Orijinalini görmek için tıklayınız : 400-450 HP 4WD Deneme - İstanbul
kelalper
23-11-2013, 15:45
Beyler kimse yaninda yanci araba getirmesin cagirmasin. Bende gelicem haber ver diyen arkadaslara kusura bakmayin kimseyi izleyici olarakta almiyoruz guvenlik nedeniyle diyorum. Kimsede arkadaslarina haber verip gel izlersin kanka falan demesin. Ciddi hizli arabalar olacak bu denemelerde hatanin affi yok. Kimse alinmasin kirilmasin. Zaten video cekimi olacak o yuzden izleyemeyecegiz diye uzulmeyin o is icin motor cekim yapacak.kimseye de bulusma yeri hakkinda bilgi vermeyin.
Bari yola cikanlar telefonlarina zello yuklesin
Arac icinden herke kimle debemk istiyosa irtobat kurar
Hemde anlasmazliklarn onhne gecersiniz..
(2-3 alt kaldim ust bas gibi vsvs )
Levent Y.
23-11-2013, 16:24
Beyler kimse yaninda yanci araba getirmesin cagirmasin. Bende gelicem haber ver diyen arkadaslara kusura bakmayin kimseyi izleyici olarakta almiyoruz guvenlik nedeniyle diyorum. Kimsede arkadaslarina haber verip gel izlersin kanka falan demesin. Ciddi hizli arabalar olacak bu denemelerde hatanin affi yok. Kimse alinmasin kirilmasin. Zaten video cekimi olacak o yuzden izleyemeyecegiz diye uzulmeyin o is icin motor cekim yapacak.kimseye de bulusma yeri hakkinda bilgi vermeyin.
Aynen öyle Alper abi, ciddi hızlı arabalar sonuçta risk almaya hiç gerek yok..
osman 1.8t
23-11-2013, 16:48
arkadaşlar motorlarda kamera yok kamera ayarlarız dediniz ama kamera ayaklarıda yok bilginiz olsun ona göre hazırlıklı gelin kamera ayaklarıda ayarlarsanız iyi olur
kelalper
23-11-2013, 16:53
Bende vidali ahtapot ayak var. Ise yarar mi motorda baglayabilecek bi yer yok heralde onun icin.
beyler bı pm de bana yollayınn aracımı gormek ıstıyourm :D
osman 1.8t
23-11-2013, 17:54
vidalı ahtapot bendede var ama olurmu acaba denemek lazım belki diresyon göbeğine sarabilirim meli sen beni özlemişsindir ondan gelmek istiyorsun :) :)
kelalper
23-11-2013, 18:33
Arkadaslar simdiden soyliim bizim hic bir iddiamiz yok. Araba ilk defa denemeye cikacak.geceriz geciliriz hic bir yorum yapmiyacagiz. Araba kanat disinda full takili. 3071 turbo var. Jun ust kapak var. Blok 2.5 lt. Metanol yakit yok. 850cc enjektor var.
osman 1.8t
23-11-2013, 18:44
600 lükte ayak işini hallettim bendeki ahtapot ayak güzel oturdu alper usta sendekinide getir 1000 liğe takalım
motorlar kendı arasında deneme olacak mı osman? yoksa sadece cekıme mı gıdıosunuz?
:rolleyes:
sony as15 cam + mount var bende de lazım olursa
osman 1.8t
23-11-2013, 18:56
motorlar kendı arasında deneme olacak mı osman? yoksa sadece cekıme mı gıdıosunuz?
:rolleyes:
sony as15 cam + mount var bende de lazım olursa
kendi aramızda deneme mantıksız olur 1000 lik bayağı açıyor arayı onun arkasına birini verirsek zevkli oluyor hatta 1000 rr ı geçiyorum diyebilirim ama 600 lük gelirse deneriz tabi neden olmasın ;) illa hediye edicem diyorsan kamerayla ayağı alırım senimi kırıcam :)
anladım.ben baska motorlar da gelecek sandım.sıze ıyı cekımler.
+
tabı kı hedıye ederım.usa fıyatı sadece 500tl ye :):)
osman 1.8t
23-11-2013, 19:51
neyse dogubank ta daha acısız hediye ediyolar :)
osman 1.8t
23-11-2013, 20:22
Arkadaslar 1000 rr iptal bende soz verdigim icin gelicem 600 luk yettigi yere kadar :)
ardacngns
23-11-2013, 22:00
Geldik atasehire gelenler ulassın karadayı beklıyor :)
ardacngns
23-11-2013, 22:06
30 r sti ve rooster da geldi
burdan cıkacak videoları merakla bekliyorum :)
dachosen
24-11-2013, 11:35
Noldu??? :)
Levent Y.
24-11-2013, 11:58
Arabama go pro takmistim ama maalesef cekememisim, baya guzel ve uzun denemeler oldu ... Herkes aracini net sekilde gormustur diye dusunuyorum...
evet guzel geceyi sagol levent. cupraci arkadasa yazik oldu.
ChtArdARSL
24-11-2013, 12:10
sonuclar ne durumda Levent? bir sızden baglanan arac oldumu?
ChtArdARSL
24-11-2013, 12:11
Alptug bırseymı oldu?
Levent Y.
24-11-2013, 12:15
Ben tesekkur ederim robert abi, biz hic atasehire girmedik o yuzden sorun olmadi. Sonuclar icin bisey demek istemiyorum video olmadigi icin ama ben hic uzulmedim oyle diyim:)
Stlegallerin smoketegle denedinmi ?
evet öyle olmuş :D dedikodudan duyduk :p
Arabama go pro takmistim ama maalesef cekememisim, baya guzel ve uzun denemeler oldu ... Herkes aracini net sekilde gormustur diye dusunuyorum...
600luk cekim yapacakti ?
koyu kısmı okuyunca yıkıldım..
Levent Y.
24-11-2013, 12:42
Motor çekim yapamadı çünkü go pro yu ona bağlayamadık başkada kamera yoktu bende arabaya taktım açma tuşunada bastım ama çekip hemen durmuş niye öyle olmuş anlamadım, sonuç olarak videomuz yok maalesef... Cem abi gelmedi bu arada, sorun yaşayan cupra da leon ibiza değil
E yazdim konuya ben de var diye.cagirsaydiniz keske... :) ben de cambike var diye ustelemedim.
Saglik olsun.sonuclari yazin bari.
Güzel bir geceydi çekim yapılıyor diye bizde video çekmedik yoksa bizde çekebilirdik, çekişmeli oldu, Levent hariç diğer deneyen araç sahiplerini tanımıyorum ama hepsinin ayağına sağlık keyifli bir gece oldu.
Patisever
24-11-2013, 15:36
bazooka ışınlandı :) video cektik arkadas bluetothdan attı bulsam atacam da:)
ardacngns
24-11-2013, 15:58
Dun gece guzeldi bayadır e70 yakıtla kullanmıyordum aracımı mirkelamda yakıtı koydum benzn pompası arıza yaptı fakire cekti
Motorla denerken afr m 14.5 dip gaz ayagımı cekmedim aslında basmamam lazımdı
Sonra ozgun biraz daha actı benzini ama 13.5 larda yurudu o sekılde rooster la denedim 190 gibi gecti adem knkam
Bir iki video bende var yarın işyerindeyken yuklerim
Herkesin eline ayagına saglık bana çift pompa yolu gozuktu:)
Patisever
24-11-2013, 16:04
Dun gece guzeldi bayadır e70 yakıtla kullanmıyordum aracımı mirkelamda yakıtı koydum benzn pompası arıza yaptı fakire cekti
Motorla denerken afr m 14.5 dip gaz ayagımı cekmedim aslında basmamam lazımdı
Sonra ozgun biraz daha actı benzini ama 13.5 larda yurudu o sekılde rooster la denedim 190 gibi gecti adem knkam
Bir iki video bende var yarın işyerindeyken yuklerim
Herkesin eline ayagına saglık bana çift pompa yolu gozuktu:)
yol kenarı yakıt nakli yaramadı dayıya durusu da cok şık allah kazalardan belalardan korusun masallah birde elinde telefonu olan arkadasa ısığı sakın tutma kanka dediniz onu merakettim neden oldugunu arda
ardacngns
24-11-2013, 16:22
Yakıt nakli degıl roll yapıcagım zaman e70 te kullanıyorum pompanın omru okadarmıs yakıt nakli fln yapılınca bozulmadı arabanın 1.5 bar ayarı ona gore
14 afr yuruyunce turbo turbo manifoldu nar gibiydi resim cekmeye calısıyorduk arkadasa kotu nıyetle bişe demedik flas olunca anlasılmıyor diye ole solendi
Patisever
24-11-2013, 16:32
Yakıt nakli degıl roll yapıcagım zaman e70 te kullanıyorum pompanın omru okadarmıs yakıt nakli fln yapılınca bozulmadı arabanın 1.5 bar ayarı ona gore
14 afr yuruyunce turbo turbo manifoldu nar gibiydi resim cekmeye calısıyorduk arkadasa kotu nıyetle bişe demedik flas olunca anlasılmıyor diye ole solendi
anladım kardeşim yakıt nakli dediğin yakıtı koydugun andı yani oyle telefuz ettim geçmiş olsun pompa seni yolda bıraktı ama neysekı onemlı bir sey değil arkadasın ısık ıle mevzusuda merak ettim ondan sordum yoksa kötü amaclı konusmadıgını zaten biliyorum zaten tavırda normaldi dediğim gibi merak ettim sağolasın
bu arada orco o araba atmo oyle yürüyorsa noslu düşünemiyorum git uzaylılarla gazla lem :) trafik izin vermedi oda baska sıkıntıydı
ardacngns
24-11-2013, 16:34
Benzin aldım biraz toparladı kendini cift pompa yapınca skntı kalmaz iyi dileklerin için tesekkrler
Leventcim cok saol gece icin kimi zaman devirlerde anlasamasakta benim icin cok guzel bir kistas oldu arabanin N/A hali beni fazlasi ile tatmin etti
Patisever
24-11-2013, 16:59
insallah dahada iyi yerlere gelir aracın cok emek war
not:maziden 8-10 yıl oncesi belliydi büyük adam olacağı bazooka gibi olmus :) fazla post yazıyorsun demesinler diye adminler yazımın altında ekliyorum fotoyu
http://thumbnails107.imagebam.com/29081/f14fd0290807091.jpg (http://www.imagebam.com/image/f14fd0290807091)
halilcakir
24-11-2013, 17:16
ee şimdi sonuçlar neler yani arkadaşlar? :)
ahmetuzun
24-11-2013, 17:23
Güzel geceydi izlemekten cok keyif aldım
Araçların tümüne maasallah rooster be kadayı sow yaptı :)
Levent senınde aracına ayrı maasallah cok güzel :)
ademsezer
25-11-2013, 08:37
kimsede video yokmu?
rooster la ilk deneme gecesiydi nos da bi aksilik oldu basamadık benim turbo setup ım da nos un önemi büyük, turbom büyük şanzımanım uzun olduğu için nosla doldurmam gereken yerler var.ayrıca semi slick siz bu kadar tutuna bilmesine çok şaşırdım benim için iyi bi deneyim oldu.herkese tşk.ederim
Patisever
25-11-2013, 08:46
kimsede video yokmu?
rooster la ilk deneme gecesiydi nos da bi aksilik oldu basamadık benim turbo setup ım da nos un önemi büyük, turbom büyük şanzımanım uzun olduğu için nosla doldurmam gereken yerler var.ayrıca semi slick siz bu kadar tutuna bilmesine çok şaşırdım benim için iyi bi deneyim oldu.herkese tşk.ederim
videoyu buldum coşup küfürler uçuşmus havada kusura bakılmasın sahsiyetlere değil tabiki tanımam zaten diğer arkadasları birde devamı heyecandan unutmusuz gereksiz cekmişiz kısada olsa ilk 10 saniye yeterli herhalde
asıl güzel olan motorla denemeyı arıyorum elimiz geçişdeki hıza yetişemiyor :)
BrVDcec7p34
hangi araçlar deneme yaptı??bide sonuçlar nedir acaba?
Patisever
25-11-2013, 08:56
hangi araçlar deneme yaptı??bide sonuçlar nedir acaba?
biz anlamadık zaten slick yok meth yok diye biliyorum zaten biyere kadar sara sara tutununca uçan kırmızı bişey gördük eleman costu yanımdaki zaten susturamadım onuda zorla racing motor ile arkadan basılan bir video wardı ışınlanıyor moonster onu arıyorum hala telde bu lumıa'da böyle boktan telefon
ademsezer
25-11-2013, 09:02
VID 20131124 00009 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=BrVDcec7p34#t=24)
link
saol kardeş
Patisever
25-11-2013, 09:05
VID 20131124 00009 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=BrVDcec7p34#t=24)
link
saol kardeş
rica ederim kardeşim böyle geçiş yok ama cocuk arabadan atlayacaktı yanımdaki mal ceviz ALLAH ona unuz ömürler versin cok makina gördüm böylesini görmedim hiç MASALLAHHH
ecz_murat
25-11-2013, 09:05
ataşehirdeki araç bağlamalardan dolayı haber gelince yarı yoldan geri döndüm kısmet olursa başka akşam deneriz...
Levent golf R & Orcun mustang - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=652c7xPt56U)
Levent golf R & Orcun mustang - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=2CSuF7gk37o)
LEVENT 2 DENEME VİDEOSU ATTILAR BANA BENİM DEVRİM Dİ BU DENEMELER ONU BİLİYORUM
Patisever
25-11-2013, 10:08
Levent golf R & Orcun mustang - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=652c7xPt56U)
Levent golf R & Orcun mustang - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=2CSuF7gk37o)
cok iyi ya beklentinin çok üstünde be bro masallah atmo yürüyon hemde
anladım kardeşim yakıt nakli dediğin yakıtı koydugun andı yani oyle telefuz ettim geçmiş olsun pompa seni yolda bıraktı ama neysekı onemlı bir sey değil arkadasın ısık ıle mevzusuda merak ettim ondan sordum yoksa kötü amaclı konusmadıgını zaten biliyorum zaten tavırda normaldi dediğim gibi merak ettim sağolasın
bu arada orco o araba atmo oyle yürüyorsa noslu düşünemiyorum git uzaylılarla gazla lem :) trafik izin vermedi oda baska sıkıntıydı
Eyvallah kankam araba gittikçe kendıne geldi son ayar güzel oldu bende bunu söylemek istiyordum bazı arkadaşlara artık 2 haritam var atmo ayar tamamdır
200 shot basıcaz ve düşenemiyorum bende durum 6 sn hedefimdi veolacak gibi gözükmekte çünkü levent 8.1 yürüyordu golf ile
valla süper oldu leventte akşam dedim zaten nossuz senle gidersem bu iş tamamdır dedim ve oldu iyide oldu
bu haftadan sonra komple nos sistemini elden geçiricez nos basmıyor arabada bı sıkıntı var geri çekiyor kendıni afr degişiklik bile olmuyor etki nos ya sistem yada tüpün içindeki nos degil bizde anlamadık :D
Patisever
25-11-2013, 10:22
Eyvallah kankam araba gittikçe kendıne geldi son ayar güzel oldu bende bunu söylemek istiyordum bazı arkadaşlara artık 2 haritam var atmo ayar tamamdır
200 shot basıcaz ve düşenemiyorum bende durum 6 sn hedefimdi veolacak gibi gözükmekte çünkü levent 8.1 yürüyordu golf ile
valla süper oldu leventte akşam dedim zaten nossuz senle gidersem bu iş tamamdır dedim ve oldu iyide oldu
bu haftadan sonra komple nos sistemini elden geçiricez nos basmıyor arabada bı sıkıntı var geri çekiyor kendıni afr degişiklik bile olmuyor etki nos ya sistem yada tüpün içindeki nos degil bizde anlamadık :D
insallah daha iyi olacak moruk bir tık kısa iyi olacak gibi durakladığın bir yer war cok uzun kalıyor sanzuman gece boşuna gitmedik oralara gittiğimize değdi maslağa gece gece kopruyu salladın bak bugun boluda deprem oldu :)
Levent Y.
25-11-2013, 10:29
Ben bu videoları koymanı biraz içerledim açıkçası orçun:) Ben seni senin devrin de de geçiyorum ki ben 5500 devirde oluyorum, kendi devrimi zaten söylemiyorum biliyosun çok fazla fark oluyo, videoları koyman yanlış olmuş, ki orda geç kaldığımı sende biliyosun...
samisami
25-11-2013, 10:30
herkesin arabasına maşallah ama cok kalabalıktı :)
Beyler plakalari ya kapatin videolarda yada koymayin
Evinize ceza gelicek
samisami
25-11-2013, 10:32
levent arkadasımın arabasınada maşallah yürüdügüm en hızlı golf R dı sanırım
Patisever
25-11-2013, 10:33
isteyen olursa tak cıkart plakalık yollarım roller için cıt cıt kapanıp acılıyor konuyu kirletmeden belirteyim
Ben bu videoları koymanı biraz içerledim açıkçası orçun:) Ben seni senin devrin de de geçiyorum ki ben 5500 devirde oluyorum, kendi devrimi zaten söylemiyorum biliyosun çok fazla fark oluyo, videoları koyman yanlış olmuş, ki orda geç kaldığımı sende biliyosun...
levent seni severim ama güldürme ne oldur senle hiç girmek istemem bu konulara
ama sunu söyliyim çok senin çok geçtigim dedin 2 3 boy gibi bişey oldu 3 devirde bastım ve en az 1 sn önce bastın bende gıçımı kaldıramadım neyse ben seni geçmeye gelmedim zaten sende biliyorsun kardeşimsin ama böyle yaparsan üzersin beni
Levent Y.
25-11-2013, 10:34
levent arkadasımın arabasınada maşallah yürüdügüm en hızlı golf R dı sanırım
Sami seni tebrik ederim bir kere deneyebildik onda da sen iki kişi ben tektim, 220 de artık net şekilde öndeydin ve daha da bassak iyice aramız açılıcaktı, büyük turbo farkı artık yapıcak bişey yok, tebrik ederim:icon_tup:
http://www.techturkey.com/forum/videolar/170564-orcun-mustang-gt-amp-levent-golf-r-stage-2-a.html#post7171816
konu burda gerekn herşeyi yazdım yine söylüyorum seni geçmeye gelmedim atmo süremi merakmımdan geldin aşagı yukarı
isteyen olursa tak cıkart plakalık yollarım roller için cıt cıt kapanıp acılıyor konuyu kirletmeden belirteyim
Moruk rollde degil en son videoyu koyarken editlicen videoda o kisimlari plakalar gorunmucek
Goruntu kalitesi kotu dahi olsa emniyet cozuyo plakalari
Patisever
25-11-2013, 10:44
Moruk rollde degil en son videoyu koyarken editlicen videoda o kisimlari plakalar gorunmucek
Goruntu kalitesi kotu dahi olsa emniyet cozuyo plakalari
onu nasıl yapacaz bilsem gerçe ben koydugum videoda plaka görünmüyor hahaha hatta moonster gözükmüyor öğrenmem lazım o olayı haklısın kardeşim