PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : alınan log'lardan anlayan!!!!

ahk
18-09-2013, 12:39
Log aldım acaba bi problem varmıdır? Veya hangi değişkenlere bakmam gerekir.

http://imageshack.us/scaled/large/34/7vs2.jpg

President
18-09-2013, 18:29
İlk defa log görüyorum bende merak ettim işten anlayanlar bakalım ne yorum yapacak.

Benim amatör bakışla anladığım logu aşağıdan yukarıya ve soldan sağa okuyoruz.

Aracın devri, gaz pedalına ne kadar bastığınız, avans vuruntusu ve afr olarak.

Log almaya başlayınca 1.2.3.4 gazlamışsınız anlaşılan, afr iyi duruyor ama avansı tecrübeli biri yorumlamalı, oda iyi gibi sanki. Bazı yerlerde gaz pedalına anlık basıp bıraktığınızda minik vuruntularınız var gibi.

Konuyu takipteyim.

coder
18-09-2013, 19:35
Network Log'u mu o :D

Ranthor
18-09-2013, 20:24
problem derken? gayet normal gözüküyor hersey?
araca program mi atildi?

XSi
18-09-2013, 22:34
tam gaz durumunda afr 12 civarı seyrediyor, kısmi gaz (partial throttle da) 14 civarı afr..

ayağınızı gazdan çekincede fuel cot off olmuş wideband ın limitlerine dayanmış

ölçümde sıfırdan kalkış yaparak başlamışsınız sanırım, araçta traction control var heralde, dizginlemek için gazı kesmiş sürekli ilk viteste, sonra 8000 8000 yapıştırmışsınız, 6 cı vitese atınca, gazı bırak bas çek bas çek yapmışsınız :)

özet: herşey normal gözüküyor..

ahk
20-09-2013, 11:28
problem olarak knock var mı? diye merak ediyorum arabaya yazılım atıldı.
Yazılım usa'den mail ile geldiği için oraya log gönderdim normal dediler ama yurtdışı forumlarında aldığım yerden yazılım alanların bi kısmı problemli falan diye yazıyorlar.

ahk
20-09-2013, 11:34
arada bir 5.vites gaza %20-30 civarı basıp yavaşça hızlanırken 4000 civarı bi zırıltı yapıp hızlanmayı kesiyor çok az daha gaza bastığım an zırıltıyı kesip hızlanmaya devam ediyor. İlk defa böyle bişeyle karşılaştığım için birde knock'la ilgili şeyler duyunca problem var diye düşündüm.