Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce Nasıl Olur :)
- Aracın arka tarafı çok boş kaldı bende böyle birşey düşünüyorum fikirlerinizi almak istedim çift çıkış ve difizür :)
mat koyu gri mi yoksa piano black mı olmalı arka taraf :)
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/163/gj8m.jpg
Ali Burak Şık
25-01-2014, 19:54
Guzel durur :)
hakotech
25-01-2014, 19:57
hoş durur bencede,ancak cıkışlar orjınal olursa hos durur dıyorum ben..zira bir tanesi kurumlu bir tanesi ayna gibi durunca,yada soguk havada tekınden buhar cıkıp otekı mazlum kalıyosa hiç hoş durmaz :) difide piano yapardım ben olaydım :)
tayreep_john
25-01-2014, 20:08
böylede çok güzel durur .. şahsi fikrim piyano black tek çıkışlı soldan difüzör :) onun harici basıklığı kozmetiği vs çok iyi
Faruk_Vtec
25-01-2014, 20:43
tek çıkış + parlak sıyah dıfuzor, sade ve hoş olur.. :)
güzel geldi gözüme, sade bişey olduğunda sıkılmazsın da ;)
Bence mat daha iyi durur ama ikisininde fonksiyonu olmasi gerek
yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar :) ikiside aktif olacak :) ortalama ne kadar maliyet çıkar fikri olan varmı :)
- yokmu başka yorumu olan günceli :)
bende piano black tek çıkış daha güzel olur diyenlerdenim :)
çift çıkış bence daha hoş olur
bncede daha hos durur dıye dusunuyorum
darkmoon
26-01-2014, 22:00
custom difüzör yapan bir yer varmı.
Herkes demiş ama güzel durur bencede. Tabi difuzör piano black olursa daha iyi olur.
cabrioleter
26-01-2014, 23:16
çift çıkış piano black dif güzel olacaktır..
Çift çıkış iyi ama tek egsozdan çift çıkış + Mat gri düffüzör kesinlikle şahane durur..
tek çıkış olması lazım kesınlıkle. cift cıkıs komık duruyor c2de.
renk olarakta piano black veya füme dıyorum, sımdıden hayırlı olsun :)
yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar :) ikiside aktif olacak :) ortalama ne kadar maliyet çıkar fikri olan varmı :)
kaliteli bi uç 50 60 lira civarıdır 100 lira de 100 150 de işçilik yazarlar ki 2 sinden aynı anda çıkması için ortadan eşit boyda eşit çapta boru çekmesi lazım ama yer yoksa çok zor yada kısa olan boru ince olcak uzun olan 2 tık kalın hiç girme tek yap kanka daha temiz olur