Orijinalini görmek için tıklayınız : Android sistemli double din? yada...
arkadaşlar selam android tabanlı double din arıyorum amacım elm327 ile dashcommand görüntüsünü ekrana aktarabilmek bu işlemi yapabileceğim doubledin önerebilirmisiniz?
darkmoon
13-01-2014, 23:00
piyasada navitech navix gibi firmaların vardı ibr iki modeli sahibindende var..
almadan önce dene.. çoğunda ön frame android 4 gibi görünür ama esas sürümü android 2.2 'dir .. belki elm'nin app çalışmayabilir.. çok ciddi bir beklentin olmasın şu anki teyplerin işlemcileri ve ramleri pek iyi değil hatta baya bir kötü.. ama elm ihtiyacını sanırım karşılar..
punto_multijet
14-01-2014, 00:06
Ben olsam double din yerine direk tablet alır onu uygulardım. Diğer arkadaşın dediği gibi teyp olarak alacağınız üründe işlemci ram falan sıkıntı olacak büyük ihtimalle ayrıca rom güncellemeleri konusunda da büyük ohtimal sıkıntı yaşarsınız. En güzeli tableti mevcut yere uydurmak
darkmoon
14-01-2014, 00:27
zaten teyp işine girişiliceğine onun çeyrek fiyatına 7 yada 8 inç aracın double yuvasına uyucak bir tablet alınır güzelde ibr çerçeve yaptırılır oraya birde ses işlemcisi ile anfi destekli kolonlara ses verilirse şahane olur.. bunların hepsi gene bir androidli double parasına çıkar ama kaliteli olur ..
pioneer AppRadio SPH-DA110 a bakilabilir. Uzerinde Android yok ama telefonunuzdaki androidi kendi ekranina yansitiyor. Dokunmatik olarak kullaniliyor.
arabaya koyacağınız tablet - double din yada her neyse ekranın
yüksek kontrass lı olmasına dikkat edin
evinizde kullandığınız ucuz tablet ile GÜNDÜZ arabada hiç birşey göremezsiniz kimse kendini kandırmasın
marka tablet yada marka in-dash ların ekranları kalitelidir o yüzden fiyatları yüksek.
kaliteyi çözünürlük olarak algılamayın
parlaklık ve kontras olayından bahsediyorum
çin malı android in-dashlara bakın yada tablet ilanlarına bakın
ama dikkatli bakın
hepsi photoshopdur
lcd ekrandaki görüntü gerçek değil copy/paste yapılmış başka bir resimdir.
hatta bazı ilanlardaki cihazların tamamı cadcam bilgisayar çizimi, adam gerçek ürünün resmini bile koymuyor,
çünkü resimden anlıyorsun azda olsa kaliteyi.
ama cad çizimi mükemmel hatasız tabi
edit:
gündüz kelimesi eklendi
darkmoon
15-01-2014, 16:48
Yüksek kontrastan kasıt güneş vurduğunda ekranın görünmemesi ışıma yapması ise ki başka türlü her şekil gözüküyor çünkü ben avt navitech navix xetec gibi double ve indash teyplerde kullandım onun tek çözümü ya samsung amoled yada ipad türevi bir ekran.. o dediğiniz kaliteli jvc pionner gibi markalarda bile fayda etmiyor onuda belirtiyim.. Bir kenwoodun double ında gördüm amoled türevi bir ekran güneş ışığı vurdumu ekran normal görünüyordu..
Diğer türlü normal gündüz vakdi ekran çok rahat görünür sıkıntı tek güneş ışığı ekrana vurursa olur..