Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : AEM METHANOL yardım

speed_blue
31-08-2013, 23:57
AEM methanol kullanan arkadaşlar bi yardım edebilirmi acaba

Resimdeki parçaya takılan hortumlar methanol kullanımda basınçtan yada başka bişeyden dolayı durmadan yerinden çıkıyor,, bugün hortumlar çıkmasın diye güzel bi şekilde bantladım ama yine aynı sorun oldu hortumlar banttan dolayı çıkmamıştı ama sızdırma olmuştu dışarı dogru,,, acaba throoth pipe giren parçada mı sorun var

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTgXzoBw2kM_vbY0Cn14PEv2CdVwGgtU NlE22ylAkGqlOQbseTY

Cem.B
01-09-2013, 00:13
AEM methanol kullanan arkadaşlar bi yardım edebilirmi acaba

Resimdeki parçaya takılan hortumlar methanol kullanımda basınçtan yada başka bişeyden dolayı durmadan yerinden çıkıyor,, bugün hortumlar çıkmasın diye güzel bi şekilde bantladım ama yine aynı sorun oldu hortumlar banttan dolayı çıkmamıştı ama sızdırma olmuştu dışarı dogru,,, acaba throoth pipe giren parçada mı sorun var

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTgXzoBw2kM_vbY0Cn14PEv2CdVwGgtU NlE22ylAkGqlOQbseTY

Hortumlar orj mi kitin icinden cikan ?

Orj ise uclarindan cok az kesip tekrar denedinizmi ?

speed_blue
01-09-2013, 00:17
Hortumlar orj mi kitin icinden cikan ?

Orj ise uclarindan cok az kesip tekrar denedinizmi ?

hortumlar orjinal ucundan kesip denemedim,, sadece saglam bi bantla sardım hortumlar çıkmamıştı ama sızdırmıştı dışarı dogru

cabriolet
01-09-2013, 00:22
Cemin dediği gibi hortumları ucundan 1cm kadar kesip tekrar takın düzelicektir büyük ihtimal :)

Cem.B
01-09-2013, 00:23
hortumlar orjinal ucundan kesip denemedim,, sadece saglam bi bantla sardım hortumlar çıkmamıştı ama sızdırmıştı dışarı dogru

Orj se tekrar kesip bir deneyin isterseniz ve guzelce bastirin

Sizdirma tehlikeli su olsa neysede meth sikinti olur yani

speed_blue
01-09-2013, 00:25
Cemin dediği gibi hortumları ucundan 1cm kadar kesip tekrar takın düzelicektir büyük ihtimal :)

Orj se tekrar kesip bir deneyin isterseniz ve guzelce bastirin

Sizdirma tehlikeli su olsa neysede meth sikinti olur yani

anladım o şekilde yapıcam yarın inşallah düzelir,,
yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

meSs
04-09-2013, 11:56
dostum anladığım kadarı ile senin filtreyi monte ettigin yerde problem var.. filtre basınç görmemeli boyle bir durum varsa.. montaj semasındada depodan pompaya giden hortum üzerine takman gerektiği görünüyor, montajı o şekilde yaptıysan bilemicem ama pompadan nozzle a giden hat üzerindeyse boyle bir durum olabilir düşüncesindeyim.