Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sakarya / Karasu nedir ne değildir?

bilalMW
16-10-2013, 21:05
Sakarya / Karasu'dan yazlık daire bakıyor ailem haftasonu olur yazın olur hemde yakın diye.Yarın bakmaya gideceğiz nasıl bir yerdir yazın kışın nasıldır ? Sizde oradan yazlık daire olmak mantıklımıdır?

Abdullah Keleş kimdir ayrıca ilanların yarısı sanki bu şahısa ait gibi. :)

Cevaplar için şimdiden teşekkürler :)

Volkann
16-10-2013, 21:09
Sapancalıyım az çok karasuya gitmişliğim var , yerli nufusuda yazlık nufusuda olan bir yer. hem yaz hem kış insan vardır ama yazın nufusu 3 4 katına kesin çıkıyordur . kumsalı güzel fakat denizi tam bir felaket çok dalga oluyor . karasuya alternatif olarak cebeci, kefken , kerpe yi ekleyebilrsiniz. deniz olarak daha temiz ve daha durgundur.

bilalMW
16-10-2013, 21:11
Sapancalıyım az çok karasuya gitmişliğim var , yerli nufusuda yazlık nufusuda olan bir yer , yazın nufusu 3 4 katına kesin çıkıyordur kumsalı güzel fakat denizi tam bir felaket çok dalga oluyor , karasuya alternatif olarak cebeci, kefken , kerpe yi ekleyebilrsiniz. deniz olarak daha temiz ve daha durgundur.

çevreden arkadaşlarımda aynı şeyi söylüyor deniz konusunda hiçmi dalgakran yok hımınaa diyorum bende. :D gerçekten yokmuş demek ki. Diğer önerilerini de dikkate alarak ***** sitede bakacağım. Yazın geceleri v.s nasıldır hareketlimidir ?

Volkann
16-10-2013, 21:15
çevreden arkadaşlarımda aynı şeyi söylüyor deniz konusunda hiçmi dalgakran yok hımınaa diyorum bende. :D gerçekten yokmuş demek ki. Diğer önerilerini de dikkate alarak ***** sitede bakacağım. Yazın geceleri v.s nasıldır hareketlimidir ?

hareketlidir elbet ama tatil bölgeleri kadar değil , gidebileceğin çok yer yok sayılı yerler var onlardada olay kavga bol oluyo karasuda :)

bilalMW
16-10-2013, 21:17
hareketlidir elbet ama tatil bölgeleri kadar değil , gidebileceğin çok yer yok sayılı yerler var onlardada olay kavga bol oluyo karasuda :)

ekşiden okudum onu gürültü yapmayın yoksa tararız filan demiş komşular. Bilmiyorum ne kadar gerçek. :)

oğuz
16-10-2013, 21:19
karasuda 50-60 bin.kefken kerpede daha fazla yazlıklar.çünkü deniz fln daha iyi,yerlilerde.

Emre turgut
16-10-2013, 21:25
Bende karasu luyum fakat ortam olarak pek bır bılgım yok ama 3 kopru yolu güzergâhı olduğu için yatırım amaçlı dusunulebılır.

bilalMW
16-10-2013, 21:26
karasuda 50-60 bin.kefken kerpede daha fazla yazlıklar.çünkü deniz fln daha iyi,yerlilerde.

aynen fiyatlar cezbetti zaten bizimkileri. ama gerek kötü deniz gerek demagojik koşullar şuan negatif etkiledi beni.

bora1311
16-10-2013, 21:33
bende karasuluyum, hem kışın hem de yazın hareketin oldugu bi yer...
yazlık ev bakiyorsaniz eksiogullarindan alabilirsiniz, bizim yazligimiz orda mesela...
limanın karasuda olusu, upuzun kum sahili, 3. kopru baglantı yolu guzergahinda olması, acarlar langozu ve maden deresiyle karasu guzel bi yer...
gece hayatida yazın ciddi hareketlidir, olay cikar mi elbette cikar ama abartilacak kadar degi bence...

driftboy
16-10-2013, 22:03
ev almadan önce hepiniz belinize birer silah alın can güvenliğiniz için :)

Volkann
16-10-2013, 22:05
ev almadan önce hepiniz belinize birer silah alın can güvenliğiniz için :)

:) :) :) :)

driftboy
16-10-2013, 22:07
bu arada a. keleş bildiğim kadarıyla emlakçı olması lazım

bilalMW
16-10-2013, 22:14
bu arada a. keleş bildiğim kadarıyla emlakçı olması lazım

elemanı buldum faceden de tutmadı gözüm pek.

driftboy
16-10-2013, 22:21
elemanı buldum faceden de tutmadı gözüm pek.

belinde keleşle gezenlerdendir dikkat :)

Burak
16-10-2013, 22:41
Kefken ilerisi de düşünülebilir, babali kovanagzi vs. daha sakin yerler :)

gökan
16-10-2013, 23:03
karasuda kiz ark ogretmen ev konusunda yardimci olabilcek.varmi

gökberk
17-10-2013, 00:08
Bence Karasu yazlık için ideal bir yer değil.
Cebeci ve o taraflar daha ideal. Buna benzer bir konu vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Bir arama yapın derim.

driftboy
17-10-2013, 00:10
Karasu yazlık için ideal bir yer değil.
Cebeci ve o taraflar daha ideal. Buna benzer bir konu vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Bir arama yapın derim.

hatırlıyomusun o konuyu ? 4 sene önceki :D :D

yesil
17-10-2013, 00:29
ben karasu'ya kışın gitmiştim. açıkçası çok beğenmedim, tatil için gidilecek bir yer değil bana göre. Yazın oraya giden arkadaşta insanların sahile denize girmekten çok atletleriyle oturup piknik yapmak için gittiklerini söylemişti.

S.Özeren
17-10-2013, 00:48
seneler önce bende gitmiştim , hiçte beğenmeden döndüm

blackeagle3434
17-10-2013, 01:12
Bu yaz bende iş dolayisiyla 1 ay kadar kaldim karasuda.carpe diem diye bir otel..genel olarak istanbul ve ankarada yasayanlar tercih ediyor birde almanci diye tabir ettigimiz gurbetcilerimiz geliyor..denizi kotu gercekten.dalga cok fazla ve deniz analari cirit atiyor resmen. Havuzlu site dusunun oyuzden.carsisi idare eder birkac mekan var.yaz aksamlari sahil tarafi daha kalabalik oluyor.yas grubu genelde 16-19:-) aileleriyle gelenler cogunlukta.
.bikac canli muzk yapan mekan vardı. Ama buyuk bi beklentiye girmeyin asla..

ggtoker
17-10-2013, 01:14
karusuyu pek tavsıye etmem... denızı cok dalgalı.. hergun ortalama 2-3 bogulma mevcut.. kefken cebecı kerpe daha iyi seçenekler... illa deniz takıntınız yoksa sapancadada ev bakmanızı tavsıye ederım...

Oznsrl
17-10-2013, 01:15
bu yaz gittim pek beğenmedim biraz çevre düzenlemesi falan yapılması lazım

kuzenim yazlık almış 3.köprü olunca buralar değerlenior dior :D

gökberk
17-10-2013, 01:58
hatırlıyomusun o konuyu ? 4 sene önceki :D :D

O konuda mıydı mevzular ? :)

MeMo
17-10-2013, 11:42
Eger denize gireriz diyorsanız ve cok iyi yuzme bılmıyorsanız karasu size göre degıl demektır :) hos cok ıyı yuzme bılenlerınde bogulduguna yada bogulma tehlıkesı gecırdıgıne bır cok kısı sahit ama yok deniz beni ilgılendırmez dersenız o zaman cokta kotu bı yer degıl karasu ama bır cok arkadasın dedıgı gıbı cebecı,kefken hatta hıc olmadı akcakoca bıle dusunulebılır

driftboy
17-10-2013, 11:45
O konuda mıydı mevzular ? :)

aynen kanka :D

yola çıktı bilal yorumlarını bekliyorum aksam :D

gökberk
17-10-2013, 11:51
Akşam olsun hele :)

B.cihangir
17-10-2013, 12:12
cebeci'de yazlık sahibi olan biri olarak söylüyorum hafta sonu denize girmemeyi göze alıyorsanız cebeci kefken kerpe'den yazlık alınır karasu deniz yönünden bunlara göre çok kötüdür.Karasudaki liman dan dolayı bütün apache ler hafta sonu cebecide bunları göze alıp iyi karar verin

bilalMW
17-10-2013, 14:04
Merhaba beyler suan karasudayim mobilden yazıyorum
yaz hatalarım olursa affola öncelikle :D
sezon kapalı olduğu için apaci filan yok. bide yol yok her yer toprak altyapı işleri bitmiş yakında yaparlar diyorlar.
daire fiyatları yalan hikaye 39,40,50 bine daire olanlarida gördüm hikaye. oturalacak düzgün bir 2+1 90 dan başlıyor site içinde havuzlu eli tutulur iç dış mantolu ve dogalgazli 1+1 lerde 70 den. diğer denilen ucuz denilen deprem yemiş tadilat yapılmış daireler. ekşioğlu aşmış 2+1 300 bin fiyat çekiyor :D
kisacasi en azından gezmis olduk :)

fastchild
17-10-2013, 15:05
bende Kocaalideyim köyden yazıyorum karasudan ev alınmaz açık ve net çünkü fiyatlar çok yüksek biz dayımlara 100.000e aldık 3+1 sıfır daire

driftboy
17-10-2013, 15:36
Merhaba beyler suan karasudayim mobilden yazıyorum
yaz hatalarım olursa affola öncelikle :D
sezon kapalı olduğu için apaci filan yok. bide yol yok her yer toprak altyapı işleri bitmiş yakında yaparlar diyorlar.
daire fiyatları yalan hikaye 39,40,50 bine daire olanlarida gördüm hikaye. oturalacak düzgün bir 2+1 90 dan başlıyor site içinde havuzlu eli tutulur iç dış mantolu ve dogalgazli 1+1 lerde 70 den. diğer denilen ucuz denilen deprem yemiş tadilat yapılmış daireler. ekşioğlu aşmış 2+1 300 bin fiyat çekiyor :D
kisacasi en azından gezmis olduk :)

beni dinleseydin bosuna benzin yakmamıs olurdun oraya :D

Onur Fatih
17-10-2013, 15:41
ben hendekteyim daha yeni yerleştik buraya her gece susmuyor silah sesleri insanlar burda silahı çok seviyor adam öldürmeyide çok seviyorlar :) o yüzden eyvallah deyip geçmek lazım bu taraflarda :D

Bad-Fast
17-10-2013, 15:43
karasuyla ilgili bi konu açmıştım bende :) , gittim hatta baktım o zamanlar öle yazın deli dolu tatil yapim yeri değil , emekli olursunuz , denizle işiniz olmaz anca öle durulur gibi :) , oralarda bi eve de 90 lira falan verilmez bence

brs_odbs
17-10-2013, 15:49
Karasuda 15 senedir yazlığımız vardı geçen sene sattık iyikide satmışız diyorum :) adapazarında oturuyorum burdaki evimizle yazlığa 70 km yol vardı ama hiç gerek yok sakın karasuya bulaşmayın o yol 15 senedir hiç bitmedi :D 3 ay kalırsınız adam gibi 10 gün denize zor girersiniz gece hayatı zaten 1 tane club var doğru düzgün orda bile her cumartesi gecesi kesinlikle kavga çıkar ve eğlence biter yol yakınken dönün ordan dostum ;)

bilalMW
17-10-2013, 17:00
beni dinleseydin bosuna benzin yakmamıs olurdun oraya :D

bana kalsa gitmezdim zaten. Bizimkilerin aklı kalmasın diye gidildi zaten kanka.

karasuyla ilgili bi konu açmıştım bende :) , gittim hatta baktım o zamanlar öle yazın deli dolu tatil yapim yeri değil , emekli olursunuz , denizle işiniz olmaz anca öle durulur gibi :) , oralarda bi eve de 90 lira falan verilmez bence

90 bin neyse adam ciddi güzel yapmıştır havuzlu tenis kortlu eyw dersin de. ekşioğlu 300k fiyat dedi ya la :D

Risendark
17-10-2013, 19:36
Kuzenim orda öğretmenlik yaptı ancak çok beğendiğini söyleyemem.Yanlış anlaşılmasın sözüm meclisten dışarı insanlarının biraz ahlaksız olduğunu söyledi...

bilalMW
17-10-2013, 19:39
Kuzenim orda öğretmenlik yaptı ancak çok beğendiğini söyleyemem.Yanlış anlaşılmasın sözüm meclisten dışarı insanlarının biraz ahlaksız olduğunu söyledi...

bunu bana gerek forumdan gerek forum dışından ilk söyleyende sen değilsin kardeşim.

YunuscanVg
17-10-2013, 19:59
Bizimde var Karasu'da yazlığımız,tatil için olmasa bile yatırım için ideal

Frid
17-10-2013, 21:35
ee istanbula yakın seçenekleri değerlendirelim o halde, tavsiyeler alalım uygun fiyatlı sakin güzel yerlerden. yazlık konusu bizim aileninde bir süredir aklında.

bilalMW
17-10-2013, 22:02
büyükçekmece silivri filanmı baksak acaba? :D

gerçi istanbulda ikamet et istanbulda yazlığın olsun kulağa saçma geliyor ama rakamlar öyle demiyor en azından benim lokasyonum için :)

84km uzaklıktaymış B.Çekmece

106km de silivri üffff :D

Frid
17-10-2013, 22:05
ayvalık falan uygun gibi de 4.5 saat yol gitmek zulüm oluyor. hafta sonu kaçmalı olması lazım :D :D

bilalMW
17-10-2013, 22:05
ayvalık falan uygun gibi de 4.5 saat yol gitmek zulüm oluyor. hafta sonu kaçmalı olması lazım :D :D

aynen 4.5 saat yol haftasonu kaçamağı değil zulmu olur adama :D

gerçi karasuyu eledik ama yolu güzeldi sarıyor, gidesi geliyor insanın. Ama karasu mantık işi değil gerçekten.

MeMo
20-10-2013, 02:03
ee istanbula yakın seçenekleri değerlendirelim o halde, tavsiyeler alalım uygun fiyatlı sakin güzel yerlerden. yazlık konusu bizim aileninde bir süredir aklında.

Sapanca,kırkpınar.. Bu bolgedeye istanbuldan gelen sayısı genelde sakaryadan gelenden cok oluyor :)

Volkann
20-10-2013, 02:11
Sapanca,kırkpınar.. Bu bolgedeye istanbuldan gelen sayısı genelde sakaryadan gelenden cok oluyor :)

Kırkpınardaki yazlık fiyatlarından haberiniz vardır umarım :) sapanca kırkpınar bu bölgedeki en iyi yazlıkların olduğu bölgedir fakat 2 3 tık daha pahalıdır :) tavsiye edermiyim kırkpınarı %100 tavsiye ederim , sapancayı %50

darkmoon
20-10-2013, 02:11
silivri selimpaşa marmara ereğlisi civarı derim bende.. hayla yazlıklık kullanılabilinir gerçi üçüncü şehir havaalanı falan projeleri başlarsa oralarında yalzıklık bir yanı kalmaz..

MeMo
20-10-2013, 02:19
Kırkpınardaki yazlık fiyatlarından haberiniz vardır umarım :) sapanca kırkpınar bu bölgedeki en iyi yazlıkların olduğu bölgedir fakat 2 3 tık daha pahalıdır :) tavsiye edermiyim kırkpınarı %100 tavsiye ederim , sapancayı %50

Yazlık fiyatlarından haberim var ama fikir açısından bir fikir ortaya attım öte yandan bana kalsa ben gider yanıktan ev alırım orası bana göre daha iyi yada maşukiye tarafına kayarım

turbo&quattro
20-10-2013, 02:34
Silede ev fiyatlari cok uygun Ist'a 1.15dk civari . Sahsen ist dan ev aldiktan sonra haftasonlari icin Sile den alacagim birde.

driftboy
20-10-2013, 11:07
Para olsada kırkpınara gelsen kanka :D

fastchild
20-10-2013, 11:13
aynen 4.5 saat yol haftasonu kaçamağı değil zulmu olur adama :D

gerçi karasuyu eledik ama yolu güzeldi sarıyor, gidesi geliyor insanın. Ama karasu mantık işi değil gerçekten.

yollar fena değil evet adapazarı içinden sahil yoluna kadar çift şerit gidişli gelişli yol bence çok güzel sahil yolundada tokinin oralar yine çift şerit gidiş geliş ama arada yol teke düşüyor o aralarda hallolursa çok güzel olur ama kavşak adalarını çok büyük yapmışlar şeritleri çok kırpıyor

Birde ***** istimlak söz konusu bu yüzdende fiyatlar artıyor ve artmaya devam edecek daha

tylan
20-10-2013, 11:18
edirne erikli falan düşündüğünüz mü ?

gökan
30-10-2013, 15:53
karasuda evı olupta kıraya vermek ısteyen varmı acıl bı durum kız arkadasıma ev bakıyoruzda ordan