Orijinalini görmek için tıklayınız : e36 alırken nelere dikkat edilmeli?
ahmetcimen35
07-02-2014, 23:21
iyi akşamlar arkadaşlarım , abilerim.
e36 alırken nelere dikkat edilmelidir? hangi konuları okursam ocağına incir ağacı diker , sanayiden çıkamassınız vb gibi şeyler yazıyolar. Bu kadar mı sorun çıkarıyor ? kullananlar veya bilgisi olanlar benide bilgilendirirse sevinirim :)
temizinde hıcbır sıkıntı cekmezsın... ben 97 model 3.20 coupeye bındım ... sadece balata ve yag degısımıne gıttım :) arabayı uzmessen o da senı uzmez :)
Her arabada olduğu gibi e36'da da bakımsızına denk gelirsen sanayiden çıkamaman normal. Ha ne var motor, mekanik, elektriğinden anlayan usta azdır. Kendi aracım 97' 320i yaşına göre konfor abidesi. İçerisinde tık ses yok. Yol tutuşu tatmin edici. Ben çok keyifle kullanıyorum, rutin bakımlar haricinde sanaiye girmedim henüz.
ahmetcimen35
08-02-2014, 23:23
peki temizi alırken anlayabilirmiyiz ?
İzmirdeysen götürürsün Ege servis'e yaptırırsın expertizini, içine sinerse alırsın.
kasasına iyi bakın çizgileri hatları düzgünmü yerindemi,motorada bir servise baktırın kompresyon testine sokun vanoslu motorsa vanostan anlayan bir ustaya baktırın onun haricinde otomatikse geri kaçırıyomu ona bakın he bide defransiyele bakın :d
12 lirayada e36 var 32 lrayada:D bence ucuzuna kaçmayın yoksa cidden sanayiden çıkamazsınız elektrik aksamına iyi bakın çalışmayan aksamı varmı.temizini bulrsanız düzenli bakımlarını yaptıktan sonra çok fazla baş ağrıtmaz çok keyif alırsınız
Halk arasında böyle Bmw alırsan sanayiden çıkmazsın gibi sölentileri sağda solda hep duyarsın.
Temiz Bmw yüz güldürür. adam arabayı alıyo 0 üstüne 0 çekiyo, cayır cayır devir kesicide öttürüyo arabayı senelerce, bakıma gelice bitarafları ayrı oynuyo bakım makım hak getire zamanında gitmez yan sanayi parca takar bide üstünde lpg . ondan sonra bmw arıza yapıo parçası pahalı kıl tüy.
Adam gibi binersen hiçbişey olmaz öyle olsa bu kadar bmw satılmaz e36larıda hurdaya çıkarır geçerlerdi. adam bmw alıyo sonra sanayiye gidince bakım masafı paliolayla aynı olsun istio. bu işler böyle hamama giren terler
temiz araç kendini belli eder. sahibine bak arabaya bak geçmişine bak evrakları iste bakımları falan ne zaman yapmış napmış saklıyomu bakım evraklarını sağsol
mesela en basitinden yağını en fazla 10000 de bir değiştirmemişse alma,çünkü odam arabasına bakmıyo değer vermiyo demektir.
ahmetcimen35
14-02-2014, 09:32
yorumlar için teşekkür ederim :)