PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Calinti arac 17 RC 515 vectra 97 model gri renk

SekoLive
29-01-2014, 19:34
okmeydanindan calinmis komsumuzun aracidir. dun almislar bu gun gece 2-3 arasi calinmis gorenlerin yardimci olmasini rica ederim

Ome_RS
29-01-2014, 20:18
ne talihsizmiş oda umarım kısa surede sorunsuzca bulunur

Burak K.
29-01-2014, 21:32
Eski sahibinden yedek anahtarini vs almislar mi? Kimsenin gunahini almak dogru olmaz ama dun alinan aracin bugece calinmis olmasi aklima bunu getirdi.

serci
29-01-2014, 22:01
Bu aralar bizim buralarda çalınma olayları olmaya başladı ..
Fotografı falan varmı aracın

by.gkn
29-01-2014, 22:04
Eski sahibinden yedek anahtarini vs almislar mi? Kimsenin gunahini almak dogru olmaz ama dun alinan aracin bugece calinmis olmasi aklima bunu getirdi.

İlk mesajı okuyunca benimde aklıma bu olay geldi daha önce bizimde bir tanıdığın başına aynı durum gelmişti. Allah yardımcınız olsun umarım en kısa sürede sağlıklı şekilde bulunur.

dursun81
29-01-2014, 22:09
Benim kayınpederin başında aynı olay gelmişti aracı çalan eski sahibi çıkmıştı.aynen yedek anahtar mevzusu...

SekoLive
29-01-2014, 22:28
Aklima benmde gelmedi degil bid direksiyon kilidi varken calmislar komsunun bi tanesi gece 1de balkona cikms kapidayms arac diger komsu 3de gelms arac yokmus bulundugunyerde tenha degil o kadar erken nasil alip gitmsler ilginc yarin solicem.bunihtimali

tylan
29-01-2014, 23:59
Arac gelibolu plaka yabanci gelmedi bana eski sahibinin adi soy adi ne tanidik falan cikar belki en azından nasil biri oldugu soylerim

SekoLive
30-01-2014, 07:34
tylan galeriden almslar arabayı sordukca bu anahtar mevzusuna aklım gidiyor. yerde cam kırıgı v.s. de yokmus az da olsa dısarı dokulmezmiydi diye düşünüyorum cam kırıp girselerdi.

Emre Ekrem
30-01-2014, 07:43
Kısmete bak, çok geçmiş olsun, aklıma yedek anahtarla çalınma ihtimali geliyor, yada çekici ile götürüyorlarmış bazen, mobese veya civardaki esnafın kamera kayıtları var ise kontrol etmek lazım, umarım en kısa sürede bulunur araç.

Burak K.
01-02-2014, 00:26
tylan galeriden almslar arabayı sordukca bu anahtar mevzusuna aklım gidiyor. yerde cam kırıgı v.s. de yokmus az da olsa dısarı dokulmezmiydi diye düşünüyorum cam kırıp girselerdi.

Cami kirsalar duser disariya da parcalari ama cami kirmadanda goturmus olabilirler cekici vs.

tylan
01-02-2014, 00:56

Istanbuldan bi galeriden mi almislar ? Bi de cam kirmadan da calmis olabilirler imbo olsa da fark etmiyor bazilarina. Bizim bundan onceki corollayi levye ile acip calmislardi sukur ertesi gun bulundu. Bi de jammer gibi alet kullaniyorlarmis

SekoLive
03-02-2014, 10:14
arac bulundu sadece teybi alınmıs.

kamera kayıtlarını aldılar bir kaç yerden aynı kasa vectra ile gelip calmslara aracı televizyona v.s. vericez diye sölenince araba dün aksam terk edilms olarak bulundu..

bugunde bizim sokakda bi calıntı araba vardı kazalı 06 gvd 94 bordo 206 belki arayanlar vardır polisede ihbar ettik

Emre Ekrem
03-02-2014, 11:50
Çok geçmiş olsun, demek ki bildik biriydi, bir şekilde kulaklarına gidince durum bırakmışlar hemen.