Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : titreme sorunu

PiscocuK
19-10-2013, 15:17
rolanti ile ilgili minik bir sorunum var

aracım ile ara sıra ışıklarda veya her hangi bir yerde durduğumda rolantide ufak bir titreme oluyor.nedenini çözemedim.tüm kulakları kontrol ettirdim sapasağlam..ustam çok takıntılı olduğumu bu titremenin normal olduğunu söylüyor ama bence değil

aracımda LPG mevcut ben taktırdım ama onunla alakalı değil çünkü benzine aldığım zamanda bu minik titreme var durduğum zaman "N" konumuna alınca titreme hissedilmeyecek kadar az ama ben bildiğim için bana hep titriyor gibi geliyor

bu olay başına gelen yada benzer bir markada bu sorunu yaşayıp çözen varmı

teşekkürler

Ome_RS
19-10-2013, 15:25
Aynı sorunu bende yasıyorum sorun değilmiş ama bana da normal olduğunu söyledi ustam kendiside aynı aracı kullanıyor
d konumunda biraz daha çok hissediliyor ama N konumunda hissedilmeyecek kadar azalıyor
şanzıman yagını değiştirmenin biraz faydası olucagını söylediler ama orj yağı bayağı pahalıya geliyor bakıma sokunca yagını değiştiricem ben

PiscocuK
19-10-2013, 15:27
yağı değiştirdim..sanki rolantisi birazdaha yukarıda olmalı gibi geliyor.biraz düşük gibi geliyor bana

yakuza
19-10-2013, 16:27
hondada şanzıman yağını kesinlikle orjinalini kullanın ne kadar pahalı olursa olsun kesinlikle cok farkettiriyormuş bunu bana söyleyen hondada çalısan atölye şefi bi abim