Orijinalini görmek için tıklayınız : eg civic kapak conta değişimi sonra konsoldan gelen ses
arkadaşlar merhaba kısa bir süre önce aracım conta sorunu yüzünden kapak söküldü stone marka conta, egzantrik keçesi, gates triger kayışı, emme ve egzos contası sibop lastikleri oem, benzin pompa ve filtresi,5-40 magnatec yağ bkr 6e-11 buji takımı kullanılarak yenilendi çok memnunum çekişi gayet güzel herhangi bi sızıntı kaçak vs bir problem yok motor çalışırkende gaipten sesler gelmiyor fakat aracım rolantide çalışırken konsoldan garipten hırrt hırt ses geliyor araç hareket ederken herhangi bir ses yok fakat rolantide hırr hırr ses geliyor kontrol ettik kaputu açıp motoru dinlediğimizde herhangi bir ses gelmiyor fakat konsola garip bir şekilde ses geliyor yetkili servistede araç liftte kaldırıp dinlendi fakat bi türlü ses giderilemedi takıntılıda adamım sorunum neyden olabilir?
Video cekip koysaniz daha net anlasilabilir
ilk iş benzin filtresini tutan metal ayağı yerinden sök ve içeriden tekrar dinle
emrah-ışık
27-07-2013, 21:28
o ses motor içi veya motordan kaynaklanan ses değildir sök tak yapıldığında biryerde birşey bağlanmamıştır civata attırılmıştır bende arada sırada yapıyorum o hatayı :Dmekanik bir ses olacağını tahmin etmiyorum
ilk iş benzin filtresini tutan metal ayağı yerinden sök ve içeriden tekrar dinle
Bende ondan supheleniyorum
o ses motor içi veya motordan kaynaklanan ses değildir sök tak yapıldığında biryerde birşey bağlanmamıştır civata attırılmıştır bende arada sırada yapıyorum o hatayı :Dmekanik bir ses olacağını tahmin etmiyorum
hacı kapagın içine kaçmasında sorun yok :D:D:D:D:D
yada kayışlara :S
off felaket tellalı gibiyim ::d:D:D
Zaten emmenin altindaki 2 civata takmayi unutmislar onu yetkili serviste taktirdir zaten artmiyosa iyi usta deildir
bence sen bi video çek koy hacı
birde bakmışsın kalorifer motoru :S
:D
Tmm yarin bi video ceker koyarim
Motor kulaklarini bir kontrol ettirir misin? Headers varsa bogazinda kacak olmussa o seste konsola ses verir.
inventor
29-07-2013, 08:17
Benzin filtresini tutan ayaktaki 3tane lastik var içinden civata geçen o lastikler yırtılmıştır o yüzden yapıyor
Ilker (pcvirüs) onu iyi bilir b gece iddaya girmiştik sonunda yemek ısmarlamıştı :)
Ahmet abi ozellikle bakiicam cok sagol