PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Logitech G25 yardım

Aktaş61
23-10-2013, 18:58
Bu konsolu aramızda illaki kullananlar vardır, bi arkadaşta var ama konsolu debriyajlı olarak pek kullanamıyoruz. Live for speed de debriyajlı olarak kullanılabiliyor diye kurduk lakin debriyaj pedalına debriyaj fonksiyonunu ekleyemiyoruz, debriyaj görevini konsoldaki başka bir tuşa atadığımız zaman ise kullanabiliyoruz. Burda sıkıntı debriyaj pedalındamı bi bilgisi olan var mı acaba? Yapmadığımız şey kalmadı ama bi türlü manuel olarak kullanamadık konsolu.

Birde oyun olarak bu konsolda hangi oyunları debriyajlı olarak kullanabiliriz, biraz araştırdım ama pek birşey bulamadım. Tavsiye edeceğiniz oyunlar varmı?

Gokmen Erbas
23-10-2013, 19:20
Devriyaj seçimini tuş/eksen diye ayırmışlar. Eksen seçeceksiniz. Kontroller sayfasında eksenler sekmesi var. Orada atama yapabilirsiniz pedala.

onursumer
23-10-2013, 19:42
logıtechın programını yukledınızmı ayarları ordan yapıyorsunuz oyun menusunden degıl

Aktaş61
24-10-2013, 10:42
teşekkürler arkadaşlar söyledikleriniz sayesinde debriyajı kullanmaya başladım artık :) peki bildiğiniz debriyajla oynanan oyun varmı başka?

Ahmet_28
24-10-2013, 10:51
gt5 oynayabilirsin debriyajla

Aktaş61
24-10-2013, 11:16
yalnız belirtmeyi unutmuşum pc de kullanıyoruz konsolu ps de değil. GT5 de pc de yok bildiğim kadarıyla

srkns
24-10-2013, 13:20
test drive unlimited vardı galiba fazla yeni sayılmaz gerçi

Aktaş61
24-10-2013, 14:53
oyun olsunda eski/yeni önemli değil yeterki konsolun tadına varalım :)

Musti PoweR
24-10-2013, 15:45
sen o konsolu bana getir bana :D

By_emre
24-10-2013, 16:21
3D City Driving - Live For Speed - Euro Truck 2 - Test Driver Unlimeted - Rfactor - Şimdilik bu kadar geldi aklıma bu direksiyonun başında yıllarımı geçirdim ve pek oyun yok malesef en çok lfs oynadım direksiyon ile birlikte 4 yıl felan :)

CooLeqenD
24-10-2013, 16:25
LFS ve UT2 dışında hiç biri zevk vermez.. iRacing var ama paralı oyun kendisi, similatör dünyasında ki en iyi yarış oyunu deniliyor..

Aktaş61
25-10-2013, 08:59
sen o konsolu bana getir bana :D

bekle getiriom bekle sen :D

3D City Driving - Live For Speed - Euro Truck 2 - Test Driver Unlimeted - Rfactor - Şimdilik bu kadar geldi aklıma bu direksiyonun başında yıllarımı geçirdim ve pek oyun yok malesef en çok lfs oynadım direksiyon ile birlikte 4 yıl felan :)

euro truck güzel olur gibime geliyor. artık bunları yükleyip oynucaz madem. lfs yide ilk defa oynuyorum iyi sardı :)

LFS ve UT2 dışında hiç biri zevk vermez.. iRacing var ama paralı oyun kendisi, similatör dünyasında ki en iyi yarış oyunu deniliyor..

evet baktımda yıllık 50 dolar aylık 6 dolar fiyatlar uçuk değil ama ne gerek var :D

HUSNU
25-10-2013, 09:08

bekle getiriom bekle sen :D

evet baktımda yıllık 50 dolar aylık 6 dolar fiyatlar uçuk değil ama ne gerek var :D

2 aylık üyeliğe 1 ay bedava kampanyası var . Toplam 3 ay 20 TL gibi bir ücreti vardır . 7 araç 10 pistlik bir paket. Bunda sonra alacağın pist ve araçların hepsi ücretlidir.Ayrıca üyelik ücreti vardır. Çünkü çok sağlam ve tamamen online bir yapı üzerine kurulmuştur. Pistler ve araçlar lazer taramalıdır ve gerçeği ile birebirdir. Diğer simlerin hiçbiri bu sistemi kullanmaz ( Asetto Corsa hariç ama o da bir türlü çıkamıyor ) Çünkü ciddi maliyetli bir sistemdir. Denemek isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olurum.

bkaraca
25-10-2013, 23:47
arkadaşlar rfactorde gayet rahat oynuyorum lakin lfs de ne yazıkki bir türlü ayar yapamadım. logitech ten deniyorum bir kez oldu sonra yine gitti ayarlar gaz fren debriyaj kullanamıyorum ve atayamıyorum bilenler beri gelsin

Edit: buldum sonunda ne lanet kalibrasyonu var :)