Orijinalini görmek için tıklayınız : 14.02.2014 umreye gidenler
MrtYILDIZ
06-02-2014, 16:26
Arkadaşlar, abiler kardeşler nasip olursa haftaya cuma 14 şubatta umreye gidiyorum siteden benim gibi kutsal topraklara giden arkadaşlarım var ise tanışmak isterim. Sitede alış veriş yaptığım, konuştuğum arkadaşlar oldu Benden yana hakkım herkeze helal olsun sizlerde hakkınızı helal edin, Allaha emanet olun :heyoo:
Allah bize de nasip etsin, Hayırlı olsun abicim bol bol dualarını eksik etme :)
orhan_guney
06-02-2014, 16:29
Murat çok sevindim kardeşim, Allah bize de nasip etsin,Helal olsun.
MrtYILDIZ
06-02-2014, 16:30
Allah bize de nasip etsin, Hayırlı olsun abicim bol bol dualarını eksik etme :)
inşallah kardeşim gönlüne gitmeyi düşüren herkeze nasip olur inşallah. Tabiki kardeşim inşallah rabbim kabul etsin dualarimizi edicez :)
Allah cümlemize nasip etsin :) Vatanımıza milletimize dualarınızı eksik etmeyin.. Hakkımız varsa helal olsun:)
MrtYILDIZ
06-02-2014, 16:32
Murat çok sevindim kardeşim, Allah bize de nasip etsin,Helal olsun.
inşallah orhan kardeşim sanada nasip olsun inşallah(amin)
Sizi yolcu etmek isterdim valla abim :)
BlackGetz
06-02-2014, 16:37
Allah nasip kısmet ederse 12.04.2014 te bizde gidiyoruz.
Allah hac da yapmayı nasip etsin kardeşim.
YavuzNaz
06-02-2014, 16:57
Allah bizede nasip etsin inşallah , her ne kadar tanışmasak ta benimde hakkım helal olsun, güle güle gidin gelin dualarınızı esirgemeyin Allah yaptığınız yapacağınız tüm ibadetlerinizi kabul etsin inşallah.
Helal olsun, genç yaşta gidiyorsunuz ne güzel. Allah(c.c) Haccı'da nasip etsin hepimize. Bende çok istemiştim bu sene Umreye gitmeyi, fakat sınavlar yüzünden nasip olmadı. Seneye inşAllah. Hayırlısıyla gidin gelin, Allah kabul etsin :icon_tup:
Ozgu_Akcan
06-02-2014, 20:48
allah bızlerede nasıp eder ınsallah
allah kabul etsın yolunuz acık olsun
_driver_
06-02-2014, 20:51
Allah kabul etsin
ALLAH CC kabul etsin. ıns bızede nasıp olur o gunler...
Oldschool
07-02-2014, 07:26
Hayirli olsun Rabbim bizede nasip etsin insallah
ALLAH kabul etsin abi.. dualarınızı esirgemeyin...
hayırlı yolculuklar ALLAH hacı olmayı nasib eylesin
Allahım ibadetini kabul etsin... Ben bu sene hacca gittim. mükemmel yerler... seneye inşallah bende umreye gitmeyi düşünüyorum... Çok selam söyleyin Rasülullaha, Beytullaha.
Mekkede zemzem towersın altında simit dünyası var mutlaka oraya uğra...
Bide sigara kullanıyorsan yanında sigaranı götür. orda bulmakta zorluk çekersin...
ersandeniz
07-02-2014, 07:53
Hayırlı olsun
10 üniversite ogrencisine burs verdigim gün ben de planliyorum gitmeyi
ne güzel... bizim içinde dua et kardeşim..Allah cümlemize nasip etsin..
Allah kabul etsin,Cümlemize nasip olur inşallah.Bizler içinde dualarınızı esirgemeyin
Allah kabul etsin, dualarınızda yer almak dileği ile.