Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : HGS Hakkında

Burak İ
24-01-2014, 21:39
Herkese iyi akşamlar. HGS hakkın da bir kaç sorum olacak ,internette bilgi kirliliği mevcut,ilgili yerleri aradığınız da da yardımcı olmaktan çok kafa karıştırıyorlar.

HGS için arıyorsunuz OGS' den çıktım diyorsunuz HGS ' yi ara diyorlar ,HGS' yi arıyorsunuz OGS' den çıkmışsınız onu arayın diyorlar

HGS olan aracım ile ilk geçiş olarak HGS ' den çıkışta da OGS ' den çıkar isem 79 tl yazan kaçak ücreti tarafıma yansır mı ? Yoksa HGS sistemin de aracın HGS seri numarası ve plakasını eşleştirip normal geçiş ücreti alan bir sistem var mıdır?

Bir de HGS ' den kaç km hız ile geçmeliyiz ? Galiba belirli bir hız da okumuyor şirket araçlarına HGS aldığımız için yaşadığımız sorunlar bunlar vb , var ise bildiklerinizi paylaşmanızı rica ederim.

Belki site içerisin de konu vardır aratamadım kusura bakmayınız.

+soner
24-01-2014, 22:28
Kredi kartınıza tanımlıysa ceza gelmiyor. Karayolları normal ücret olarak yansıtıyor.

TigeR
24-01-2014, 22:43
hgs telefon numaramı nerden değiştirebilirim? Birde içinde ne kadar kaldığını da bilmiyorum onu nerden öğreniyoruz?

canozgur106
24-01-2014, 23:42
30km üstünü okumuyor kaçak geçiş diyor ama cezada gelmiyor bu iyi tarafı:)

RSBurak
26-01-2014, 11:02
30km üstünü okumuyor kaçak geçiş diyor ama cezada gelmiyor bu iyi tarafı:)

ben bir kere 120 ile geçmiştim yanlışıkla geçtim marifetmiş gibi anlatmıyorum ama okumuştu sabiha gökçenden teme bağlanırken bayır aşağı gişeler var en sağdaki geniş diye oraya girdim hızlı olduğumu geç farkettim çıkışta normal ücret kesmişti 30 a düşmeyin diye söylüyorum 60-70 ideal etiket doğru yerdeyse :)

Tunacan
26-01-2014, 11:30
Ayrica konu acmayim buradan yaziyim dedim, umarim konu sahibi hos karsilar. Aracimi sattim. Elimde 30 tl bakiyeli hgs stickeri kaldi. Bunu yeni aldigim aracima nasil nakledebilirim ya da nakledebilir miyim? Hgs yi garanti banktan almistim. Vadesiz hesabima tanimli..

07jetta
26-01-2014, 12:00
Benim de bazen HGS okumuyor, geçen gün 1,80 lik yol için 10 lira kesmiş, itiraz maili yolladım ama hala geri dönüş yok.

Sultanbeyli gişelerine dikkat edin derim, okumuyor.

doush
26-01-2014, 12:08
hgs nin sitesine girin üye kaydı oluşturun tüm geçişleriniz ya da cezanız vs. görünür orada.. Ben 100 le geçiyorum hep okuyor..

Enes-x
26-01-2014, 12:56
Ayrica konu acmayim buradan yaziyim dedim, umarim konu sahibi hos karsilar. Aracimi sattim. Elimde 30 tl bakiyeli hgs stickeri kaldi. Bunu yeni aldigim aracima nasil nakledebilirim ya da nakledebilir miyim? Hgs yi garanti banktan almistim. Vadesiz hesabima tanimli..

Ogs de aldığın bankaya gidip aktarmak istediğin aracın ruhsatı ile form dolduruluyordu.muhtemelen hgs de aynıdır , bankayla görüşmek lazım.