PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arnavutluk

MrtYILDIZ
12-01-2014, 13:05
Arkadaşlar haftaya cuma nasip olursa Kocaeli -izmitli genç iş adamlariyla Tiran'a gideceğim forumdan giden yada bir yakını giden vardır diye düşündüm .Nedir nasıl bir yerdir nereleri gezilir gelirken eşe dosta ne getirilir, şimdiden herkeze çok Teşekkürler :)

vodkan
12-01-2014, 14:01
nerede kalıcaksınız ?
White dream hotel yarı ortağım size yardımcı olurlar.thy ile gidiyorsanız hotele hava alanı transfer mevcut
ben sadece ulusal tarih müzesine gittim,idare eder diyebilirim
heryer yakın sayılır yürüyerek bir cok yer görme şansınız var.
hediyelik eşya olarak adım başı İskender heykelleri var =) onlardan alabilirsiz veya city park tirinada güzel markalar mevcut.

gittiğinizde bir sorun yaşarsanız beni arıyabilirsiz yardımcı olacak insanlara yönlendire bilirim.

levent
12-01-2014, 14:07
abi git gel sağ salim de yaz buralara sana zahmet :) fikir olsun, ben de istiyorum cidden gitmeyi.. bi kız arkadaşım tiran'lıydı, överdi, çokta güzeldi :D

AşkınS.
12-01-2014, 14:35
Neyi meshur ya isteyelim bari :D

Vintage
12-01-2014, 17:14
Arnavut ciğeri

MrtYILDIZ
12-01-2014, 23:14
nerede kalıcaksınız ?
White dream hotel yarı ortağım size yardımcı olurlar.thy ile gidiyorsanız hotele hava alanı transfer mevcut
ben sadece ulusal tarih müzesine gittim,idare eder diyebilirim
heryer yakın sayılır yürüyerek bir cok yer görme şansınız var.
hediyelik eşya olarak adım başı İskender heykelleri var =) onlardan alabilirsiz veya city park tirinada güzel markalar mevcut.

gittiğinizde bir sorun yaşarsanız beni arıyabilirsiz yardımcı olacak insanlara yönlendire bilirim.
Bildiğim kadarıyla herşey hazırlanmış dernek o konuların hepsini ayarlamış çok teşekkürler

abi git gel sağ salim de yaz buralara sana zahmet :) fikir olsun, ben de istiyorum cidden gitmeyi.. bi kız arkadaşım tiran'lıydı, överdi, çokta güzeldi :D
inşallah hayırlısla gidip gelelim gezdigimiz yerleri ve nasıl bir ortam var bilgi veririm :)

Neyi meshur ya isteyelim bari :D
Aynen kardeşim ne getiricez sizlere bakmak lazım :)

Arnavut ciğeri
Güzel tespit :)

Maxiboost
12-01-2014, 23:58
Bu yaz gittigimde her yerde copler, kagitlar ucusuyordu ve soforler tam bir okuz. 1-2 saat oyalanip kactim :D

lncdlt
13-01-2014, 07:38
Bol bol w123 ve w124 yedek parcasi getirirsiniz ancak :D

Rakisi da guzeldir ama herkes sevmez.

Emre Akçay
08-07-2019, 12:13
Yeni konu açmadan bir güncel çekelim. Pegasus'la Tiran Havaalanına inip, araç kiralayıp Durres ve Ksamil'e tatil için düşünüyoruz. Yakın zamanda gidip bilgi verebilecek arkadaş var mı?

-Murat Özcan-
08-07-2019, 13:36
Benim yakın bir abim gitti geçen ay ortamların çok iyi olduğunu türk erkeğine ilginin çok olduğunu söyledi :D

Muhakak gideceksiniz ünlü bir gece kulübü varmış orayada gidin derim hocam. Onun dışında genel anlamda güzel memleket dedi..

Kendisini tavsiyesi bu yöndeydi.

Berkan
08-07-2019, 13:44
Yeni konu açmadan bir güncel çekelim. Pegasus'la Tiran Havaalanına inip, araç kiralayıp Durres ve Ksamil'e tatil için düşünüyoruz. Yakın zamanda gidip bilgi verebilecek arkadaş var mı?

Ordan karadag/budva kotor tarafinaada vize varsa dubrovnike e kadar yolu var.
Gayet guzel yerler bekar olanin kesin gitmesini cift olanlarında gayet rahat memnun kalacagi garanti veririm :)
Arnavutlugunda yunana yakin taraflari baya basarilidir buarada deniz manzara vs icin.
Yukarda yazmis gerci Berta(@Maxiboost) adamintopraklari en iyi bilgi onda :D
Bol bol kofteye ete gömün adamlar enfes yapiyor :)

Emre Akçay
08-07-2019, 13:59
Bekar değil de iki evli çift olarak gideceğiz biz. Kotor-Budva için başka zaman düşünüyoruz. Fazla açılmadan İyon Denizi taraflarında Ksamil, Dhermi, Durres taraflarında tatil yapmak istiyoruz. Sıkıntılı olabilecek durumlar var mı merak ettim. Eski tip ehliyet araç kiralamak için yeterli mi? Yolları çok iyi değil denmiş, trafik magandaları oluyormuş. Bazı yerlerde mafyalaşma olduğu söyleniyor. Bunlarla ilgili bilgi almak istedim.

mikelazi
08-07-2019, 14:49
1leki- 0.052tl

bayan arkadaşım ksamilde foto.ları efso

bende 1 haftadır araştırıyorum.konuyu takipteyim.

Emre Akçay
08-07-2019, 16:00
1leki- 0.052tl

bayan arkadaşım ksamilde foto.ları efso

bende 1 haftadır araştırıyorum.konuyu takipteyim.

Neyse ben alayım biletleri, gidip görüp tecrübe etmek daha iyi olacak. :)

mikelazi
08-07-2019, 16:09
Neyse ben alayım biletleri, gidip görüp tecrübe etmek daha iyi olacak. :)

git gel,bizide bilgilendir ;)