Orijinalini görmek için tıklayınız : Paul Walker'ı Kaybettik.
cabrioleter
03-12-2013, 14:53
aha yakalandık kaç kaç :ofk:
abi napım tt gibi forum yok :( uzaktan baksam olmazmı yorum falan yapmasam
daha da gelmem diyip sizin adınızı bile başbakan koyuyor diye milete giydirip sonra da abi ben koca bir eşeğim tükürdüğümü de yalayacak kadar onursuzum diyorsan sıkıntı yok ;)
bir de şöyle bir söz var sen gibiler için;
bu siteye küfür edip sayıp söven herkes S*KE S*KE bu siteye tekrar geri döndü tükürdüklerini deep throat yaparak geri yaladılar
Ölen ölmüş kalan sağlar bizimdir
Gerisi teferrüat
Allahını seven defansa gelsin . :D
ya dostlar niyet önemli aslına bakarsanız müslüman yada degil hristiyan vs ne olursa olsun.
müslüman, ölen hristiyan yada başka bir dine mensup kişiye, Allah rahmet eylesin desede aynı
hristiyanda ,ölen müslüman için rip desede aynı yani hangi din oldugu önemli degil niyet önemli.
isteyen Allah rahmet eylesin der isteyen rip der isteyen topragı bol olsun der yani ölene şöyle denmez böyle denmez diye bişiy yok.
hristiyan bi arkadasımız öldü diyelim arkasından güle güle mi diyecez .bence kendi inanısımıza göre bi fatiha okumak daha iyi olur gittigi yere bakmak lazım :)
Hay ağzına sağlık.
Paul Walker dan Din konusuna burdan siyasete ordan ilimünatiye ardından 11 Eylüle nasıl bir kafa yapısıdır bu ?
Rica ediyorum Aklınızı başınıza alın ne konuşuluyorsa onu konuşun biz düzeltince ceza yedik ban yedik o oldu bu oldu diye konular açar face de orda burda bizi din düşmanı sağcı / solcu vs..vs.. diye yargılamaya kalkarsınız .... açın okuyun yazılanlarla bu konunun ilk mesajının ne alakası var .....
Bu ricamı dikkate almayanlar için tatil kesin olacaktır .
Valla başımızdakiler din konusunu heryere bağlamayı bilinçaltımıza çaktırmadan çok güzel yerleştirmişler anlaşılan.. şu konuya bakın hele...
daha da gelmem diyip sizin adınızı bile başbakan koyuyor diye milete giydirip sonra da abi ben koca bir eşeğim tükürdüğümü de yalayacak kadar onursuzum diyorsan sıkıntı yok ;)
bir de şöyle bir söz var sen gibiler için;
http://www.techturkey.com/forum/7120709-post70.html
ahaha Evren abi haklı çıkmış bunların modelleri böyle demek :D
Haha çok komik ya mevzu dine döndü . Bu ülkeden bir cacık olmaz.
Kafa yapımız hala aynı .
thedevil
03-12-2013, 15:47
Bi bitmediniz haa neyini cozemedin arkadasim? :)
sen ne diyon kardeş hayırdır? bi bitmediniz diyenler bitmedi aslında!!! çocuk musunuz arkadaşım bi bitmediniz bi bitmediniz neyin bitmesini istiyorsun onu söyle ??
By_Carizma
03-12-2013, 15:52
şöyle bir teori ortaya atayım o zaman :) o araç sol tarafta ilk önce biyerlere vurdu videodaki ilk duman oydu, herkezin beklentisi arkasının kopması fakat arkası herhangi bi sebepten dolayı kopmadı ve ordan savrulup direğe vurdu, zaten epeyce yavaşlamış olan bir araç o küçük ağaç sebebiyle durdu herhangi bir sorun olup alev aldıysa bi anda yakıt tankı patlamış olamaz mı ?
arkadaşının sürüyor olması çok berbat bir durum, sen nasıl bir adamsın, o arabayı o hale getirebildin? O da rahmetli olmuş gerçi, konusmak yanlıs, ortada küçük çaplı bir cinayet de var.. Her ne olursa olsun, çok üzücü bir olay.
PROMINENT
03-12-2013, 16:01
edit.. ......
turbo&quattro
03-12-2013, 16:06
Forum kalitesi bazi tayfayla birlikte yerlerde. Boyle bir konuyu nasil buralara getirebildiniz tebrikler.
thedevil
03-12-2013, 16:12
benim büyüklerimden öğrendiğim bilgilere göre eğer bir şey biliyorsanız ve etrafınızda aynı dine mensup insanlar varsa ve eğer bilmedikleri bi konuda bilginiz varsa ve yardımcı olup onu yanlıştan çevirmezseniz aynı günahı işlemiş kadar olursunuz . müslümanı uyarmak farzdır ki çoğunluğu müslüman olan bir ülkedeyiz...
( benim inancımda )
Lakin söylemek isteyen ve saçma bulan varsa tabi ki söyleyebilir, söyleyen öcü değildir, sapık değildir, bildiğimiz bir insandır... Allah rahmet eylesin dedi diye dinden çıktı değildir , yargılanamaz dır ve bunu söylemekte ısrar eden arkadaşımız yaşamında ve çevresinde iyi bir insan olamaz değildir.
Yani gayri müslim bir kişiye Allah rahmet eylesin demek söyleyen kişiyi kötü yapmaz kendi bileceği iştir...
ama benim yazdığım yazıyı okuyup, -dur lan bir bakayım neden söylenmiyormuş ? diye araştırıp söylememek mantıklı gelebilir ve söylemez...
ama söylersede kötü bir insan anlamına gelmez..
Fakat bu yazdığım şeyin mantıklı gelmemesi halinde !
Bi bitmediniz, sanane , hoca mısın gibi kelimeler ile aşalamaya çalışmayada gerek yoktur, lakin eğer bir kişi size derseki sen gayri müslim birine nasıl Allah rahmet eylesin dersin diye bağırıp çıkışır ya da töbe haşa kafir derse o kişi hemen dışlanmalı banlanmalı hatta yok edilmeli muhatap bile olunmamalıdır diye düşünüyorum.... yani isteyen istediğini yaşasın uyaran uyarsın, uyarı saçma gelende illa çıkışmasın.... eyollamam bu kadar ....
Konu ilk açıldığında düşünmüştüm
"Lilililili gavurun arkasından rahmet okunmaz" diye ortaya atlayacak tipler ne zaman damlar diye.. Aferin 50 sayfa iyi sabretmişsiniz..
Sana ne arkadaşım? Sana soran mı var arkadaşım? Senden bilgi isteyen mi var arkadaşım? Okurum, üzerine mekanı cennet olsun da derim. Dinden mi çıkarım? Sen mi karar veriyorsun girip çıkma işlemlerine? Bilet mi kesiyorsun kapıda? Dinden çıktığımı iddia ediyorsun, kalbimdeki Allah sevgisini ve inancını ne yapacaksın?
Ha bir de, ne biliyorsun adamın Müslüman olmadığını da "gavur" diyebiliyorsun? Adam belki 1 hafta önce Müslüman oldu? Müslüman adamın arkasından bu kadar konuşmuş oldun, doğru oldu mu şimdi o senin mantığınca?
İnsanları Müslüman, Yahudi, Hristiyan, ateist bla bla diye ayırmayı bırakın artık. İnsan o herşeyden önce.. Öldükten sonra nereye gideceği sizleri germesin. Allah'ın bileceği iş, karışmayın herşeye.. Size sorulmadan da ahkam kesmeyin, sizden bilgi istenmiyorsa vermeyin..
Bırakın her hıyarım var diyene tuzu alıp koşmayı. İsteyen istediğini söyler, düşünür. Kimin nereden çıkacağı da Rabbimin bileceği iş.
Siktiniz attınız konuyu, kına yakın....
evren çok doğru konuştun %100 katılıyorum.
arkadaşlar böyle şeyleri allaha bırakın isterseniz?
konuya dönelim, yeni videolar çıkmış gördünüzmü ?
İnsan son nefesinde dahi müslüman olabileceği gibi,
Son nefesinde dindan imandan çıkabilir.
40 Yıllık hacı bile dikkat etsin şu fani hayata o gavur, bu münafık, şu hristiyan,öteki musevi bla bla..
Bırakın bu tarz zırva-saçma yorumları
Konuya gelince konu güncellendikce hep acaba yalan mı diye ani heyecan yaşıyorum belki bi ihtimal diye..
Ama gitti galiba çok yazık..
konuyla ilgili olarak ben adamın aslında öldüğünü ama serinin devamının dikkat çekmesi için konuyu bu kadar sulandırdıklarını düşünmeye başladım..
reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler
onur200sx
04-12-2013, 08:35
Evren başkan çok samimice içini dökmüş. :)
Kendi yorumum:Konu başlıkları altında farklı konuları tartışmak forumun kalitesini düşürür.Bu konuda olduğu gibi.Konu dışına çıkmamaya dikkat edelim ve yeni haberler ve yorumlar varsa paylaşalım.Konuyu takipteyim. :icon_tup:
onur200sx
04-12-2013, 08:39
konuyla ilgili olarak ben adamın aslında öldüğünü ama serinin devamının dikkat çekmesi için konuyu bu kadar sulandırdıklarını düşünmeye başladım..
reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler
Son çıkan videolardan ve haberlerden sonra seninle aynı fikirde olduğuma dair bir yorum yazmıştım.Fırsatçılar Paul Walker ın vefatını bile reklama dayadılar.
Hala otopside net olarak belli olmamis sanirim ? Yada aciklama mi yapilmamis bilen var mi ? Yeni video ben gormedim.
Sadece üzüldüm yazılanlara Dini olan birine kafir demek bile bana yeterince itici geldi bazı bura odaklı dostluklarımı gözden geçireceğim ,
Evren abim sana katılmaktan başka üzerine eklenebilecek bir şey kalmamış ,
Yeni videoların linki var mı arkadaşlar en son izlediğim ağaçlardan görünmeyen bir video
Sadece üzüldüm yazılanlara Dini olan birine kafir demek bile bana yeterince itici geldi bazı bura odaklı dostluklarımı gözden geçireceğim ,
Evren abim sana katılmaktan başka üzerine eklenebilecek bir şey kalmamış ,
Yeni videoların linki var mı arkadaşlar en son izlediğim ağaçlardan görünmeyen bir video
Kardesim burda yapilan ayrimcilik adina ben senden ozur dilerim .cogu adamdan daha ahlaklisin..
metinalan
04-12-2013, 08:43
rest in peace kardeşim
Olduyse Allah rahmet eglesin öteki tarafta kolaylik versin. Tabi hepimize de.
guwen_ar
04-12-2013, 08:49
Dun gece bi video izledim uzak mesafeden cekilmis fakat aractan cesetleri cikatip ambulansa koyuyorlar.Vin Diesel'de polislerin yaninda aglamakta.
Ama bnm anlamadigim bunlarin hepsi gece video cekimide gece ilk izledigimiz m3 ten cekilen video gunduz ve arac yaniyor.ben anlam veremedim.
Geceye kadar araci mi sondurememisler yani ? Sacma geldi biraz ..
Oooo ben bıraktıktan sonra siz baya bir sapıtmışsınız. Şöyle bir konuyu bile din, dil, ırk ayrımına bağlamaşsınız. Topluca kütüklerinizi Bağcılara taşıyın bence.
Dun gece bi video izledim uzak mesafeden cekilmis fakat aractan cesetleri cikatip ambulansa koyuyorlar.Vin Diesel'de polislerin yaninda aglamakta.
Ama bnm anlamadigim bunlarin hepsi gece video cekimide gece ilk izledigimiz m3 ten cekilen video gunduz ve arac yaniyor.ben anlam veremedim.
Geceye kadar araci mi sondurememisler yani ? Sacma geldi biraz ..
bence kıldan nem kapar haldeyiz
aracı söndürüyorlar ve ambulans gelip cesetleri çıkartıyor
sende kabul edersin ki o hale gelmiş bir araçtan cesetleri kapıyı açarak çıkartamazsın mutlaka uğraşmışlardır bir kaç saat
Purmol35
04-12-2013, 08:55
Ülke bu tarz tipler yüzünden bu halde değilmi ? Resmen 5 yaşındaki çocuk gibi sidik yarışına girmişler, ben senden daha iyi biliyorum , ben daha iyi biliyorum . Utanmasaydınız komple koysaydınız kuran ı buraya sayfa sayfa . İstediğiniz kadar koyu müslümanım cart curt deyin . İnsanlar a müdahale ettikçe , insanların özeline burun soktukça hiç bir *** değilsiniz . İsteyen adam allah rahmet eylesin der , isteyen adam huzur içinde yat der isteye r.ı.p der sizmisiniz peygamber ? Sizmisiniz tanrı ? Siz mi yazdınız kuran ı ? Kaç yaşına gelmiş adamlarsınız olgunlaşın artık şu örümcek kafalılıktan kurtulun . Ulan nasıl bir konuda din e zıpladınız , drift antremanlarına gidip bunu allah yapıyor da dersiniz yakında , herşey beklenir .
Bir kaç saat önce kaza yerinde yapılan incelemeleri tv ler vermeye başladı. 150 mil ile gittiğini söylüyorlar. saniyede 150 feet yol aldığını ve bu kısa süre içerisinde bir kurtulma şansı olmayacağını söylüyor. Lastik izleri çok dar diye bir cümle geçti. kaldırımın kenarlarında lastik izleri var. Araba kaza yapmadan önce kaymaya ve dönmeye başlamış ve kazadan önce aracın kompüterinde mekanik arıza hatası varmış.
görüntülere bakıncada yolda lastik izleri var. kaldırımda ise lastik parçaları var. Ağaçta kalkmış kabuk görünüyor. Bakınca kaza gerçekten olmuş dedirtecek hadar güzel bir inceleme yapmışlar.
nissansunnygti
04-12-2013, 08:58
ALLAH c.c kuranı kerimde ( ey insanlar nereye gidiyorsunuz )diyor sadece müslümanlara değil bütün insanlara sesleniyor bizim zannımız inşallah iman edip gitmiştir.yani kötüsünü düşünmemeliyiz çünkü peygamber efendimizin fikri buydu.
bende cok seviyodum bütün serilerinide izledim inşallah iman etmiştir üzücü bi olay
orhan_guney
04-12-2013, 08:58
dün gece tv acıklandı haberlerde gözterildi siz daha neyin araştırıyorsunuz, ölmüş adamı diriltceksiniz .
Yiğit G.
04-12-2013, 09:04
arada kaynadı kim hazırladı göremedim çizimi ama tesekkur ederim basttırtıp aracıma yapıstırdım
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/q75/s720x720/1451485_10202233859555248_139895653_n.jpg
Son videoyu izledim bu sefer yol bile gozukmuyo ama diregi bir agaci ve son yaslandigi agaci gorebiliyosunuz.m3den cekilen videoda arabanin arkasindaki agac yerinde duruyo bu videoda agaci sökup goturuyo hadi aciklasinlar bakalim
Nasıl bi tarikata düştük arkadaş
Hürriyetten bile 3 gün önde gidiyoruz video konusunda. Ayağınızı çekmeyin gaz'dan aynen devam :D
YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI - Hürriyet TV Haber (http://webtv.hurriyet.com.tr/2/57569/25274362/1/yeni-goruntuleri-ortaya-cikti.aspx)
Hürriyetten bile 3 gün önde gidiyoruz video konusunda. Ayağınızı çekmeyin gaz'dan aynen devam :D
YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI - Hürriyet TV Haber (http://webtv.hurriyet.com.tr/2/57569/25274362/1/yeni-goruntuleri-ortaya-cikti.aspx)
55 sayfada hala ölümün şifresini çözemedik ama :p
Daha çok bilgi lazım..
izlediğiniz videoları anlatmak yerıne burada paylaşırsanız seviniriz.
Aga peki vuruyor, duman cikiyor. Sonra video kesiliyor birden inferno oluyor :D Bu haberciler mi polemik cikartmaya calisiyor nedir :)
abı bu vıdeoda ılk goruntude bı araba var
kayarak duruyor
bayagı hızlı gıbı geldı bana
sankı o araba ıle yarışırken kaza yapmıs olma ıhtımallerı cok
Valla ben yıldım artık araştırmaktan Pazar'dan beri :) biraz daha zorlarsam Güngören Nüfus müdürlüğüne başvurup soyadımı Walker olarak tescil ettiricem :D
Aga peki vuruyor, duman cikiyor. Sonra video kesiliyor birden inferno oluyor :D Bu haberciler mi polemik cikartmaya calisiyor nedir :)
evet arada bi kesinti var :)
initial-D
04-12-2013, 09:41
google :)
http://u1312.hizliresim.com/1j/4/v55qv.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Gavurdu müslüman değildi neden rahmet dilediniz vs yazan arkadaşlar siz harbiden kafayı yemişsiniz, daha öte şeyler yazmak istiyorum da neyse abartmayayım.
Yahu size ne?
Şu adama Allah rahmet eylesin de derim, mekanı cennet olsun da derim dua da ederim size ne?
Şu adamın işlediği sevap kadar kaçınızın sevabı var örümcek beyinli herifler?
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1477551_10151890587387655_1089056816_n.jpg
h.guroglu
04-12-2013, 09:45
bu videoda ilk görünen kayarak duran araba mavi m3 mü benmi yanlış görüyorum acaba
+ arkadaşların dediği gibi kaza olduktan sonra videoda bir atlama söz konusu
HondatugraL
04-12-2013, 09:49
Hani baska videolar falan yokmu
Canselmo
04-12-2013, 09:49
Inci deki adamin yazdiklari gazetelerde boy boy gosteriliyordu.
Hani baska videolar falan yokmu
Obamaya mail attım biz konuya çok hakimiz forum olarak Zincirlikuyu asri mezarlığına defnedilmesini talep ediyoruz yazdım
bırakobama@hotmail.com
HondatugraL
04-12-2013, 09:52
Obamaya mail attım biz konuya çok hakimiz forum olarak Zincirlikuyu asri mezarlığına defnedilmesini talep ediyoruz yazdım
Ban teşfikiyeden kalkicak raybansiz gelmeyin dendi :(
Ölenin arkasından en çok konuşan ulkeyiz.bir kez daha ispatladık.
Bu nedir arkadaş ya adam sevabiyla gunahiyla vefat etti.
Olaya din karıştı bir anda. Müslüman değil diye yapılan cümleler yanlış.
Ben ne müslümanlar tanıyorum başımızdakiler özellikle.
Utanıyorum. Adam ölmüş 15 yaşında kızı vardı. Babasız kalmış. Milyonlarca hayranı yas içinde.
Din muhabbeti yapıyoruz biz hala.
LnchCntrl
04-12-2013, 10:08
Sananee, bu kadar basit aslında ya sanane..
Sen haşa Allah' mısın , sen peygamber misin.. Böyleleri hiçbir işini düzgün yapamaz artı böyle konularda da ahkam keserler sanane kardeşim..
Basma kalıp kafalardan çıkında bi düşünün ne demektir bu ? ALLAH RAHMET EYLESİN.. Allah ona acısın.. Allah ona yardım etsin.. Allah merhamet etsindir.. Kötü bişey mi bu, ben mi idrak edemiyorum yoksa siz gerçekten embesil beyinlere mi sahipsiniz.. Güzel kardeşim bu tür şeylere takılma herşey yürektedir.. Ve kimse seçerek gelmedi hayata.. Sen müslüman olmak için ne gibi çabalar sarfettin söyle bakalım ?? Allah istedi ve böyle dünyaya geldin.. O zaman üstüne söylenecek söz yoktur..
Kim Allah'ın sevgili kuludur, kimin kalbi Allah'ın aşkıyla kavrulur bilemezsin.. O yüzden bu 40 yıllık tanıdığında olsa kesin konuşma.. Bazı şeyler vardır, toplumda alani konuşulmaz, fikir yürütülmez, ne kadar uğraşırsan uğraş bilgi sahibi olunmaz. Biraz DÜŞÜN !
Purmol35
04-12-2013, 10:10
abı bu vıdeoda ılk goruntude bı araba var
kayarak duruyor
bayagı hızlı gıbı geldı bana
sankı o araba ıle yarışırken kaza yapmıs olma ıhtımallerı cok
Yarışıyo olması çok küçük bir ihtimal . Koskoca cgt virajı alamadı patladı o araba devam etti :D Birde video da sekme var hiç sanmıyorum . Bu adam öldüyse kazadan değil başka bi sebepten öldü . Komplo teorisi kurduk sayfalarca araçla ilgili mantıksız geldi hepimize , arkasında bir iş var .
müge anlı, programında konuyu derinlemesine tartışmak ve aracın enkazını incelemek istediğini belirtmiş.
Buğra Allah sabır versin kardeşim.
Paul Buğranın yakınımıydı abi ?
Ban teşfikiyeden kalkicak raybansiz gelmeyin dendi :(
Merhaba TT turizme hoşgeldiniz .
Yurt ici turlar icin 1 'e
Yurtdisi turlar icin 2'ye
Ben bilmem abi diyorsan 3'e basiniz.
Benim amcaoğlumdu haci iyi cocuktu . Yastayız ailece :(
Amin ayarim kacti konuda iyice ...
:D:D:D:D:D:D:D:hahaha:
:D:D:D:D:D:D:D:hahaha:
Komik olan ne anlayamadim. Insanin akrabasinin vefati gulunucek birseymi ?
bende yeni öğrendim :(
Başın sağolsun moruk
banlanmak isteyen saçmalayabilir sezonu açtık
Merhaba TT turizme hoşgeldiniz .
Yurt ici turlar icin 1 'e
Yurtdisi turlar icin 2'ye
Ben bilmem abi diyorsan 3'e basiniz.
banlanmak isteyen saçmalayabilir sezonu açtık
Isteklere saygi gosterelim ama ;)
Yiğit G.
04-12-2013, 10:52
TzSZ1i6mnMM
bahadırtelli
04-12-2013, 11:10
Ne kadar yobaz cahil bir nesil yetişiyor.
İyi bir insan ölmüş ona saygımızı nasıl dile getireceğimize bile dil uzatıyorlar yazık!!!
By_HaNNibaLL
04-12-2013, 11:25
Beyler öldü mü ölmedi mi allahini seven üstüme toprak atsin artik amk
Yazılanların çoğunu okumadım ama Herkesin dinine saygılı olmazk lazım.Kaldıki inançsız insana bile saydıg duymak gerek.Kimin neeye inandığı kimseyi ilgilendirmez. biz Müslümanız diye herkesi Müslüman gibi görmeye çalışmak yada Müslümanlar haricindeki insanları yadırgamak islam dinine uygun bir davranış biçimide değil.
Ayrıca Müslümanız diye geçiniyoruz ama Müslümanlık adına neler yapıyoruz bunuda düşünmek lazım. önce kendimizin Müslümanlığı ne kadar iyi,nekadarını yaşayabiliyoruz onu düşünelim sonra konuşalım.Belkide kendimizi Müslüman olarak görüyoruz ama Müslümanlık dışına çıkartacan bir sürü şeyi yapıyoruz.Dikkat etmek lazım.Allah korusun bunun bir çok örnekleri var.
bu konu bir kez daha dini konularda konuşma, tartışma yapabilecek olgunluğa gelemediğimizi gösterdi.
insanlar hakkında yorum yaparken dini ırkı statüyü kenara bırakın.
Arif'in Manchester'a attığı golü arıyordum hesabı olmuş..
yuha halamı bu konu konuşuluyor, vin diesel ölse düşünemedim bile kaosu.
.....
Kaza konusuna gelecek olursam, evet pek normal bir kazaya benzemiyor. Son videoda arabanın çarpma anında bir kesiklik var. Kaldı ki M3'ün videosunda etrafta hiç araba olmazken bu videoda etraf araba doldu birden.
-Murat Özcan-
04-12-2013, 12:37
Bu adamı çok seviyordum çok başarılı ve karizmatik birisiydi flim sektöründe büyük kayıp :S
Saplamanın biri ortaya attı din konusunu ha babam de babam herkes kendi arasında iç savaş çıkardı. Konu neydi nereye geldi
arsenikli
04-12-2013, 13:22
Saplamanın biri ortaya attı din konusunu ha babam de babam herkes kendi arasında iç savaş çıkardı. Konu neydi nereye geldi
ahahaha:D kesin bu yazıyada takılır sen kime saplama diyosun diye
Benim Bu Konu Hakkındaki düşüncem .... eywallah herkeze sayguımız var allah rahmet eylesin fakat turkiyenin gundemınde bu kadar yer almasının tek bır sebebı vardır bızım devletımız medyanın ılgı odagı olan kon ular varken araya illaki zamdı vergiydi bişey cıkarıyo amac bu zaten yoksa bir insan 1 gunde yıkanıyo topraga veriliyo bu kadar uzatılmasının tek mantıgının bu oldugunu dusunuyorum
Benim Bu Konu Hakkındaki düşüncem .... eywallah herkeze sayguımız var allah rahmet eylesin fakat turkiyenin gundemınde bu kadar yer almasının tek bır sebebı vardır bızım devletımız medyanın ılgı odagı olan kon ular varken araya illaki zamdı vergiydi bişey cıkarıyo amac bu zaten yoksa bir insan 1 gunde yıkanıyo topraga veriliyo bu kadar uzatılmasının tek mantıgının bu oldugunu dusunuyorum
Tabi ya, zam yaptilar lpg e o yuzden Paul Walker in isi bu kadar uzadi. Abd i aradilar, ya arkadas zam yapicaz.. Su Paul u bir miktar daha tutun adli tip falan gormesin, zami koyalim sonra aciklarsiniz..
ahahaha:D kesin bu yazıyada takılır sen kime saplama diyosun diye
Bakalım abi tartışmak gibi bir niyetim yok ama doğruyu konuşmadanda içim rahat etmiyo :)
Evet amca çocuklarıydılar. Küçükken kar yağdığında çamlıca tepesinden aşağı çöp kapaklarıynan yarış tutarlardı. Paul hep bi adım önde olurdu.
Benim amcaoğlumdu haci iyi cocuktu . Yastayız ailece :(
Kardeşim sıkma canını ölenle ölünmez. Bu arada Paul ecnebi miydi müslüman mıydı? Eğer müslümansa şii miydi yoksa sünni miydi? Ona göre rahmet okucam ya da okumicam. Bi yardımcı olursan...
Evet amca çocuklarıydılar. Küçükken kar yağdığında çamlıca tepesinden aşağı çöp kapaklarıynan yarış tutarlardı. Paul hep bi adım önde olurdu.
Kardeşim sıkma canını ölenle ölünmez. Bu arada Paul ecnebi miydi müslüman mıydı? Eğer müslümansa şii miydi yoksa sünni miydi? Ona göre rahmet okucam ya da okumicam. Bi yardımcı olursan...
bora abi alemsin :D
Bu bilginin kaynağı ancak vikipedia vs.'dir. Oysa dinimizin tek kaynağı Kur'an-ı Kerim ve sahih hadislerdir. Bunlarda da "tanrı" diye bir kelime geçmez. Allah'ın 99 ismi vardır. Esmaü'l Hüsna (http://www.biriz.biz/esma/)
Yahu Türkiye'nin %100ü müslüman mı? Adam tanrı dediğinde belki muza tapıyor belki kurabiyeye, belki de dini bir inancı yok. Nereden biliyorsun ve emin oluyorsun Allah'ı kast ettiğini? Tanrı üst başlıktır, dini liderdir, hatta dünyanın çoğuna göre de yaratıcıdır. Ateistler de tanrı der, inandığından ya da Allah'ı kast ettiğinden değil. Ben 99 adından biri demedim zaten, sen için tanrının karşılığı Allah'tır, başkası için başka bir cisim. O sebeple takıntınıza anlam veremedim. ;)
turbo&quattro
04-12-2013, 14:12
Olay yerinde bilirkisi incelemeler yapti emin olarak ~100 mil ile yapilmis kaza dedi. Vietnam gazisi babasi ile roportaj yapildi tabiki cok uzgundu. Aracin 6. sahibilermis ve sadece 3xxx mildeymis.. Carrera gt sahibi Jay Leno ve diger unlulerle konustular aracin kullanimi cok zor oldugundan bahsettiler. Film ile ilgili hicbiryerden aciklama gelmedi.
Diğer video da m3 den sağ koltuktan telefonla video çeken arkadaş arabadan iniyor ve uzaklaşıyordu bu video da sağ taraftan inen yada yürüyen kimseyi göremedim ben mi yanılıyorum :beuj:
Mekanı cennet olsun kelimesi yanlıştı sadece onu söylemek istedim :D İsmini vermeyeyim en sağlam hocalardan bir kaçına sormuştum inanmayanlar laf sokmakdan başka birşey yapamadı
Beyler öldü mü ölmedi mi allahini seven üstüme toprak atsin artik amk
Öldü malesef , yok filmde felan çıkıcakmış hikaye...
yok artık ya buralara kadar geldi mi bu konu.
cabrioleter
04-12-2013, 14:35
Mekanı cennet olsun kelimesi yanlıştı sadece onu söylemek istedim :D İsmini vermeyeyim en sağlam hocalardan bir kaçına sormuştum inanmayanlar laf sokmakdan başka birşey yapamadı
hala geliyorsun ortalığı kızıştırıyorsun. inanmayanlarmış sen çok inanıyon maşallah dinini Kur'an yerine git hocadan öğren sonra millete inanmıyon de ayetlerle çelişiyorsun farkında değilsin.
konu uzamasın ama hoca kim oğlum çok bilen hocalar yüzünden kaç tane mezhep oluşmuş durumda farkında mısın? Kur'anda ben dururken başka hakem mi arıyorsunuz yazarken sen hocaya itimat ediyorsan ölmüşün ağlayanın yok. daha da gelip konuyu kızıştırma isteyen istediği gibi inanır, kimseye sataşmadıkça dinini de özgürce yaşamasına karışmadıktan sonra senin laf söyleme hakkın mı var?
gereksız yorumlar sılınsın bence
guwen_ar
04-12-2013, 14:41
Haydaa konu basligina bak hala tartisilan muhabete bak .
Adam kilitli konuyu acti yapmayin etmeyin dedi dondu dolasti hala ayni muhabetler.
Pes yani ..
https://www.facebook.com/photo.php?v=590115351023846
Söyle birşey denk geldi ama
Ya konuda Allah rahmet eylesin denir, arabaları-filmleri ve vakıf ile yaptıkları işlerin muhabbeti yapılır çekilinir kenara. Nereden nereye getirdiniz konuyu..
kadioglu
04-12-2013, 14:45
hala geliyorsun ortalığı kızıştırıyorsun. inanmayanlarmış sen çok inanıyon maşallah dinini Kur'an yerine git hocadan öğren sonra millete inanmıyon de ayetlerle çelişiyorsun farkında değilsin.
konu uzamasın ama hoca kim oğlum çok bilen hocalar yüzünden kaç tane mezhep oluşmuş durumda farkında mısın? Kur'anda ben dururken başka hakem mi arıyorsunuz yazarken sen hocaya itimat ediyorsan ölmüşün ağlayanın yok. daha da gelip konuyu kızıştırma isteyen istediği gibi inanır, kimseye sataşmadıkça dinini de özgürce yaşamasına karışmadıktan sonra senin laf söyleme hakkın mı var?
Hukuk kitaplarını da açıp okuyabilir insanlar ama gidip avukata danışıyorlar sonuçta.Hatta dilekçeyi bile avukatlara yazdırıyorlar.Üniversite filan sınavından sonra tercih yaparken öğretmenlere danışılıyor.Vs.vs. uzar gider örnekler.Kısacası Kur'anı kerim okuyarak din öğrenileceğini de sanmıyorum.Mezhepler de böyle oluşmuş zaten.Hocalar yorumlamış cemaatleri mezhep olmuş.
Kısacası müslüman olmayan birisi için "Allah rahmet eylesin" ya da "mekanı cennet olsun" gibi temenniler bence de yanlış.Allah taksiratını affetsin filan denilebilir belki.
şu illuminati geyiklere gülmekten sıkıldım artık ne oldu 21 aralık hani bi saat vardı ?
tik-tak tik-tak..
O kadar dini dergahta bulundum, şartolsun böyle absürd, böyle yobi adamlar, düşüncesizlikler görmedim.. Bilerek yapıyorlar abi akıl mahsulü değil çünkü, sadece ortamı germe sivrilmek için.. Her şeyden önce ayıp be ayıp, burada gayri müslim olanı da var, ne biçin insanmışsınız be nasıl yetiştirilmişsiniz nerede ne konuşacağınızı bilmiyor çoğu.. Pes.. Allah bildiği gibi yapsın Pes.. Laf anlatsan anlamaz bu saatten sonra..
S.Özeren
04-12-2013, 14:50
Amk bi olduremediniz adami birakinda rahat uyusun
rebeloghy
04-12-2013, 14:51
İnandiginiz sey ne olursa olsun ister agaca tap ister musluman ol ister yahudi.. İnandigiz sey sizi yobazdan korusun , amin.
emrah-58
04-12-2013, 14:53
Söyle birşey denk geldi amabu ne demek oluyor acaba ne dedi orada insanlar seviniyor :/
bu ne demek oluyor acaba ne dedi orada insanlar seviniyor :/
Valla benımde ıngılızcem pek yok anlayamadım
O şimdi cennette bir melek diyor sanırım.
Cennet bir melek daha kazandı diyor.. İnsanlarda ona bağırıyor..
guwen_ar
04-12-2013, 14:59
Söyle birşey denk geldi ama
İngilizcesi iyi olan biri tam olarak cewirebilr mi bu konusmayi acaba ?
PiscocuK
04-12-2013, 15:01
ölmedi kalbimizde yaşıyor bizi görüyor vs vs vs
İngilizcesi iyi olan biri tam olarak cewirebilr mi bu konusmayi acaba ?
aynen cevirebılırmı oradakı kısılerın sevınme amacı neydı acaba
cok kafa karıstırıcı bır durum
https://www.facebook.com/PaulWalkerOlmedi
adamlar grup kurmus işe bak yaa :)
kesin Tech uyesıdır :)
https://www.facebook.com/PaulWalkerOlmedi
adamlar grup kurmus işe bak yaa :)
kesin Tech uyesıdır :)
Abi adamlar ölmedi diye grup kurmuşlar ama ölüm yılınıda yazmışlar :D bu adamlar ne yaptığını bilmiyorlar bence :D
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1458421_329001773908081_368596758_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1458421_329001773908081_368596758_n.jpg
hahahahahahah artık ciddi ciddi bende inanmaya başladım ölmediğine her an bir yerden çıkacak diye bekliyorum..
Adamı yattıgı yerde bari rahat bırakın yaw
yeni görüntüler
Yeni görüntüleri ortaya çıktı! - Dünya Videoları - Habertürk Video (http://video.haberturk.com/haber/video/yeni-goruntuleri-ortaya-cikti/105472)
|| CaNeR ||
04-12-2013, 17:12
Dalga konusu da oldu ya, daha yazacak bişey kalmadı, yazık.
DallaraF395
04-12-2013, 17:31
yazik birinin olumunun arkasindan bu sekilde konusulmasi. ben tanimadigim halde kaza seklinden dolayi cok uzuldum. eminim burda yazan birsuru insanda filmlerinin hemen hemen hepsini gormustur.
Sunu ogrendim turkiyede muslumansan adamsin degilsen koy gotune rahman gitsin
ANIL ERCAN
04-12-2013, 17:43
Sablonu goturdum reklamcıda cizdirdim ama soyle bi sorun oldu cıktıyı alıp cama yapıstırınca siliüetin yüzü cama yapısıyor, Yani arabanın icinden bakılınca arka cama paul walkerın yüzü net bi sekilde gözüküyor, ama dıstan bakınca sacma sapan bi silüet gozukuyor paulla alakası olmayan nasıl yapcaz bunu ?
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1452547_222664881244427_3945211_n.jpg
DallaraF395
04-12-2013, 17:44
Sablonu goturdum reklamcıda cizdirdim ama soyle bi sorun oldu cıktıyı alıp cama yapıstırınca siliüetin yüzü cama yapısıyor, Yani arabanın icinden bakılınca arka cama paul walkerın yüzü net bi sekilde gözüküyor, ama dıstan bakınca sacma sapan bi silüet gozukuyor paulla alakası olmayan nasıl yapcaz bunu ?
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1452547_222664881244427_3945211_n.jpg
Sabloncuda goruntuyu "invert" etmesi lazim photoshopta. Tersine cevirmesi yani.
Kaportaya siyah olarak yapistir duzelir
ANIL ERCAN
04-12-2013, 18:15
Yarın gidip dediginizi yaptırayım gene, söktüm maalesef silüeti gercekten sacma sapan bi silüet cıktı :D
GReY CLouD
04-12-2013, 18:49
Ben böyle birşey buldum eğer doğruysa zaten konuşacak birşey kalmadı..:(
https://pbs.twimg.com/media/Baomb-yCAAA5Gqb.jpg:large
Gercektende cok iyi yakalamislar, acaba bu mu? yada bu arkadasi mi? kesin bir ceset sanirim.
bu goruntunnu gercek yada bu kaza ıle alakası olgunu dusunmuyorum.
individual
04-12-2013, 19:20
Cnntürk şuan konuyu masaya yatırmış 5N1k da açın hemen...
DallaraF395
04-12-2013, 19:22
Cnn turk suan konuyu masaya yatırmış 5N1k da açın hemen
Tesekkurler.
Görüntü gerçek olabilir diğer fotoğraflarda o bolgeye örtü örtüldüğü görülüyor..
PiscocuK
04-12-2013, 19:28
içim kötü oldu çok kötü bir ölüm ya..görmeden çok etkilenmiyordum ama bu resim gerçekse çok etilendim :/
ANIL ERCAN
04-12-2013, 19:31
Görüntü gerçek olabilir diğer fotoğraflarda o bolgeye örtü örtüldüğü görülüyor..
+1 tam ben yazıcaktım sen benden önce davranıp yazmısın abi..
Aynen diğer resimlerde işaretlenen yerlere örtü örtülmüştü.. Bence foto gerçek..
Zaten vikipedia bile öldügünü acıkladıysa olay bitmiştir..
Sercan AKCAN
04-12-2013, 19:31
http://u1312.hizliresim.com/1j/4/v5pgw.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Resim gerçek gibi sanki ama internette araştırınca bu resmin detaylarını bulamadım.
Allah herkese hayırlı ölüm versin..parmağımızın ucu yanınca nasıl sızlıyor, acıyor..adamlar yanmış :( ilerleyen zaman içerisinde daha net videolar gelir ve kafalardaki şüphelerde gider diye düşünüyorum..
hakotech
04-12-2013, 20:23
peki paul walker'in ciddi bir, büyük beyaz köpek balığı yakalayıcısı olduğunu bilen varmıydı? doğa için,etiketleyen yaşam biçimlerini araştıran,bu uğurdada büyük beyazlar için hizmet eden bir kişi..ulan adamın faydaları saymakla bitmiyo..
bu arada porschenın resimlerine baktım..kaza yapılan araç ne dandik bi araç la..ne kadar kazalı fotolarına baksam paramparça..porştan sogudum o derece :S
peki paul walker'in ciddi bir, büyük beyaz köpek balığı yakalayıcısı olduğunu bilen varmıydı? doğa için,etiketleyen yaşam biçimlerini araştıran,bu uğurdada büyük beyazlar için hizmet eden bir kişi..ulan adamın faydaları saymakla bitmiyo..
bu arada porschenın resimlerine baktım..kaza yapılan araç ne dandik bi araç la..ne kadar kazalı fotolarına baksam paramparça..porştan sogudum o derece :S
Nat. Geo. da bir kaç kere izlemiştim. Büyük beyazları yakalayıp çip takıyorlardı.
BlackGetz
04-12-2013, 20:27
Nat. Geo. da bir kaç kere izlemiştim. Büyük beyazları yakalayıp çip takıyorlardı.
Köpekbalığı Adamlar isimli programdı
uzunca bir süre takip etmiştim
hakotech
04-12-2013, 20:28
aynen,bende orda izledim..millet üzülüyo dünya capında ama hakaten sadece arabacılar olarak ağlamıyoruz..adamın seveni koşturduğu dal çok fazla.. böyle faydalı insanların ölümü gerçekten üzüyo..
individual
04-12-2013, 20:28
http://notesfromthebartender.files.wordpress.com/2009/11/shark4.jpg
BurakCengizhanoğlu
04-12-2013, 20:33
The Fast and the Furious(2001) Ferrari vs Toyota Supra DRAG RACE - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=yYSYEuRPR4Q&feature=share)
R.I.P.Bize suprayı sevdiren adam..
hakotech
04-12-2013, 20:36
burda bölesine bilinçli,donanımlı arkadaşları görmek çok güzel..Allah c.c bilir bu adamın daha ne meziyetleri vardı..madem konu paul üzerine bilinmedik yönlerinide yazalım..bilmediğimiz şeyleri bilen varsa aydınlanalım..(bi haltımıza yarıyacağından değil,bilgi paylaşımı amaçlı..)
turbo&quattro
04-12-2013, 20:46
burda bölesine bilinçli,donanımlı arkadaşları görmek çok güzel..Allah c.c bilir bu adamın daha ne meziyetleri vardı..madem konu paul üzerine bilinmedik yönlerinide yazalım..bilmediğimiz şeyleri bilen varsa aydınlanalım..(bi haltımıza yarıyacağından değil,bilgi paylaşımı amaçlı..)
Aptal saptal yazan ergenler, incisozluk yazarlari, cahil din istismarcilari, arastirmayi bilmeyenler tabiki bilmiyor adamin kim oldugunu neler yaptigini .. Kendi kurmus oldugu ve bizzat ilgilendigi kurulusu.
https://www.roww.org/
Ingilizce bilmeyenler yada okuyamam diyenler sadece bu linki tiklayabilir Paul u Sili deki depremzedelere yardim ederken gorebilir.
https://www.roww.org/relief_efforts/chile_earthquake/
Gereksiz sacma dusunceleri olanlar lutfen yazmasin, komik oldugunu sandiklari fotolar paylasilmasin .
Tabi ya, zam yaptilar lpg e o yuzden Paul Walker in isi bu kadar uzadi. Abd i aradilar, ya arkadas zam yapicaz.. Su Paul u bir miktar daha tutun adli tip falan gormesin, zami koyalim sonra aciklarsiniz..
valla dostum ben kendi dusuncemi soyledim sen katılmasanda saygı duymak zorundasın .... bu konuya herkez uzuldu eywallah fakat bu konuyu uzatarak senin halkının uzerinden prim yapan insanlar var bu benim dusuncem
cenazeden hbr varmıı gomuldumu ?
adam hakıkaten adammıs. kutup macerası dıye bır fılmı var ızlemeyenler ızlesın. fılm dahı olsa bıle ordakı davranısları efsaneydı.
http://1.bp.blogspot.com/_8sNnnM_qtb4/SxLfDMzggZI/AAAAAAAAAIc/jtrjsKaPItM/s1600/eb.jpg
Yaptığı işler ve ara ara bu tip fazla bulunmayan fotoğraflar paylaşılır ise iyi olur bence de . Çok severdim neredeyse kendimi bildim bileli izledigim ornek aldigim birisiydi böyle konuları görünce daha da seviyorum örnek alıyorum umarım konuda bundan sonra sadece Paul Walker ile ilgili paylaşımlar yapilir . Takipteyim .
Filmlerden bir kaç sahne , araç koleksiyonu , şili depremi için bir video
Tribute: Remembering Paul Walker as Brian O'Conner and a Man (http://www.gtspirit.com/2013/12/02/tribute-remembering-paul-walker-as-brian-oconner-and-a-man/)
..
burda farklı bi açıdan araç gözükmesede çarpma anı .. ilk anda yangın yok gibi.otopsi hakkında birşeyler var. ingilizce
Autopsy confirms Rodas was driver; 'Fast & Furious' halts production - CNN.com (http://edition.cnn.com/2013/12/04/us/walker-death-questions/index.html)
Su an bir haber geldi;
Paul traumatic ve yaniklardan olmus. Vurdugunda olmemis, kullanan kisi ise vurdugunda darbeden vefat etmis :( Ikisinide dis kayitlarindan pozitif olarak tanimlamislar :(
Low-Rider
04-12-2013, 21:10
Hala o araç o hale nasıl geldi anlayamıyorum, çok yazık
turbo&quattro
04-12-2013, 21:11
Bugun otopsi sonuclari aciklandi.. Cenaze ile ilgili aciklama henuz yapilmadi.
BurakCengizhanoğlu
04-12-2013, 21:12
Araç vurduktan 30 saniye sonra yanmaya başlıyor.Paul içinde sıkışmış ve yanarak ölmüş.Cnn in dediği bu.Zaten o vurma anında bayılmıştır.
Turboğuz54
04-12-2013, 21:12
Tribute: Remembering Paul Walker as Brian O'Conner and a Man (http://www.gtspirit.com/2013/12/02/tribute-remembering-paul-walker-as-brian-oconner-and-a-man/)
..
burda farklı bi açıdan araç gözükmesede çarpma anı .. ilk anda yangın yok gibi.otopsi hakkında birşeyler var. ingilizce
Autopsy confirms Rodas was driver; 'Fast & Furious' halts production - CNN.com (http://edition.cnn.com/2013/12/04/us/walker-death-questions/index.html)
Edit yanlış oldu :)
Turboğuz54
04-12-2013, 21:13
[QUOTE=Turboğuz54;7192200]Editt ....
The autopsies were completed Tuesday, but investigators had placed a "security hold" on the results. The coroner's office did not give a reason for the secrecy.
"Otopsi sali gunu bitti fakat polis vs guvenlik nedeniyle sonuclarin geri kalanini durdurmus. Adli tip neden bu gizliligin olduguna dair bilgi vermedi."
Jim Torp, a car enthusiast who was at the charity event where Rodas and Walker had been just before the crash, said he thought he heard some kind of blast before the car slammed into a light pole. "What the first explosion was -- I don't know if their tire blew up, because it sounded like a tire blew on the car," Torp told CNN on Monday.
Jim Torp, yakinlarda davetteyken kazadan once bir patlama duymus ve arac daha sonra direge carpmis. "Ilk patlama neydi bilmiyorum ama lastik patladi gibi bir sesti" diye Cnn e aciklamada bulunmus.
Kamyon lastigi mi bu baaam diye patlasin, bilemedim.. Lastik patlamasini uzak mesafeden algilayabilecek kimse tanimiyorum ben. Carrera GT nin bu sekilde lastik patlatmasi garip ve lastik oyle patlasa zaten yerde iz birakir jant vs ustune basinca. Yine karisti :)
Eray Arslan
04-12-2013, 21:18
..
Sanırım video herşeyi özetliyor. 2 ağaç ve direği yıktıktan sonra nasıl olurda yıkılmaz dediğimiz ağacın önünde durmuş. Gerçekten hala üzgünüm böyle bir insanın aramızdan ayrıldığına :(
O aracın o hale getirebilecek tek şey bomba düzeneğidir
GReY CLouD
04-12-2013, 21:21
5N1K'da neler dediler bulamadım programın tekrarını..
O aracın o hale getirebilecek tek şey bomba düzeneğidir
Abi gene sarmışsın konuya :D
Abi gene sarmışsın konuya :D
Son 35 dk mesai bitiyor :D
hakotech
04-12-2013, 21:24
yaaa bi resim gördüm meftaların yanmış halleri aracın içinde..önce sormak istedim paylaşmadan önce..paylaşayımmı yoksa önceden paylaşıldıda silindimi ?
yaaa bi resim gördüm meftaların yanmış halleri aracın içinde..önce sormak istedim paylaşmadan önce..paylaşayımmı yoksa önceden paylaşıldıda silindimi ?
Abi birkaç sayfa önce paylaşıldı diye biliyorum, cesetleri renkli çizgiler içine alınan fotodan bahsediyorum ben, doğrumudur ?
erturul çiçek
04-12-2013, 21:26
Bu var
5N1K'da neler dediler bulamadım programın tekrarını..
Bi şey demediler ''sosyal medyada ağzı olan konuşuyor adam öldü'' ye geldi özet geçmek gerekirse..
Son 35 dk mesai bitiyor :D
Abi harbi alemsin :D:D tanımasamda kanım ısındı acayip :D
hakotech
04-12-2013, 21:27
Abi birkaç sayfa önce paylaşıldı diye biliyorum, cesetleri renkli çizgiler içine alınan fotodan bahsediyorum ben, doğrumudur ?
aynen onur..ben daha yeni gördüm..tuhaf oldum,içim çekildi..onun için önce sorayım dedim..paylaşıldıysa tekrar paylaşmaya gerek yok ozaman..
LnchCntrl
04-12-2013, 21:27
Bu fotoğraftan sonra tüm ümitlerimde yıkıldı..
Şu videoda 8.'inci saniyede bi anlık gözüken araç ne acaba yada neden daha sonrası gözükmüyor ? :S
Kaza anı kamerada!! - İşte o anlar... - Number1 FM /TV (http://www.numberone.com.tr/tr/haber/paul-walker-kaza-ani-videosu.html)
aynen onur..ben daha yeni gördüm..tuhaf oldum,içim çekildi..onun için önce sorayım dedim..paylaşıldıysa tekrar paylaşmaya gerek yok ozaman..
Abi gerçekten iç sızlatacak foto, görmeyenler görmedikleriyle kalmaları daha iyi bence
hem cesetlerin görüntüsü hemde son videodaki yıkılan ağaç ve direği gördükten sonra olayın hala kurgu olduğunu düşünen varmı?
yıkılan ağaç ve direkten ne kadar süratli oldukları anlaşılıyor kaldı ki lastik izlerine bakılırsa biraz mücadele ettikten sonra yapıyorlar sanırım kazayı
LnchCntrl
04-12-2013, 21:32
Arkadaş ilk günden beri kafamda zaman kavramını oturtamadım kaza gece mi oluyor gündüz mü oluyor gece saatlerine kadar yanmış bedenleri araç içinde mi bekliyor anlamadım gitti..
GReY CLouD
04-12-2013, 21:32
Bi şey demediler ''sosyal medyada ağzı olan konuşuyor adam öldü'' ye geldi özet geçmek gerekirse..
teşekkürler..
fotoğrafı gördüğüm andan itibaren benim de ümitlerim tükendi..
Arkadaş ilk günden beri kafamda zaman kavramını oturtamadım kaza gece mi oluyor gündüz mü oluyor gece saatlerine kadar yanmış bedenleri araç içinde mi bekliyor anlamadım gitti..
sen hiç başlamadan bırak bence..
aynen,bende orda izledim..millet üzülüyo dünya capında ama hakaten sadece arabacılar olarak ağlamıyoruz..adamın seveni koşturduğu dal çok fazla.. böyle faydalı insanların ölümü gerçekten üzüyo..
Orada bile gayet sıradan bir çalışan gibiydi. İlk başta farketmemiştim. Kendisi programın önüne geçmiyordu. Tebrik etmiştim gerçekten alçak gönüllü bir davranıştı.
Bir çok ünlü bu tip organizasyonlar yapıyor. Barış elçiliği ya da yardım kuruluşlarına destek veriyorlar. Bunları gönülden ve reklam haline dönüştürmüyor bazıları. Bence sadece maddi yardım da bulunmayıp, para yatırıp kenara çekilmemeleri, orada alın terleri ile yardım etmeleri çok onurlu bir davranış. Elimde olsa bende bunu yapmak isterim.
az önce bi foto yayılanmıs
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1476127_590510927650955_1106506080_n.jpg
Caner B.
04-12-2013, 22:03
2xxZ6kju6xo
2.10 dan sonrası efsane :(
turbo&quattro
04-12-2013, 22:09
Orada bile gayet sıradan bir çalışan gibiydi. İlk başta farketmemiştim. Kendisi programın önüne geçmiyordu. Tebrik etmiştim gerçekten alçak gönüllü bir davranıştı.
Bir çok ünlü bu tip organizasyonlar yapıyor. Barış elçiliği ya da yardım kuruluşlarına destek veriyorlar. Bunları gönülden ve reklam haline dönüştürmüyor bazıları. Bence sadece maddi yardım da bulunmayıp, para yatırıp kenara çekilmemeleri, orada alın terleri ile yardım etmeleri çok onurlu bir davranış. Elimde olsa bende bunu yapmak isterim.
Paul Walker dead at 40: Actor anonymously purchased engagement ring for soldier (http://m.nydailynews.com/1.1536585#bmb=1)
Dun aksam haberlerde roportajida vardi. Ismini kesinlikle gizli tutmak istemis.
2xxZ6kju6xo
Link atabilir misin
erturul çiçek
04-12-2013, 22:11
Link atabilir misin
https://www.youtube.com/watch?v=2xxZ6kju6xo#t=122
ghibli06
04-12-2013, 22:12
fotoğrafı gördüm ve çok kötü oldum... otopsi raporunu da okudum, içim elvermedi devam etmeye... çok yazık oldu, dünya iyi birisini kaybetti...
https://www.youtube.com/watch?v=2xxZ6kju6xo#t=122
Teşekkürler, harbiden efsane video :)
HondatugraL
04-12-2013, 22:16
fotoğrafı gördüm ve çok kötü oldum... otopsi raporunu da okudum, içim elvermedi devam etmeye... çok yazık oldu, dünya iyi birisini kaybetti...
Ne yazıyor abi otopsi raporunda ben görmedim onu
Bu var
Telden baktim pek belli olmuyor detaylar ama en azindan arka plan diger kaza resimleriyle ortusmuyor gibi
otopsi raporunda ne yazıyor ?
2xxZ6kju6xo
Bu sahne gercek midir montaj midir? Cok merak ediyordum uzun zamandir.
ghibli06
04-12-2013, 22:21
travma ve yanma sonucu hayatını kaybetmiş, pilot ise travmada hayatını kaybetmiş... ikisi de yanmış ama pilot yanmadan önce ölürken Paul ne yazık ki....
travma ve yanma sonucu hayatını kaybetmiş, pilot ise travmada hayatını kaybetmiş... ikisi de yanmış ama pilot yanmadan önce ölürken Paul ne yazık ki....
Hadi ya :( okumak bile harbiden berbat ötesi bi durum
Mikrop_Ali
04-12-2013, 22:24
adam hakıkaten adammıs. kutup macerası dıye bır fılmı var ızlemeyenler ızlesın. fılm dahı olsa bıle ordakı davranısları efsaneydı.
http://1.bp.blogspot.com/_8sNnnM_qtb4/SxLfDMzggZI/AAAAAAAAAIc/jtrjsKaPItM/s1600/eb.jpg
efsane bir filmdir çok eskiden izlemiştim herkese tavsiye ediyorum..
Patisever
04-12-2013, 22:28
efsane bir filmdir çok eskiden izlemiştim herkese tavsiye ediyorum..
sağlam ağlatır
ya su otopsı raporunu lınkını atarmısız suraya
Low-Rider
04-12-2013, 22:31
ya su otopsı raporunu lınkını atarmısız suraya
var önce ki sayfalarda bak
63owen63
04-12-2013, 22:33
Patlama sebebi ne olabilir acaba, kazadan sonra, araç duruyor 30-40 saniye sonra araç alev alıyor sanki.
http://i1099.photobucket.com/albums/g392/Litawow/carcrash/1316168-paul-walker-who-just-turned-40-in-2000x0-1.jpg?377
şu resimde arkada bir beden gözüküyor baya hasar almış araçtan çıktığına göre ölmüş olma ihtimalleri yüksek.ancak bende suikast olduğunu düşünenlerdenim
GokhanRS
04-12-2013, 22:40
yazık oldu. çok severdim oynadığı filmleri.
neyse bir davayı daha çözdük. yeni bölümde görüşmek dileğiyle iyi geceler.
http://i1099.photobucket.com/albums/g392/Litawow/carcrash/1316168-paul-walker-who-just-turned-40-in-2000x0-1.jpg?377
şu resimde arkada bir beden gözüküyor baya hasar almış araçtan çıktığına göre ölmüş olma ihtimalleri yüksek.ancak bende suikast olduğunu düşünenlerdenim
Bu fotonun olduğu sayfadaki diğer fotolardada bir iki detay var gibi :(
Mikrop_Ali
04-12-2013, 22:49
burda gözüken o çizgi çizilen foto gibi daha net
1316162-paul-walker-who-just-turned-40-in-950x0-11.jpg Photo by Litawow | Photobucket (http://s1099.photobucket.com/user/Litawow/media/carcrash/1316162-paul-walker-who-just-turned-40-in-950x0-11.jpg.html?377)
Bu fotonun olduğu sayfadaki diğer fotolardada bir iki detay var gibi :(
açmaz olaydım su fotoğrafları s.s
HardCore
04-12-2013, 22:50
Bana en mantıklı gelen açıklama 371.postta. Adam öldü gitti aramızdan mekanı cennet olsun ama yinede kazada akıl almayacak bir şaibe vardır gibime geliyor. Röportajda bahsedilen lastiğin yapamayacağı türden patlama sesiyse suikast ya da önceden kurulmuş bir düzeneği doğrular veya düşündürür gibi. Cidden çok üzücü artık filmlerini açar izler miyim bilmiyorum
Emre İlbi
04-12-2013, 22:56
böyle bir video denk geldi, Jim adındaki adamın konuşmasıda var
DC2JFOp30j4
link: Paul Walker's last minutes - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=DC2JFOp30j4)
HondatugraL
04-12-2013, 23:29
abi geçen parmağımı yaktımda soğuk suyun içinde gezdim, parmağımında yanan kısmı g.t kadar biyerdi bir insanın yanması ve çektiği acı nedir ya... Hemde böylesine hayır işlemiş güzel şeylere imza atmış bir insan bu şekilde ölmemeliydi ya :(
turbo&quattro
04-12-2013, 23:37
Universal dan resmi aciklama yapilmis hizli ve ofkeli 7 su an icin durdurulmus.
Universal Shuts Down 'Fast & Furious 7' Production - ABC News (http://abcnews.go.com/Entertainment/wireStory/universal-shuts-fast-furious-production-21098287)
onur200sx
04-12-2013, 23:40
Dünyanın diğer yerlerini bilemem ama benim dünyamda efsane olarak kalıcak. :(
hakotech
04-12-2013, 23:50
arkadaşlar başka bir forumdan alıntı yaparak ''black'' nick'li bir arkadaşımızın tespiti bana çok ilginç ve heycan verici geldiği için paylaşmak istiyorum ve birebir alıntı yapıcam kendisinden izin alarak..
Ok deli diyin bana ama yine videolari izlerken birsey fark ettim.
Simdi bu Paul arabaya binerken
http://u1312.hizliresim.com/1j/5/v5z4g.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Yani baska bir videoda buldugum bu araca
http://u1312.hizliresim.com/1j/5/v5z59.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Hatta ayakta durab Roger. Neyse simdi gelelim onemli noktaya
http://u1312.hizliresim.com/1j/5/v5z5t.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Bijon ne renk? Mavi
http://u1312.hizliresim.com/1j/5/v5z6g.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Kaza yapmis aractaki bijon ne renk?
Hatta iki videodada ilerdeki tir'i gorebilirsin.
R.I.P Paul Walker Crash Dead NEW FOOTAGE Fast & Furious! - YouTube (http://youtu.be/yE3izbGcor0)
bı taraf kırmızı bı taraf mavı bıjonda kanka
hakotech
04-12-2013, 23:54
bı taraf kırmızı bı taraf mavı bıjonda kanka
bak buda uzucu oldu şimdi..kanka öle bi resim varmı? bı tarafı kırmızı bı tarafı mavı oldugunu gosteren?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/88/CarreraGT.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/30/Carrera_GT_at_Rector.jpg
+
http://www.boldride.com/ride/2005/porsche-carrera-gt#gallery/9
Bone-crusheR
04-12-2013, 23:56
aracın ıcınde yanmıs resimleri var buna neden inanılmıyor hala
chatlaxs
04-12-2013, 23:56
değişik açı ama gene görünmüyor :(
1Le7NwCJ5C0
R.I.P Paul Walker Dead Crash ALIVE 60 seconds Death [RAW 2013] - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=1Le7NwCJ5C0)
hakotech şu resimdeki yanmış adama bi daha bak derim :(
1316162-paul-walker-who-just-turned-40-in-950x0-11.jpg Photo by Litawow | Photobucket (http://s1099.photobucket.com/user/Litawow/media/carcrash/1316162-paul-walker-who-just-turned-40-in-950x0-11.jpg.html?377)
bu kaza anı videolarında neden hep bi kesiklik birleştirilmişlik var .
hakotech
05-12-2013, 00:00
malesef gördüm o resmi..ancak mefta tanınmıyoki..cenaze harap olmuş..insan bi umut heycanlanıyo işte...:(
edit:ilk post gıtmedı sandım pardon.
WfD8CUo.jpg Photo by Litawow | Photobucket (http://s1099.photobucket.com/user/Litawow/media/carcrash/WfD8CUo.jpg.html?377)
Bone-crusheR
05-12-2013, 00:02
bence kabullenin adam yarın ben olmedim burdayım die kenardan cıkacak hali yok
hakotech
05-12-2013, 00:04
hakotech şu resimdeki yanmış adamlara bi daha bak derim :( bu bir komploysa kimi yakmaya cesaret ettıler.bıldıgın cınayet olur.adam ölmüş.allah rahnet eylesin.
WfD8CUo.jpg Photo by Litawow | Photobucket (http://s1099.photobucket.com/user/Litawow/media/carcrash/WfD8CUo.jpg.html?377)
haklısın oda var tabi..insanın aynı model bı araba kaza yapmış bunuda kullanıyolar dıyesi geliyo..tabıkı gıden yıne ıkı can ancak tez uretıp curutmek daha kolay daha inanmaya müsayit kılıyo insanı..yaa paul öldü bu bi gerçek şuan..ancak ınanmak ıstemedıgımden paylasım daha kolay geliyo..
GReY CLouD
05-12-2013, 00:09
2 gün önce acaba mı diye sorduk ettik ama artık kabullenme vakti geldi malesef..
haklısın oda var tabi..insanın aynı model bı araba kaza yapmış bunuda kullanıyolar dıyesi geliyo..tabıkı gıden yıne ıkı can ancak tez uretıp curutmek daha kolay daha inanmaya müsayit kılıyo insanı..yaa paul öldü bu bi gerçek şuan..ancak ınanmak ıstemedıgımden paylasım daha kolay geliyo..
bu şekilde bir ölüm çok üzücü olmuş kim olursa olsun.otopsi dogruysa hele canlı canlı yanmak :( dusuncesı bile cok kötü
çok kötü bir görüntü :(
En çokta empati yapmak üzüyor insanı. Canlı canlı yanıyorsun ve sıkışmışsın, elden gelen tek şey acı içinde bağırmak ve birkaç saniye sonrası yok... Bunun suikastten başka bir açıklaması olamaz, kimsede beni inandıramaz
S.Özeren
05-12-2013, 00:29
yanmış bedenlerin olduğu fotoğraf çok kötü , diğer yaşamanı yitiren kişinin beli falan kırılmış sanırım 2 kat duruyor
He eğer ki suikastse bence öyle, bunu düzenleyini bulup yakaladığı anda diri diri yakmayan amerikanında ben a.k
overblack
05-12-2013, 00:38
benim dikkatimi çeken nokta araba ilk darbeyi alır almaz patlıyor ve yanmaya başlıyor.supersport sınıfındaki bir araç için hoş bir durum değil.
Mikrop_Ali
05-12-2013, 01:50
bu nedir ya çözemedim :s
t5kTg-lrs6o
Burak K.
05-12-2013, 02:00
Şu yanmış ceset,kanlı fotoğrafları vs. paylaşırken mesaja bi uyarı niteliğinde bişey yazsanız olmaz mı? Hadi biz etkilenmeyiz de kız arkadaşımız,küçük kardeşlerimiz yanımızdayken okuyoruz konuyu,açıyoruz fotoğrafları pek hoş olmuyor.
speed_emre
05-12-2013, 02:16
az evvelki postta bir arkadaşımız videoda belirtti. 8 .snde araba orda gözüküyor videoda sonra bir anda videodan kayboluyor. Bunu açıklayabilirmisiniz arkadaşlar? kazadan hemen sonra o araba gider gitmez alev almaya başlıyor araba. Sanırım o arabayla bir ilgisi var?
gene illuminati diyorum ben :D
bu nedir ya çözemedim :s
t5kTg-lrs6o
sette eğlencesine çekilen bir video . Vin i taklit ediyor makara yani ;)
UK-Type-R
05-12-2013, 07:04
arkadaşlar başka bir forumdan alıntı yaparak ''black'' nick'li bir arkadaşımızın tespiti bana çok ilginç ve heycan verici geldiği için paylaşmak istiyorum ve birebir alıntı yapıcam kendisinden izin alarak..
Ok deli diyin bana ama yine videolari izlerken birsey fark ettim.
Simdi bu Paul arabaya binerken
http://u1312.hizliresim.com/1j/5/v5z4g.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Yani baska bir videoda buldugum bu araca
http://u1312.hizliresim.com/1j/5/v5z59.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Hatta ayakta durab Roger. Neyse simdi gelelim onemli noktaya
http://u1312.hizliresim.com/1j/5/v5z5t.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Bijon ne renk? Mavi
http://u1312.hizliresim.com/1j/5/v5z6g.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Kaza yapmis aractaki bijon ne renk?
Hatta iki videodada ilerdeki tir'i gorebilirsin.
R.I.P Paul Walker Crash Dead NEW FOOTAGE Fast & Furious! - YouTube (http://youtu.be/yE3izbGcor0)
Bijonlar mavi olarak gözüküyor araca binip giderken :S
Bijonlar mavi olarak gözüküyor araca binip giderken :S
bi taraf kırmızı bi tarafı mavi :)
LnchCntrl
05-12-2013, 07:28
sen hiç başlamadan bırak bence..
İlk günden beri takip ediyorum artık çok geç maalesef abi..
karsiyakaliozi
05-12-2013, 07:31
r.ı.p... PAUL
Çok güzel bir video olmuş...
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152047047202631
harbiden güzel video olmuş..
bi taraf kırmızı bi tarafı mavi :)
Aynen, Always Evolving in facebook sayfasinda fotograflari var aracin. Bir taraf mavi bir taraf kirmizi..
ghibli06
05-12-2013, 08:51
arkadaşlar bence artık yanmış ceset vs paylaşmayalım, öldü otopsi de yayınlandı... onu hep o anlamsız gülüşüyle hatırlayacağım ben çünkü...
Video çok iyi olmuş. Seni özleyeceğiz Walker.. :(
arkadaşlar bence artık yanmış ceset vs paylaşmayalım, öldü otopsi de yayınlandı... onu hep o anlamsız gülüşüyle hatırlayacağım ben çünkü...
katılıyorum.
Millet olarak komplo teorileri üretmeyi çok seviyoruz. İllüminati diyen oldu mu konuda ben kaçırdım?
R.i.p paul.
Gerçi millette haklı, yanan araba lambo olsaydı herkes anlayışla karşılardı porsche olunca komplo teorileri üretmen geliyor insan aklına
Yiğit G.
05-12-2013, 09:16
şu videoyu izlerken ağlayan bir benmiyim acaba..
Garip gelen arkadaşlar olabilir ama bu adam bizim yani ehliyetini yeni almış otomobil meraklıları gençlerin "gençlik" kahramanlarından biri idi... Araba kullanırken ve büyürken (2000-2010) arası bu adamla beraber büyüdük... Doğal olarak bir arkadaşımı kaybetmiş kadar çok üzülüyorum... Hatta hala inanamıyorum kendi kendime bekle abi ölmedi yeni filmle beraber bu bir reklamdı diyecekler diye kendimi avutuyorum...
ozgurluk
05-12-2013, 09:17
şu videoyu izlerken ağlayan bir benmiyim acaba..
Garip gelen arkadaşlar olabilir ama bu adam bizim yani ehliyetini yeni almış otomobil meraklıları gençlerin "gençlik" kahramanlarından biri idi... Araba kullanırken ve büyürken (2000-2010) arası bu adamla beraber büyüdük... Doğal olarak bir arkadaşımı kaybetmiş kadar çok üzülüyorum... Hatta hala inanamıyorum kendi kendime bekle abi ölmedi yeni filmle beraber bu bir reklamdı diyecekler diye kendimi avutuyorum...
al benden de o kadar, ağzına sağlık
konu ılk acıldgında öldü yazısını duyunca sımdıkmı kadar üzülmemiştim s.s.
sercanavcı
05-12-2013, 09:51
mekanı cennet olsun her resmini gördüğümde sanki yakınımı kaybetmiş gibi üzülüyorum herşey bir oyun olsa keşke ama malesef öyle değil artk kurcalamamak lazım olmuşla olacağa çare yok
Canselmo
05-12-2013, 10:00
Bu amerikada herkesin aracinda yangin tupu yok mu . O kadar 4 -5 araba duruyor kimsede yanmaya basladigini gorerek mudahale etmiyor. Oysaki ulkemizde oyle mi millet seferber olur
Hala anlayamıyorum 120 mil ile bir ağaca çarpınca o ağaç nasıl orda dimdik duruyor.Kudretli bir çınar ağacı olsa anliycam ama cılız bir ağaç olunca aklım almıyor... Birde böyle cılız bir ağaç bir arabayı nasıl bu hale getiriyor çözemiyorum...
Yiğit G.
05-12-2013, 10:15
izlemeyenler varsa bence en başarılı filmi Running Scared dir.. Tavsiye ederim
Running Scared (2006) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0404390/?ref_=nm_flmg_act_15)
Tüylerim diken diken izledim, çok iyi bir video olmuş..
4-5 günden beri hala etkisindeyim, gerçekten çok üzüldüm, böyle ani ölümleri insan kabullenemiyor malesef.
http://u1312.hizliresim.com/1j/5/v64ml.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Always Evolving - Performance (http://www.alwaysevolving.com/)
Always Evolving ile kaza yerinin arasında sadece 0,4 mil var.
Zaten aşağıdaki videoda da arkadaşlarının (Sanırım Always Evolving'den) 2-3 dk içerisinde olay yerine geldiğini bahsediyor. Ama çok kısa sürede alev alıyor araç. Malesef yetişemiyorlar.
R.I.P Paul Walker Dead Crash ALIVE 60 seconds Death [RAW 2013] - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=1Le7NwCJ5C0)
Dragger'ın paylaştığı videonun "youtube" linki falan yokmu arkadaşlar işyerinden giremiyorum..
Dragger'ın paylaştığı videonun "youtube" linki falan yokmu arkadaşlar işyerinden giremiyorum..
Race In Paradise: A Tribute To Paul Walker (R.I.P 1973-2013) {Video} ®. - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=NdYAGImLhe8)
Race In Paradise: A Tribute To Paul Walker (R.I.P 1973-2013) {Video} ®. - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=NdYAGImLhe8)
Çok teşekkürler..
Buyur kardeşim :)
A Tribute to Paul Walker - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=o8UCI7r1Aqw&hd=1)
Buyur kardeşim :)
A Tribute to Paul Walker - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=o8UCI7r1Aqw&hd=1)
İnsan çok kötü oluyor izleyince.. :( Sinema filmi bile olsa sanki bu işe gönül vermiş gerçek bir ekip gibiydiler böylesi bir daha gelmez kesinlikle..
videolardaki güleryüzlü sahnelerini izledikçe daha çok üzülüyorum, nerdeyse gözümden yaş gelicekti, manyakmıyım neyim, tanımam etmem, sadece izlediğimiz filmlerden tanıyarak bu kadar etkiler mi insanı
Video harika, izlerken duygulandım
ferhat-a
05-12-2013, 11:14
Filmlerini tekrar tekrar izlemekten sıkılmayacağım ve öldüğüne çok üzüldüğüm değerli bir sanatçıydı.
Artık hayatta değil hızlı ve öfkelinin iyi polisi Brian O'Conner... :(
tuncel kurtiz vefat etti böylesine büyük bir üstad 5 sayfa rahmet dileyen var bu adama 66 sayfa güzel bir profil çizilmiş O'Conner efendiye karşı
demekki ;
O'Conner > Tuncel Kurtiz
Bence yanlış bir karşılaştırma yaptınız Tuncel Kurtiz gerçekten değerli bi sanatçıydı ama Paul Walker'da herkes kendinden bir parça gördüğü için ve ölümünün herkese normal bi ölüm gibi gelmediği için bukadar sayfa yazı yazıldı tartışıldı.
tuncel kurtiz vefat etti böylesine büyük bir üstad 5 sayfa rahmet dileyen var bu adama 66 sayfa güzel bir profil çizilmiş O'Conner efendiye karşı
demekki ;
O'Conner > Tuncel Kurtiz
Bi bitmediniz!!!
Bi bitmediniz!!!
tam yazacaktım vaz geçtim. +125488466
bitmeyeceğiz de lahmacun ve tatlı dağıtıyoruz rahmetli brain efendi için