Orijinalini görmek için tıklayınız : Reji - Anakumanda Personeli
İlgili heryere ilan verdim ama sonuç alamadım. Techturkey ***** herşeyi buluyor belki bunuda buluruz. Yayın otomasyonu Playbox- Airbox ve Titlebox programlarını bilen , resim seçme konusunda deneyimli personel ihtiyacımız var. Sabah 8-16 ve 16 - 24 arası vardiyalı çalışacak 2 kişiye ihtiyacımız var. Antalya da ikamet etmesi tercih sebebidir. Maaş vs. görüşülür.
individual
31-01-2014, 21:30
Playbox airbox,titlebox turkiyeye getiren firmada çalışıyorum computorium eski adı yeni ismi avkom.Hangi televizyon kanalı bizim ofistedeki arkadaşlara o cevreye sordururum.
avkomda hangi bölümdesin? Yakın zamanda airbox ve titlebox sistemlerini yeniliycez. Fiyat aldım yönetim kuruluna verdim. Akratekten de fiyat bekliyorum şuan
individual
03-02-2014, 15:09
avkomda hangi bölümdesin? Yakın zamanda airbox ve titlebox sistemlerini yeniliycez. Fiyat aldım yönetim kuruluna verdim. Akratekten de fiyat bekliyorum şuan
bana mail atarsan yardımcı olurum daha uygun fiyata...
CGI Ürünlerinden sorumluyum grafik cihazlarından daha çok Real time 3D Kj sistemleri Örnek olarak Wasp3D
yavuz364
03-02-2014, 15:18
Arkadaşlar ben de SVS telekomda çalışıyorum, uyduya çıkıyorsanız çok büyük ihtimal bizimle çalışıyorsunuz..
Hatta kullandığınız antenlerin hareket-mekanik sistemlerini ben tasarlıyorum :) Sıkıntı varsa direk olarak iletişime geçebiliriz.