Orijinalini görmek için tıklayınız : e46 2001 model gösterge arızası
erdinc06
25-10-2013, 11:37
Dün Aracıma Amerikan park taktırdım gayet güzel calısıyordu sabah kalktıgımda göstergenin hic bir fonksiyonu calısmadı acaba nelere baktırmam lazım evin önünde arac isyerine geldim kafama takıldı ne olmus olabilir yardımlarınız icin simdiden tesekkürler
şase yapmış muhtemelen bir yerden.. park sinyalinden şase yaptırınca kapı kilitleride atıyor/saçmalıyor. önce bi sigorta panelini kontrol edin hangi sigorta göstergeye hükmediyorsa atmış olabilir. ikinci olarak göstergeyi söküp soket kontrolü yapın yine yoksa muhtemelen içinde bir sıkıntı vardır..
serkan demir
25-10-2013, 18:13
eskı kasa e46 da parkların fişini söktüğün zaman direk yan sinyaller yanmaya başlıyordu aynı american park gibi ben hep öyle yapardım, arada bir takardım fişleri düzelirdi. ama göstergede arıza yakardı fişler sökülü olduğunda :)
erdinc06
26-10-2013, 09:02
eskı kasa e46 da parkların fişini söktüğün zaman direk yan sinyaller yanmaya başlıyordu aynı american park gibi ben hep öyle yapardım, arada bir takardım fişleri düzelirdi. ama göstergede arıza yakardı fişler sökülü olduğunda :)
tesekürler sorun tamda dediginiz gibi cıktı fisini sokup taktım düzeldi .:) ara sıra yapacaz artık seviyorum bu siteyi sizleri
serkan demir
26-10-2013, 09:38
tesekürler sorun tamda dediginiz gibi cıktı fisini sokup taktım düzeldi .:) ara sıra yapacaz artık seviyorum bu siteyi sizleri
yardımcı olabildiysek ne mutlu :) güle güle kullan :)