Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir film arıyorum yardım edin??
matthardy
30-08-2013, 23:21
herkese iyi geceler.
tahmini olarak 12-13 yaşımda bir film izlemiştim cine-5'te.
adı aklımda "kare as" yada "kare 4lü" gibi birşey kaldı ama tabiki bu isimlerle bir film bulamadım.
kimlerin oynadığını bilmiyorum.
konusuna gelince ;
5 - 6 kişiden oluşan bir üçkağıtçı çetesi yeni bir eleman alıcaklar aralarına fakat bu elemanı teste tabi tutuyorlar ama elemanın olaylardan hiç haberi yok.
filmden bu adamların yaptığı türlü türlü numaralar vardı misal ;
adam tek tek zillere basıyordu taki yaşlı bir kadın sesi duyana kadar megafondan.
sesi bulunca "ananecim arabamı çektiler cüzdanın arabada kaldı bana 50 dolar verirmisin diyor.
ananede " tabi oğlum cık yukarı verim falan" diyor.
adam "anane ben cıkamıyorum bır arkadasım yollıcam sana " deyıp yanındakı adamı yollayarak parayı alıyor.
böyle türlü türlü numaralar yapıyorlardı.
filmde cetede bırılerı hapıse gırıyor bırılerı ölüyordu.
fakat son sahnede ölen hapse düşen herkes bir hangarda buluşmuş poker oynuyor yeni elemana artık testinin bittinin artık onlardan biri oldunu soyluyorlar ve poker oynarken herkesin elinde cift as gorunuyordu.
böyle bir filmdi işte.
şimdi asıl konuya gelelim,ben bu film yaklaşık 5 yıldır arıyorum.
ekşi'de yazarım arka odadaki dahiler dahil bir çok kişi hala bulamadık.
burdan eminim kendini filme sinemaya adamış birileri vardır lütfen yardım edin :)
ben izledim ama adını hatırlayamıorum :) böyle filmleri türkçe isimler veriyorlar 50 tane ismi olabilir aynı filmin :(
donanimhaber'de böyle bir konu vardı oraya yazmak lazım
matthardy
30-08-2013, 23:28
birde fransız filmi diye hatırlıyorum sanki hatta o zaman euro yoktu filmdeki para birimi franktı :)
donanım habere üyeyim birde oraya konu açim :)
ama ben tech ailesinede güveniyorum buluruz bunu burda :)
Film arıyorum konusuna yazdım ben cevap gelirse konuya mesaj atarım.
matthardy
30-08-2013, 23:31
Film arıyorum konusuna yazdım ben cevap gelirse konuya mesaj atarım.
çok teşekkür ederim ;)
bende bir film arıyorum yeni konu açmayım 2veya 3erkek bir kız vardı soygunculardı sanırım adamın birinin adı körtis'ti (yazılışını bilmiyorum :D ) hatta bu körtis habire parayı havaya atardı yerde dik durduğunda karşıdaki kişinin düşüncelerini okuduğunu söylerdi en son para dik gelmişti ve okumuştu daha sonra vuruluyor hatta çeteden biri de gizli görevdeki bir polis çıkıyor falan filan bilen varsa çok makbule geçer
arifozcelik
31-08-2013, 09:47
bende böyle bir film hatırlıyorum özellikle o zillere basma muhabbeti aklımda hemen canlandı fakat filmin ismi bir türlü çıkmıyor
Risendark
31-08-2013, 09:58
yavv daha 2 gün önce bilindik bi kanalda film izledim daha doğrusu yarım yamalak izleyebildim :S filmin adı intikam peşindeydi sanırım ama şimdi netten bakıyorum saçma sapan bi film çıkıyor adını mı yanlış hatırlıyorum bi el atın bulamadım bi türlü :(
editt : buldum yav sonunda intikamın bedeliydi keisnlikle izleyin hoş bi film
Seeking Justice intikamın bedeli ? bu film ilk postu atanın bahsettiği film mi ?
matthardy
31-08-2013, 12:10
O zillere basma mubabbettini turk yapimi bi dizidede yaptilar, calinti yani, ordanda hatirliyor olabilirsiniz
yavv daha 2 gün önce bilindik bi kanalda film izledim daha doğrusu yarım yamalak izleyebildim :S filmin adı intikam peşindeydi sanırım ama şimdi netten bakıyorum saçma sapan bi film çıkıyor adını mı yanlış hatırlıyorum bi el atın bulamadım bi türlü :(
editt : buldum yav sonunda intikamın bedeliydi keisnlikle izleyin hoş bi film
senin bahsettiğin film 2011 çıkış tarihli , ilk postta filmin 5-6 senedir arandığı söylenmiş :)
Hazır konusu açılmışken bir film sormak istiyorum aklımda kalan :)
Hapishaneden grup halinde kaçıyolardı kış günü nazi kampından galiba, bütün ülkeleri yürüyerek dolaşıyolardı, en sonunda 2-3 kişi kurtuluyordu.
İsmini bi türlü çıkartamıyorum :D
boosted_pug
31-08-2013, 13:05
Hazır konusu açılmışken bir film sormak istiyorum aklımda kalan :)
Hapishaneden grup halinde kaçıyolardı kış günü nazi kampından galiba, bütün ülkeleri yürüyerek dolaşıyolardı, en sonunda 2-3 kişi kurtuluyordu.
İsmini bi türlü çıkartamıyorum :D
The way back olması lazım
herkeste yaralımış bu kayıp film konusunda :D
The way back olması lazım
Teşekkür ederim oymuş izlemenizi tavsiye ederim çok beğendiğim etkileyici bir film :)
Adamlar sibirya dan hindistan a kadar 6500 km yol yürüyor ve anlatım çok iyi filmde ki:cool:
Überleben! (1993) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0106246/)
Bunu da izleyin..
Uruguay Hava Kuvvetleri Uçuş 571 ya da And Dağları uçak kazası, havacılık tarihinde özel yeri olan bir uçak kazası. 13 Ekim 1972 tarihinde 45 kişiyi taşıyan bir uçak And Dağları’na çarpıp düşmüş, hayatta kalan 16 kişi ancak 23 Aralık 1972 günü kazanın üzerinden iki aydan uzun bir süre geçtikten sonra kurtarılabilmiştir.
izlemiştim kendi arkadaşlarının ölülerini yiyolar
matthardy
31-08-2013, 16:14
şii benim film kaynamasın arada :)
ensoztrk
31-08-2013, 19:52
Aslında filmin tam senesini türünü ve ne yapımı olduğunu bilseniz imdb den zaman aıyırp bulunabilir. En azından filmde oynayan oyunculardan birini hatırlasanız kesin bulunur :)
ensoztrk
31-08-2013, 20:08
Poker Movies - Ten Best Card Playing Films (http://www.playwinningpoker.com/poker/movies/)
Filmin poker temalı olduğunu düşündüm. Buraya bi bakın.
Kaç yılında izlediyseniz 1-2 sene öncesini araştırmak gerek diyee düşünüyorrum.
Şansımı denemk istiyorum. Bu film olabilir mi acaba?:D
Les kidnappeurs (1998) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0143337/)
matthardy
01-09-2013, 02:00
Kaç yılında izlediyseniz 1-2 sene öncesini araştırmak gerek diyee düşünüyorrum.
Şansımı denemk istiyorum. Bu film olabilir mi acaba?:D
Les kidnappeurs (1998) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0143337/)
dediğine baktım fakat malasef o değil :)
yılla ilgili birşey söyleyemiyorum fakat maçların cine-5te yayınladığı yıllardı.
birde öyle şişirilmiş bir produksiyonu yoktu 3-5 zaman ve mekan vardı diye hatırlıyorum
Aslında filmin tam senesini türünü ve ne yapımı olduğunu bilseniz imdb den zaman aıyırp bulunabilir. En azından filmde oynayan oyunculardan birini hatırlasanız kesin bulunur :)
filmle ilgili tek hatırladığım kalpazanlık için yaptıkları numaralar :)
geri hiçbişey hatırlamıyorum.
hatta filmdeki bir numarayı daha hatırlıyorum ;
x markete girer birşeyler sorar biraz muhabbeti dolandırır.
sonra y ile z girer (hiç tanış vermeden) ((fakat aynı takımdalar))
birşeyler sorar ufak birşeyler alıp en büyük bankanotu (atıyorum 100$) verir para üstlerini alır çıkarlardı.
y ve z 'nin verdiği bankonotun ucu biraz yırtık.(püf nokta)
sıra gene x 'e gelir.
x'te aldığı mallar sonucu 100 dolar verdiğini ama para üstü alamadığını savunur.
market hayır ben öyle bir para almadım der.
x ; cüzdanını kurcalar ve derki ;
aa cüzdanımda paranın bir kısmı sıkışmış bak parçası cüzdanımda kalmış aç bakalım kasanda ucu yırtık 100$ varmı ?
oda para üstünü alır ve ilerler...
buda vardı o filmde :)
ensoztrk
01-09-2013, 02:12
yılla ilgili birşey söyleyemiyorum fakat maçların cine-5te yayınladığı yıllardı.
birde öyle şişirilmiş bir produksiyonu yoktu 3-5 zaman ve mekan vardı diye hatırlıyorum
birşeyler sorar ufak birşeyler alıp en büyük bankanotu (atıyorum 100$) verir para üstlerini alır çıkarlardı.
sıra gene x 'e gelir.
x'te aldığı mallar sonucu 100 dolar verdiğini ama para üstü alamadığını savunur.
aa cüzdanımda paranın bir kısmı sıkışmış bak parçası cüzdanımda kalmış aç bakalım kasanda ucu yırtık 100$ varmı ?
hocam hiç bi oyuncuyu falan hatırlamıyor musun? Başka film izlerken aa bu orda oynuyordu dediğin bile yokmu :D
matthardy
01-09-2013, 02:17
hocam hiç bi oyuncuyu falan hatırlamıyor musun? Başka film izlerken aa bu orda oynuyordu dediğin bile yokmu :D
öyle pek aktor / yonetmen kültürüm yoktur.
genelde izlerim filmi mal gibi öyle :)
dediğim gibi ben bu filmi cine-5te 2003 yılından önceki yılların birinde izledim :)
ve sanırım bidada izleyemicem :D
baya kararlısın abi o içindeki bulma aşkını görebiliyorum :D inşallah bulabılırsınde bende izleyeyim çok merak ettım
sıra gene x 'e gelir.
Bu sahneyi hatirladim da sanki bir kahve satan restoranttaydi yanlis hatirliyor olmayin?
matthardy
01-09-2013, 02:33
baya kararlısın abi o içindeki bulma aşkını görebiliyorum :D inşallah bulabılırsınde bende izleyeyim çok merak ettım
geçen gene böyle şarkı arıyordum tam 1.5 yıl aradım.
ya dedim dur şunun çaldığı videoyu atım face üstünde yazım ;
"biri bu şarkının adını söylesin artık " diye.
Aa 5 dakka sonra tık biri yazmış :)
artık herşeye inancim tam , çıkıcak bu film techten :D
Bu sahneyi hatirladim da sanki bir kahve satan restoranttaydi yanlis hatirliyor olmayin?
herşey heryer olabilir :)
tahminimce 15 yıl önce falan izledim bu sahneyi , ***** biraz mekan karıştırıyor olabilir.
şayet çok unutkanımdır çağımızın tipik b-12 eksikliği..
inşallah abi :D bazı film sitelerinin arşivlerine baktım ama bulamadım
matthardy
01-09-2013, 02:37
inşallah abi :D bazı film sitelerinin arşivlerine baktım ama bulamadım
valla bende çok araştırdım ama tık yok.
Anca bilen izleyen filme hasta olan biri çıkıcak benim gibi , aha dicek adı bu bu bu :)
Bence cine 5 i ara onlardan belirlediğin yıllar arasındaki yayınlanan film listesini iste, yardımcı olucaklardır..
Künye - Cine5 Resmi Web Sitesi, 24 Saat Sizinle. (http://www.cine5.com.tr/kunye/kunye.html)
Bide tv yayın arşiv siteleri var, dediğin yıllara kafar tutuyorlarmı bilmiyorum ama pc basına geçtiğimde bakıcam..
matthardy
01-09-2013, 02:41
Bence cine 5 i ara onlardan belirlediğin yıllar arasındaki yayınlanan film listesini iste, yardımcı olucaklardır..
Künye - Cine5 Resmi Web Sitesi, 24 Saat Sizinle. (http://www.cine5.com.tr/kunye/kunye.html)
Bide tv yayın arşiv siteleri var, dediğin yıllara kafar tutuyorlarmı bilmiyorum ama pc basına geçtiğimde bakıcam..
bende cine-5 ile ilgili biraz araştırma yaptım ama elimdeki skala çok geniş.
cine-5 1993 ila 2003 arasında sürekli film yayınlamış abi :D
bende cine-5 ile ilgili biraz araştırma yaptım ama elimdeki skala çok geniş.
cine-5 1993 ila 2003 arasında sürekli film yayınlamış abi :D
Yayınlanan filmler listesi vardır, tek sorun ilgilenirlermi o var :) bence ilgilenirler doğru kişiye ulaşmak gerek, hangi departman bakıyor ona düşünüyorum su anda ama aklıma gelmedi..
matthardy
01-09-2013, 02:48
Yayınlanan filmler listesi vardır, tek sorun ilgilenirlermi o var :) bence ilgilenirler doğru kişiye ulaşmak gerek, hangi departman bakıyor ona düşünüyorum su anda ama aklıma gelmedi..
abi çok sallıcaklarını sanmıyorum.
böyle forum forum dolana dolana bi yerden denk gelicem diye artık umuyorum :)
Tam düşündüğüm yıl atalıgını 93-2003 arasımı, canım sıkılıyo sordurayım :)))
matthardy
01-09-2013, 14:06
Tam düşündüğüm yıl atalıgını 93-2003 arasımı, canım sıkılıyo sordurayım :)))
evet abi zaten cine-5in şifreli olduğu yıl aralığı bu yıllar.
bende eminim yılın bu yıllar arasında olduğuna.
hatta ilk anlattığım "anane" sahnesi okan yalabık'ın oynadığı çapkın adlı bi dizide kullanıldı.
onuda görünce aaa o filmden çalmışlar demiştim ;)
Aynı diziden cem kılıçta vardı şimdi ona tweet yazdım bakalım nolucak :D
http://img20.imageshack.us/img20/6428/t64y.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/20/t64y.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
2 gündür kafayı kırdım.:D Dolanmadığım arka sokak kalmadı sanal alemde.:D Bulamıyorum ben pes ettim.:)
matthardy
01-09-2013, 14:55
2 gündür kafayı kırdım.:D Dolanmadığım arka sokak kalmadı sanal alemde.:D Bulamıyorum ben pes ettim.:)
eline sağlık :) teşekkürler
ensoztrk
01-09-2013, 15:12
öyle pek aktor / yonetmen kültürüm yoktur.
genelde izlerim filmi mal gibi öyle :)
dediğim gibi ben bu filmi cine-5te 2003 yılından önceki yılların birinde izledim :)
ve sanırım bidada izleyemicem :D
Valla hocam 2 gündür imdbde yabancı forumlarda aramadığım yer kalmadı. :D Çok ufak bi ipucu lazım bize :D yani atıyorum poker temasıdır hırsızlıktır kalpazanlıktır :D hangisi :D
Bide film italyan yapımımı fransız yapımımı :D çok soru soruyorum ama bunlar olmadan gerçekten o filmi bulmak çok zor :D
Bende çok fena takılırım böyle konulara kafayı yicem :D
matthardy
01-09-2013, 15:25
Valla hocam 2 gündür imdbde yabancı forumlarda aramadığım yer kalmadı. :D Çok ufak bi ipucu lazım bize :D yani atıyorum poker temasıdır hırsızlıktır kalpazanlıktır :D hangisi :D
Bide film italyan yapımımı fransız yapımımı :D çok soru soruyorum ama bunlar olmadan gerçekten o filmi bulmak çok zor :D
Bende çok fena takılırım böyle konulara kafayı yicem :D
hatırladığım kadarıyla film fransız olması lazım ama başka birşeyde olabilir :D
birde tema kalpazanlık üstüne.
poker son sahnede var birtek ;)
türkçe çevrilmiş adıda %99 " kare as "
arifozcelik
01-09-2013, 20:37
Bende bu filme kafayi taktim ama off
ontheair
02-09-2013, 00:32
Nueve Reinas mı aradığın film?
Bu da teaser'ı (http://www.youtube.com/watch?v=wfjR-n1evTc)
Benim izledigim de bu filmdi. Dogru film bence bu. Tebrikler.
ensoztrk
02-09-2013, 02:36
filmin adıda nine queens miş :D
edit: burdan izleyebilirsiniz http://unutulmazfilmler.com/nine-queens-dokuz-kralice.html#
techden beklenende buydu :D helal valla
matthardy
02-09-2013, 10:13
film bu evet gerçekten çok teşekkür ederim.
bu problemim ile ilgilenen herkesin eline emeğine sağlık :D
yanlız bazı yerlerini yanlış hatırlıyormuşum bunuda gördüm şimdi :D
filmin adıda nine queens miş :D
edit: burdan izleyebilirsiniz http://unutulmazfilmler.com/nine-queens-dokuz-kralice.html#
çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için :)
lethaldoze
02-09-2013, 10:22
Valla helal olsun tech'e güzel filme benzio bizde nasiplenmiş olalım :D
edit: BU arada Türkçe dublajı yokmu bu filmin. Hadi bi arayış daha :D
ontheair
02-09-2013, 11:16
turkcealtyazi.org'a girip bakabilirsiniz belki vardır :)
matthardy
02-09-2013, 11:50
Valla helal olsun tech'e güzel filme benzio bizde nasiplenmiş olalım :D
edit: BU arada Türkçe dublajı yokmu bu filmin. Hadi bi arayış daha :D
dur , daha yeni kavuştuk yeni problem açma :D :D :D
altyazı daha iidir boşver dublajların çoğu tırt çıkıyor.
Huzura erdim bende.:D Bulan arkadaşlara teşekkürler benden de.:D
lethaldoze
02-09-2013, 17:27
dur , daha yeni kavuştuk yeni problem açma :D :D :D
altyazı daha iidir boşver dublajların çoğu tırt çıkıyor.
İnsanoğlu işte hep daha fazlasını istiyor :D
b.ustaoglu
29-12-2015, 09:22
yaşı benden daha büyük abiler daha iyi hatırlayabilir eski bi film.
herhalde izlediğimde 5-6 yaşlarında olmalıyım tek bir kısmı aklımda kalmış filmin. filmde tutsak edilen insanları altın suyuna batırıyolardı. sadece böyle bir sahneyi hayal meyal hatırlıyorum.
böyle bir film hatırlayanınız var mı ? adı nedir :)
bir film daha var :D
bu filmde de bayan bir robot sürekli başka kadınların yüzlerini kesip kendine takıyor. bi adamla da sıkıntısı var. filmin sonunda da adam arabasıyla üstünden geçerek onu öldürüyor. bu film de baya eski. bahsettiğim filmleri izlediğimde herhalde yıl 96 civarlarıydı. filmler 80 sonlarının bile olabilir yani.