.
Yani adamlar mal sahibinin evini satıyor mal sahibine satış yapılacağı gün haber veriyorlar..
barış yılmaz
13-07-2013, 08:35
ardıçlı mahallesinde oturuyorum bende. Kardesm emlak takip işi yapıyo.. her türlü yardımı ederiz..
GokhanRS
13-07-2013, 08:40
O paraya esenyurtta düzgün semt yok. esenyurtun her mahallesi sokağında hap satan ot satan mutlaka vardır. aslında esenyurt mahallede oturcaksan düzgün mahallesi neredeyse hiç yok çocuk için. sadece güvenlikli siteleri düzgünse düzgündür.
beylikdüzü olarakta o paralara esenyurt sayılan bölgeleridir. ilan verirken beylikdüzü derler gidersin bildiğin esenyurtun işe yaramaz semtlerinden biri çıkar.
Avcılara baktın mı ?
Avcılar Üni.Mah-Mustafa Kemal Paşa mah. iyidir.
Ben de orada oturuyorum. Sene başında uygun fiyata almıştım.
anılayvaz
13-07-2013, 08:46
boğazköy mevkii diye geçiyor esenyurt değil orayada bakın isterseniz kiptaş konutlarında falan dairelerin ucuz olduğunu duymuştum..
halilkarakas
13-07-2013, 13:25
olm ben 3 sene önce taşındım kurtuldum artık k.m.paşalıyım :)
bi rex yapayım gelir alırım seni ordan gazlamaya gideriz ismail abi :D
iyi olmuş kaçman :D
hddsheriff
13-07-2013, 21:59
bugün esenyurtta emlakçılarla dolandık, burada ki yorumlara tamamen katılıyorum. adam 2+1 eve çıkardı bizi salon namına bir şey yok ev bildiğin 3 oda :D En son avai emlak mı öyle bir yere girdim oturduk konuştuk max. 130 bin e ev aradığımı ve esenyurta götüreceklerse hiç uğraşmamalarını söyledim. Yakupluda 3 eve gittil 1 tanesini ailecek beğendik. Yarın ntower a bakıcaz ve ona göre karar vericez. Yorumlarıyla bize yol gösteren arkadaşlara çok teşekkürler.
Bikaç ay önce Mehterçeşme'de arkadaşım 76.ooo TL'ye yüksek giriş 2+1 ev aldı. Geçenlerde aynı semtte benzer bir daire baktığımızda bize 110.ooo TL fiyat çıkardılar. Fiyatlar çok oynuyor.
Kişisel tavsiyem eğer kredi kullanılmayacaksa; yolun karşı geçesinde, yani Beylikdüzü'ndeki krediye uygun olmayan evlerden bakmak. Kredili muadilleri 300.ooo TL civarına satılırken, bu tarz daireleri 170-180.ooo civarına alabiliyorsunuz.
reddewill
14-07-2013, 00:47
bi arkadaşımızın ewi var saadetdere mah.lesinde kısmet olursa alıcaz akşam bi baktım fena bi semt değildi
mechanıcer
14-07-2013, 01:12
Atatürk mahallesi iyidir.
SekoLive
26-06-2014, 21:24
Beyler konuyu hortlatiyorum
Esenkent blokları nasildir esenyurtta cevresi oturulabikirligi ne durumdadir aramzda orda oturan kimse varmi
Beyler konuyu hortlatiyorum
Esenkent blokları nasildir esenyurtta cevresi oturulabikirligi ne durumdadir aramzda orda oturan kimse varmi
Esenkent iyidir, esenyurttan izoledir..
Bahcesehir yaninda toplu konut (kooperatif) bolgesidir, adam gibi arabani parkedersin..
Express otobusler ile mecidiyekoy bakirkoy taksim ulasim imkani vardir..
Son 5 senede akbati gibi bir nimete kavustu.. Guzel tercih olur.
+ Olarak bogazkoyu de degerlendirebilirsin
ahmetbaha-drs
26-06-2014, 21:50
Esenkent tarafı ile Esenyurt arasında mesafe olduğu için daha iyi hatta baya iyi o taraflara göre, Akbatı v.b'de yakın,etrafta her türlü dükkan mevcut. Minibüs ve Otobüste var sıkça, Bence fena değil güzel ama evler eski tipte,açık otoparklı v.s genelde.
SekoLive
27-06-2014, 06:49
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum sağolun
Esenkent iyidir, esenyurttan izoledir..
Bahcesehir yaninda toplu konut (kooperatif) bolgesidir, adam gibi arabani parkedersin..
Express otobusler ile mecidiyekoy bakirkoy taksim ulasim imkani vardir..
Son 5 senede akbati gibi bir nimete kavustu.. Guzel tercih olur.
+ Olarak bogazkoyu de degerlendirebilirsin
@Serkan
15 senedir bahçeşehirdeyim en doğru yorum valla bu olmuş
boğazköyde sessiz sakindir bir sürü yer bulabilirsin 3 katlı villasından tek oda evine kadar uygundur fiyatları.
hatta buna mobilyacıların ordaki kiptaşıda koyabiliriz kendi duvarlarla cevrili güvenlikli site. varsada iti kopuğundan ayrısın
SekoLive
27-06-2014, 07:45
@Serkan
15 senedir bahçeşehirdeyim en doğru yorum valla bu olmuş
boğazköyde sessiz sakindir bir sürü yer bulabilirsin 3 katlı villasından tek oda evine kadar uygundur fiyatları.
hatta buna mobilyacıların ordaki kiptaşıda koyabiliriz kendi duvarlarla cevrili güvenlikli site. varsada iti kopuğundan ayrısın
berkan saol :)
kendime değil bi yakınıma ev bakıyorz ordan bulmsular esenyurt dediler içime bi kuşku düştü. boğazköyde kiralar ne kadardır bide osb de calısıyor oraya gidiş geliş oradan kolay olurmu? kontrat yapmadan son bi fırsat varsa değerlendirelm :) esenkentte 720 tl kira + 100 aidata anlasmslar
kendime değil bi yakınıma ev bakıyorz ordan bulmsular esenyurt dediler içime bi kuşku düştü. boğazköyde kiralar ne kadardır bide osb de calısıyor oraya gidiş geliş oradan kolay olurmu? kontrat yapmadan son bi fırsat varsa değerlendirelm :) esenkentte 720 tl kira + 100 aidata anlasmslar
2 hatta 3 + 1 ise hiç kafa bulandırmıyım Serkan esenkent kadar rahat değil ulaşım :)
hayırlı uğurlu olsun :)
SekoLive
27-06-2014, 08:13
2 hatta 3 + 1 ise hiç kafa bulandırmıyım Serkan esenkent kadar rahat değil ulaşım :)
hayırlı uğurlu olsun :)
eyvallah :) 2+1 diye tahmin ediyorm
halilkarakas
27-06-2014, 12:19
esenyurt hariç heryerde oturulur :D
Hangi osb ikitelli?
Eger oyle ise ikitelliye otoban yanyoldan giden icine girmeyen
otobusler var.. Ama aktarma ile gidilir
8-10 liraya tuy siket lpgli bi araba alip arabayla bile gidilir..
yapı denetim firmamız var müteahhit arkadaşlara abilerime duyrulur . Oranda m2 büyüklüğüne göre tech üyelerine güzellik yapıcam :)
SekoLive
27-06-2014, 13:23
Hangi osb ikitelli?
Eger oyle ise ikitelliye otoban yanyoldan giden icine girmeyen
otobusler var.. Ama aktarma ile gidilir
8-10 liraya tuy siket lpgli bi araba alip arabayla bile gidilir..
yok beylikduzu cıkısında bi osb varmıs orada
Metrobüse yakın olarak Mehterçeşme,
Daha alt bölümde tapu ve belediye binasına yakın olarak Ardıçlı güzeldir.
Esenyurt İstanbul'un en çok göç alan ilçesi. Sınırları çok büyük.
Oldukça kozmopolit bir yer. Her kesimden insanla karşılaşmak mümkün.
Ardıçlı'da küçük sıfır bir evim var.
Almak isteyen olursa özelden irtibat kurabilir benimle.
E5 yanı tercih edilmeli aşağılar bildiğin teksas ama her semtin vardır böyle bölgeleri bizimkent köprüsüne yakın oturuyorum bölee mekancı bölee şekil bi cadde daha görmedim ben istanbulda bağdat caddesinin ufağı oldu remen istanbul evlerinin girişine kadar kalite mekan ferrariler r8 ler gezer oldu gel gelelim 1 km aşağıya in hap var cigara var roj var sana ne lazım öyle rezil bi ortam yani çingeneleri meşhurdur her yerde çirit atarlar asayişini 17 araçlı bir ekip filosu vardır benim bulunduğum bölenin rusu boldur rezidansı boldur vs.vs.
yok beylikduzu cıkısında bi osb varmıs orada
O tarafa giden buyukcekmece minibusleri var esenkentten ama direk osb ye gitmez beylikduzu migrosun oralara gider.
Veya avcilara giden otobus minibus binip ordan aktama yapilabilir..
Ama gene tuy siklet araba (106/saxo 1.4 mesela)+ lpg cok daha pratik ve ekonomik olur :)
barış yılmaz
28-06-2014, 10:38
esenkentten ulasım da sıkıntı yasanmaz.
Esenkette oturoyrum şimdilik 1997 den beri bularalayım şuan oturduğumuz evi 2001 de 20.000.000 liraya almıştık
ev 72m2 balkonu salona dahil ettik şuan 85m2 2 oda 1 salon satıyoruz aynı zamanda 170 e alıcı buldu, biz boğazköy e taşınıyoruz belki sizinde ilginizi çeker orada emlak fiyatları biraz daha düşüktür.
Sahibindende Bahçeşehir 2.kısım diye geçiyor
FiReWaLL
28-06-2014, 11:42
beylikdüzü osb de ise işi ve arabası yoksa , kesinlikle boğazköy ardıçlı bahçeşehir çok ters kalır .
mehterçeşme en uygun ve en gelişen yerdir şuan marmara parkın hemen arkası fiyatlarda caddenin diğer tarafına göre neredeyse yarı yarıya .