Orijinalini görmek için tıklayınız : Portatif Klima Hakkında
İş yerimizde 8-10 m2lik bi odamız var orayı serinletmek için almayı düşünüyoruz ama bu portatif klimalar gerçekten soğutuyor mu yoksa vantilatör hesabı hava mı üflüyor sadece, bilgisi olan arkadaşlar bi yardımcı olursa sevinirim
Eğer işe yarıyor gerçekten soğutuyorsa elinde olan kullanmayan falan varsa 2. elde satın alabilirim
Duvar tipi gibi olmasada soguttugunu gurultulu calistigini ve disari verilmesi gereken sicak hava borusunun oldugunu biliyorum
sogutuyor
ama gurultulu biraz.
ayrica genis bir hortumu var onu disariya vermen lazim
driver_can
15-08-2013, 18:48
Sogukluk yonunce vantirator gibi degil tabi sogutmasina sogutur fakat bi borusu var ve o borudan ayni zamanda soguturken sicak hava ufluyor o boruyu disariya cikarmaniz lazim kombi bacasi gibi.
Çıkışını ortamın dışında biyere mesela pencereden dışarı yada soba deliği vs. gibi bi yerden verirseniz düzgün soğutur
Kısa süreli olarak verim alabilirsiniz bahsettiginiz metrekareden. Sık kullanim tarzi düşünüyorsanız tavsiye etmem.Param çöp olmasin diyosan ve montaj yerin uygunsa bu teknolojide inverter split klima almalısın.
RottingChrist
15-08-2013, 22:13
geçen sene incelemiştim ama dediğiniz o hortum yüzünden portatiflk biraz kısıtlanmış. eğer ortam uygun ve sorun teşkil etmiyorsa gayet güzel kullanılır. markaları pek bilindik değil ama koçtaş ta çeşit çeşit vardı.
sogutuyor
ama gurultulu biraz.
ayrica genis bir hortumu var onu disariya vermen lazim
Kısa süreli olarak verim alabilirsiniz bahsettiginiz metrekareden. Sık kullanim tarzi düşünüyorsanız tavsiye etmem.Param çöp olmasin diyosan ve montaj yerin uygunsa bu teknolojide inverter split klima almalısın.
iş yeri için inverter klima fazla lüks olur yahu :)
onursumer
15-08-2013, 23:38
işe yarıyor denilen gibi biraz sesli ama ismi gibi portatif değil bence
arkasınn soba borusu gibi çıkışı varki bunu illaki dışarı vermen lazım buda portatifliği biraz kısıtlıyor
yer uygunsa fiyat performans olarak tercih edilebilir