PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Headers tamiri kim nerede yapar

sagi
11-10-2013, 21:54
Arkadaşlar 4-1 megan headers aldım fakat altı baya bi ezilmiş durumda eziğin düzelme imkanı varmı yada direk kesip borumu kaynatmak daha sağlıklı aracımda 5cm eibach ile kullanıcam amacım kesinlikle performans düzeltmekmi boru kaynatmakmı dersiniz ayrıca işini iyi yapan İstanbul-Avrupa yakasında kim vardır önerebileceğiniz bir yer Bağcılarda oturuyorum şimdiden sağolun.

Burak Demirci
12-10-2013, 03:04
ezilan parçayı asla o kalınlıkta dışarıya çıakrtamazlar içerdende dışarıya müdahale edilemez kesilcek o parça oraya parça kaynatcak güzelce sonra o ezilen yere kalın 10 cm eninde felan lama plaka kestir kaynattır altı vrursan direk boruyu ezmez bu sefer

Zero
12-10-2013, 04:52
Akulu arabam olsa yine Iskender abiye gider sorarim ne yapabilirsin diye.Sormakta fayda var ugrasirmi bilmem ama birsey kaybetmezsin yaparsa kazanirsin.

Time-R
12-10-2013, 07:29
Kanka topkapi sanayide star'in sokaginda solda ilerde bilal oto var, halil ustayi bul selamimi soyle, saglam egzozcudur. Ben headersimi ona tamir ettirdim, guzel isciligi var.

sagi
12-10-2013, 08:45
iskender'e gidemem sanırım hem uzak hem biraz pahalı ne gibi işlemler yapılabilir sormak lazım ne kadar sağlıklı olur falan

muratburunce
12-10-2013, 09:36
kesip düzeltilir ve arkadaşın dediği gibi üstüne plaka koydur vursan bile headers zarar görmez...

OmeR-FE
12-10-2013, 09:52
Plakaya karşıyım ben.
Altını vurunca plaka varken bu sefer üst bloğa giren yerden çatlama yapıyor.
Plaka olmayınca en azından en alttaki boru eziliyor.

Kardeşim en alttaki boruyu kestirip oraya başka bi boru kaynattır.
Bizim burdaki ap vti murat öyle yaptırmıştı. Sıkıntısız kullanıyor şuanda hala.

sagi
12-10-2013, 12:26
aynen abi oda doğru sanırım kaynattırmakta fayda var

By_HaNNibaLL
12-10-2013, 12:31
Bu kadar dert edilecek bi olay değiş biraz işten anlayan usta zaten onu yapar kesip yerine boyu ekleyecek sonuçta ayni şekilde boru koyacak içinden de gaz geciyo :D