Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Jant seçimi Yardım ve Replica hakkında

BlackEagleE
13-10-2013, 22:20
1.6 tdi 90 hp polo hakkında Kafama takılan bir kaç şey var İNŞALLAH yardım ederseniz arabayı alacağım. Satış temsilcisi arabanın üstünden çıkan lastikleri direk biriyle anlaş çıkar çıkmaz götür lastikçiye ver ordanda jant lastik al dedi. böyle birşey yapmam mümkünmü ? 2. replica jantlar ne kadar sağlıklı nereden alınır yakıtı arabanın gidişini etkilermi 17" olacak jant. süre olarak da bayramın sonuna kadar bir karar vermem lazım yani sürem az şimdiden yorumlarınız için teşekkürler hepsini takip ediyor olacağım yine anlamadığım bir yer olursa soracağım

_driver_
13-10-2013, 22:25
site sponsorlarından jantmax cem bey var onunla bi görüşün
edit : http://www.techturkey.com/forum/members/6296-rcbasaran.html

McKrop
13-10-2013, 22:32
orijinal jantın kaç inç bilmiyorum ama her bir inç daha fazla yakıt tüketimi anlamına geliyor fakat alacağın yeni jantın görselliği buna değmiş oluyor :) replika bildiğin döküm jant işte orjinale göre biraz daha hassas kimse garanti veremez.

Açıkçası arabanın bi tarafına bişeyler yapmak istiyosan bazı şeyleri göze alman gerekiyor :)
jant + lastik tavsiye etmem gerekirse direk Arıcıoğlu derim ben şimdiye kadar bir problem yaşamadım gayette memnunum

ibrahim1903
14-10-2013, 09:23
orijinal jantın kaç inç bilmiyorum ama her bir inç daha fazla yakıt tüketimi anlamına geliyor fakat alacağın yeni jantın görselliği buna değmiş oluyor :) replika bildiğin döküm jant işte orjinale göre biraz daha hassas kimse garanti veremez.

Açıkçası arabanın bi tarafına bişeyler yapmak istiyosan bazı şeyleri göze alman gerekiyor :)
jant + lastik tavsiye etmem gerekirse direk Arıcıoğlu derim ben şimdiye kadar bir problem yaşamadım gayette memnunum

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-konig-s818-hyper-color-85913482/detay/)

mesela şu jant replicamı peki nasıl anlıycaz replica olup olmadığını

ANIL ERCAN
14-10-2013, 09:53
Bende arıcıogluyla calısırım ondan gider arabama jant lastik alırım tavsiye ederim.. Gösterdiginiz jant replika könig se25 marka jant aldım ben aracıma ordan orjinal könig degil tabiki 700 tlye kimse könig vermez :) tıpkı piyasadaki bbs jantlar gibi buda oz racing replikası könig adı altında yapılmıs ve piyasaya sürülmüs jantın arkasına bakınca made in chine damgasını goruceksiniz.

17 jant arabayı yorar ve konforu goturur bunu göze alın ben 17 jant ve 225 45 17 lastik taktım aracıma konfor yuzunden 3 ay sonra soktum sattım arabanın icinde duramıyosun tangır tangr gidiyosun bunları göze alarak jant lastik alın.

ibrahim1903
14-10-2013, 10:21
Bende arıcıogluyla calısırım ondan gider arabama jant lastik alırım tavsiye ederim.. Gösterdiginiz jant replika könig se25 marka jant aldım ben aracıma ordan orjinal könig degil tabiki 700 tlye kimse könig vermez :) tıpkı piyasadaki bbs jantlar gibi buda oz racing replikası könig adı altında yapılmıs ve piyasaya sürülmüs jantın arkasına bakınca made in chine damgasını goruceksiniz.

17 jant arabayı yorar ve konforu goturur bunu göze alın ben 17 jant ve 225 45 17 lastik taktım aracıma konfor yuzunden 3 ay sonra soktum sattım arabanın icinde duramıyosun tangır tangr gidiyosun bunları göze alarak jant lastik alın.

benim gösterdiğim 1100 liralık bir janttı :)

ibrahim1903
14-10-2013, 10:23
arceo, könig, emr, thec in, gibi markaların ürettikleri jantlar var bu jantlar replicamı oluyor yoksa bunlar alınıp kullanılabilinirmi biraz bilgilendirirseniz beni

Oznsrl
14-10-2013, 10:47
5 100 te37 ler var anadolu yakasında isen yardımcı olurum

http://imageshack.us/a/img580/7859/1rwo.jpg

edit: dizel araba torklu olduğu için şehir içi kullanımda pek etkilemez sadece son hıza ulaşman biraz zorlaşır

rebeloghy
14-10-2013, 10:49

Yanlıs anlamayın merak ettiğimden soruyorum , jant boyutu büyürken lastik yanağını küçültüp toplam tekerlek ebatını aynı koruduktan sonra neden yakıt artıyor ? ( ucuz ve ağır jant değil markalı hafif jant ile)

Mr.K
14-10-2013, 11:09
replica jantlar genelde orjinal jantlardan daha hafif bu 1
orjinali 14 olan arabaya 19takarsan anca yakıtı arttırırsın bu 2
dogru lastik olcusu ile yuvarlanma çapı değişmicektir yada azıcık deişcektir bu 3
imla kurallarına diikkat edemedim kusura bakmayın bu 4

1-2'' değişikliğe gidipte yakıt 1-1.5lt dahi bile artmaz bu 5
en fazla farkediceği(eger hacim yok ise) 0.5lt dir bu 6

orjinali 15 olan araca 17
orjinali 17 olan araca 19+ 255 x4 lastik takmış bir vatandaş.

yakıtlar artmadı.

selamlar.

Şirzat
14-10-2013, 12:38
17 inç poloyu biraz boğar gibi yakıtıda arttırır bence 16 alman en mantıklısı standart yakıt tüketimi verileri alırsın