PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cupra Yardım

speed_blue
01-09-2013, 23:54
merhaba arkadaşlar konuyu nasıl anlatırım bilemedim inşallah anlaşılır bi biçimde yazarım ve bana yardım edersiniz :)

Stage2+ cupra kullanıyorum, aracımla gazlamaya başladıgımda açık hava filtresinden gelen fısss sesi kesik kesik gelmeye başlıyor biraz daha gazladıgımda hızımı arttırdıgımda o kesik ses gidiyor bu neden olur acaba

-aracın çekişinde herhangi bi sorun yok gaz kesme yok
-greedy profec boost göstergesi kullanıyorum, kesik kesik ses geldiginde boost göstergesi hareketli oluyor (dijital oldugundan olabilir o hareket)
bir ay önce istanbul-gaziantep dönüşünde forge DV de sorun çıkmıştı araba gaz yemiyordu gazı kesiyordu, dv nin içini açıp yayın bulundugu kısmı gress yagı ile yaglamam gerektigini söylediler onu yapınca gaz kesmesi filan gitti

sorun acaba neden N75 den yada DV den olabilirmi

şimdiden TECHTURKEY ailesine yardımlarından dolayı teşekkür ederim...

ümitech
02-09-2013, 01:15
0532 762 15 72 hakan tekiner
bu noyu ara dostum adanadan ümit verdi numarayı dersin rica edersin yardımcı olur
aklıma bikaç bişey geliyo ama yanlış yönlendirmek istemiyorum ama muhtemelen dv kaçırıyor

speed_blue
02-09-2013, 08:18
Dun akşam cupra kullanan bi arkadaşla konuştum ses normal diyor benim araçta öyle yapıyor dedi

iynn-RS
02-09-2013, 08:34
basinca ta dusme varmi.

max basabildigin basinci halen basiyormu arac?

Anti
02-09-2013, 08:38
aynı ses bende de ara ara oluyor ama ivmelenmeyi, gaz tepkisini etkilemiyor.

speed_blue
02-09-2013, 08:42
basinca ta dusme varmi.

max basabildigin basinci halen basiyormu arac?

Basincta ve hızlanmada herhangi bi düşme yok,, yayda bi sorun olabilirmi :)

speed_blue
02-09-2013, 08:43
aynı ses bende de ara ara oluyor ama ivmelenmeyi, gaz tepkisini etkilemiyor.

Dün akşam cupra kullanan bi arkadaşımla konuştum benimde araçta da var dedi o ses normal dedi

iynn-RS
02-09-2013, 08:46
gazi biraktiginda cikan sesten bahsetmiyosun demi.

alperkirman
02-09-2013, 08:49
dvnin filtreye bağlı dönüş hortumunda kaçak olabilir
kendi aracımdada aynı sıkıntıyı yaşadım basınçta problem yok gaz yemede problem yok ama dvnin gazı bıraktığımdaki foşşşş sesi kısık :) hortumda çok minik bi delik çıktı normalde imkansız görünmesi ama basınç gelince açılıyo :)
bu arada araç 1.8t cupra değil ama sıkıntıyı kendi aracımdakine benzzettim biraz

speed_blue
02-09-2013, 09:41
gazi biraktiginda cikan sesten bahsetmiyosun demi.

Hayır o ses değil , gaza bastiginda filtre hava emiş sesinden bahsediyorum

speed_blue
02-09-2013, 09:43
dvnin filtreye bağlı dönüş hortumunda kaçak olabilir
kendi aracımdada aynı sıkıntıyı yaşadım basınçta problem yok gaz yemede problem yok ama dvnin gazı bıraktığımdaki foşşşş sesi kısık :) hortumda çok minik bi delik çıktı normalde imkansız görünmesi ama basınç gelince açılıyo :)
bu arada araç 1.8t cupra değil ama sıkıntıyı kendi aracımdakine benzzettim biraz

Bence aynı sorun değil çünkü benim gaz bıraktığında herhangi bi sorun yok sadece hava emiş sesinde sorun var kesik kesik ses yapıyor sonra gaza tam yuklenip hızndigimda o ses gidiyor