Orijinalini görmek için tıklayınız : E39 2003 520 Ses Tavsiyeleri.
Arkadaşlar 2003 Model 520 aracım var aracımın şuan üstünde Business Kaset çalar ve Cd changer var teyp olarak. Ayrıca benden önceki sahibi aracın ön ve arkalara Fli Marka compenant takmış bir adette 4kanal bi anfiyle bunları beslemiş sistem buydu. Bende elimde olan DB Çift Bobinli 30cm lik bir bassii Daha iyi bir stereo anfi ve arka 13cm olan bölümüde DB Speed serisi kompenantlarla değiştirttim ama zaten castık cıstık isteyen biri değilim sadece kaliteli ses olması için yaptırdım ve istediğim gibi sonuç alamadım. Tavsiyesi olan varsa çok sevinirim.
hakan876
20-12-2013, 00:41
su anda kullandıgınız anfının markası nedır ??
su anda kullandıgınız anfının markası nedır ??
Skytech anfinin markası 2 3 senedir her aracımda aynı anfiyi kullanıyorum gerçekten fiyat kalite karşılaştırmasında çok başarılı bi anfi stereo da.
hakan876
20-12-2013, 22:31
su anfının modelını bı yazarmısın dostum. tek anfı ıle tum unıteyı mı beslıyosunuz anfı kac kanal ozellıklerıne bı bakkalım..
murat_ileri
21-12-2013, 23:37
sistem kurulumu ne şekilde yapıldı ve beklenen nedir ne sonuç alındı bunları belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırız.
darkmoon
21-12-2013, 23:54
E39 a güzel bir sistem bence ana üniteden başlamalı.. E39 için yapılan ekranlı navili dvd divx bluetoothlu tv li ana üniteleri var beyinle entegre çalışan direskyon araba bilgilerinide ekrandan alabiliyorsunuz..
ordan başlanmalı..
7" Car GPS Navigation DVD Player Radio Stereo HD iPod BMW 5 Series E39 E53 x5 M5 | eBay (http://www.ebay.com/itm/7-Car-GPS-Navigation-DVD-Player-Radio-Stereo-HD-iPod-BMW-5-Series-E39-E53-X5-M5-/290951476876)
ondan sonra kolonlar anfi v.b gelmeli...
E39 a güzel bir sistem bence ana üniteden başlamalı.. E39 için yapılan ekranlı navili dvd divx bluetoothlu tv li ana üniteleri var beyinle entegre çalışan direskyon araba bilgilerinide ekrandan alabiliyorsunuz..
ordan başlanmalı..
7" Car GPS Navigation DVD Player Radio Stereo HD iPod BMW 5 Series E39 E53 x5 M5 | eBay (http://www.ebay.com/itm/7-Car-GPS-Navigation-DVD-Player-Radio-Stereo-HD-iPod-BMW-5-Series-E39-E53-X5-M5-/290951476876)
ondan sonra kolonlar anfi v.b gelmeli...
Evet bende Cyclone nun oeam cihazını düşünüyorum zaten ama aracı zaten yeni aldım ufak tefekte eksiklerini tamamlarken maddi sıkıntı çöktü :D:D önümüzdeki ay düşünüyorum.
su anfının modelını bı yazarmısın dostum. tek anfı ıle tum unıteyı mı beslıyosunuz anfı kac kanal ozellıklerıne bı bakkalım..
4 kanal stereo bi anfi bu. Tüm ünite bunla beslenio.