PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alkoldan Ehliyeti 2. Kez kaptırma ??

ANIL ERCAN
23-10-2013, 10:00
Merhaba tt Ailesi, dün gece bayagı hareketli saatler yaşadım kısaca bi özet geçeyim;

Benim peder 2008 yılında alkollu araba kullanmaktan Yakalandı ehliyeti 6 ay kaptırdı, 5. senesini Doldurmasınada 1 Ay vardı o kadar araba kullanırken içme yapma etme dememize rağmen köpek *** yemekten vazgeçmez prensibini uygulayarak Dün gece Avcılar gişelerde 2. kez yakalanmıs 140 promil alkollu olarak Sirket arabası varmıs altında. Arabayı polisler direk almıslar babamıda ekip arabasına bindirip esenyurt polis karakoluna goturmusler ifadesini felan almıslar.

Neyse gittim gece esenyurda aldım babamı (baba işte satsan satılmaz atsan atılmaz) Önce gittik beylikdüzü carefour'un arkasındaki yedi emine amacımız sirket arabasını kurtarmak ehliyet gitti zaten 2 sene onun pesine düsmedik carefour'un oraya getirmemişler arabayı ulan soruyoruz araba yok kimse nerde oldugunu bilmiyor daha sonra gittik cezayı yedigi yere ordada yok, trafik denetlemeye gittik mahmutbey gişelerinin oraya ordada yok meger hadımköy'deki yediemine cekmişler neyse alamadık arabayı tabi.. Saat gece 5 te eve girdim.

Simdi sorularım sunlar bildigim kadarıyla yeni kanuna göre hapis cezasıylada yargılancak hapise girer mi yoksa para cezasınamı carptılır ? Mahkemeye cıkıcakmıs dün polisler öyle dedi.

Şunuda söyliyimi gerçekten en az 6 ay hapis cezasına çarptırılmasını istiyorum babamın, cünkü defalarca ickili araba kullanma dememize rağmen dinlemedi bizi ben prensip olarak kesinlikle 1 promil bile alkollu geçmem direksiyon koltuguna. Milletin canını tehlikeye asla atmadım atmamda.

Bu arada yenibosna tarafında cok fena kaza olmustu dün bayagı bi araba girmiş birbirlerine onuda dip not geçiyim.

murat86
23-10-2013, 10:05
Mahkeme felan yok ya ben 2 ay once kaptırdım 0,51 promille 2 sene arabayıda bana verdiler sadece ehliyetimi aldılar hır gür mü oldu aceba babanızla polisler arasında çünki bana cezamı yazdılar taksi cagıralım dedi veya biri alsın arabayı dedi kız arkadaşım vardı yanımda onun ehliyetini aracı teslim etmek için aldılar geri verdiler sonra dedim ki kız arkadasım araba kullanmayı bilmiyor ben kullancam dedim beni ilgilendirmez dedi bindik gittik. Büyük ihtimalle zıtlaşma felan olmustur diye düşünüyorum.

s2k
23-10-2013, 10:06
Senin gibi evlat olmaz olsun

mert_can 41
23-10-2013, 10:09
Daha önce sabıkası yoksa çıkıcağını sanmam çıksada para cezasına çevirebilirsiniz zaten yanlışım varsa düzeltin sadece hapis cezası 1 kişiye uygulanmış oda birini yaralamış öyle hapis cezasını uygulamışlar uygulasalardı direk kaza günü uygularlardı diye düşünüyorum ama tam bilgim yok tek bilgim 1 kişiye uygulandığı şimdiye kadar

Caesar
23-10-2013, 10:11

ashduahduash s iki k dan yine muhteşem yorumlar öldüm sabah sabah ahsudhasd

s2k
23-10-2013, 10:14
ashduahduash s iki k dan yine muhteşem yorumlar öldüm sabah sabah ahsudhasd

Ulan babam cezaevine girsin diyen evladın olsa sen naparsın acaba :D

onn_dear
23-10-2013, 10:14
Yahu bir taksiye binip gitmek cok mu zor geliyor insanlara anlayamiyorum.

ANIL ERCAN
23-10-2013, 10:16
Bilmiyorum takışma oldugumu olmadımı babama sordum bende onu yok takısmadık dedi ama ne bilim. 10 Dakika içinde gelsin biri alsın arabayı demişler Bende kağıthanede oturuyorum kağıthane nerde avcılar gişe nerde 10 dakika sonra zaten arabayı goturmusler babamıda karakola almıslar işte.

Bu arada S-İKİ-K Abi yarın bigün alkollu biri senin karına kızınada carpıp ölümüne yada yaralanmasına yol acarsa beni daha iyi anlarsın diye düsünüyorum. Ben burda kimsenin canı alkol yüzünden yanmasın istiyorum babam gitti alkollu vurdu birine öldürdü nolucak o zaman ? ben o kadar hayırlı evladımki milyonlarca kez uyardım dinlemedi beni bakalım nolacak.

İbrahim33
23-10-2013, 10:17
Bende buradan sorayım bari , yaklaşık bir ay önce bende ticari araçla 83 promil alkollü yakalandım.devlet kamu davası açıyormuş acaba ne kadar para cezası öderim ?

Tahir
23-10-2013, 10:17
2004 yılında ehliyetimi 2. kez kaptırdığımda (2 yıl süreli) 3 ay kadar İl Sağlık Müdürlüğü'nde Psiko Test Eğitimi'ne alınmıştık ilkokul çocukları gibi ödev veriyorlardı:D Bana da iyi ders olmuştu..

dorukky
23-10-2013, 10:19
Bilmiyorum takışma oldugumu olmadımı babama sordum bende onu yok takısmadık dedi ama ne bilim. 10 Dakika içinde gelsin biri alsın arabayı demişler Bende kağıthanede oturuyorum kağıthane nerde avcılar gişe nerde 10 dakika sonra zaten arabayı goturmusler babamıda karakola almıslar işte.

Bu arada S-İKİ-K Abi yarın bigün alkollu biri senin karına kızınada carpıp ölümüne yada yaralanmasına yol acarsa beni daha iyi anlarsın diye düsünüyorum. Ben burda kimsenin canı alkol yüzünden yanmasın istiyorum babam gitti alkollu vurdu birine öldürdü nolucak o zaman ? ben o kadar hayırlı evladımki milyonlarca kez uyardım dinlemedi beni bakalım nolacak.

Ben düşüncene katılıyroum aynı şekilde amcamı çok uyarsakta dinlemezdi şile yolunda ölümlü kaza geçirdi uzun süre yattı ve servetinin çoğunuda 1 bardak rakıya kaybetti kan parası vs vs.Bazen yaş kaç olursa olsun başa bi iş gelmeden akıllanmıyo insanlarımız

orhan_guney
23-10-2013, 10:19
:icon_tup:

XoR
23-10-2013, 10:20
Ulan babam cezaevine girsin diyen evladın olsa sen naparsın acaba :D

Cebine esrar koyup polise ihbar ederim :D

s2k
23-10-2013, 10:21

S-İKİ-K ERCAN belki alkol olmasa sende olmiycaktın durum onu gösteriyor.

Ne hayırlı evlatsın maşallah, yat kalk dua et baban CEZAEVİNE düşsün.

XoR
23-10-2013, 10:23
Babam cezaevine girsin diyecegine madem hayirli evlatsin götür amatem'e tedavi olsun

ANIL ERCAN
23-10-2013, 10:24
Konu gene boş boş konusmalara kayıyor suç bizde forumda bilgili adamların oldugunu yardımcı olabilecegini düsünüp konu acıyoruz umarım bigün alkollu biri ailenizden birine zarar verir o zaman bakalım bu tarz saçma yorum yapabilecekmisiniz.

burkaykalyon
23-10-2013, 10:26
Cezaevini normal ev zannediyor herhalde. Adamı ipe götürürler haberin yok. Koray Abi'nin de dediği gibi madem o kadar hayırlı evlatsın götür Amatem'e.

F.Esen
23-10-2013, 10:26
Konu gene boş boş konusmalara kayıyor suç bizde forumda bilgili adamların oldugunu yardımcı olabilecegini düsünüp konu acıyoruz umarım bigün alkollu biri ailenizden birine zarar verir o zaman bakalım bu tarz saçma yorum yapabilecekmisiniz.

Bence şuan saçmalıyorsun, sinirlenmiş olabilirsin ama böyle bi ah etmek böyle saçma sapan konuşmak olmaz....

ANIL ERCAN
23-10-2013, 10:28
Babam cezaevine girsin diyecegine madem hayirli evlatsin götür amatem'e tedavi olsun

onuda söyledim kabul etmiyor alkolik degilim ben diyor ama işten gelirken alır 3 5 bira çaka çaka gelir eve alkolik ama kabul etmiyor hayır yani illa birine vurup öldürüp hayatının geri kalanını hapiste geçirmesimi daha iyi yoksa sembolik 3 5 ay hapisle akıllanmasımı ?

Caesar
23-10-2013, 10:29
Anıl heycanlı bir arkadaş galiba. Bir 3 gün hava alsın gelsin.

EmrE-35
23-10-2013, 10:32
ahahahaha en çok şu S-İKİ-K muabbetine güldüm

XoR
23-10-2013, 10:32
onuda söyledim kabul etmiyor alkolik degilim ben diyor ama işten gelirken alır 3 5 bira çaka çaka gelir eve alkolik ama kabul etmiyor hayır yani illa birine vurup öldürüp hayatının geri kalanını hapiste geçirmesimi daha iyi yoksa sembolik 3 5 ay hapisle akıllanmasımı ?

Seninkisi cahil çözümü. Sembolik olarak hapis yatsin ne demek yahu 1 lirada koyalim bari cebine girmeden tam sembolik olsun.

Arac kullanmasini engelleyin is yeriyle konusun vs ama hapis yatsin demek sacmalik sadece.

Caesar
23-10-2013, 10:35
Ya bu ülke 9 gün cocugunu bir evde yanlız bırakıp tatile gitmiş öğretmen gördü babasını hapse attırmak isteyen hain cocuğumu kaldıramayacak :)

Emre Akçay
23-10-2013, 10:37
Genelde mahkemede beraat kararı veriliyor. Eğer ortada yaralama, mala zarar verme gibi suçlar oluşmamışsa.

uerbas
23-10-2013, 10:42
bu nedir arkadaş insan babası için öyle söylermi ana-baba atadır hher ne kadar kötü de olsa o senin canındır kardeşim öyle saçma sapan düşünceleri sil kafandan, ailene hayırlı evlat ol onu alkolden nasıl kurtaracağının çaresine daga düzgün yollarla bak ;)

ersandeniz
23-10-2013, 10:43
bende böyle baba olsa, ben de hapse girmesini isterdim..
laf dinlemiyorsa, babaya el de kalkmayacağına göre girsin hapse, aklı başına gelsin...

Maxiboost
23-10-2013, 10:43
cocuga niye hemen hain diyorsunuz? Basindan neler gecti bilmeden yorum yapiyorsunuz. Belki denemedigi sey kalmadi? Babasi gelipte bi yakininizin canini yaksa mangalda kul birakmazdiniz burda saydirirken... Cocuk gidip yalan delille babasini iceri mi attirmak mi istemis? isterdim girmesini demis. Demek ki baya bi mucadele etmisler. Hadi onu gectim bu cocuk babasi alkolluyken kaza gecirse sllah korusun sakat kalsa gelip buraya konu acsa ne yazardiniz?

setnogrom
23-10-2013, 10:45
Buna benzer durum başıma geldi ama ben almaya bile gitmedim,gitmemde!
Kanun ülkemizde yavaş ilerliyor ummadık yerde önünüze çıkabilir.

xx

Tekos
23-10-2013, 10:53
Beyler arkadaşımızın bazı tabirleri ve yazdığı yazıları güzel değil çok çirkin arkadaş sadece anlatamamış ve çok sinirli bir şekilde yazmış.Ama onun anlatmak istediğini düzgün bir dille anlatmak gerekirse ;

"Babamı bir çok defa uyardık halen daha alkollü araba kullanıyor, kendine zarar verebileceği gibi başkalarını da zarar verebilir. Onu bu yoldan çevirebilmek için iyi bir ders lazım onun içinde hapse girerse belki aklı başına gelir." demek istemiş. Bence hiç bir evlat babasının hapse girmesini istemez , hatta hapse girse çok üzülür. Arkadaşımız sadece babasına çok kızmış ve bunları da yazıya dökerken kızgınlıkla beraber yanlış cümleler kurmuş. Ama S-2-K'nın sözlerine karşılık senin de başına gelirse görürsün demesi çok büyük bir yanlış. İnternet ortamında duygular tam olarak yazıya dökülemiyor.Anıl'ın söylediği sözleri tamamen çocukluğuna verin bence büyüklük sizde kalsın.

Son olarak Allah hiç birimizin ailesine,yakınlarına ve sevdiklerine kaza bela yaşatmasın sağlıklı ve mutlu günler göstersin.

Burak E.
23-10-2013, 12:20
benim babamda öyleydi 5 sene ehliyet yok şimdi 3 kez yakalandı şimdi yemin etti içmiyor artık :D ama daha 5 seneden 1 senesi bitti 4 sene daha yok ehliyet :D şimdi alkole karşı max içeceği caydır oda her zaman değil :D

prosödür şöyle ;

2 sene kaptırdıysa eger psikoteknik denen bir derse giricek bu sınavdan yüksek not olması gerekiyor ehliyetini alabilmesi için ve psikiyatri bölümüne en az 6 ay gidicek eger kuruldan geçerse sınav ve psikaytriyi geçerse ehliyeti alıcak tekrar yakalanırsa 5 sene ehliyet olmıycak 5 sene bitince amateme sevk edilicek tedaviden sonra ehliyet için sınavlara giricek sonra tekrar alıcak eger tekrar içerde yakalanırsa davalık duruma geliyor işte :D

SekoLive
23-10-2013, 12:28
cocuga niye hemen hain diyorsunuz? Basindan neler gecti bilmeden yorum yapiyorsunuz. Belki denemedigi sey kalmadi? Babasi gelipte bi yakininizin canini yaksa mangalda kul birakmazdiniz burda saydirirken... Cocuk gidip yalan delille babasini iceri mi attirmak mi istemis? isterdim girmesini demis. Demek ki baya bi mucadele etmisler. Hadi onu gectim bu cocuk babasi alkolluyken kaza gecirse sllah korusun sakat kalsa gelip buraya konu acsa ne yazardiniz?

anıl nezaman yazsa ateşli ve anlamsız biyere gider ama bu sefer bende bertan gibi düşünüyorum.

bu arada herkesin babasıyla cocuguyla annesiyle olan münasebeti,
evlatlıgı
babalıgı v.s. aynı değildir.

cocuk kendince uğraşmış can havlide buraya konu acmıs

onat
23-10-2013, 12:28

kesinlike katılıyorum. neden banlandı ki ?

s2k
23-10-2013, 12:34

anıl nezaman yazsa ateşli ve anlamsız biyere gider ama bu sefer bende bertan gibi düşünüyorum.

bu arada herkesin babasıyla cocuguyla annesiyle olan münasebeti,
evlatlıgı
babalıgı v.s. aynı değildir.

cocuk kendince uğraşmış can havlide buraya konu acmıs

kesinlike katılıyorum. neden banlandı ki ?

Çok basit, madem kimsenin zarar görmesini istemiyor ve ciddi anlamda alkolik olduğunu düşünüyor, ya yapabiliyorsa altındaki arabayı alsınlar ki başka bir araba kullanabilir çözğm değil yada gidip bir merkezde tedavi görmesini sağlayabilir. Kabul etmemesi istememesi mazeret değil polis zoruyla ailenin ifadesiyle götürülebilinir, eminim babamı hapise sokayım bi aklı başına gelsin mantığından çok daha hayırlı bir iş yapmış olur hemde herkes için.

SGTI
23-10-2013, 12:51
Arkadasin ne yasadigini hic birimiz bilemeyiz ama bu arkadasin attigi her yorum ofsayt surekli tepki aliyordu benim okudugum kadariyla.en son alkollu direksiyona oturana o direksiyon demisti ipler koptu :D biraz daha sakin olsa keske.

ELeon
23-10-2013, 15:18
Herkez baba olamaz

HondatugraL
23-10-2013, 15:55

:hahaha:hardcore girişmişin abi :D

freelife
23-10-2013, 15:55
Bu konuda herkes kendince haklı görünüyor çünkü herkes o an kendi babasını düşünüyor , önemli olan anılın yerine kendini koymanız ama onuda yapamazsınız çünkü tanımıyorsunuz.
23 yaşındaki bir insan babasına yaptırımda bulunamaz diye düşünüyorum ( tabiiki aile yapısıylada ilgili ama çoğunluk düşündüğüm gibidir )

RC'ON
23-10-2013, 16:09
Senin gibi evladı olan babaya hapis koymaz koçum...

dt8677
23-10-2013, 16:19
1 promilin üstünde alkollü olduğu tespit edilince dava açılıyor 0,51 - 1 arasındaysa eğer işin içinde kaza yoksa idari para cezası uygulanıyor.

Babana %99 dava açılır eğer daha önce sabıkası yoksa para cezası verilir ama onuda hükmün açıklanmasının geri bırakılması (hagb) olarak değiştiriler. eğer 5 yıl içinde herhangi bir adli olaya karışırsa hagb bozulur ve yediği para cezasını ödemek zorunda kalır. para cezası tam emin değilim fakat yaklaşık olarak 5 ile 6 bin tl arasında.

Not: Yazdıklarımın %100 doğru olduğundan emin değilim fakat aşağı yukarı benzer sonuçlar olucaktır.

İlgili haber : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23302010.asp

volume81
23-10-2013, 16:22
nolmuş la adam alıp hepsini kendi içmiş buna vermemiş mi ?

İbrahim33
23-10-2013, 16:29
her konuda dalga , her konuda makara , her konuda laf sokmaya çalışma.varsa bir çözümüz , öneriniz yazarsınız , böylesi hoş değil.....

Maxiboost
23-10-2013, 16:34
Çok basit, madem kimsenin zarar görmesini istemiyor ve ciddi anlamda alkolik olduğunu düşünüyor, ya yapabiliyorsa altındaki arabayı alsınlar ki başka bir araba kullanabilir çözğm değil yada gidip bir merkezde tedavi görmesini sağlayabilir. Kabul etmemesi istememesi mazeret değil polis zoruyla ailenin ifadesiyle götürülebilinir, eminim babamı hapise sokayım bi aklı başına gelsin mantığından çok daha hayırlı bir iş yapmış olur hemde herkes için.

Cocuk yazmis kac kere soyledik diye, ehliyeti zaten alinmis adam kullanmaya devam etmis alkollu bi daha yakalanmis, sizde arabayi altindan alsin diyosunuz. Hangi evlat babasinin altindan arabasini alabilir ki boyle bi durumda? Hele o cocugun yasinda? Kaldi ki adam babami iceri attiricam falan dememis. Adamin isyanini sekoyla bir biz mi goruyoruz yaa? Kanunen girecekse engel olmam girerse uzulmem belki akli basina gelir demis. Sizde diyosunuz polis zoruyla goturulsun falan. Bana gore ha iceri girmis ha oglunun ihbariyla zorla tedaviye goturulmus...

Fevri ve gereksiz yazilarindan anil i bende sevmem, baya ya da gicik olurumda cocuk gayet icini dokmus. Ustune empati yaptirmaya calismis sizin tanidiginiza carpsa nolur vs. millet heehuu diyince isallah carparda gorursunuz diye gazlanmis eleman.. Karakteri boyle zaten icinden sayacagina foruma yazmis.. Gayette hakli. Bana alkollu biri vurucak ailemden birinin canini yakicak rahat birakmam..

SekoLive
23-10-2013, 16:36
ya bide cocuk polise ihbar etse yine hayırsız evlat olmayacak mı? vay amk adama bak babasını karakola aldırttı yok hastaneye polis zoruyla götürttü denmicek mi?

bide şu ülkede kadınları öldürüyorlar polis kılını kımıldatamıyor, alkol tedavisine götürmek için gelip evden zorla alacaklarını ben sanmıyorum.

s2k
23-10-2013, 16:40
Cocuk yazmis kac kere soyledik diye, ehliyeti zaten alinmis adam kullanmaya devam etmis alkollu bi daha yakalanmis, sizde arabayi altindan alsin diyosunuz. Hangi rvlat babasinin altindna arabasini alabilir ki boyle bi durumda? Kaldi ki adam babami iceri attiricam falan dememis. Adamin istanini sekoyla bir biz mi goruyoruz yaa? Kanunen girecekse engel olmam girerse uulmem belki akli basina gelir demis. Sizde diyosunuz polis zoruyla goturulsun falan. Bana gore ha iceri girmis ha oglunun ihbariyla zorla tedaviye goturulmus...

ya bide cocuk polise ihbar etse yine hayırsız evlat olmayacak mı? vay amk adama bak babasını karakola aldırttı yok hastaneye polis zoruyla götürttü denmicek mi?

bide şu ülkede kadınları öldürüyorlar polis kılını kımıldatamıyor, alkol tedavisine götürmek için gelip evden zorla alacaklarını ben sanmıyorum.

Evet ikinizden başkası görmüyor çünkü bakış açınız garip.

Adamı alkolden uzak tutmak için gerekli önlemleri almaya çalışmakla akıllanmıyo lan bu yatsın içerde amk aklı başına gelir belki diye düşünen zihniyetle aynı fikirdeyseniz zaten boşuna konuşuyoruz.

Adamı karakola aldırttı, hastaneye yatırttı zorla vay şerefsiz evlat derler öyle mi etraftan ?

Hani asıl amaç can kaybı olmasın, kimse üzülmesin, masum insanlar zarar görmesin di ?

Bu amacı sağlayamaya çalışmak heralde bir sizin gözünüzde hayırsızlık olarak gözüküyor ?

SekoLive
23-10-2013, 16:46

Adamı alkolden uzak tutmak için gerekli önlemleri almaya çalışmakla akıllanmıyo lan bu yatsın içerde amk aklı başına gelir belki diye düşünen zihniyetle aynı fikirdeyseniz zaten boşuna konuşuyoruz.

Adamı karakola aldırttı, hastaneye yatırttı zorla vay şerefsiz evlat derler öyle mi etraftan ?

Hani asıl amaç can kaybı olmasın, kimse üzülmesin, masum insanlar zarar görmesin di ?

Bu amacı sağlayamaya çalışmak heralde bir sizin gözünüzde hayırsızlık olarak gözüküyor ?
eğer ilk sorununda babasını iceri attırıp akıllansın diyorsa (ben yazdıklarından bunu düşünmüyorm) siz yazdıklarınızda haklısınız.

benim gözümde polis olayları hayırsızlık v.s. olarak gözükmüyorda adamın canı yanmıs can havliylede fikir almaya calışmış sizlerde adama giydirmişsiniz. bu adam polis de cağırsa arkadaşlar aynı şeyleri yazarlardı diye düşünüyorum.

bu arada anılı tanımam babasını tanımam hatta yazdıkları banada itici gelir es kaza okuyayım dedim bence adam elinden geldiğince uğraşmış . kimisi ceza evine attırır kimisi babasını öldürür kimi evi terkerder kimisi sallamaz bile naparsa yapsın der herkesin tepkisi sorumlugu v.s. bir değildir...

Zorbey
23-10-2013, 16:50
Merhaba tt Ailesi, dün gece bayagı hareketli saatler yaşadım kısaca bi özet geçeyim;

Benim peder 2008 yılında alkollu araba kullanmaktan Yakalandı ehliyeti 6 ay kaptırdı, 5. senesini Doldurmasınada 1 Ay vardı o kadar araba kullanırken içme yapma etme dememize rağmen köpek *** yemekten vazgeçmez prensibini uygulayarak Dün gece Avcılar gişelerde 2. kez yakalanmıs 140 promil alkollu olarak Sirket arabası varmıs altında. Arabayı polisler direk almıslar babamıda ekip arabasına bindirip esenyurt polis karakoluna goturmusler ifadesini felan almıslar.

Neyse gittim gece esenyurda aldım babamı (baba işte satsan satılmaz atsan atılmaz) Önce gittik beylikdüzü carefour'un arkasındaki yedi emine amacımız sirket arabasını kurtarmak ehliyet gitti zaten 2 sene onun pesine düsmedik carefour'un oraya getirmemişler arabayı ulan soruyoruz araba yok kimse nerde oldugunu bilmiyor daha sonra gittik cezayı yedigi yere ordada yok, trafik denetlemeye gittik mahmutbey gişelerinin oraya ordada yok meger hadımköy'deki yediemine cekmişler neyse alamadık arabayı tabi.. Saat gece 5 te eve girdim.

Simdi sorularım sunlar bildigim kadarıyla yeni kanuna göre hapis cezasıylada yargılancak hapise girer mi yoksa para cezasınamı carptılır ? Mahkemeye cıkıcakmıs dün polisler öyle dedi.

Şunuda söyliyimi gerçekten en az 6 ay hapis cezasına çarptırılmasını istiyorum babamın, cünkü defalarca ickili araba kullanma dememize rağmen dinlemedi bizi ben prensip olarak kesinlikle 1 promil bile alkollu geçmem direksiyon koltuguna. Milletin canını tehlikeye asla atmadım atmamda.

Bu arada yenibosna tarafında cok fena kaza olmustu dün bayagı bi araba girmiş birbirlerine onuda dip not geçiyim.

Her ne yaşadıysan da şu 2 cümle olmamış.Unutma anne ahı tutmaz da babanın ki tutar. ;)

s2k
23-10-2013, 16:52

Her ne yaşadıysan da şu 2 cümle olmamış.Unutma anne ahı tutmaz da babanın ki tutar. ;)

Bi türlü cepten yapamadım eline sağlık aynısını yapıcaktım bende :icon_tup:

burkaykalyon
23-10-2013, 16:54

Bu tarzda düşünen ve böyle beddua edip te bu lafı söyleyen biri hiç bir şekilde haklı olamaz bence. Milletin böyle kötülüğünü isteyen babasının kötülüğünü hayli hayli ister gibime geliyor.

hakotech
23-10-2013, 16:55
Ya aslinda babasini savunuyo kolluyo ama yanlis cumlelerle..bikmis abi cocuk..insan istermi babasini bu sekilde anlatmayi dert yanmayi..konusarak yazarak baskalarindan akil almak isteyerek su serpmeye calisiyo..adam hapse girsinki ya canina yada baskasinin canina bisey olmasin belki yanlisini gorur dusuncesinde..buyuge laf anlatmak cok zor..kes ka senmi bana akil vericeksin..benden cikmis beni begenmiyo dusuncesi var belliki babada..Allah c.c sifasini versin insallah..sifa diyorum cunku hasta olduguna inaniyorum..

s2k
23-10-2013, 16:57
Ya aslinda babasini savunuyo kolluyo ama yanlis cumlelerle..bikmis abi cocuk..insan istermi babasini bu sekilde anlatmayi dert yanmayi..konusarak yazarak baskalarindan akil almak isteyerek su serpmeye calisiyo..adam hapse girsinki ya canina yada baskasinin canina bisey olmasin belki yanlisini gorur dusuncesinde..buyuge laf anlatmak cok zor..kes ka senmi bana akil vericeksin..benden cikmis beni begenmiyo dusuncesi var belliki babada..Allah c.c sifasini versin insallah..sifa diyorum cunku hasta olduguna inaniyorum..

Çok güzel anlatmıssın, bende dedim ki şifası hastanede olur hapishanede değil. Yemediğim laf kalmadı :D:D:D

alper_pug
23-10-2013, 16:59

Katılıyorum.

İbrahim33
23-10-2013, 16:59

tutuyor , her allahın günü içip gezdim ticari arabada bi beddua etti ertesi gün ehliyette gitti , işte gitti. :(

hakotech
23-10-2013, 17:00
Çok güzel anlatmıssın, bende dedim ki şifası hastanede olur hapishanede değil. Yemediğim laf kalmadı :D:D:D

Allah c.c askina su nickini degistir abi..yemin ederim cok koz veriyosun millete..anil kardes bisey yazmis oraya anladigimda kahkaha attim, atarken sana ayip olur diye sustum..:D

s2k
23-10-2013, 17:04
Allah c.c askina su nickini degistir abi..yemin ederim cok koz veriyosun millete..anil kardes bisey yazmis oraya anladigimda kahkaha attim, atarken sana ayip olur diye sustum..:D

ben alışkınım samimi arkadaşlarım yazar sorun değil zaten Olgar denen meymenetsiz yazdı ordan görüp yazmış oda ama sorun değil bazen benimde işime yarıyor :D:D:D

tayreep_john
23-10-2013, 17:04
babadır atsan atılmaz satsan satılmaz lafı olmamış ama.... ( sanki ayıp olmasın diye aldın karakoldan ) acaba o seni 23 sene büyütürken cebine para koyarken ayıp olmasın diye mi yaptı bunları :beuj:

hakotech
23-10-2013, 17:07
ben alışkınım samimi arkadaşlarım yazar sorun değil zaten Olgar denen meymenetsiz yazdı ordan görüp yazmış oda ama sorun değil bazen benimde işime yarıyor :D:D:D

Ozaman hunharca guldum,ayip olmasin diye sustum dedim yalan soledim..hatta suandada guluyorum..olgarida tebrik ediyorum hahahahahahahah :D

s2k
23-10-2013, 17:09
Ozaman hunharca guldum,ayip olmasin diye sustum dedim yalan soledim..hatta suandada guluyorum..olgarida tebrik ediyorum hahahahahahahah :D

O kozu ben verdim ellerine :D 2005ten beri kimsenin aklına gelmemiş bigün dedim lan benim nick türkce boyle yazılınca bı tuhaf oluyor :eek: demez olaydım :D

hakotech
23-10-2013, 17:13
O kozu ben verdim ellerine :D 2005ten beri kimsenin aklına gelmemiş bigün dedim lan benim nick türkce boyle yazılınca bı tuhaf oluyor :eek: demez olaydım :D

Sen haketmissin ama abi :D bak simdi samimi olmadiklarin sana ne diyo..doktor adamsin yakistirmaya bak..sen onca sene oku didin cabala adam kalksin sana s2k desin...:D dusun yazamadim bile.. :D

Evrenoz
23-10-2013, 17:16

hee biz malız senelerdir hiç anlamamıştık sen söyleyince uyandık

İbrahim33
23-10-2013, 17:21
Bende buradan sorayım bari , yaklaşık bir ay önce bende ticari araçla 83 promil alkollü yakalandım.devlet kamu davası açıyormuş acaba ne kadar para cezası öderim ?

yaa benim soru gümbürtüye gitti , bi söyleyin kaç lira ceza öderim :)

Maxiboost
23-10-2013, 17:44

Ya cevrenizde hic mi yok alkol problemi olan baba? Hic mi gormediniz? Sizin gobi pesin fikirli degilim. Bir erkek evladinin, foruma girip bu denli yazilar yazabilmesi (ki arabasini bile salak sacma sozlerle koruyan laf soylermeyen bi karakter) icin neler yasasifini tahmin edebiliyor musunuz? Icince herkes pamuk seker mi oluyor?

Onu gectim hadi bu cocuk mal, sizin babaniz ne yaptiysaniz dinlemedi, ehliyetide 2. Ye elnden alinmis. Ne yapardiniz siz olsaniz? Belki bakis acimiz degisir

OrcunInce
23-10-2013, 18:02
Amcamın böyle bir durum yüzünden 2 bacağında toplam 20 küsür platin var ve yürüyemiyor doğru düzgün. Keşke 6 ay yatsaydı da alkollü kaza yapmasaydı..

semavi
23-10-2013, 18:33
Arkadaşın hitabet tarzından hoşlanmadım, hem babasına hem diğerlerine...

Ama o problemi yaşayıp illallah eden bilir... 2 gün önce bir arkadaşımız alkollü şoför kurbanı oldu... Geride bir eş ve oğlumla yaşıt 3.5 yaşında bir bebek...

buda cabası...

Sabah alkolden ehliyeti alındı, akşam kazada öldü! - ZAMAN (http://www.zaman.com.tr/gundem_sabah-alkolden-ehliyeti-alindi-aksam-kazada-oldu_2155567.html)

Benzer durumları defalarca duyduk... Arkadaş duygusal yaklaşmış ama elinden bir şey gelmiyor anlaşılan... Doğrudur, Türk Baba'larının kaçı 20 yaşındaki oğlunun lafı ile iş yapar ki!

PiscocuK
23-10-2013, 18:38
Uzucu ve zor bir durum umarim en kisa surede sorun cozulur.Allah sifa versin.ne yasadigini bilemeyiz tabi zor bir durum

Ote yandan herkez ayni seyi dusunup yorum yapsa birbirinden farki kalmazdi.adam yanlis tabir kullandi diye asip kesmemek gerek sonucta yasida genc.sahsen benim yakinima bir alkollu surucu carpsa yara verse yasadigim sure icerisinde pesini birakmam hicbir sekilde

Caesar
23-10-2013, 19:07
Cocuğu uzaklaştırmamdaki sebep babasının hakkındaki düşünceleri değil. s2k ile samimi olabilirim ona hitap şeklimi görüp samimi olmadığı bir adama sırf uyuz olsun nitelikte benimle aynı hitap şeklinde mesaj yazmasına sinirlendim.

Hatta kendimede kızdım sonra demek ki coluk cocuk önünde şaka yapmamak gerekmiş.

semavi
23-10-2013, 20:56
Biraz agir olmadi mi Caesar?

S.Özeren
23-10-2013, 23:57
ahaha çok komik ya , adamın sinirleri bozuk belli ki babamı atsınlar içer diyor ve sölüyor neden böyle düşündüğünü

yarın bigün birinisine zarar vericeğine akıllansın diyor

Başka konu olsa millet atıp tutar benim başıma gelse asarım keserim diye , burda adam banlanmış

Kusura bakmayın 'senin gibi evlat olmaz olsun' lafını dicek ne haddiniz nede konumunuz yok

Ordaki s-iki-k lafı doğru olmayabilir onada kabulum , ama dışardan bakılınca genelde bu laflara takılmadığınız görüldüğü için söylenmiş olabilir

Forum yönetimide arkadaşa ceza veriyorsa ve tek taraflı bi ceza ise bu , aynaya bakıp vicdan terazisinde bi kendinizi ölçün derim ben

kimseye görevini öğretmeye ne haddim nede konumum izin veirr ancak ; burdaki ceza ya hiç olmıcaktı, yada iki taraflı olması gerekirdi

cookies
24-10-2013, 00:05
Açıkçası biraz Recep Tayyib tarzı bir uygulama olmuş ban.. Neyse, alkol başa bela benimde kuzenim arabanın içinde sızmış yangın çıkmış yanıyordu salak.. Salak işte laftan anlamaz sözden anlamaz eşek kadar herif.. Herkesin başında var bir tane..

AdemAr
24-10-2013, 00:12
Her halükarda suç babanın.. O kişiyi bu tarz yetiştiren kişi muhtemelen babasıdır.. Heleki dediği gibiyse yazık..

fatiii
24-10-2013, 00:15
Lan varya su milletin nie banlandigini yazmak sart ya konuya giriom milletin ustu cizili acaip merak ediom nie cizilmis :)

Gimifayf
24-10-2013, 01:23
Lan varya su milletin nie banlandigini yazmak sart ya konuya giriom milletin ustu cizili acaip merak ediom nie cizilmis :)

Aynen abi hastalik oldu bende de. :D

serkanaygün
24-10-2013, 09:29
Ben gerek bu forumdan gerekse başka forumlardan arkadaşımızın gayet fevri birisi olduğunu biliyorum. En basitinden arabasina asla laf ettirmez. Böyle bir konu açarak ne kadar çaresiz kaldığını düşünmek gerekli en başta. Alkol benim aileme de çok zarar verdi ki ben defalarca hapisten çok daha fazlasını istedim öyle söyleyeyim. Kendimizi Anıl' ın yerine koyalım ve böyle bir durumda yardım istemek için açtığımız konuda yazılan ikinci mesajın "senin gibi evlat olmaz olsun" olduğunu görelim. Ben kendi adıma en az anıl kadar sinirlenirdim. Çaresizlik insana neler yaptırıyor.

Caesar
24-10-2013, 09:35
Ya beyler neyi tartışıyorsunuz neyi sorguluyorsunuz yada? Karar bu şekilde verildi. Konuyada kilit.