Orijinalini görmek için tıklayınız : ibiza, polo LPG bayii tavsiye?
Yeşil R53
23-10-2013, 21:55
Arkadaslar son zamanlarda aracimi siklikla kullanmaya basladim ***** sehir ici dur kalk vs. Yakit etkilemeye basladi 17' jantlari taktiktan sonrada 50tl ye 150km yaparken yaklasik 120km ye dustu. Sizden ricam şu istanbul avrupa yakasindayim. Montajci bayi tavsiyesi ve memnuniyet marka önerisi yaparsaniz sevinirim. Aracim ibiza 2009 1.4 elegance 29.000km de saygilar. Eski konulari inceledim fakat lpg hergecen gun guncellendigi sistem dgisikligi memnuniyet skintilari yasandigi icin guncel blr konu acmak istedim ,
Yeşil R53
24-10-2013, 12:58
Yav arkadaslar anlamadigim bir konu var. 10 tane lpg'ci aradim landirenzo nun siteslnde yazan bayii ariyorum xx marka oneriyor ona fiyat veriyor. Brc nin sitesindeki firma bayii ariyorum xxx mal oneriyor. 10 farkli bayii ariyorum hepsi farkli marka model oneriyor. Ben akil erdiremedim. Kime guvenicen hangi mala inanican işimiz şansa kaldi galiba...
SekoLive
24-10-2013, 13:07
(öz)tanıdık birisi lazım acayip kafa karıstırıc şeyler var lpg piyasasında.
ve montajda özellikle zaman ayırıp başında durmanı öneirirm.
kağıthanedeki brc de taktırmstım montaj v.s. iyidi ama adamların sonraki şkiayetlere cozum bulmaları sıfırdı. hep kişi kaynaklı hata yok psikolojik diyip geçiyorlardı gelenlere. bi gün banada aynısını yaptılar o zaman anladım sorun onlardaydı :)
ve araç satarken kaybın olmasın istiyosanda en az brc takmanı öneririm atiker v.s. insanı ikinci el alırken ya atiker takmıs başka arabaya bak olayına yöneltiyor bir cok kez yaşadım.
Yeşil R53
24-10-2013, 14:22
(öz)tanıdık birisi lazım acayip kafa karıstırıc şeyler var lpg piyasasında.
ve montajda özellikle zaman ayırıp başında durmanı öneirirm.
kağıthanedeki brc de taktırmstım montaj v.s. iyidi ama adamların sonraki şkiayetlere cozum bulmaları sıfırdı. hep kişi kaynaklı hata yok psikolojik diyip geçiyorlardı gelenlere. bi gün banada aynısını yaptılar o zaman anladım sorun onlardaydı :)
ve araç satarken kaybın olmasın istiyosanda en az brc takmanı öneririm atiker v.s. insanı ikinci el alırken ya atiker takmıs başka arabaya bak olayına yöneltiyor bir cok kez yaşadım.
Cok haklisin usta uzak biyerdede montaj yaptirmak istemiyorum. Ayar icin git gel problem sorun vs. Olursa mesafeden dolayi gitgel skinti olcak gbi geliyor. Hayirlisi bakalim.
SekoLive
24-10-2013, 14:26
http://www.techturkey.com/forum/genel/97588-sirali-sistem-lpg-kullananlar-lpg-ayarini-nerede-yaptiriyor.html
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/87657-lpg-sirali-sistem-ve-lpgci-onerilerrinizacil.html
bu konudada obk nın yazdıklarına göz gezdir en azından aklında bişiler olur firmayla görüşürken
Avrupa yakasında - Florya Otogaz işinin ehli bir ustadır kesinlikle gözün kapalı aracı bırak
wrcsinan
25-10-2013, 09:24
hangi markayı taktıracaksanız o markanın yetkili distiribitör bayisine taktırın.
önerim bütçe varsa prins yoksa BRC.
mesela brc taktıracaksanız 2A mühendislikten taktırın
Yeşil R53
27-10-2013, 10:47
Atiker harici butun markalar iyi anladigim kadariyla:))
Atiker harici butun markalar iyi anladigim kadariyla:))
aslında atikerde de problem yok. montajı düzgün yapılmazsa, teknik detaylara dikkat edilmezse ve en önemlisi aracın enjeksiyon sistemi düzgün çalışmazsa, en pahalı üründe de sorun yaşanıyor
araban yeni enjeksiyon sistemi sağlıklı çalışıyordur, işini düzgün yapan bir yerle çalışırsan atiker de dahil olmak tüm LPG kitleri tıkır tıkır çalışacaktır..
atikerin isminin çıkması fiyat ucuz olduğundan belkide karları düşük olduğundan vasat bayilerce çok dönüşüm yapılıyor, çok satılan kit olduğundan sorun sayısı da çok..
ama tıkır tıkır çalışan atikerli araçlarda var sonuçta, özellikle çok yaşlı olmayan, sağlıklı araçlar..
marka istediğini tercih et önemli olan iyi bir servis ile çalışmak
Yeşil R53
30-10-2013, 09:30
Landi marka bir sistem bagladik. Tamami italyan uretimi tr de pek bilindik degil ama lpg icin uretimi saglam ve koklu bir firma 100km falan kullandim cekisinden gucunden kuvvetinden memnunum. Gerekli tasarrufu kullandikca burdan yazicam.
http://img.tapatalk.com/d/13/10/30/y6atu4y3.jpg
GT-I9300 cihazımdan gönderildi