Orijinalini görmek için tıklayınız : bazooka ankara deneme talebi
sen gt28 li oldugunu bilmiomuydun.
yook laaa en son sölediler sen donerken :) ben diorumki ne verebilir k04 le diyorum çok geçti felan sonra dalga konusu olduk orda :)
Doğukan maaşallah aracına:) Ankara ayarı var bide sanırsam sakaryada rakım düşük avans açıp gideri vardı daha arabanın:D
yook laaa en son sölediler sen donerken :) ben diorumki ne verebilir k04 le diyorum çok geçti felan sonra dalga konusu olduk orda :)
La git ya. Bi ayar yapamadın s2000 e kıçından şimşekler fırlatamadı sonra sende gt28 mi vardı peheh
Beyler herkes kendi açısından değerlendiriyorda mehmetin pastel boya muhabbetinin tamamen karşı tarafa hırs yaptırmaktan, tabiri caizse gaza getirmekten başka amacı yok dışardan okuduğum kadarıyla.Ki öyle düşündüysede gayet güzel amacına ulaştı :) onlarca kişi dünyanın yolunu gitti emek para zaman harcadı ,kendine göre haz aldı, heyecan yaşadı güzel olan tarafıda bu zaten.Aynı tenekelerden keyif alan insanların bir araya gelip güzel vakit geçirmesi ki mesafe katedip bunu yapınca bence keyfi daha bi başka oluyor.
sus un 28 li golfü geçebilmesinin tek şansı golfün gitmesi gerektiğinden çook daha kötü gitmesi yada bi problem-arıza yaşaması durumunda olacağının biz çok iyi farkındaydık.
Maslakta çekici beklerken mehmetle aramızda geçen dialoguda paylaşayım..Evet sus çok iyi gidiyor bir atmosferik s2000 için. hatta türkiyedeki gelmiş geçmiş en hızlı na s2000 şu anda , inanılmaz bir emek-para-zaman harcadın bunada katılıyorum , fakat deneyeceğin araba 28 li bi tfsi geçme şansın kesinlikle yok hatta al kadran videosu diyerek açtık.
Çok güzel bi cevap verdi : bi telefonla arabam arızalandı diye bu denemeyi iptal edebilirim ama ben bi söz verdim geçilsekte geçsekte gidip sonucu görcem dedi o saatten sonra kimseye laf düşmez zaten.
Sus geçseydi ortalık yıkılırdı diye biri yazmış evet çok doğru çünkü na s2000 in 28 li golfü geçmesi başarıdır 28li golfün na s2000 i geçmesi değil :) Ben doğukanı geçtiği için değil o kadar emek verdi kalktı dünyanın yolunu geldi en önemlisi orda efendi gibi el sıkıştı o yüzden tebrik ediyorum.
:heyoo::soru::icon_wack:beuj:
La git ya. Bi ayar yapamadın s2000 e kıçından şimşekler fırlatamadı sonra sende gt28 mi vardı peheh
laa kürcü sen sus baqim
uyuyom ben yaaaaaa ZZZzzzzzz...... .:) hadi ii sabahlar hepinizeee FATiiiiiii i:) tak tak pistonları :)
Beyler herkes kendi açısından değerlendiriyorda mehmetin pastel boya muhabbetinin tamamen karşı tarafa hırs yaptırmaktan, tabiri caizse gaza getirmekten başka amacı yok dışardan okuduğum kadarıyla.Ki öyle düşündüysede gayet güzel amacına ulaştı :) onlarca kişi dünyanın yolunu gitti emek para zaman harcadı ,kendine göre haz aldı, heyecan yaşadı güzel olan tarafıda bu zaten.Aynı tenekelerden keyif alan insanların bir araya gelip güzel vakit geçirmesi ki mesafe katedip bunu yapınca bence keyfi daha bi başka oluyor.
sus un 28 li golfü geçebilmesinin tek şansı golfün gitmesi gerektiğinden çook daha kötü gitmesi yada bi problem-arıza yaşaması durumunda olacağının biz çok iyi farkındaydık.
Maslakta çekici beklerken mehmetle aramızda geçen dialoguda paylaşayım..Evet sus çok iyi gidiyor bir atmosferik s2000 için. hatta türkiyedeki gelmiş geçmiş en hızlı na s2000 şu anda , inanılmaz bir emek-para-zaman harcadın bunada katılıyorum , fakat deneyeceğin araba 28 li bi tfsi geçme şansın kesinlikle yok hatta al kadran videosu diyerek açtık.
Çok güzel bi cevap verdi : bi telefonla arabam arızalandı diye bu denemeyi iptal edebilirim ama ben bi söz verdim geçilsekte geçsekte gidip sonucu görcem dedi o saatten sonra kimseye laf düşmez zaten.
Sus geçseydi ortalık yıkılırdı diye biri yazmış evet çok doğru çünkü na s2000 in 28 li golfü geçmesi başarıdır 28li golfün na s2000 i geçmesi değil :) Ben doğukanı geçtiği için değil o kadar emek verdi kalktı dünyanın yolunu geldi en önemlisi orda efendi gibi el sıkıştı o yüzden tebrik ediyorum.
Vallaha enes yanlış düşünüyosunuz o kadar yolu gittikten sonra 1500 hp supranın bile NA s2000 i geçmesi başarıdır.
Bence geçeni kutlama zamanıdır hala arabanızda gt28 var bence bu başarı değil demenin tartışmayı uzatmaktan öteye gideceğini sanmıyorum.
Vallaha enes yanlış düşünüyosunuz o kadar yolu gittikten sonra 1500 hp supranın bile NA s2000 i geçmesi başarıdır.
Bence geçeni kutlama zamanıdır hala arabanızda gt28 var bence bu başarı değil demenin tartışmayı uzatmaktan öteye gideceğini sanmıyorum.
düşünüyorsunuz değil abi bu benim şahsi düşüncem.Şahsen typerla 106 geçince bi keyif almıyordum ama m3 ün 1 boy arkasından gitmek bile benim için başarıydı, buda onun gibi bişey bana göre.Yapılan yol harcanan emek konusunda saygım sonsuz dediğim gibi millet orda suyla sahur yaptı daha ne olsun.
Yazdıklarım tartışmayı uzatmaz çünkü ben kimseyle tartışıp polemiğe girmem herkesin yazdığı kendi fikridir saygı duyarım :)
Low-Rider
03-08-2013, 07:41
Golfe Tebrikler 2tarafta sözünü tuttu denedi sahiplerine ayrı Tebrikler
alicancalis
03-08-2013, 07:56
Golf'ü tebrik ederiz. Açıkcası beklediğim gibi olmuş.
KingoAtmo
03-08-2013, 07:57
İkisini de tebrik ederim
kaliteli araç içi çekim bekliyordum
her iki tarafıda tebrik ederim sözlerinin arkasında durdukları için...
Olmasi gereken sonuc bence masallah ikib racada
Her 2 aracıda tebrik ederim cesaretinden dolayı.
Ankara ekibine ayrıca tebrikler kalkıp gitmişler taa oraya kadar.
Marka fanatikligi yapıp s2000 geçer diyecektim ama ( okadarda sokmussunuz) ne yazkki diyemiyorum.
Cunku Golfe yapılan emeklerı bir bir iyi biliyorum
Ustası olsun Yazılımı Yapan Umit olsun Sabahlara kadar ugrasıldı
eve gittigimde saat sabah 6 ydı bı gece cogu gece dukkanda uyuduk.
Helal olsun diyourm Dogukana golf hakkı gibi gidiyor hatta 1-2 tık daha fazla gideride var.
Tekrardan deneyen soken geçen herkese tebrikler :)
ghibli06
03-08-2013, 08:56
kaza bela olmadan bitmiş şükür...
golf bizim e92 M3 comp. ve yapılı 335i yi o kadar rahat geçmişti ki sonucu tahmin etmiştim, yine de o kadar yolu gidip deneyen araçlara tebrikler diyorum...
Ertug_T.
03-08-2013, 09:23
Masallah deneyen araclara :) gt28 lide olsa full cakili 1400kg tugla sonucta gti..sonuc gayet basarili :)
murat çelik
03-08-2013, 09:48
neymiş bu golf be helal sana golf dogukan gt 28 peeee
Gonul Mehmetten yanaydi ama atmo bir S2K nin 28 li bi tfsi ile yurumesi bile zor Mehmet iyi bile yurumus iki tarafinda kesesine bereket ama yine bu kadar iddali denemeler yine 3310 la cekimler :D
TYPERHAKAN
03-08-2013, 10:00
Dookan tebrik ederim kardesim . S 2000 i de tebrik ederim atmosferik olarak suan en hizli .
kelalper
03-08-2013, 10:04
ben konuları şimdi gördüm de 28 li A3 ün 3 kişi ile ne kadar gittiğini bildiğim için Mehmet ne kadar kardeşim de olsa Golf geçer derdim. Zaten olması gereken de o. Deneyen herkese tebrikler. Herkes sözünü tutmuş denemiş bitmiş. Sadece şu işi allah aşkına Ankara İstanbul kapışmasına çevirmeyin. Ne doğukan Ankarayı temsil ediyor ne de Mehmet İstanbulu temsil ediyor.
İki aracada maşallah kazasız belasız.
Gti 'da prof. bir şekilde sökülmüş olsa acaba kaç boy daha fark olurdu.Tek koltuğu nerden baksan 25-30 kg vardır.
Day Walker
03-08-2013, 10:18
Walla o kadar yolu gelen Ankara ekibine helal olsun :)
Araçlara maşallah Mehmeti'de medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum 2013 centilmanı ilan ediyorum :)
teyzemin biyigi olsa dayım olurdu mantıgını bırakalım artık...
golf açik ara önde gitmiş mehmet te tebrik etmiş...yancılık yapmaya gerek yok...
çok şükür ki kazasız belasız atlatilmiş dostça bir deneme olarak kalsın...
ne mehmeti tanirim ne de dookan i....
golf e maşallah ama bir o kadar da S2k ya maşallah..
28li araçın 3 boyda gerisinden gitmekte bir başarıdır....
en çok para harcanan ve emek verilen sk2 sonuçta...
ŞŞ hop günaydınnnn Fatiiii GEL la kavga edek :D
lan bende istiyorum böyle ara şehirde buluşup yarışmayı. Özgün gelde şu ayarı yap sıkacam lan bende . Forumda atarlanacam çok canım sıkılıyor :D 7 ay sonra baba olcam bidaha zor gazlarım bir süre :D
Ben yazdım yıkılır diye ama neden yazdım..
Yorumlar kişinin niyetini belli eder, içindekileri bastırsada ileride gelişecek olayları tahmin edebilirsiniz..
Bana göre bu Golf, Süper Lig'in X anadolu takımlarından birisi olarak görülebilir.
Mehmetin aracı da bir alt ligin aracı. Hatta Beşiktaş'ın PAF takımı bile olabilir.
Süper Lig'de oynayan gücü belli X takıma Beşiktaşın PAF'ı atar yapıyor ve X diyor ki;
Teknik direktörümüz sahada değil (ayarcim yok yanimda)
Suyumuzu tam içmedik (yag bile deistirmedim)
Ormanda yeni bir kamp yapmadık (filtr3yi bile temizlemedim.)
Taktik değiştirmedik (arabayi sokmedim)
Yeni transfer yapmadık (basinci acmadim)
Bunu bir gazeteye demeç olarak verseler, yarın ki başlık X PAF'TAN KORKUYOR veya X PAF'TAN ÇEKİNİYOR olur..
Şimdi;
2 takımın da gücü belli, Güçlü olan belli zayıf olan belli,
Fakat küçük ama çok önemli bir detay var;
Nasıl Zayıf olan Güçlü olanı bahaneleri daha denemeden yardıracak kadar döktürebiliyor, burayı herkes es geçiyor.
Kimse de demiyorki Güçlü olan denemeye gitti cesaretlice tamam ama neden bahanelerle gitti ?
X taraf diyorki, PAF yenilince zaten güçlüydünüz diyecektiniz, vs vs..
E tabiki diyecek arkadaşım, SENİN GÜCÜN BELLİ ONUNKİ BELLİ..
"Vw GOLF GTI APR GT28RS 400 HP"
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-vw-golf-gti-apr-gt28rs-400-hp-132862141/detay/
PAF yenseydi o zaman üretilecek bahaneler eminim pek geçerli olmazdı, anormal bir başarı ortada olurdu.
Bana göre X'in PAF takımını yenmesi ile ne kadar mutlu olunabiliyorsa ? O kadar mutlu olması gerekir..
Fakat X'in ruhu hali Beşiktaş'ın PAF takımını değilde As takımını yenmiş gibi.
Hayretle izlenecek türden.
PAF'ı tebrik etmek lazım taktiksel olarak, bu savaşta yenilse bile karşı tarafı baya korkutmuş.
Bu bile bir zaferdir.
kelalper
03-08-2013, 10:50
kalktın mı lan. Bugün kimseye ayara çıkma 4 saatlik uykuyla.
Day Walker
03-08-2013, 10:52
kalktın mı lan. Bugün kimseye ayara çıkma 4 saatlik uykuyla.
Ekmek parası napsın :)
vıdeo nerde .yada varmı..
kelalper
03-08-2013, 11:01
Yorumlar kişinin niyetini belli eder, içindekileri bastırsada ileride gelişecek olayları tahmin edebilirsiniz..
Bana göre bu Golf, Süper Lig'in X anadolu takımlarından birisi olarak görülebilir.
Mehmetin aracı da bir alt ligin aracı. Hatta Beşiktaş'ın PAF takımı bile olabilir.
Süper Lig'de oynayan gücü belli X takıma Beşiktaşın PAF'ı atar yapıyor ve X diyor ki;
Bunu bir gazeteye demeç olarak verseler, yarın ki başlık X PAF'TAN KORKUYOR veya X PAF'TAN ÇEKİNİYOR olur..
Şimdi;
Nasıl Zayıf olan Güçlü olanı bahaneleri daha denemeden yardıracak kadar döktürebiliyor, burayı herkes es geçiyor.
Kimse de demiyorki Güçlü olan denemeye gitti cesaretlice tamam ama neden bahanelerle gitti ?
X taraf diyorki, PAF yense zaten güçlüydünüz diyecektiniz, vs vs..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-vw-golf-gti-apr-gt28rs-400-hp-132862141/detay/
PAF yenseydi o zaman üretilecek bahaneler eminim pek geçerli olmazdı, anormal bir başarı ortada olurdu.
Bana göre X'in PAF takımını yenmesi ile ne kadar mutlu olunabiliyorsa ? O kadar mutlu olması gerekir..
PAF'ı tebrik etmek lazım taktiksel olarak, bu savaşta yenilse bile karşı tarafı baya korkutmuş.
Bu bile bir zaferdir.
Olm senin kafa harbi değişik çalışıo valla :D
s2k orjinal halde her bişeyi takılı olsaydı cnk nın olduğu gibi full takılı ( ki enkada bile böyle ne bi koltuğu sökmüştür ne bişeyi full takılı gelir basar gider ) fark 7-8 boyu geçerdi tahminen ,
yorumlar 16. sayfadan başlıyor pastel boyalar dalga geçmeler vs.. iddialı muhabbetler
şsonuç 4-5 boy olunca gayet normal geçmesi , 4-5 boy arkasında olması bile çok çok iyi değer gibi dönüyor o iddialı muhabbetler değişiyor
2 taraf içinde geçmiş olsun o kadar yol kat edildi sonuç olarak değdi sevindim doğukan abinin adına
glockevo
03-08-2013, 11:41
Olm senin kafa harbi değişik çalışıo valla :D
Hemde baya değişik :)
dachosen
03-08-2013, 11:42
Şimdi;
Bu bile bir zaferdir.
Olaylara genel olarak hep bi benzetme yaparak mı bakarsın? Tamamen ciddiyim merak ettim yazdığın şey güzel çünkü ve düşünce altyapısı olmadan pek olmaz :)
Cekıcıye bın gel ben karşılıycam kuru laf yapma icraat gorelım
Sen hızlıyım demıyomusun bılader?gel ben senınkını komple oduycem gecsende gecılsende burda en azından bı kaç arabayla deneyıp don onca yolu bı arabayla basmak ıcın gelmiş olma yola cıkıcam yarın akşam sen gel bı gece daha ertelerım
ben yinede bi hatırlatıyım dedım.
Hıslerıme guvenıyorum bu iş yalan kımse gelmıycek adapazarına :)
bende hıslerıme guvenıyorum kımse gelmeyecek ankaraya :)
Gran Turismo 5'te bir deneyim nolacak dedim.Sonuç bu şekilde.Alakası yok ama bakalım neler olacak. :)
Her iki tarafa kazasız belasız gazlamalar.Sağ salim evlerine dönerler inşallah.
LCmbsAji2do
Link (http://www.youtube.com/watch?v=LCmbsAji2do)
vallla helal olsun adamlar ıyı yapmış oyunu :D
fakat golfun 2 de sarmasını hesaba katmamışlar.
elınden gelenı ardına koymama modelı bı 50 shot sıkıp ufak bı ayar guncellemesı yapacaktın... ben elımden gelenı ardıma koymadım dıyıp tupu gostercektın. sıkıcaktın,hata sende...
bu nasıl bı dusunce tarzı selcuk. 600 kılometre yol yaptık. denız sevıyesıne ındık deneme ıcın. stepne bile sökmedik arabadan.
karşılığı nos bağla sapa gönder oylemı.
ben sana tek bısey soyleyım ne sen ne Mehmet ne ozgun hıc kımse golfun bu kadar gececegını beklemıyodu..
denemeden sonrakı surat ıfadelerınden de bellıydı bu durum.
gecılecegını bıle bıle kımse cekıcıye araba yukleyıp gelmez.
ıkı tarafta bız gecerız dıye geldı. 1 taraf ın dusundugu oldu.
civic@ef
03-08-2013, 11:48
kimse denemeden bahane sunmadıki bakkala gider gibi geliyorum dendi ben anlamadım heralde söyleneni değişik bir yaklaşım.
bu nasıl bı dusunce tarzı selcuk. 600 kılometre yol yaptık. denız sevıyesıne ındık deneme ıcın. stepne bile sökmedik arabadan.
karşılığı nos bağla sapa gönder oylemı.
karakter meselesi yapıcak bişey yok.
blumenberg
03-08-2013, 11:50
Sonuç beklediğimiz gibi idi, sus plakalı araba susmuş gerçekten, golf'un m3 ve 335'i nasıl geçtiğini gördükten sonra bir kere daha helal olsun diyorum :) üşenmeyip o kadar yol gidilmiş, emek zaman para en cok da zevk var bu işin içinde, tatlı atışmalar olduğu muddetçe sıkıntı olmaz kanımca
KADİR KIRIŞ
03-08-2013, 11:51
ne konuymuşşş beeee sanki beşiktaş bursa maçı gibiiii :D golf helal olsun hiç üşenmeden geldi denedi ve GİTTİ .... sk2 de helal olsun atarı yaptı en azından R YAPMADIII ..
maşşallah deneyen araçlaraaa :icon_tup:
İynnrs amaç ne şimdi ?
Paramı ıstıyosun gesap no yolla
TYPERHAKAN
03-08-2013, 11:55
Özgün 7 de ben yatiyom dedin.11 de kalktin hangi ara uyudun.uykunu aldin.biyonik adam :)
Eşşeğinkine suyu kaçırmayın cok gucluysenız secın bi aday daha ben bu sefer ankaraya geliyim bayram sonrası bıde ben turbo arac hazırlıyım bakalım sızde benım kadar cesaret barmı atmoyla turbo karşısına cıkacak kadar
kimse denemeden bahane sunmadıki bakkala gider gibi geliyorum dendi ben anlamadım heralde söyleneni değişik bir yaklaşım.
.
http://www.techturkey.com/forum/6965161-post283.html
Bole igneliyici laflar soylenirse ortalik yine kizisir
Gecmissiniz olay bitmis bnce tadini cikartin
S2k gecildi ama benim gozumde iyi olan s2k ydi bircok kisininde gozunde ole gozukuyodur eminim
Ama yaris yaristir iki tarafada tebrikler
civic@ef
03-08-2013, 12:06
http://www.techturkey.com/forum/6965161-post283.html
yazılanlarn coğunu okudum bunuda tabiki bunda ne var hiçbişey yapmadan gitti adam bahanemi ha bahaneyse ayarcısınıda alıp gelse dahada güzel fark olurdu bumu ? korktumu oluyor şimdi başından beri deniyelim diye dookan değilmi ? araba yokmu yokmu diye biyelerini yırtanlar sustu şimdi. daha fazla çirkinleşmesin olay ne gerek var ?
Yorulmayın bosuna :)
Mutlular bozmayın gectıler ben bıgun enkayı zıyret edıcem :)
civic@ef
03-08-2013, 12:10
öncesi sonrası
Mikrop_Ali
03-08-2013, 12:20
20 sayfa olmuş videodan önce yorum yapanlarda videodan sonra genele bakınca bi sus'kunluk olmuş.
maaşallah araçlara.
:))) sc s2000 le yurudum sızın kadar sevınmedım :)))
Golfü can-ı gönülden kutluyorum. Herkes kalkıp ankaradan oralara kadar gitmez hemde ayarsiz hazirliksiz tam takili ve 300 km arabaya yol yaptirip arkasindan iddali bi deneme.. Golf gececegini 60-295 videosuyla zaten belli etmisti. Denemenin adaleti buydu zaten.
civic@ef
03-08-2013, 12:27
bizde okadar çok konuşup böyle susanı görmedik inanmışlık böyle birşeymiş :)
kelalper
03-08-2013, 12:27
Yorulmayın bosuna :)
Mutlular bozmayın gectıler ben bıgun enkayı zıyret edıcem :)
olm ne sinir yapıosun bunların olacağı belliydi. Arabayı turbolamana gerek yok. Cenk e sorsunlar Şafağın S2000 ne kadar gidiyor diye oradan kendilerine boy çıkarsınlar işte. N/A arabayı dağın tepesine bekliolar denemeye. Çok adaletliler.
İynnrs amaç ne şimdi ?
Paramı ıstıyosun gesap no yolla
evet kardeşim gönlünden ne koparsa.mubarek kandıl gecesı sevab olur.
hem böyle ıddıalı denemelerede ornek oluruz.
https://www.losev.org.tr/bagis/bagis.aspx
civic@ef
03-08-2013, 12:29
gelecez araba yokmu diyen kimdi acaba neyse bu bi bitmez
Bana laf ebeliği yapma ara hesaplaşalım
denemeden önce 270 hp araba için oraya buraya mı gelicem diye küçük görmeler yap sonra geçince aya gitmiş insan sevinçleri :D
edit:araç sahibi hariç
Patisever
03-08-2013, 12:35
ibo mehmet güzel bir kardeşimiz emek vermiş hakkıyla yürütüyor keza sende iyi bir kardeşimizsin konuya bu sekılde yaklaşmayalım yanyana olsanız inan alakasız olurdunuz denendi oldu bitti sonuc benıde cok sasırttı bu kadar olmaz demiştim ama helal olsun adamlar arabasını yapmıs dahada yürürü war gibi sen boşver onu bunuda bugun babayı koşturacağız insallah ne diyon :)
altugkocer
03-08-2013, 12:36
Olay 3. kişiler yüzünden Ankara İstanbul tartışmasına dönmüş resmen
sen atar yap yarın ustune pardon yarın ctesı noter kapalı hafta bası ustune bı tane 997 yada gtr alır gelır mehmet sıkıntı yapma :D
abi sen daha öncede bi konuda özel ısıtmalı garajı olan birisini övüyodun nedir sendeki bu hırs :)
Hakikaten ankara istanbul muhabbetine donmus olay gecilen geceni tebrik etmis iki tarafta gitmis denemis , sonuc belli olmus.
denemeden önce 270 hp araba için oraya buraya mı gelicem diye küçük görmeler yap sonra geçince aya gitmiş insan sevinçleri :D
edit:araç sahibi hariç
sen karışma
Ben sadece geçen arkadaşı tebrik ederim üşenmeden kalkıp o kadar yolu arabasıyla yürüyerek gitti geçti ve geri geldi. Bence konu İstanbul Ankara değil, ilk yazılanlar ile sonradan enka dağın başı gelmem vs diyerek olayın sakarya hatta gebzeye kadar dayatılması olayın çığrından çıkmasına neden olmuştur. Enes in yazdıkları ile Cem in yazdıklarına da Canı gönülden katılsam da İlk cümlemi tekrar vurgulamaya gerek duymuyorum açık ve net.
Herkesin Kadir gecesi mübarek olsun...
istanbul ankara olayına dönmüş. s2000 sahibi atar yaptı pastel boya muhabbeti yaptı arkadas grubuyla 10 dan geriye saydılar adam düzcede kaldıralım yok orası olmaz gelemem denildi. Herseye rağmen kalkmıs gitmiş golfun sahibi gerekeni yapmış helal olsun sana adammışsın.
S2000 zaten soyunarak gelmiş golfe yapacak fazla bişey kalmamış :))
blumenberg
03-08-2013, 13:13
hahaha bro koptum laaaan :) efsanesin :)
N/A arabayı dağın tepesine bekliolar denemeye. Çok adaletliler.
Alper abi kusura bakma ama adamlar ankaradan kalkti adapazarina gitti gecenin köründe deniz seviyesine , sen hala dagin tepesinde bekliyorlar diyorsun
Honda Type_R
03-08-2013, 13:23
ya yazmiyim dedimde bu hic yazilacak bir yazmi? bu yaziyi kendine yakistirabildin mi?
Adam denemeye gidiyo 400hp olan bir arabaya na olarak o kadar cesaret gostermis gitmis tabiki sokecek ne yapmasini bekliyordun?
Denedikten sonrada demiski arkadasi tebrikler gecti demis daha ne olsa seni tatmin edecek bir soylesen?? hic degilse bahane uretmemis dimi? yok oyle oldu boyle oldu diye ?
tabiki yazacaksiniz hakkiniz ama uslubuda kacirmayin?
forumda yazışırken insanlar ekranlarıyla konuştuklarını sanıyorlar çoğu zaman. Karşısındakinin etten kemikten insan olduğunu unutuyorlar. Sevinci abartmamak lazım. Elbette geçen taraf sevinecek ama kırdığınız bir bilgisayar ekranı değil, yada kızdırdığınız. Karşınızdakini masada çay içtiğiniz, birçok bilgi paylaşımı yapıp, muhabbet ettiğiniz bir arkadaşınız olduğunu unutmadan yazmak lazım. Bende yapmışımdır bu hataları zamanında, ama bazı şeyleri düşünüp tartmak gerekiyor bir yaştan sonra
ghibli06
03-08-2013, 13:28
Hadı uzatma gel gelde gor bakalım 270 hp araba neler yapıyomus :)
kimse yanlış anlamasın ama, bu çağrının üzerine çok da bir şey demeye gerek yok...
Serhat Y.
03-08-2013, 13:29
Ankara tayfası keske en ıddıalılarından bırde atmosferık getırseydıde gecseydı sevındıgıne degerdı enazından bı anlamı olurdu. Stg3 golf gtı gecmıs sus u konusmalara bak soktuk cıkardık soyduk ılıskıye gırdık, bukadar keyıflımıydı gercekten yoksa hanı amac dalga gecıp kızdırmak tııye almakmı..
O denemeye gitmemiş golf gelmiş ben o kadar soyacak olsam arabayı hiç denemem kişisel görüşüm...
Levent Y.
03-08-2013, 13:31
Oncelikle gectigi icin dogukani sonrada mehmeti tebrik ederim. Arada cok ciddi bi kilo farki olmasina karsin, ciddi bi guc farki da var. o yuzden sonuc normal.Herkesi tekrardan tebrik ederim o kadar yol yapip denemissiniz...
blumenberg
03-08-2013, 13:32
O denemeye gitmemiş golf gelmiş ben o kadar soyacak olsam arabayı hiç denemem kişisel görüşüm...
dağın başına niye gelsin ki bro, golf yapacağını yapmış, gidip gelmiş :)
Onlara mekanlarında dırek boyları sokucam sıkıntı yok ben secıyorum hepsını tek tek :) 300 km yok gelmeyle sampıyon olunmaz hele o ıyynrsmı ne sene ne marka araban varsa onla ezıcem duydunmu beni
şu söylediklerinize biraz dikkat edin bu foruma bayanda giriyor yaşı ufak insanda giriyor sizden 20 yaş büyük de giriyor.ayıp denilen bir şey var! not: iki tarafıda tanımam.
ghibli06
03-08-2013, 13:37
dağın başına niye gelsin ki bro, golf yapacağını yapmış, gidip gelmiş :)
Barlas abartmayın, şu ortamda kaç tane adam var 2 yazışma 1 telefonla yüzlerce km ötesi için randevulaşıp gecenin bir yarısı gitsin... her iki arkadaş da bunu yapacak kadar cesurmuş bize sadece tebrik etmek düşer kişiliklerini... s2000 270 HP ama çok iddialı çağırmış ve de karşısındaki aracın ne kadar güçlü olduğunu bilerek istemiş, kendi aracının da performansını bildiği için, ama bizim BMW lerle denerken de gördük ki, Golf çok iyi gidiyor, hatta çok iyi lafı yavan kalır...
deneyen denemiş, başkalarının sönen yangını alevlendirme çabalarına kulak asmasın bence deneyenler...
Hangı öarka ıstıyosunz soleyın kım sampıyon gorelım gtı gtı yapıyomuyuz varmı yuregınız dalagınız cığerınız :)
Honda Type_R
03-08-2013, 13:38
Sen simdi diyorsunki ankaradan adapazarina gelmis adapazari istanbulun bir sehrimi? Mehmette istanbuldan kalkmis adapazarina gitmis dimi? Yani sunu anlamak istemiyorsunuz hala deneyen iki kiside memnun yok o sokmeseydi yok o ankaradan gelmeseydi yok o olsaydi yok bu olsaydi iki tarafda kozlarini oynadi ve bir taraf kazandi nokta
Bence mehmet icin bir basari bu hikayede neden? Cunku 400hp gt28rs li bir arac karsisinda arabasinin ne oldugunu gordu takili olsaydi 0 4 boy degilde 5 olacakti 6 olacakti haksizmiyim? hepimiz birileriyle deneyip arabamizi kistas almiyormuyuz? bence mehmette bunu yapti arabasinin 400hp karsindaki gucunu gormus oldu keyfini cikardimi cikardi.
o yuzden birakin takdir etmeyi ogrenin diyecemde oda bu ortamda biraz zor maalesef
Bu gtı amma ortagı varmıs adam bası 10 ar tl benzın alıpmı geldınız naptınız?
dragon07
03-08-2013, 13:40
atmosferik hızlı olan makinalar gelsin akhisara ne güzel izleriz en hızlı atmolar ankara ve istanbulda . hemde bu sefer gerçek 402m :D
brs_odbs
03-08-2013, 13:41
maşallah mehmet elinize sağlık n/a bir aracı Stg3 golf gtı le denemek herkezin cesaret edebilceği bir şey değil ..
civic@ef
03-08-2013, 13:42
Boku cıktı
sen karışma
Duman yapma bilader senin branşın değil :D
evet.......
evet.......
O zaman sız hepınız bırleşıp bı araba hazırlayın ben tek basıma hazıırlıyım uyarmı?
evet kardeşim gönlünden ne koparsa.mubarek kandıl gecesı sevab olur.
hem böyle ıddıalı denemelerede ornek oluruz.
https://www.losev.org.tr/bagis/bagis.aspx
Yav arkadaş orda yüz yüzeykenniye söylemedin bunları orda niye istemedin parayı
Yüz yüze konuşamıyacağınız şeyler değilki bunlar
Orda durduğumuzda isteyiverseydiniz ya paranızı mehmetten
Şimdi burnda showun amacı ne
O zaman sız hepınız bırleşıp bı araba hazırlayın ben tek basıma hazıırlıyım uyarmı?
ben hazırladım önce hazır olanı geçeceksin
PiscocuK
03-08-2013, 13:51
her iki arkadaşıda tebrik ediyorum..
bu işe ilk başladığım günde bugün de yarın da illet oldum şu şakşakçı gruplara
araç sahipleri sizin kadar atar yapmıyor
bir kişide şuraya yazdığı yorumun arkasında dursun arkadaş yapın arabanızı çıkarın geçtim diyin..
hep benim babam senin babanı döver muhabbeti..vazgeçin artık
lösevin linkini bulamamıştık
blumenberg
03-08-2013, 13:52
Barlas abartmayın, şu ortamda kaç tane adam var 2 yazışma 1 telefonla yüzlerce km ötesi için randevulaşıp gecenin bir yarısı gitsin... her iki arkadaş da bunu yapacak kadar cesurmuş bize sadece tebrik etmek düşer kişiliklerini... s2000 270 HP ama çok iddialı çağırmış ve de karşısındaki aracın ne kadar güçlü olduğunu bilerek istemiş, kendi aracının da performansını bildiği için, ama bizim BMW lerle denerken de gördük ki, Golf çok iyi gidiyor, hatta çok iyi lafı yavan kalır...
deneyen denemiş, başkalarının sönen yangını alevlendirme çabalarına kulak asmasın bence deneyenler...
aynen abi, bu işler zaman ve paradan çok zevk meselesi, gecenin bi yarısı herkes araba denemez, golf gereğini yapıp gelmiş, bize sadece tebrik etmek düşer :)
Bayram ertesi bu sefer duzce kabulmu :)
Senı gecmek istiyim sadece bır gunumu alır sende ıcraat yapan bı tıpr benzıyosun akşam geldın yıne gel sızde nede olsa R olmazmıs ya :)
bayram ertesi van da deneyelim bu sefer.öbür bayram ertesi de japonyada deneriz.
Bu akşam tatıle cıkmasam Allah belamı versın senı yarın gelır mekanında gecerim :)
Ama sızde benım gıbı sızden daha guclu araba karsısına cıkacak cesaret varmı bılmem
adam size verecekti LÖSEV e değil....
yüz yüze isteseydiniz.
bayram ertesi van da deneyelim bu sefer.öbür bayram ertesi de japonyada deneriz.
Ne o R mı yapıyosun agahahaha
kelalper
03-08-2013, 13:57
aynen abi, bu işler zaman ve paradan çok zevk meselesi, gecenin bi yarısı herkes araba denemez, golf gereğini yapıp gelmiş, bize sadece tebrik etmek düşer :)
O zaman doğru düzgün tebrik etmesini bileceksin. Mehmetin gösterdiği cesaretin yarısı olmayan adamlar forum buldu mu hemen mantar gibi çıkıolar ortaya.
Ne o R mı yapıyosun agahahaha
yok r yapmıyorum.2 3 4 5 yapıyorum 6 ya çekince sen gazdan çekiyosun
İlkokul esprileri yapmana gerek yok
Kendi hesap numaranızı yollayın adam size yollasın siz kendiniz yatırın löseve buraya makbuzu koyun
Show yapmayın bukadar da
kelalper
03-08-2013, 13:58
hazırı buysa söyliim olmamış. Na arabanın 4 dört boy önünde gidebilmişsin.
İlkokul esprileri yapmana gerek yok
Kendi hesap numaranızı yollayın adam size yollasın siz kendiniz yatırın löseve buraya makbuzu koyun
Show yapmayın bukadar da
eğer geçilseydim şu an konu 80 sayfa olurdu azcık da bizi idare edin buraya ankaradan yazan toplasan 5 kişi var o kadar da olur be kardeş
yok r yapmıyorum.2 3 4 5 yapıyorum 6 ya çekince sen gazdan çekiyosun
Allah cektırmesın kardeş :) bana cevap ver uzatma kabulmu
civic@ef
03-08-2013, 14:01
Madem geciyodunuz dun gece niye gecemedin ?
hazırı buysa söyliim olmamış. Na arabanın 4 dört boy önünde gidebilmişsin.
elimden gelen budur
Dooukan bana cevap ver bırak baskalarını hedefımden kaçma :)
Madem geciyodunuz dun gece niye gecemedin ?
Dun gece denedık bı dahakıne gecıcez nıe korktunuzmj
Ahahahhha
geçtiğimiz arabayla bi daha denemeyiz.sizden öğrendik bunu da
Ya altın gunune cevırmeyın cevap verın varmı yurek :) ondan bahsedın
edit.miniks le yanlış anlaşılma
CasabLanca
03-08-2013, 14:05
Onlara mekanlarında dırek boyları sokucam sıkıntı yok ben secıyorum hepsını tek tek :) 300 km yok gelmeyle sampıyon olunmaz hele o ıyynrsmı ne sene ne marka araban varsa onla ezıcem duydunmu beni
Bayram ertesi bu sefer duzce kabulmu :)
Senı gecmek istiyim sadece bır gunumu alır sende ıcraat yapan bı tıpr benzıyosun akşam geldın yıne gel sızde nede olsa R olmazmıs ya :)
Doğukan düzceye mi taşındın kanka?
Levent Y.
03-08-2013, 14:05
Allah allah bu durum bana tanidik geldi :)
eğer geçilseydim şu an konu 80 sayfa olurdu azcık da bizi idare edin buraya ankaradan yazan toplasan 5 kişi var o kadar da olur be kardeş
Kardeşim sen benim yazdılarımı hiç okumamışsın
Onuda geçtim orda arabadan inip yanınıza geldiğimde ilk sözüm ne oldu unuttun galiba hatırlatayım mı pastel boya nerde kim yazıyor şimdi camına diye ilk makara yapan ben oldum ama bak yüz yüze yaptım
Gülüştük geçtik gittik bunlr olur bu işin tuzu biberi ama bokunu çıkarmamak lazım
Daha çok deneme olur önemli olan bu demelerde birbirimizin yüzüne bakabilcek olabilmemizdir
Haksızmıyım
Sevinmek senin hakkın makara senin hakkın ama kimsenin dozunu kaçırmaması lazım
Yok soymalar gidip gelmeler sokup çıkarmalar ne oluyor hayırdır
Tamam baska arabayla gelcem kıvırmaaaaaaaa korkmaaaaaa ;)
Sizle oynamak lazımmıs adam gıbı muameleden anlamadınız
civic@ef
03-08-2013, 14:07
Dun gece denedık bı dahakıne gecıcez nıe korktunuzmj
Ahahahhha
Sen gecene kdar arabami denicez yada duzceye gitgelmi yapcaz ? Cok korkuyorum reiz
Doğukan düzceye mi taşındın kanka?
:):) ya laf ebeliği yapmayın malı hazırlayıın hadi
Sen gecene kdar arabami denicez yada duzceye gitgelmi yapcaz ? Cok korkuyorum reiz
Korkunun ecele faydası yok
Sızınde ıcraatınız bı kerelıkmıs bende dısıme gore bırını buldum dıyodum :)
TYPERHAKAN
03-08-2013, 14:09
Mehmet adam gecmis daha burda neyi halledebilirsinki dun otobanda verecektin cevabini.simdi burda yazdiklarinla hic hos bir sey olmuyor.bence haxirlarsin arabani tekrsr teklif edersin rovansi yaoarsin.burda laf etmeyle anca kendi sinirini bozarsin gerek yok daha yazma bence .sabirli ol.
boş boş konuşma..gyro compass var rakım 20 ydi cocuk mu kandırıyon
İnternetten baktım yanlış biliyormuşum kardeşim 180 küsürmüş
civic@ef
03-08-2013, 14:10
Dun gorduk yokmus mehzent. Konu kapansn en guzeli
kubilayk
03-08-2013, 14:10
Yarim saatte 3.000 okuma
Seviye:
İşte Kazlıçeşme Akp Mitingi Yandaşları - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Z-88ZnjXUB4)
Ahsıskalslslallsldlxlalwl ogedov
Hatta zızhhsjskskdldlsşsşcşd
Kardeşim sen benim yazdılarımı hiç okumamışsın
Onuda geçtim orda arabadan inip yanınıza geldiğimde ilk sözüm ne oldu unuttun galiba hatırlatayım mı pastel boya nerde kim yazıyor şimdi camına diye ilk makara yapan ben oldum ama bak yüz yüze yaptım
Gülüştük geçtik gittik bunlr olur bu işin tuzu biberi ama bokunu çıkarmamak lazım
Daha çok deneme olur önemli olan bu demelerde birbirimizin yüzüne bakabilcek olabilmemizdir
Haksızmıyım
Sevinmek senin hakkın makara senin hakkın ama kimsenin dozunu kaçırmaması lazım
Yok soymalar gidip gelmeler sokup çıkarmalar ne oluyor hayırdır
soyma cıkarmayla alakam yoktur.ankaraları arkadaşlardır soyuksa araba soyuk demişlerdir.evet ilk makarayı sen yaptın kesinlikle tebrik ediyorum ve herkese anlatıyorum.ama şu an mehmetin tekrar gerilmiş olması ve son 20 30 post un nasıl alttan aldığım savunmaya geçmediğim farkına varılmıştır umarım.bana seni çok seviyoruz diyip sevmedigini belirttin bende bizde senı cok sevıyoruz diyip aynı tepkiyi verdim.ama inan en cok senı svıyoruz.sebebide orta noktada dogruları konusuyor olman
Cemcım sana yazmadım sebebı su kıymetlı zekanı bu konuya harcama kanka :)
dragon07
03-08-2013, 14:12
valla golfte daha soyunmamıs soyunursa birazda basınc acarlarsa gittiginden 4-5 boy daha gider fakat nosta basılsa s2kya ben golfün geçilcegini sanmıyorum
kelalper
03-08-2013, 14:12
Hakan edilen laflara bak gidip gelmeler falan. Sen hazmedebilir miydin? O yüzden mazur görmek lazım Mehmeti de. Na 270 hp arabayı 4 boy geçtiler ulusal bayram ilan ettiler.
İnternetten baktım yanlış biliyormuşum kardeşim 180 küsürmüş
kardeşim bende hemen edıtleyeyım.ama gyro compass le beni nereye cektıgınızı an ve an kontrol halinde geldim.ve denedıgımız yerın rakımı 20 dir.duzce 120 dir.emin olabilirsin bundan
driftboy
03-08-2013, 14:17
Hakan edilen laflara bak gidip gelmeler falan. Sen hazmedebilir miydin? O yüzden mazur görmek lazım Mehmeti de. Na 270 hp arabayı 4 boy geçtiler ulusal bayram ilan ettiler.
:bravo::bravo::bravo::bravo:
S2000 in maşallahı var, turbo 400 hp fwd atmo 270 hp rwd kıyaslamasını yapmadan yorum yapanlar var gibi.. Beklenilen bi sonuçtu.. Gelip denemesi bile yeter bence yok orası söküktü burası söküktü diye laf etmenin bi anlamı yok bence.
Mehmet abi bileğine sağlık, çok iyi yürütüyosun tebrikler.. Golfede maşallah..
burda Dookan ' a pastel boya muhabbeti yapılırken yada 10 dan geriye sayıp show yaparken nerdeydiniz ? şimdi soyunma olayına döndü olay.geçilen arkadaşın son postları yanlış
ben oraya gelirken nasıl o kadar lafı hazmettiysem arabama kendime güvendiysem geçilen de hazmedecek.biraz objektif ol ve ben gelene kadar yazılanlara bakarmısınız lutfen.
kardeşim bende hemen edıtleyeyım.ama gyro compass le beni nereye cektıgınızı an ve an kontrol halinde geldim.ve denedıgımız yerın rakımı 20 dir.duzce 120 dir.emin olabilirsin bundan
Abi 20 olsa istanbul ile akyazı arasında 6 derecelik fark olmaz :)
Aracın hızlı ben istanbuşdada denesen sonucun değişmeyeceğini anlarada da denesen sonucun değişmeyeceğini söyledim zaten
Ki siz gittikten sonra mehmette bunu söyledi aksini iddia eden yok olamazda
Makara yapmakta son derece hakkınız s2k geçse bende makara yapardım ama önemli olan olayı kanlı bıçaklıya getircek sözler sarfetmemek
Allahın izni ile daha çok denersiniz 550 kmde biz yolgeldik 400 daha fazla yapar ankarayada geliriz
Orda da denenir
Abi 20 olsa istanbul ile akyazı arasında 6 derecelik fark olmaz :)
Aracın hızlı ben istanbuşdada denesen sonucun değişmeyeceğini anlarada da denesen sonucun değişmeyeceğini söyledim zaten
Ki siz gittikten sonra mehmette bunu söyledi aksini iddia eden yok olamazda
Makara yapmakta son derece hakkınız s2k geçse bende makara yapardım ama önemli olan olayı kanlı bıçaklıya getircek sözler sarfetmemek
Allahın izni ile daha çok denersiniz 550 kmde biz yolgeldik 400 daha fazla yapar ankarayada geliriz
Orda da denenir
abi yeminle 20.açtım 2 tane program.chiefkadir abi düzce orta noktadır diyince orayıda merak etmiştim ordada baktım 120.ama tam o bastıgımız yer rakım 20
Soymak gidip gelmekle; pastel boyayı denemeye kalan zamanı saymayı bir tutmanın mantığı nedir?
İlk yapılanda yanlış ama orda standart her denemede yapılan sataşmalar var. Sikli soklu espriler yapılacaksa onunda kalitelisini yapan çok çıkar
cemabi son postundan sonra kitlesen konuyu yeridir daha iyi açıklama olamazdı.
not:sahurdan beri sıkıntıdan konuyu okuyorum. :)
abi yeminle 20.açtım 2 tane program.chiefkadir abi düzce orta noktadır diyince orayıda merak etmiştim ordada baktım 120.ama tam o bastıgımız yer rakım 20
Haklısın moruk tam denenen yer 36 rakım sartlar eşit
Nemden demekki sıcaklık farkı
Absinthé
03-08-2013, 14:32
Rüzgar eken fırtına biçer arkadaşlar. Bel altı vurulmasa iyiydi ama denemeden önce söylenenlerden sonra çokta anormal gelmedi bana. Tarafsız olmak lazım.
Şimdi yazmıyorum dıyorum ama akşam benım yanımda olan cok vardı bunlar ındı ne dedıler ben tebrık ettıkten sonra kardeşim maşallah araban cok hızlı bıze boyle tutunması buyuk basarı dedınız ı demedınizmi?
Ben cok daha fazla gecerım dıye tahmın edıyodum dedınmı demedınmı dookan?
Turbo arabayla geldınız kaç basınc bastınız dıye sormadım bıle kendı hayal dunyanızda yasayın sızler ama az bısey oğrenseydınız dun benden yureklı olun yureklı nıye korkuyosunuz ıkıncı cagırmamdan :)
Dun bunları yuzune dıyıp bugun burda kosev e kadar konu uzatan adamlara yapacaklarımı dusunemıyorum :)
Bakın ben sızden daha hızlı gtı yapar gelırım dıyorum sızdede varsa bu yurek daha hızlı s2000 yapın gelın :)
Yazılanları büyük bir üzüntü içerisinde okuyorum.
Deneme bitmiş.
Aracını geliştirmek isteyen geliştirip tekrar deneme talebinde bulunabilir.
Deneyen iki kişi telefonla konuşursa burada malzeme olmazlar.
Bu gece Kadir gecesi, çok özel bir gece, kırdığınız kalpleri yumuşatın, tartışmayın, konuya noktayı koyun.
orhan_guney
03-08-2013, 14:41
Yüz yılın denemesi gibi olmuş Maşallah bütün deneyen araçlara.
cerkez_kral
03-08-2013, 14:56
yorum yazan herkes benden yaşça büyük beni dinlerseniz böyle fani şeyler için kalp kırmayın ankaralılarıda tanımam istanbullularıda yakışan olsun herkes konuşmalarını düzeltsin özür dilensin olay kapansın gitsin benim görüşüm bu
Mert abinın postundan sonra yazmak anlamsız olucak herkesin kadir gecesi mubarek olsun.
Purmol35
03-08-2013, 15:26
aslında konuyla alakası olmayan deneme yapılırken orada olmayan kişilier yazmasa bi sıkıntı olmaz. konu zaten bazooka dan s2k ya döndü arkadaşlar gittiler denediler ve bitti . kazasız belasız maşallah 2 aracada kesenize bereket en kötü gününüz neşeli olsun . yüz yüze farklı sanalda konuşmaların farklı olmasının nedeni dediğim gibi alakasız kişiler yüzünden . tekrar kazasız belasız . kadir geceniz mübarek olsun
setnogrom
03-08-2013, 15:34
Güzel deneme olmuş sonrasında güzelde karşılıklı tebrik-teşekkür olmuş.
Sayfalar ilerledikçe işin rengi b.ka sarmış.
Şuan gördüğüm teneke tenekeyi geçmiş 100 kişide bunun derdine düşmüş.
Ne güzel denemişsiniz,kazasız belasız bitmiş,keyfini almışsınız,kimsenin canı yanmamış.Dertlenecek tasalanacak başka şey bulamamışsınız.
Hakinen-Schumi bile burnundan kıl aldıran adamken bize ne oluyorsa...
xx
ORCUN555
03-08-2013, 15:55
yaa hakkaten burda uzatılacak ne var anlamadım birçok kişinin dediği gibi golf ün geçmesi zaten normal bişeydi bu kadar neden abartılmış anlamadım. evet s2000 geçseydi gerçekten ciddi bir başarı olurdu doğrusu bu. baksana iş soymalara sokmalara kadar gitmiş. kusura bakmayın da buraya kadar konuyu sadece okuyordum soyma sokma laflarını okuyunca sinirlendim açıkcası. madem öyle arkadaş, MEHZENT soyunup gelmiş işte sizde gerekeni yapmışsınız tamam zaten normalde de bu iş böyle yapılıyor dimi soyunarak ne demişler vereni cami avlusunda... madem o kadar cesaretlisiniz MEHZENT size hodri meydan demiş bi kere daha yapalım ben çok zevk aldım demiş ama eklemiş ben SOYMADAN SİZİ YAPICAM diye güveniyorsanız kendinize arabalarınıza bu kadar adamın karşısına bi kere daha çıkın neden laf kalabalığı yapıyorsunuz onu anlamadım. yok van'mış yok japonyaymış yok bi daha denememmiş bilmem neymiş... bırakın bu lafları arkadaşlar...
valla kusura bakmayın böyle bişey hayatta yazmazdım da MEHZENT sizi adam gibi tebrik etmiş kutlamış doğal olarakta burada gelişecek olan makaralara da çocuk kendisini hazırlamış ancak gördüğüm kadarıyla herkesin bir sabır noktası vardır mehmet belli bir yere kadar görünen o yaptığınız makaraya zaten sesini çıkartmamış ama sizinde yaptığınız ayıbı geçmiş şimdi neden mehmetin ses çıkarmasına bozuluyorsunuz? MİNİKS' lerin de dediği gibi tabiki geçtiniz burda yazmak makara yapmak hakkınız ama insanları rencide etmeden bunu yapmak gerek tadında öyle değilmi. hee onları yazan biz değiliz diyorsanız yazanı susturmasını bileceksiniz!!! böyle terbiyesizleri de yanınızda barındırmayacaksınız!!!
şow flan yaptığım yok. şow u Mehmet yaptı gelın paranızı verıcem masrafınızı karsılıcam diyerek.
Allah sukur kımsenın parasına ıhtıyacımız yok. Bu konularda para pul muhabbetine gırmenın hıc anlamı yok. karşısındaki ınsanı kucuk dusurmeye çalışmaktan başka bısey degı benım gözümde.
paran yoksa ben verıyım ne demek ya bıraz egrı oturalım doğru konuşalım.
başka ne ters cümle kurmuşum. kendı demıs masrafı karsılıcam dıye.
bızde ıhtıyacımız yok madem yapacan bı ıyılık loseve bagısla dedık.
orda nıye soylemedık. cunkı para flan aklımızda degıldı saçma bıseydı zaten ustunde durmadık bıle.
alttakı ornektede goruldugu gıbı arkadaş para mevzularına cok takılıyo.
Mehmet terbıyenı bozma kardesım .sevıyeyı düşüren , hakaret ıcerın hıc bı cümlem olmadı sana yada bı başkasına.cumlelere bıraz dıkkat et.
ben senın yazdığın cumleyı hatırlattım sadece. olmayan bısey yazmadım.
gelırsın deneriz sikinti yapma o kadar.
en fazla geçersin.
Mehmet şu lösevin web sitesine girip herhangi bir hesap nosuna 300 tl bağışlayıp dekontu koyarmısın kardeşim buraya.
Bak burdan vuruyorlar sana. Seninde ağzından benzini karşılayacam gibi bir laf çıktı. Bence yapmalısın ben olsam çoktan koymuştum.
hp/kg+pilotaj = kazanan
hep böyle olur maşallah araçlara...
Sonuç Normal ki geçmişte 400 hp li bir kanatlı ile denemem aklıma geldi.
Golf Gırtlak Sökük olsa fark dahada açılırdı.
Risendark
03-08-2013, 16:59
Abiler ne gerek var böyle tartışmalara olan oldu biten bitti. En başta yapılan pastel boya geriye sayma mevzusunu yaptınız doğukan abi o kadar lafı yuttu adama helal olsun bastı taa adapazarına gitti geçti geldi burdada soyunma bilmem napma muhabbeti oldu karşılıklı bi mevzu oldu yani. ikiside yanlıştı bütün cevap gece otobanda verildi sus s2k ya da maşallah golfede maşallah sus'un 400 hp bi arabanın arkasından 4-5 boyda olsa gelmesi büyük başarı...Ancak golf sökük olsaydı emin olun 6-7 boyu rahat bulurdu neyse uzatmayalım... her iki tarafada helal olsun ve tartışma bitsin şu mübarek günde bu kadar asabi olmanın anlamı yok... herkesin kadir gecesi mübarek olsun...
Mikrop_Ali
03-08-2013, 17:09
mehzent senin bu araba yürütme konularında hiç yüzün gülmedi be dostum. 200 mılyar harcadın anca yurudu s2000 güzelde olmus maasallah. ama sımdı 50 liralık golfu gecıcem dıye bı 250 mılyar daha harcama.. :soru:
Fazla atar illaki ...te batar. Tebrikler kardasim. Bize her yer ankara:hahaha:
Adam orda yazmis bugun kadir gecesi dha uzatmayalim felan sen hala burda laf sokuosun konu tabi uzar gider sizin gibiler yuzunden smdi sana dolu alinti gelicek laf solucekler dha mi iyi ?
kelalper
03-08-2013, 17:29
mehzent senin bu araba yürütme konularında hiç yüzün gülmedi be dostum. 200 mılyar harcadın anca yurudu s2000 güzelde olmus maasallah. ama sımdı 50 liralık golfu gecıcem dıye bı 250 mılyar daha harcama..
mehmet Na olarak o Golf ü geçemez ama diğer bloklarından birini Turbo yaparsa ki bahsettiğin rakkamlar komik. Çok cüzzi bir rakkama o Golfü rahat geçer. Biz adama başından beri dedik turbo ya da supercharger diye. Yok abi olmayanı yapıcam dedi ve yaptı. Ne kadar harcadığı kimseyi ilgilendirmez. Zenginin parası fakirin çenesini yorarmış.
Adam orda yazmis bugun kadir gecesi dha uzatmayalim felan sen hala burda laf sokuosun konu tabi uzar gider sizin gibiler yuzunden smdi sana dolu alinti gelicek laf solucekler dha mi iyi ?
Senden baska alinti yapan yok hayirdir?
Patisever
03-08-2013, 17:33
yas olmus 29 ayıp yav inan o araba sende bende olsa g..tumuz havada gezerdik cok mutevazi bir adam bu lafını hak edecek bir cocuk değil cok ayıp etmişsin bunu bil
yas olmus 29 ayıp yav
Pardon kuzenim yazmis
Mikrop_Ali
03-08-2013, 17:39
mehmet Na olarak o Golf ü geçemez ama diğer bloklarından birini Turbo yaparsa ki bahsettiğin rakkamlar komik. Çok cüzzi bir rakkama o Golfü rahat geçer. Biz adama başından beri dedik turbo ya da supercharger diye. Yok abi olmayanı yapıcam dedi ve yaptı. Ne kadar harcadığı kimseyi ilgilendirmez. Zenginin parası fakirin çenesini yorarmış.
zengin bu foruma konu açıp fakirlerden siz olsanız napardınız diye yardım isterse; fakirlerde burda rahatlıklar yorum yapabilir diye düşünüyorum. wideband mı baglıcaz kim zengin kim fakir ona mı bakıcaz şimdide?
ben okuduğumu bilirim ona göre yorum yaparım. sende oku sende bil..
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/150101-siz-olsaniz.html
Patisever
03-08-2013, 17:39
Eee yani???
düzelttim bak kuzenıne selamımı soyle operim gozlerinden ufak kardeşin
dachosen
03-08-2013, 17:40
Beyler forum üzerinden millete ayar vermek yok ne biliyim hayırdır çekmek falan komik olmuyormu :D
Zaten iki tarafın arasını bu 3. şahıslar bozdu...
Araç sahipleri hariç herkes haddi olmayan laflar etti...
SUS'un sahibi geçildikten sonra tebrik etti burdan ve çok iyiydi araç gibi laflar etti,zıt gitmedi..Aynı şekilde Golf'ün sahibide eğlencesine baktı başlarda sataşma olmadı..Ama alttaki örnek gibi 3. şahısların kışkırtması ve saçma sapan laf saplamaları yüzünden ortalık karıştı..
Şu tarz bir yorumdan sonra bende ağzımı açardım açıkcası..
zengin bu foruma konu açıp fakirlerden siz olsanız napardınız diye yardım isterse; fakirlerde burda rahatlıklar yorum yapabilir diye düşünüyorum. wideband mı baglıcaz kim zengin kim fakir ona mı bakıcaz şimdide
Bunu okurken kelaperın suratını merak edıyorum
konuda son nokta olmus adamsın mıkrop :icon_tup:
Onurkk06
03-08-2013, 17:46
10 dan geriye saymalar pastel boyalar başlarda bişey yok şimdi herkes düşman oldu bence uzatmaya gerek yok KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUNN :)
kelalper
03-08-2013, 17:51
zengin bu foruma konu açıp fakirlerden siz olsanız napardınız diye yardım isterse; fakirlerde burda rahatlıklar yorum yapabilir diye düşünüyorum. wideband mı baglıcaz kim zengin kim fakir ona mı bakıcaz şimdide?
allahım yarabbim benim başından beri bildiğim olayları bana mı anlatıosun. Adamın arabası şu anda yürüyor mu yürüyor. Sen yapabiliyor musun aynısını yok. O zaman adama aşağılar gibi 200 milyar harcadın 50 liralık golfü geçmek için 250 daha harcama . Adam olmayanı yapmak için harcadı o parayı ve yaptı. Yoksa çok kolaydı 20 bin liraya çok çok daha hızlı bir araba yapabilirdi. O zaman zaten o golfle denemeye gerek görmezdi. Adam atmosferik olarak yaptı Kafan kadar turbolu arabalara sıkıyor. Geçiyor geçiliyor o ayrı mevzu. Zevkini alıo. Geçmek istedikten sonra iş kolay.
Senden baska alinti yapan yok hayirdir?
Su konusma tarzina yasina baktikca kendi yasimi cok seviyorum 29 yasina gelmissin hala cocuk tiplemeleri o laflarla anca kendini dusurursun devam et sana alinti gelio yvas yavas :)
Ali bu işler baht biraz önemlidir bilirsin
herkesin işi istedigi gibi rast gitmeyebilir
mehmetin yaşadığı şanssızlıklar mehmete 0kadar para harcattı
yoksa tabiiki 200 bin tlye bir s2k yavaş olmaz :)
parasal mevzulara girmeye gerek yok
gün gelir sevdan yüzünden crx e bir bakmışssın 100 bin harcamışsın bilemezsin
şow flan yaptığım yok. şow u Mehmet yaptı gelın paranızı verıcem masrafınızı karsılıcam diyerek.
Allah sukur kımsenın parasına ıhtıyacımız yok. Bu konularda para pul muhabbetine gırmenın hıc anlamı yok. karşısındaki ınsanı kucuk dusurmeye çalışmaktan başka bısey degı benım gözümde.
paran yoksa ben verıyım ne demek ya bıraz egrı oturalım doğru konuşalım.
başka ne ters cümle kurmuşum. kendı demıs masrafı karsılıcam dıye.
bızde ıhtıyacımız yok madem yapacan bı ıyılık loseve bagısla dedık.
orda nıye soylemedık. cunkı para flan aklımızda degıldı saçma bıseydı zaten ustunde durmadık bıle.
alttakı ornektede goruldugu gıbı arkadaş para mevzularına cok takılıyo.
Mehmet terbıyenı bozma kardesım .sevıyeyı düşüren , hakaret ıcerın hıc bı cümlem olmadı sana yada bı başkasına.cumlelere bıraz dıkkat et.
ben senın yazdığın cumleyı hatırlattım sadece. olmayan bısey yazmadım.
gelırsın deneriz sikinti yapma o kadar.
en fazla geçersin.
yahu mehmetin yaptığına doğru demedimki
ama o öyle yaptı diye sende aynı tavrı yaparsan seninkisi dahada yanlış
uzatmanın anlamı yok löseve ülkemizin kalbur üstü insanları yeteri kaar bağışta bulunuyor
mehmette vercekse parayı bir fakire verip bu gecenin yüzü suyu hürmetine sevabını alsın daha hayırlı olur OLGAR
Su konusma tarzina yasina baktikca kendi yasimi cok seviyorum 29 yasina gelmissin hala cocuk tiplemeleri o laflarla anca kendini dusurursun devam et sana alinti gelio yvas yavas :)
bu tip mesaj atanlara alıntı yapmak bence en büyük yanlış :)
bırakın olduğu gibi kalsın mesaj orda kimse alıntı yapmasın 1 saat sonra bu konuya bir daha bakmıyacaktır bile
Bazı sayfaları okudum 28 li olduğu için geçmesi normal denmiş peki sorarım size 1.8 atmosferik 106 , sanırım plakası rg bu araba 35 li subaruyu geçti ve bu araba sus ile kafa burun gidiyo sanırım şimdi sonuç olarak 28 li golf mü hızlı yoksa 35 li subarumu yavaş umarım yazdıklarım anlaşılmıştır ?
mad_max1978
03-08-2013, 18:06
doğukan tebrik ederim.bence satma o golfü
bu tip mesaj atanlara alıntı yapmak bence en büyük yanlış :)
bırakın olduğu gibi kalsın mesaj orda kimse alıntı yapmasın 1 saat sonra bu konuya bir daha bakmıyacaktır bile
Dogru diyosun abi utansin die yazdm ama nafile :)
kelalper
03-08-2013, 18:14
Bazı sayfaları okudum 28 li olduğu için geçmesi normal denmiş peki sorarım size 1.8 atmosferik 106 , sanırım plakası rg bu araba 35 li subaruyu geçti ve bu araba sus ile kafa burun gidiyo sanırım şimdi sonuç olarak 28 li golf mü hızlı yoksa 35 li subarumu yavaş umarım yazdıklarım anlaşılmıştır ?
birincisi o subaru wrx ve 35 değil 30R var üzerinde ve arabada sorun var dediler 1.7 basıo dediler. İkincisi NG 106 daha sonra 400 hp denilen Golf R ile denedi ve onu da geçti. Dikkat edersen o arabaların hepsi 4 çeker. Golf GTI iki çeker ve dünkü basıncının ne olduğu bilinmiyor. O golf o subarudan da hızlıdır yani.
yav arkadaş hala 35 li diyorsunuz
araç sti değil wrx çıktı
35 li degil 30 lu sahibi yazdı
neyi zorluyon çağrı hala
kapagı *** gibi wrx en fazla 400 hp dir o konuyada yazmıştım
1500 kg 400 hp
800 sürücülü 205 dyno dynamics HP si 106 sence yürümesi normal değilmi
her 400 hp araç aynı gidecek diye bir kaidemi var yada her GT30lu araç uçucak diye birşey mi var
ayarı kötüdür bir sıkıntısı vardır hakkıyla gidememiştir ogün geçilmiştir olamaz mı
Zaten iki tarafın arasını bu 3. şahıslar bozdu...
Araç sahipleri hariç herkes haddi olmayan laflar etti...
SUS'un sahibi geçildikten sonra tebrik etti burdan ve çok iyiydi araç gibi laflar etti,zıt gitmedi..Aynı şekilde Golf'ün sahibide eğlencesine baktı başlarda sataşma olmadı..Ama alttaki örnek gibi 3. şahısların kışkırtması ve saçma sapan laf saplamaları yüzünden ortalık karıştı..
Şu tarz bir yorumdan sonra bende ağzımı açardım açıkcası..
Aynen ole konuyu dunden beri takip ediyorum sizn dediginiz gibi 3.sahislar konuyu bu hale getirdi.
Neyseki suan konu yatisti bi kac kisi disinda :)
Levent Y.
03-08-2013, 18:20
Alper bey cidden inanilir gibi degilsiniz. Bakin ben dbn de koydum 9,5 sn ki suan daha da hizli arabam. Mehmet in suresi ortada en iyi 9,8 yapmis ve 106 dan da daha hizli. Ben suan 9,0 - 9.2 yapiyorum hala 400 beygirlik golf u gecmis diyosunuz. Sureler ortada lutfen biraz makul olun...
ademsezer
03-08-2013, 18:25
cenk abi ilker abi korhan abileri aramıştım gelicem dye gelmişkende başka arabalarla deniyeyim dye bu konuyu açmıştım art niyet yoktu memet de izlemeye gelicekti gitmişken arabayı da götirym banada denk bişey çıkar eğleniriz dedi ve onuda ekledik.rakım muhabbetleri çıkınca ayar mayar uğraşmak istemediği için vazgeçti.
bu sektörde atar makara şart dozajını beceremeyen yapmasın gazcı 3 üncü kişiler kendilerine çeki düzen versinler arkadaşlarını çıkılmaz olayların içerisine sürüklemesinler sonçlar büyük kazalar olabilir.herkes emek veriyor para harcıyor kimse kimsenin hakkını yemeye çalışmazsa bütür kavgalar sorunlar çıkmaz.laflarım ortaya kimse üstüne alınmasın
mübarek kadir gecesi hatrına iki taraf da 2 çift güzel bişey yazsın küslük dargınlık bitsin.
Onurkk06
03-08-2013, 18:27
golf ng deneme mevzusunda da arkadaşa paran var diye hava atma tarzında söylemler yapılmıştı şimdi olayın tam tersi oldu fakirseniz susun muhabbeti olmaya başladı :D
penguinhakan
03-08-2013, 18:36
Ankara'da temiz 10 boya çıkar herhalde değil mi doğukan ?
Mikrop_Ali
03-08-2013, 18:55
Bunu okurken kelaperın suratını merak edıyorum
konuda son nokta olmus adamsın mıkrop :icon_tup:
sanırım böyledir :eek:
abi beni biliyosun etliye sütlüye karışmam 30 sayfadır yazılanlara dayanamadımda yazdım.
ne dookanın yandaşıyım ne mehzentin düşmanıyım.
sadece yazılanlar ortalıgı karıştırıyor..
allahım yarabbim benim başından beri bildiğim olayları bana mı anlatıosun. Adamın arabası şu anda yürüyor mu yürüyor. Sen yapabiliyor musun aynısını yok. O zaman adama aşağılar gibi 200 milyar harcadın 50 liralık golfü geçmek için 250 daha harcama . Adam olmayanı yapmak için harcadı o parayı ve yaptı. Yoksa çok kolaydı 20 bin liraya çok çok daha hızlı bir araba yapabilirdi. O zaman zaten o golfle denemeye gerek görmezdi. Adam atmosferik olarak yaptı Kafan kadar turbolu arabalara sıkıyor. Geçiyor geçiliyor o ayrı mevzu. Zevkini alıo. Geçmek istedikten sonra iş kolay.
amca sana kolay gelsin.. vip forum kurun orda zenginler konulara hiç yorum yazmasın. fakirler burda birbirini yemeye devam etsin mantık basit :icon_tup:
Ali bu işler baht biraz önemlidir bilirsin
herkesin işi istedigi gibi rast gitmeyebilir
mehmetin yaşadığı şanssızlıklar mehmete 0kadar para harcattı
yoksa tabiiki 200 bin tlye bir s2k yavaş olmaz :)
parasal mevzulara girmeye gerek yok
gün gelir sevdan yüzünden crx e bir bakmışssın 100 bin harcamışsın bilemezsin
aynen öyle abi kaderimizde cebimizde varsa harcarız.
ben mehzentin konusunuda okudum üzüldümde ama 30 sayfalık yorumlardan sonra yazma gereği duydum..
ben böyle gerginlik ortamı olan yerlerde pek bulunmam zaten sevmiyorum polemikleri ama bazı vatandaşlar sen fakirsin konuşma yazma sen yapamazsın paran yok gibi gereksiz muhabbetlere girdiler, zaten daha fazla uzatmaya gerek yok :)
s2k ya maasallah oraya gelip gören arkadaslarda zaten cok ıyı oldugunu soyledıler
-----
arabaların bi suçu yok insanlarda var tutumsuzluk :)
Herkeze hayırlı iftarlar.
yahu mehmetin yaptığına doğru demedimki
ama o öyle yaptı diye sende aynı tavrı yaparsan seninkisi dahada yanlış
uzatmanın anlamı yok löseve ülkemizin kalbur üstü insanları yeteri kaar bağışta bulunuyor
mehmette vercekse parayı bir fakire verip bu gecenin yüzü suyu hürmetine sevabını alsın daha hayırlı olur OLGAR
Abi olay o degil. Mehmet benzini karsilayacam dedi. Ya golfun sahibinin hesabina yada onun istedigi yer olan loseve yapmak zorunda.
yani secme luksu yok cunku o para karsi tarafin hakki.
laf agizdan bir kere cikar hesabi
yanlis dusunuyorsam soyleyin. Bu tur eglencelere para karistirmak ilk basindan hatali. Ama madem karisti 200 300 tl icin laf dedirtmesin mehmet bence kendine.
adamlar sabahtan beri burdan vuruyorlar ben utandim burada
Abi olay o degil. Mehmet benzini karsilayacam dedi. Ya golfun sahibinin hesabina yada onun istedigi yer olan loseve yapmak zorunda.
yani secme luksu yok cunku o para karsi tarafin hakki.
laf agizdan bir kere cikar hesabi
yanlis dusunuyorsam soyleyin. Bu tur eglencelere para karistirmak ilk basindan hatali. Ama madem karisti 200 300 tl icin laf dedirtmesin mehmet bence kendine.
adamlar sabahtan beri burdan vuruyorlar ben utandim burada
hala anlatamadim derdimi galiba.
biz ne benzin parasi bekledik nede losev e para yatirmasini bekliyoruz.
anlatmak istedigim soylenen lafin yanlisligi
buraya gelecek paran yoksa ben verecem denmez o kada insanin icinde
neyse kapatalim bu konuyu.
herkese iyi kandiller.
Olgar cım ben bunların demesıyke hayır ısı yapmam o herkesın kendı içinde olan iştir yazmaya cızmeye gerek yok :)
Onlar bundan sonra ellerınde oynayacak kozları olmadıgı ıcın sapıttılar ben su an ızlıyorum :)
mehzent senin bu araba yürütme konularında hiç yüzün gülmedi be dostum. 200 mılyar harcadın anca yurudu s2000 güzelde olmus maasallah. ama sımdı 50 liralık golfu gecıcem dıye bı 250 mılyar daha harcama.. :soru:
Ali kardeş şimdi bu yazmanla swnce ne kazandın?
Parama ortakmısın keseme ortakmısın bana borcmu verdin?
Senle tanıstıkmı bılmıyorum ama daha once yazdıklarımdan aklı selım olarak hafızamdaydın bel altına vurdukca kalıtenızı dusuruyorsunuz.
Benım basıma geldı ben altından kalktım Allah ınsallah senın basına vermez kardeş cunku boşa gıden paralar yazık :)
Ben bayramdan sonrası ıcın halen daha cenap yazılmadıgını goruyorum Iynnrs numaramı attım neden aramadın?
Herşeyın dozajı var elebbette bızım tarafımızdanda kactığı yerler olur ama oyle 250 mılyara maal ettiğim araba kımseyı ılgılendırmez he ben tecrube ettım ınsallah baskaları bundan faydalanıp 20 bınlıraya yaparlar :)
Bu arada golf ıcın arabam hazır sadece medenı cesaret gısterıp tarıh verin
hala anlatamadim derdimi galiba.
biz ne benzin parasi bekledik nede losev e para yatirmasini bekliyoruz.
anlatmak istedigim soylenen lafin yanlisligi
buraya gelecek paran yoksa ben verecem denmez o kada insanin icinde
neyse kapatalim bu konuyu.
herkese iyi kandiller.
Ben buraya geekıcek paran yoksa ben verıyımmı yazdım?
He ben arac sahıbına bızzat tekden sordum benım oyle bı beklentım yok dedı ki dun ben oraya arabayı cekıcıyle yolladım tam 550 tl verdım yanı para umrumda olmaz zevk işi bu
Bazooka Ankaraya geldımı
cevre yolunda guclu arabalar goruldu az once :)
dachosen
03-08-2013, 19:59
Mertcan gelip izlenilecek bir yer var mı abi?
Kadir geceniz mübarek olsun ;) geldik cok eğlendik umarım tekrarları olur si gelirsiniz biz gideriz güzel geceydi gelenlerin ayağına saglık Bursalı arkadaslar tarif ettigim benzinligi bulabildiler mı merak ettim ;) keyifli forumlar
Mertcan gelip izlenilecek bir yer var mı abi?
ıncektekı tepeden ızlenıyor
Mikrop_Ali
03-08-2013, 20:16
Ali kardeş şimdi bu yazmanla swnce ne kazandın?
Parama ortakmısın keseme ortakmısın bana borcmu verdin?
Senle tanıstıkmı bılmıyorum ama daha once yazdıklarımdan aklı selım olarak hafızamdaydın bel altına vurdukca kalıtenızı dusuruyorsunuz.
Benım basıma geldı ben altından kalktım Allah ınsallah senın basına vermez kardeş cunku boşa gıden paralar yazık :)
Ben bayramdan sonrası ıcın halen daha cenap yazılmadıgını goruyorum Iynnrs numaramı attım neden aramadın?
Herşeyın dozajı var elebbette bızım tarafımızdanda kactığı yerler olur ama oyle 250 mılyara maal ettiğim araba kımseyı ılgılendırmez he ben tecrube ettım ınsallah baskaları bundan faydalanıp 20 bınlıraya yaparlar :)
Bu arada golf ıcın arabam hazır sadece medenı cesaret gısterıp tarıh verin
ben olanlardan farklı birşeymi yazdım? senin basına geleni yazdım ben bişey kazanmadım kazanmak için bir amacım yok ama artık bırak geçtim geçildim derdini ilk sayfalara dön kendini başkasının yerine koy objektif olarak kendi yazdıklarına ve seni tanıyanların arkadaslarının yazdıklarnı bi oku bakalım ne düşüneceksin..
ben halen aklıselim'im sıkıntı yok karşımdaki insan mantıklı birşey yazıyorsa ciddiye alırım değer veririm cevap veririm saçma sapan yazılanları okur geçerim.
arabanın maasallahı var gideri var daha iy olur insallah art niyetli bişey yazmadım yazmamda ankaraya geldiginde de müsait olursak görüşürüz konuşuruz beni tanırsın :)
konuyu kaldırın ya bence sonuç belli öyle yada böyle boşuna birbirini yemesin kimse hiç gerek yok boş muhabbetlre
Tamam Ali kardeşim o zamn ben art nıyetlı anlamışımdor kusura bakma
Araba ıcın olan yorumunada eyvallah ınsallah ılerler dahada :)
aliburma
03-08-2013, 20:43
abiler sayfalardır okuyoruz. kimsenin parası pulu, falanı filanı önemli değil, bunu herkes biliyor. bir sürü arkadaş KADİR GECESİ diye yazmış! Zaten anladığımız kadarıyla millet birbirine telefon falan da verdi. bu kadar milletin içerisinde, binlerin okuduğu böyle bir forumda bana şunu dedi, beni bununla itham etti vs. demenin olayı ateşlemekten başka yararı olmayacağı kanaatindeyim. Her yazanın dediği gibi madem Para Elimizin Kiri, madem Araba Dediğimiz İki Kutu Civata; böyle ciddi bir hamlenin ardından birbirimizi tanıyıp kazanmaya çalışalım. "Helal olsun arkadaş, taaa şuralardan kalktın geldin, emeğine yüreğine sağlık. Demek ki sanal da olsa aynı ortamda bulunduğumuz insanlar kaliteli kişiler..." deyip birbirimizin elimizi sıksak!
Ben, bu forumu kullanan çoğu insanın bu tarz hareketlerin alasını yapacak centilmenlikte insanlar olduğunu düşünüyorum. Amacımız araçlarımızı denemek değil miydi? Buyurdunuz ve denediniz. birbirimiz olmadan bu işler nasıl yürür ki? Gölgemizle mi yarışacağız? Sizler hem kendinizi denediniz, hem de araçlarınızı... bizler de bu işlerin nasıl yapıldığını görüp fikir edinmeye çalışıyoruz. Hem de izlemekten ve konuşmaktan zevk alıyoruz. Bunun için buradayız. Sizler de İyi ki varsınız. Allah şu mubarek gece hürmetine hepinizin işlerini rast getirsin, her yeni sabahta en hayırlı gününüze uyanasınız inşallah...
Maalesef yarışanın arabalar değil egolar olduğu bir deneme/konu olmuş...
3.şahıs denen şey ben oluyorum ama burası da bir forum, tartışma ya da konuşma forum ortamında olursa, 3.şahıslar da her zaman olur işin doğası gereği yapacak bişey yok..
3.şahıslar yorum yapsın diye konu açılıyor aslında, yoksa telefonlaşılıp halledilir..
Ömrü boyunca 200hp'yi geçmiş arabası olmayan biri olarak, s2000 çok başarılı bence bütün konuları atlamadan okudum. Ama Golf daha iyiymiş demekki.. s2000'e verilen emek belki daha fazla ama maalesef emek kazanmıyor..
İki tarafta yorum yapanların %90'ının sahip olmadığı ve olmak isteyeceği araçlara sahip.
Maşallah..
Onu bosverinde ozgun abi eskişehire ugrasada bizide kurtarsa su rakim muhabbetinden :)
hala dewammi lan :) kavga var dediler geldim evvet :)
Ankara sakin;yokmu gelen giden :)
bumu şimdi :) ee hani sidik yarışı :)
HAKAN ABİİİ cok yanlızımmm :)
kelalper
03-08-2013, 21:34
canın mı sıkıldı nan iftar sonrası? Gel tatlu ısmarliim. Güllaç bol gülsulu. Hanım yaptı.
sen çekil hem kel hem yavas :D hadi :) kavga edelimmmmmmmm birbirimizie laf edelim hadiii elimize ne geeçççek görelim :)
kelalper
03-08-2013, 21:36
oraya o kadar beyin adı yazmışsın bi tane de kanka al şunu sende deneyelim demedin peeeeeh. :D
param yok dion çirkefff YAPMAAA kocummmmmmmmm hıııı saçlarını cıkartırım senin HEEEE :D
huahuahu hadi hadi hadi hadi sen bana hafif gelirsinnnnn :)
özgün antalyaya gelde şu arabama ayar yap yoksa ben sana sataşacam :D
TYPERHAKAN
03-08-2013, 21:39
bumu şimdi :) ee hani sidik yarışı :)
HAKAN ABİİİ cok yanlızımmm :)
canım kardeşim ben seni yalnız bırakırmıyım :)aşk olsun
canım kardeşim ben seni yalnız bırakırmıyım :)aşk olsun
:icon_tup::icon_tup: adamsınnn :) haci abi kaçıo beni sewmiiiii yanlız kaldım diom hiç oralı olmiyiii :eek::eek:
:Deli::Deli::Deli::Deli::Deli::Deli:
tactrix ime cokme kocummm :) alim geri onuda uahuhauauha
bayram sonası ordaim
özgün antalyaya gelde şu arabama ayar yap yoksa ben sana sataşacam :D
FAtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dur kanka konuya sabahtan beri yeni girdim okuyum bi geliyom bekle 5 dakka :D
hacı sen biraz daha uyu az uyuyon ben çok geç kalktım :D
birincisi o subaru wrx ve 35 değil 30R var üzerinde ve arabada sorun var dediler 1.7 basıo dediler. İkincisi NG 106 daha sonra 400 hp denilen Golf R ile denedi ve onu da geçti. Dikkat edersen o arabaların hepsi 4 çeker. Golf GTI iki çeker ve dünkü basıncının ne olduğu bilinmiyor. O golf o subarudan da hızlıdır yani.
bence bu görüş yanlış tamam ng geçti ama adam dediki arabam 400 hp değildi methanol kapalıymış.
hala dewammi lan :) kavga var dediler geldim evvet :)
valla hiç kızışmamış ortalık ben konu kapanır şimdiye diyodum :D
konu şimdide yok atmo 270 hp 400 hp yle denedik biz oyle delıkanlıyıza gelmıs,yanlış anlamayında siz o delikanlılığı geçeceğinize adım gibi emin olduğunuz için yapıyodunuz golf geçincede vay biz 270 hp arabayla 400 le deniyo oldu konu.golfün geçmesi gayet normal oldu kısacası herzamanki muhabbet.
size yemin ederim eğer ankaranın m3 leri orda olsun sizi o arabalara küstürmezlerse ben bişey bilmiyorum.benim bu yarıştan çıkardığım en büyük sonuç bu gerisi teferruat.
Mehmet arabanı hazırla telefon et enkanın tepeye çıkarız sıkıntı yok.
konuları hızlı okudum atladığım yerler vardır elbet.
Şimdi;
Bu bile bir zaferdir.
bu uzun uzun bilimsel yazıları 400 hp ye dikilirkenki arkadaşlarada yazmanı tavsiye ederdim..adam burdan oraya bir lafa geldiğini sizinki gibi 7 24 yarışa hazır bi arabayla gelmediğini anlatmak istemiş ki burdan oraya olacak basınç değişiklikleri avans vurması ayar eksikliklerinin birini bile yazmamışken yağ değişimi yapılmadığımı bahane oldu.
önce geçeriz diye gelip 4 boy arkadan gitmek bile size zafer gibi geliyosa golf iyi iş yapmış demektir.
korkan adam gecenin yarısı arabasına binip oraya gelmez cemcim bütün çözümleme cort senin bence fazla uzun göz boyuyo sadece :)
Keşke bu kadar atar olmasaydı. Keşke iş bu raddeye gelmeseydi. Yapılan her deneme sonrası insanların bu kadar gerilmesi ve birbirine sataşması zaten az sayıda bu işe gönül veren bir avuç insanı taraf olma noktasına getirmesi hiç hoş değil. Ülke zaten bugünlerde çok zor dönemeçlerden geçiyor. Ne zaman duvara ne şekilde toslayacağız belli değil.
Biraz makul olalım beyler... Biraz mütevazilik kimseyi alçaltmaz. Para bugün sende olur yarın başkasında... Arabaları yapalım, yarışalım, iddialaşalım ama sevimsizleştirmeyelim. Bu işi zevk almak için yapıyoruz değil mi başkasının kalbini bu denli kıracaksak ve onu böyle önemli bir gecede dahi aşağılayacaksak ne anlamı kaldı. Önce kalp kırmayalım, ortada güzel iki araç var, emek var. İnşallah yine denenir iyi olan geçer. Allah kimseye kaza bela vermesin. Böyle bir şey yüzünden sevdiklerine acı yaşatmasın.
NOT: her iki tarafı da tanımam. Sadece içimden gelenleri yazdım. Bana sataşacaklar olabilir önceden belirteyim. "Bu yazdıklarım benim içinde geçerlidir." Kimseye akıl felan veriyormuşum havası sezinlenmesin. Ben sadece kimsenin kalbi kırılsın istemiyorum. 1000 aydan hayırlı Kadir geceniz hayırlara vesile olsun.
Fatiii hazırla malını bu sefer senın ıcın gelıcem :)kaf yazmakla vakıt kaybetmeyın malınızı hazırlayın
300 km yol geldınız adınızın basına Hz. Yazmadıgınız kaldı :))
bu uzun uzun bilimsel yazıları 400 hp ye dikilirkenki arkadaşlarada yazmanı tavsiye ederdim..adam burdan oraya bir lafa geldiğini sizinki gibi 7 24 yarışa hazır bi arabayla gelmediğini anlatmak istemiş ki burdan oraya olacak basınç değişiklikleri avans vurması ayar eksikliklerinin birini bile yazmamışken yağ değişimi yapılmadığımı bahane oldu.
önce geçeriz diye gelip 4 boy arkadan gitmek bile size zafer gibi geliyosa golf iyi iş yapmış demektir.
korkan adam gecenin yarısı arabasına binip oraya gelmez cemcim bütün çözümleme cort senin bence fazla uzun göz boyuyo sadece :)
şimdi fatiii çok erkek yazar gördüm seni birdaha deneyecekmisiniz peki deneyelim dersek? ankaraya gelirsek yada aynı yerde ?
burdaki kimsenin allahtan baska korkusu olduğunu düşünmüyorumki sizden yada siz bizden korkun yanlışmı lütfen sakin geçtiysen geçtin :) her arabayı illlaki geçicek bir araba cıkar ondan dolayı boşa yazma lütfen bu şekilde sölemedi deme kibar kibar yazdım :D sanırım çok kibar oldum huahuauha
düşmez kalkmaz 1 allah sakin olun
Hanı bırde pazara gelıyomus gibi gelmişssınız ya bu sefer sokun gelın kesın gelın basınc acın gelın ne bılıyosanız yapın gelın :)
Ben kaç basınc bastınız dıye bıle sormadım tekrar edıyorum ama sız 30 kılonun peşine dustunuz :)
Özgun bıde dertlerı sen yanımızdaymıssın ya o akşam oymuş :)
İskender ustada buzleydı oda yokda gelırken cekıcının ustunde tıtanyum egsoz yaptı kanka nasıl farketmemişler :)
B.Aktepe
04-08-2013, 08:46
size yemin ederim eğer ankaranın m3 leri orda olsun sizi o arabalara küstürmezlerse ben bişey bilmiyorum.benim bu yarıştan çıkardığım en büyük sonuç bu gerisi teferruat.
Bahsettiğin m3 ler, e30-e36-e46 kasalar zannedersem, Ankara nın en hızlı m3' u ne kadar hızlı? İlker abi ile konuştuğum zaman e92 m3 kadar hızlı demişti. Senin fikrin nedir? Ya da bahsettiğin m3ler içinde yapılı e92 m3 ler de var mı? Bir kıstas söyleyebilir misin Ankara nın m3 leri için.
Ben bu m3 mesajını gormemıstım :)
Mz4 vıdeomu koyummı fatııı :)
Sen arabanı hazırla fatıı elalmnkıyle gelme
yusufcan_k
04-08-2013, 09:47
Bahsettiğin m3 ler, e30-e36-e46 kasalar zannedersem, Ankara nın en hızlı m3' u ne kadar hızlı? İlker abi ile konuştuğum zaman e92 m3 kadar hızlı demişti. Senin fikrin nedir? Ya da bahsettiğin m3ler içinde yapılı e92 m3 ler de var mı? Bir kıstas söyleyebilir misin Ankara nın m3 leri için.
bilal abi bahsedilen m3 ler e30 kasaya 46 m3 motoru swap genelde 332 diye geciyolar :) bence e92 yi gecer gibime geliyo bir kac kere izledim kendilerini
ghibli06
04-08-2013, 10:08
bence artık olayı 'Ankara' genellemesiyle konuşmayın, sonra çok kişi üzerine alınıp yazınca sorun oluyor... 270 HP atmosferik araçla bir meydan okuma yapıldı, sürpriz yumurta değildi sonuçta hangi araca meydan okunduğunu herkes biliyordu, gelemezsin, gelemeyecek denildi, gel masrafların benden bile denildi, sonucunda dookan gitti geçti geldi, bunun nesi 40 sayfadır tartışılıyor anlamak güç... konunun başlığı bazooka, denemeyi yapanlar başka, konunun gidişatı ne olduğu açıklanmayan araçlarla rövanş talebi...
yapmayın bu kadar, geriye sayım yaparken, gel paranı ben vereceğim, zaten gelemezsin diye yazılırken kimse o yazanlara bu uslüpla cevap yazmadı, sadece çağrıya icabet edip gerekeni yaptı...
şimdi geçilenin de yapması gereken tebrik edip (ki zaten etmiş, sitede de yazdı) konuyu kapatması, rövanş istiyorsa da hangi aracı hazırladığını kimle yapmak istediğini açıkça yazarak davet etmesidir... haaa buna cevap verilir verilmez işte o başka bir konuda devam eder, ama bu konu açık kaldıkça seviyenin düşeceği aşikar, cümlelerde şehir isimleri geçtikçe de konuya katılımın artacağı da aşikar... Barlas nasıl soyunma-giyinme ya da gidip-gelme muhabbeti yapamazsa, konuya yazan Ankaralılar için de 'hepsinden 10 ar TL para mı topladın' denemez...
herkes aklı selim olsun lütfen, cidden maksadını aşıyor bazı yorumlar...
ghibli bak şimdi Mehmet rüyaydaydı uyandı :) bunu kimse inkar edemeez ama onu gaz layanları kızmak lazım mehmet normalde hareket etmez bile gelmez oralara yani fakat kedide gaza geldi ise , onun gt28 li olduğunu bilseydim inan bana ben oraya gidip okadar işkenceyi çekmezdim :)
mehmetede boşa gidiyorsun derdim Gerçi ben k04 lü sanıp genede ancakk yan yana gidebilirsin mehmet die sölemişimdir orası ayrı :)
mehmetin lafı var gartip garip onlarda mehmet haksız evet dooğukan güzel yazmış orda söleyeceğinide söledi ama dış kapının mandalları burda konuşursa olmaz mehmete cvpını verdi doğukan yolda indi kalem getirmedim sen getirdimi dedi güldük eylendik burdada yazdı ama olayı büyütmenin manası yok mehmet haksız
@bilal ilker abinin M3(e46) en hızlı M3 suanda 92 93 9495 hepsine iteleyi veriyor ilker abide abimiz istediğimiz zaman deneriz ilker abiyi geçen varsa son halini lütfen yazsssın gerisi boş yorum yapmasın aynı sey baskalarıiçindegeçerli :) anladınız sanırım:D
Fatiiiiiii Gel lan Kavga edek hadiiii yavas 5 silindirsana diom :hahaha::hahaha::hahaha: :icon_wack
Eray Yümsel
04-08-2013, 10:21
arkadaşlar m3 konusundan kavga etmeyin ben mehmete m3 hazırladım konuyu kökten kapatıcam :) kasa e36 motorda e36 :)
Ozgun kanka ogunde konustuk farkındaysan ben denem oncesıne kadar atarlı sonrasındada tebrık edıp beklemede kaldım ama ne zamankı sık sok gırdı ıs değiilir s..kerım arabasınıda tekerınıde burda yazmaya gerek yok sex nasıl yapılır onu ıspat edıcem ben sadece orda pastel konusunda ne dedjm evet benım yazmam lazım dedık guldum bunda sıkıntı yok :)
Ama soluyorum ben kıtlendım daha kımse s..mde olmaz sen bıle bana gıtme desen ben o gtı yakalayı sex ın nasıl yapılcagını ispatlıycam he bunla ılgıkı ozur dılerler ok derım
arkadaşlar m3 konusundan kavga etmeyin ben mehmete m3 hazırladım konuyu kökten kapatıcam :) kasa e36 motorda e36 :)
Beklıyorum knka :)
Ozgun kanka ogunde konustuk farkındaysan ben denem oncesıne kadar atarlı sonrasındada tebrık edıp beklemede kaldım ama ne zamankı sık sok gırdı ıs değiilir s..kerım arabasınıda tekerınıde burda yazmaya gerek yok sex nasıl yapılır onu ıspat edıcem ben sadece orda pastel konusunda ne dedjm evet benım yazmam lazım dedık guldum bunda sıkıntı yok :)
Ama soluyorum ben kıtlendım daha kımse s..mde olmaz sen bıle bana gıtme desen ben o gtı yakalayı sex ın nasıl yapılcagını ispatlıycam he bunla ılgıkı ozur dılerler ok derım
Mehmet,
bu kadar hırs zarar getirir. seni tanımıyorum. Ankara'dan gelen ekibi tanımıyorum.
sex gibi terimleri karıştırmasan daha doğru olur.
sen aracını geliştirirken diğerleri de araçlarını iyileştirebilir. Böyle bir durumda roller değişir.
çok hızlı hale getirip teste çıkarsın, radyatör hortumunun kelepçesi bozulur, herhangi bir sensör bozulur, ufak bir arıza olur, o gün araban yavaş kalabilir.
senin bugünkü hırslı durumuna bundan 13 - sene önce düşen biri olarak başkalarının bu duruma kapılmamalarını öneriyorum. Benzer hatayı yaptım, şu anda keşke yapmasaydım dediğim hatalarımdan biri hırsa kapılıp yorum yapmak.
Ne yapmanı öneriyorum?
- Yurt dışından kitaplar alıp okuyup bilgi dağarcığını geliştirmek.
- Turbo sistemi uygulayıp N/A dan kurtulmak.
- Aracını kendi kendine bol bol vbox ile ölçüp, belli bir noktaya getirmek.
Kısa bir hikaye:
Sene 2000.
Pembe M3e supercharger taktık.
Sertan (Siyah supra'nın sahibi) o zaman C5i var.
C5 Corvette'e eksantrik ve 200 shot nitrous takmış.
Denemeye çıktık.
O zamanlarda edirne yolunda araba yok, asfalt bomboş.
M3 ün blow off valf bozulmuş, haberimiz yok.
1. gazlamada C5 M3 ün içinden geçti. İnanamadım, 200 shot neymiş o gün anladım.
Benim de blow off çalışmayınca emme manifoldum patladı.
Blow off çalışsa bile M3 ün içinden geçerdi. M3 420 motor beygirine sahipti.
Sertan ile Yeşilköy'e döndük. O gün çok hırslanıp kendime zarar verdim.
Sertan'a da iyi davranmadım, ayıp ettim.
Aracı daha hızlı olanı tebrik etmek elini sıkmak lazım.
Mekanik spor her an her şey olabilir.
Aradan 13 sene geçti, Pembe M3 100-200 km/h 3,85 koşuyor, halen çalışmaya devam ediyoruz, hedef 2,99 saniye.
ghibli bak şimdi Mehmet rüyaydaydı uyandı :) bunu kimse inkar edemeez ama onu gaz layanları kızmak lazım mehmet normalde hareket etmez bile gelmez oralara yani fakat kedide gaza geldi ise , onun gt28 li olduğunu bilseydim inan bana ben oraya gidip okadar işkenceyi çekmezdim :)
mehmetede boşa gidiyorsun derdim Gerçi ben k04 lü sanıp genede ancakk yan yana gidebilirsin mehmet die sölemişimdir orası ayrı :)
mehmetin lafı var gartip garip onlarda mehmet haksız evet dooğukan güzel yazmış orda söleyeceğinide söledi ama dış kapının mandalları burda konuşursa olmaz mehmete cvpını verdi doğukan yolda indi kalem getirmedim sen getirdimi dedi güldük eylendik burdada yazdı ama olayı büyütmenin manası yok mehmet haksız
@bilal ilker abinin M3(e46) en hızlı M3 suanda 92 93 9495 hepsine iteleyi veriyor ilker abide abimiz istediğimiz zaman deneriz ilker abiyi geçen varsa son halini lütfen yazsssın gerisi boş yorum yapmasın aynı sey baskalarıiçindegeçerli :) anladınız sanırım:D
Fatiiiiiii Gel lan Kavga edek hadiiii yavas 5 silindirsana diom :hahaha::hahaha::hahaha: :icon_wack
oz cum malesef e30 swaplar bızı cok geciyor memet kardesım gelseydı 2 adet denıce arac vardı bızı gecerdı
:heyoo:
Abi harfıyen haklısın benım kıtlendıgım konuyu bel altına vurmaları zekıce esprıler yapılabılınır gulerız cahıl adam degılız ama s2000 soyunup gelmıs golfte yapcagını yapmıs derlerse bende anladıkları dılden konusurum yoksa harfıyen haklısın
onur_guler88
04-08-2013, 12:15
Abi harfıyen haklısın benım kıtlendıgım konuyu bel altına vurmaları zekıce esprıler yapılabılınır gulerız cahıl adam degılız ama s2000 soyunup gelmıs golfte yapcagını yapmıs derlerse bende anladıkları dılden konusurum yoksa harfıyen haklısın
Kaçırdığınız nokta var, sizin alındığınız cümleyi araç sahibi yazmıyor ancak bu cümleleri direk siz araç sahibine yazmışsınız; bir derdiniz sıkıntınız varsa bu soyunma mevzusu ile ilgili yapacağınız yorum ya da kızma yada neyse cümleyi kurana olmalı araç sahibine değil.
Ben ona dedımkı şaklacılarını sustur susturmazsan ben senı tanırım herhangı bır mudalede bulunmadı tayfasıda o mesajdan alıntı yaptı :)
Ya neyse konu sılınsın iş icraata donecegı zaman yenıden konusulur
bence artık olayı 'Ankara' genellemesiyle konuşmayın, sonra çok kişi üzerine alınıp yazınca sorun oluyor... 270 HP atmosferik araçla bir meydan okuma yapıldı, sürpriz yumurta değildi sonuçta hangi araca meydan okunduğunu herkes biliyordu, gelemezsin, gelemeyecek denildi, gel masrafların benden bile denildi, sonucunda dookan gitti geçti geldi, bunun nesi 40 sayfadır tartışılıyor anlamak güç... konunun başlığı bazooka, denemeyi yapanlar başka, konunun gidişatı ne olduğu açıklanmayan araçlarla rövanş talebi...
yapmayın bu kadar, geriye sayım yaparken, gel paranı ben vereceğim, zaten gelemezsin diye yazılırken kimse o yazanlara bu uslüpla cevap yazmadı, sadece çağrıya icabet edip gerekeni yaptı...
şimdi geçilenin de yapması gereken tebrik edip (ki zaten etmiş, sitede de yazdı) konuyu kapatması, rövanş istiyorsa da hangi aracı hazırladığını kimle yapmak istediğini açıkça yazarak davet etmesidir... haaa buna cevap verilir verilmez işte o başka bir konuda devam eder, ama bu konu açık kaldıkça seviyenin düşeceği aşikar, cümlelerde şehir isimleri geçtikçe de konuya katılımın artacağı da aşikar... Barlas nasıl soyunma-giyinme ya da gidip-gelme muhabbeti yapamazsa, konuya yazan Ankaralılar için de 'hepsinden 10 ar TL para mı topladın' denemez...
herkes aklı selim olsun lütfen, cidden maksadını aşıyor bazı yorumlar...
cok dğru abı. artık bence konuya dur demelı ıster ıstemez kalpler kırılıyor ortam gerılıyor. :soru:
ben fatihii sitiyom :) Where Are you Fatihhh
oz cum malesef e30 swaplar bızı cok geciyor memet kardesım gelseydı 2 adet denıce arac vardı bızı gecerdı
:heyoo:
hemen çevirim olsun sen bizim gönlümüsün sampiyonusun hauhauhauhauh :D
Her iki aracada maasallah yarisin hemen sonrasinda mehmet konuyu cok guzel ozetlemis helal olsun.adamin arabasi hizli bizi gecti yazmis daha ne desin.kii adam atmosferik 2 litre ile turbolu makina ile gazliyir bu bile yeter.dogukanin arabayada maasallah.mehzentle dogukani biraksak ne kavga olur ne gurultu ama hep 3.sahislardan dolayi mevzu ankara istanbul kavgasina donmus.en azindan kazasiz belasiz olmus maasallah hepsine
devilboy
04-08-2013, 14:28
beyler allah aşkına bi sirkilin kendinize gelin ne yapıyorsunuz siz yaa ????
herşeyi geçtim şu ramazanda yaptığınız işlere konuştuğunuz laflara bakın lütfen....
mehmetin bazı talihsiz konuşmaları olmuş ama adamlığını yapıp tebrik etmiş
gti sahibi arkadaş haklı olarak gereken yorumları yapmış
ama görüyorumki ankaralı arkadaşlar bunu üstlerine alınmış ve bayaa talihsiz cümleler kullanmış üzücü durum umarım daha da uzamadan konu kapanır deneyen araçlara ve cümlemize allah kaza bela göstermesin
Fatiii hazırla malını bu sefer senın ıcın gelıcem :)kaf yazmakla vakıt kaybetmeyın malınızı hazırlayın
napacan atmosferik s2000 e 500 shotmı basacan bekliyom gel hadi
şimdi fatiii çok erkek yazar gördüm seni birdaha deneyecekmisiniz peki deneyelim dersek? ankaraya gelirsek yada aynı yerde ?
burdaki kimsenin allahtan baska korkusu olduğunu düşünmüyorumki sizden yada siz bizden korkun yanlışmı lütfen sakin geçtiysen geçtin :) her arabayı illlaki geçicek bir araba cıkar ondan dolayı boşa yazma lütfen bu şekilde sölemedi deme kibar kibar yazdım :D sanırım çok kibar oldum huahuauha
düşmez kalkmaz 1 allah sakin olun
kibar feyzom o s2000 ankarada golfü geçemez ben sana o kadar söyliyim.bundan sonraki deneme ankarada olur olursa zaten :D
kıstas şöyle veriyim o s2000 in golfün peşinden gittiğinden daha yakın bu rakımda m3 pompa benzini ile gidiyor gerisini siz düşünün
Ben bu m3 mesajını gormemıstım :)
Mz4 vıdeomu koyummı fatııı :)
Sen arabanı hazırla fatıı elalmnkıyle gelme
gel sen gelde ben sana video çekecem m3 lerle :) benim mal bekliyo sen gel direk saydıracam sana :)
yavaş 5 silindir hazır hacıda sen çok erken kalkıon ben bu saatte yatıyo oluyorum :D
mehmet gerçekten sen o golfü ankarada atmo s2000 le geçeceğini düşünüyomusun :D 100 shot ready yani :D 100 yetecekmi bakalım
Ben ona dedımkı şaklacılarını sustur susturmazsan ben senı tanırım herhangı bır mudalede bulunmadı tayfasıda o mesajdan alıntı yaptı :)
burda çok konuda bize karşı şakşakcılara kimse dur demiyodu nooldu bizim şakşakcılarmı sorun oldu şimdi.hepimiz şakşakkcıyız #direnşakşakcı
ben fatihii sitiyom :) Where Are you Fatihhh
i ** here men fire in the hole.go go go
Nooldu eteğinmi tutuştu nos mos yazıyosun sıze aynı pazara gıdıyomus gıbı bı arabayla gelicem :)
Cesaretınız kırılmasın sakın şimdi :)
Nooldu eteğinmi tutuştu nos mos yazıyosun sıze aynı pazara gıdıyomus gıbı bı arabayla gelicem :)
Cesaretınız kırılmasın sakın şimdi :)
yanlış anlamada 100 nosla golfü zaten geçemen beni geçmek içinde nosun kafasını direk emmeye vermen lazım nozlesız :D he genede geçebilirmisin orasını deneyince görürürüz..
bu arada gelmeden 6. viteside yaptırda sonra adapazaraındaki gibi cırtlamasın ;)
yanlış anlamada 100 nosla golfü zaten geçemen beni geçmek içinde nosun kafasını direk emmeye vermen lazım nozlesız :D he genede geçebilirmisin orasını deneyince görürürüz..
bu arada gelmeden 6. viteside yaptırda sonra adapazaraındaki gibi cırtlamasın ;)
:)) fatiiicim safa yatma agzın bu kadar laf yapıyosa zekısındır ordakı ınce öesajı almıssındır :)
kerem_euk34
04-08-2013, 21:34
Bu isin sonu 2jz swapla biter s2k o zAman gecer iste :)
2jz swapla golfmu gecıcem ve sevıncem :)
kerem_euk34
04-08-2013, 21:44
2jz swapla golfmu gecıcem ve sevıncem :)
Abi yanlis anlamasin kimse ama n/a f20 ile o gecme isi cok zor yaw :)
Turbolar hep bi sonraki denemeye daha hizli gelebilir ama biz n/a lar bi tarafimizdan ter akiyo ordan 1 boy surdan 2 beygir die haksizmiyim :)
Abi yanlis anlamasin kimse ama n/a f20 ile o gecme isi cok zor yaw :)
Turbolar hel bi sonraki denemeye daha hizli gelebilir ama biz n/a lar bi tarafimizdan ter akiyo ordan 1 boy surdan 2 beygir die haksizmiyim :)
mehmet zaten na araaba ile gelmicek ankaraya kerem. video konusunda öyle demiş yanlış okumadıysam.
Sokulenlerın hepsı seralı sekılde hıc bır eksısı olmaz takıldıgında Typer dada yapmıstım gayet basarılı topladık :)
hacı abi sepet maslağa dükkan açtı :D bu sefer ben bulaşmayayım ama :D
mehmet zaten na araaba ile gelmicek ankaraya kerem. video konusunda öyle demiş yanlış okumadıysam.
s2000 e turbo takıp gelecekse zaten 2015 yazına anca deneriz :)
İki tarafıda tanımam etmem şu mübarek günlerde bayram öncesi hiç birşey kalp kırmaya değmez.
yusufcan_k
05-08-2013, 11:15
s2000 e turbo takıp gelecekse zaten 2015 yazına anca deneriz :)
abi bence istese 1 haftada turbo takılır 1 ayada max ankarada saplamasyon yapar gibi :o :rolleyes:
abi bence istese 1 haftada turbo takılır 1 ayada max ankarada saplamasyon yapar gibi :o :rolleyes:
dikkat et sana saplamasyon yapmasınlar..
hangi proje arabası 1 haftada yapılıp gazlanmıs soylermısın ?
hayatında araba turboladınmı?hayatında kendi arabanla kimseye sapladınmı?sana benzinli oyuncak araba veriyim 1 haftada onun motorunu toplıyamassın ;) bilmediğin konular hakkında fazla yorum yapma kimin kime saplıyacağı belli olmaz
Bize gecenin bir körü bu heycanı yaşatan arkadaşlara teşekkür ederim, araçlarınıda tebrik ederim sorunsuz bir yarış olmuş. Birde şu hep yurt dışında çekilen videolar gibi ordada bide çekilseydi bu güzel iddanın kalıcı anısı olurdu bizler için. Heycanı ekran başında takip ettik.
Ankaralı arkadaşlarımıda iddayı kazandıkları içinde ayrıca tebrik ederim. :)
dragon07
05-08-2013, 11:49
mehmet s2kyı gırtlagına kadar sökse 100shot nos bassa ,golfte muhtemelen 2.yarısa sökük ve basınç açık gelir en fazla s2k kafa kafaya gider.
ama sc felan takılıp nos basılır işin rengi degişir :)) sonuçta paşaoğlunun arabası herşeyi yapabilirler
go pro dan yapılan kayıtlar mevcut fakat bizde değil diğer araçtaydı