PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracım soğukken gaz vermeden çalışmıyor?

canky
27-07-2013, 22:58
merhaba arkadaşlar.
Aracımız uzun zamandan beri devam eden bir problemi mevcut..Araç 96 nissan maxima qx 2.0 v6 24v..Araç soğukken gaz vermeden 4-5 marşta çalışırken gaz verdiğiniz zaman 1 marşta alıyor..Sıcakken aynı şekilde gaz vermeden 2-3 saniyede alıyor..Bazen ise ; çalışır gibi yapıp stop ediyor..Aracın tüm bakımları yapıldı (hava filitresi, yağ filitresi , yağ, bujiler kontrol edildi , benzin pompası değiştirildi , avans ayarı yapıldı , gaz kelebeği temizlendi,gaz kelebeği su kanalları temizlendi, acc valfi , krank sensörü , vuruntu sensörü ,kam sensör soketleri,egr valfi temizlendi,marş motoru ve vakumlar elden geçmesine rağmen) Çalışmasında bir sıkıntı mevcut..Çalıştıktan sonra hiçbir güç kaybı,rolenti bozukluğu,yakıt artması gibi hiçbir sorun sözkonusu değilki ; araç saat gibi sayıyor..Birde dikkatimi çeken sabahları çalıştırırken gaza bastığımda patlatma sesleri geliyor..

Buna benzer bir sorunla karşılaşan arkadaşlar bunun neden olduğu konusunda bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim..nerdeyse 10 aydır çözülebilmiş değil..

teşekkür ederim

Caesar
27-07-2013, 23:03
Niye bold yazı sitili?

canky
27-07-2013, 23:05
Niye bold yazı sitili?

rahat okunabilsin diye sadece onamı takıldınız ?

bLackModeL
28-07-2013, 00:17
Yasak olan seyleri yaparsan bide zeytin yagi olursan bide buyuklere saygisizlik yaparsan burda hic bir soruna cevap alamssin

canky
28-07-2013, 08:42
Yasak olan seyleri yaparsan bide zeytin yagi olursan bide buyuklere saygisizlik yaparsan burda hic bir soruna cevap alamssin

kusura bakmayın bolt yazı stilinin yasak olduğunu bilmemekle beraber ; çoğu forumda yasak değildi ve bu benim garibime gitti..Ben kimseye saygısızlık yapmak istemem fakat ;
madem bolt yazı stili yasak o zaman neden bolt yazı stili hala mevcut kaldırılması gerekli değilmi ?

Volkann
28-07-2013, 08:48
arkadaş yenidir bilmiyor olabilir , bu forumda bold yasak kardeşim yazını düzenlersen konu farklı yerlere kaymaz ve kısa sürede sorununa yanıt alırsın iyi forumlar.

canky
28-07-2013, 09:04
arkadaş yenidir bilmiyor olabilir , bu forumda bold yasak kardeşim yazını düzenlersen konu farklı yerlere kaymaz ve kısa sürede sorununa yanıt alırsın iyi forumlar.
peki teşekkür ederim hemen düzeltiyorum.