Orijinalini görmek için tıklayınız : Ceza ve Tebrik
Ceza vermeyi bilen yönetim tebrik etmeyi niye bilmiyor..
slowmotion
28-01-2014, 12:47
amca kimin doğum günü? sizinmi?
amca kimin doğum günü? sizinmi?
Evet bugün tam 51 sene önce Feriköyde bir evin mutfağında Ebe hemşire yardımı ile dünyaya gelmişim..
Doğum günü listesine baktım adım yok. Araştırdım günmü şaşmış olabilir diye o da değil.. Eee insanlar bilmesse nasıl kutlayacaklar birbirlerini..
Töbe töbe zorla doğum günü gibi oldu şimdi utandım..
şu forumda kaç bin tane postum var 5 senedir daha en ufak tebrik mesajı almadım herhangi bir yöneticiden çok güzel düşünmüşsünüz konuyu takipteyim.
şu forumda kaç bin tane postum var 5 senedir daha en ufak tebrik mesajı almadım herhangi bir yöneticiden çok güzel düşünmüşsünüz konuyu takipteyim.
Tebrik etmelerine gerek yok fakat aşağıda Doğum Günü listesinde adım bile yok..
slowmotion
28-01-2014, 13:10
Evet bugün tam 51 sene önce Feriköyde bir evin mutfağında Ebe hemşire yardımı ile dünyaya gelmişim..
Doğum günü listesine baktım adım yok. Araştırdım günmü şaşmış olabilir diye o da değil.. Eee insanlar bilmesse nasıl kutlayacaklar birbirlerini..
Töbe töbe zorla doğum günü gibi oldu şimdi utandım..
Doğum gününüz kutlu olsun amca, allah uzun ömür versin. gizlilik ayarlarınızdan kaynaklanabilir. zira profilinizi inceledim. gün ay yazmıyor
punto_multijet
28-01-2014, 13:11
Ceza vermeyi bilen yönetim tebrik etmeyi niye bilmiyor..
aşağıdaki listeyi yöneticiler yayınlamıyor forumda otomatik olarak çıkıyor.. yaş bilmem ne göster seçeneklerini seçmediyseniz aşağıda gözükmemesi gayet normal.
SekoLive
28-01-2014, 13:11
ayarlarda sorun vardır kapatabiliyorsunuz orada gözükmesini
mutlu sağlıklı seneler
Tebrik etmelerine gerek yok fakat aşağıda Doğum Günü listesinde adım bile yok..
listeede adınızın olmamasının yonetım ıle bır ılgısı varmı acaba ?
Bence sizin forum ayarlarından dogum gunumu gızle secenegı kapalı amcacım
hayırlı gunler iyi yaşlar iyiki dogdunuz ;)
yönetimle alakalı bir durum değil sizin profil ayarlarınızdan kaynaklı bir durum
yası doğum tarıhını göster yaparsanız asagıda cıkar.
ayrıca ben bugune kadar yoneticilerin kimsenin dogum gunu konusunu actıgını gormedım
üyeler birbirleri için kutlama konusu acıyorlar.
binlerce uye var aynı gün doğan onlarca yönetim hangi birisi için konu acsın post kirliliğinden baska birsey olmaz
mutlu yıllar bu arada sevdiklerinizle beraber sağlık ve sıhhatle
amca yonetımle bunu konusmak gerekli bende kırılıyorum zaman zaman :(
Nice yaşlara
Herkese çok teşekkür ederim..
Ağlamayacağım..
By_HaNNibaLL
28-01-2014, 13:26
Benim içinde ayni duygular geçerli bi doğum günü tebriği bile almamiş olmam beni derinden yaraladi :(
ghibli06
mutlu yaşlar Metin hocam :)
M_PROJECT
ver elini opim amca
Yönetim artık kendine çeki düzen verir sanırım. Yapılan hiç hoş değil. Doğum günün kutlu olsun amca. Yarım asır bitirmişsin maşşallah. Allah uzun ömürler versin.
valla geçen yıl benim dogum günümü hatırladı yönetim ama buyıl fıss :D
abicim nice mutlu yıllara
Metin abi senin doğum günün dündü :D Ben kutladım facebook'dan :) o yüzden bugün listede ismin yok.
Herkese çok teşekkür ederim..Pazar günü eşim çok büyük süpriz yaptı.. Şimdide sizler.. Beni ağlatacaksınız en sonunda..
Stlegall Kardeşim konu açmış isterseniz ordan devam edelim her iki yerde ayrı ayrı ayıp olmasın..
Metin abi senin doğum günün dündü :D Ben kutladım facebook'dan :) o yüzden bugün listede ismin yok.
Aslında hikayesi uzun doğum günüm 27 Ocak veya 28 Ocak yani tarih net değil.. Yanlız ben doğduğumda ramazan ayımış o yüzden göbek adım Ramazan ..en azından ay belli..