Orijinalini görmek için tıklayınız : 5.enjektör hakkında
arkadaşlar 5. enjektör olayı işe yarıyor mu yoksa eksilere mı duserız fazla benzınden dolayı yapan tecrube eden varmıdır ?
arkadaşlar 5. enjektör olayı işe yarıyor mu yoksa eksilere mı duserız fazla benzınden dolayı yapan tecrube eden varmıdır ?
4ü yetmiyor mu ?
sanırım bursada lacıvert sedan eg b16 swap civic e uygulamıslardı bu olayı ve güzel bir sonuc alınmamıstı dıye hatırlıyorum
pejoyu bılmemde b16 zaten üst devirlerde zengin bir motor hangı akla hızmet 5. enjektör gibi saçma bişey yapılır ben çözemedim
yahu aracın için zaten aftermarket enjektör setleri var ise 5. ile niye uğraşasın :D
e30 lara takardık eskiden 2-3 tane daha :D
yahu aracın için zaten aftermarket enjektör setleri var ise 5. ile niye uğraşasın :D
Ulan burdan laf yetistireceğine telefonuna mak amk :D:D:D
pejoyu bılmemde b16 zaten üst devirlerde zengin bir motor hangı akla hızmet 5. enjektör gibi saçma bişey yapılır ben çözemedim
kesinlikle çözmek mümkün degil..
ama hayat tecrübeden ibarettir mantıgıyla yapmıs olabilirler :D
masallah az takmıssın:D:D:D
geriye düser araban bence oyle bodoslama yapılcak ıs degıl
hesap kıtap ıcındede yapılacak kadar kotu bır ıslem bence
Sercan K.
01-08-2013, 15:09
Bilmediğimden soruyorum 5. enjektör nereye bağlanıyor ?
Bilmediğimden soruyorum 5. enjektör nereye bağlanıyor ?
emme borusuna baglamışlardı vtec selenoıdınden tetıkletıyolardı , bır kere sacma sapan bır afr olusur her pistonun emme zamanında homojen bır hava yakıt karışımı olmaz ( fazladan enjektöre ihtiyac duyuldugunu bıle farzetsek)
Sercan K.
01-08-2013, 15:30
emme borusuna baglamışlardı vtec selenoıdınden tetıkletıyolardı , bır kere sacma sapan bır afr olusur her pistonun emme zamanında homojen bır hava yakıt karışımı olmaz ( fazladan enjektöre ihtiyac duyuldugunu bıle farzetsek)
Madem öyle daha yüksek kapasiteli enjektör takmak daha mantıklı değil mi abi. Neden öyle bir yönteme gerek duymuşlar :)
Madem öyle daha yüksek kapasiteli enjektör takmak daha mantıklı değil mi abi. Neden öyle bir yönteme gerek duymuşlar :)
chip yapmamışlardıır yada yeni yazılımı yoktur biraz benzin ihtiyacı için kestirme yanlış bir yol
masallah az takmıssın:D:D:D
hacı 6+6 takan var ankarada :D
hacı 6+6 takan var ankarada :D
masallahh:D:D:D
bizim buranın adamı özel garakter yapar
Sercan K.
01-08-2013, 16:01
chip yapmamışlardıır yada yeni yazılımı yoktur biraz benzin ihtiyacı için kestirme yanlış bir yol
Teşekkür ederim bilgi için :)