Orijinalini görmek için tıklayınız : Tesisata medya player bağlamak
Tesisatıma sürekli teyp aradım sonra aklıma amfilere media player bağlayıp bu cihazıda 4.3" boyutunda bir ekran bağlıyarak kendi media center'ımı kurma fikri geldi bütün cihazların alımını 1 hafta içinde yapıyorum ancak 3 adet amfisi media player'a nasıl bağlantı yaparım fikri düşündürüyor beni bu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi bana İstemiş olduğum şey amfilerin kablolarını optik ses çıkışına çevirmek. Konu kolay ama nasıl yapılıcak
alihan_27
24-01-2014, 00:16
Ben aracımda senin dediğin sistemi kullanıyorum. Tek amfi olduğundan direk rca'dan bağladım.
Dediğin şekilde optik kablo ile 3 amfi kullanmak istiyorsan analog rca audio to toslink optical çevirici kutularından almalısın. Hatta 50-150 lira arasında fiyatları vardı birkaç sene önce.
Ama esas amacın ses kalitesini yükseltmekse pek fazla işe yarayacağını düşünmüyorum. Kaliteli altın kaplama filan olan 1 to 3 rca çoklayıcıda işini görebilir.
ilkercom
24-01-2014, 13:51
audison bitone kullanırsan çözersin.
Gunes G.
24-01-2014, 14:05
media player > bitone > anfiler > hoparlorler
Flac calabildigi icin bu sekilde bir sq sistem kurmustum zamaninda, WD media player cok basarilidir, optik cikista mevcuttur.
ilkercom
24-01-2014, 14:30
Bende Fioo X3 ==> Oem teyp ( preout çıkışı içinden alınmış ) ==> Ucs pro ==> amfi ==> speaker olarak kullanıyorum.
ibasso dx100 filan direk ucs ye bağlansa çılgın olurdu sanırım :D