PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Double Din'e Android İşletim Sistemi

Yigit-Y
01-08-2013, 23:17
Double Din'e Android İşletim Sistemi yapabilirmiyiz.

Piyasada androidli double dinler mevcut yazılımsal ise bilgisi olan varmı konu hakkında

cXe
02-08-2013, 02:55
zamanında biraz araştırmıştım, malesef pc ye windows kurar gibi olmuyormuş, her parça ayrı ayrı tanıtılıp yazılımın editlenmesi gerekiyormuş, yinede android açık kod kaynaklı bir işletim sistemi olduğu için yapılabilirmiş, falanmış filanmış :D

bilalMW
02-08-2013, 02:59
Android Double Din, Android Double Din Products, Android Double Din Suppliers and Manufacturers at Alibaba.com (http://www.alibaba.com/showroom/android-double-din.html) ne lazımdı Yiğit ? :)

kendin yapmak uğraşılacak gibi değil bir defa işlemcinin gücü ram kapasitesi kaldırabilmeli ve desteklemeli işletim sistemi ayrıca wifi+micro sd+dvd player varsa grafik işlemci hepsinin tanıtılması lazım v.s diye mantık yürütüyorum.

Yigit-Y
02-08-2013, 09:22
Ya lanet olası cihaz güya dvix oyaniyor diyor hicbir formati acmiyor.

Win ce ye player yuklenmezmi peki

ahk
02-08-2013, 12:14
android double din bende araştırıyorum ama bir tane düzgün markada yok necvox en iyisi gibi....

GTTD
02-08-2013, 12:52
Android de en kral marka Dynavin ama Türkiyede fazla bulunmuyor. Bende araştırıyorum

darkmoon
02-08-2013, 13:23
android li teypler zaten var uzun süredir.. ama ne işinize yarıycak yanine yapıcaksınız o teypde bu önemli bence işlevi yok fazla..

zaten normal bir double din aldınmı arka planda wince 5.0 yada 6.0 çalışıyor yani işletim sistemi olmayan double zaten yok.. sadece o double a her firma kendi tema ve ön yüzünü atıyor..

elinizden biraz beceri geliyorsa direk double yada tek din olan teybinizin işletim sistemine ulaşabilirsiniz.. youtube da böyle bir sürü çekimler var.. wince üstünden direk exploerera kadar çalıştırabiliyorsunuz belli eklentilerle modem tanıtabiliyorsunuz intenet erişimide oluyor

unuttum şimdi bunu hazır yapan bir sitede vardı adamlar yazılımı hazır satıyordu..

androide gelince dediğim gibi hazırı var yok illa ben androidli teyp istiyorum diyorsanız 7 inc lik yada 5 inc lik android tableti ön göğse takabilirsinizufak bir çerçeve uygulaması ile.. daha kaliteli ve verimli olur teybe oranla çünkü teyplerin andoid sürümleride baya bir eski benim ebayda gördüklerimin hepsi andoid 2 sürümlü..

gerekliliği tartışılır bence anlamsız olur ama samimide söyliyim aracıma necvox navili türkçe konuşan,bluetooth üstünden telefondan konuşabildiğin telefonundaki müziği dinlyebildiğin bluetooth üstünden, tv li, dvd divx v.b oynata sd , aux, usb girişi olan kamera girşi olan teyp almış olmasam 150,200 tl ye 7 inc lik piyasadaki en iyi capasative 10 noktadan dokunmatik ekranlı ıps retina v.b en iyi ekranlı ve donanımlı offline navigasyonuda dahil güzel ibr tablet alırdım.. en fazla 100 tl de o tablete uygun güzel bir pandizotçuda orjinamiş gibi ön göğse yakışan bir çerçeve yaptırırdım güzel olurdu teybe verdiğim paranın gene çeyreği giderdi.. ama ses çıkışı için bu seferde ekstra bir ses işlemcisine para vermek gerekirdi bende var ses işlemcisi ama kalitlei digital bir şey almak en iyisi olurdu..

darkmoon
02-08-2013, 13:31
dahada basiti könningin tablet tutucuları var hem estetik hem kaliteli ama pahalı en son 70 dolar civarı bir şeydi.. ondan alınır.. bir tane tablet alınır 9.7 lik güzel bir şey andoridli darkın falan tabletleri var retina ekranlı 4 çekirdekli android 4.2 li falan bir tane kaliteli altın başlı aux kablosu alınır.. oda teybin aux çıkışına bağlanır.. tertemiz deliksiz üstüne taşınabilir olduğu için hırsızlık faktörüde olmayan bir yöntem olmuş olur..

cXe
02-08-2013, 13:44
şahsen darkmoon un anlattığı şekilde aylardır arabamda tablet pc kullanıyorum, arabaya binenleri çoğuda uygulamayı çok beğendi.