Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu h.oğlu h. kimdir

kelalper
09-02-2014, 09:09
bunu yazdım ama resmen hayvanlara hakaret

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151833951226403

ilker_yusuf
09-02-2014, 09:13
Sırf bu nedenle insan İstanbulda ehliyet alıp motor kullanmaktan çekiniyor.

caprio55
09-02-2014, 09:16
Site üyelerinden bu adama küfür etmeyen kalmadı diyebilirim.. Konu açılmıştı

lncdlt
09-02-2014, 11:01
ben etmemistim i.e ye bende ettim konu kapanabilir :)

Can's
09-02-2014, 11:14
anasının namına koyum daha otesı yok bu kufurden sonra en temızı ınsallah okur

CoSA
09-02-2014, 11:34
ya hiç düşünmüyormusun acaba bu adam motorlu aynaları ufacık beni o hızla arkasından gelirken görmesi çok zor ben bu adama çarpsam günahı vebalini nasıl taşırım üstümde diye ? yazık be valla yazık..

Skyhawk34
09-02-2014, 11:38
ilk defa gördüm videoyu

aslında çoğu insan haklı istanbulda motor zor

darkmoon
09-02-2014, 11:52
Gene helal olsun orda acemi yada dengesiz bir motor olsaydı tdm gibi Allah korusun felaket olurdu...

Doğu
09-02-2014, 12:11
Motorsiklete Kaza Yaptırtmak isteyen Sürücü - Make car motorcycle accident News 2014 FULL HD (http://www.youtube.com/watch?v=2EUzrpgHrQw)

bide bunu izleyin

MCC
09-02-2014, 12:16
Motorsiklete Kaza Yaptırtmak isteyen Sürücü - Make car motorcycle accident News 2014 FULL HD (http://www.youtube.com/watch?v=2EUzrpgHrQw)

bide bunu izleyin

Bu tam şerefsizmiş, söylenecek kelime yok

emir91
09-02-2014, 12:22
Bir gün plakasız bir motor iki tane sıkar bişey olmamış gibi yürür gider ozaman akıllanır bu hayvanlar

burkaykalyon
09-02-2014, 12:30

bide bunu izleyin

Doblo'nun yaptığı tam şerefsizlik ancak küfür etmeyecek motorcu aga. Yok öyle bir dünya. Kimin nasıl bir sinire sahip olduğunu bilemeyiz. Küfür ne demektir ya? Ya da şöyle sorayım. Küfür etmesi gerekir miydi?

AEAlmas
09-02-2014, 12:37
Sırf bu olaylardan motor almıyorum cok istesemde

CoSA
09-02-2014, 12:37
Doblo'nun yaptığı tam şerefsizlik ancak küfür etmeyecek motorcu aga. Yok öyle bir dünya. Kimin nasıl bir sinire sahip olduğunu bilemeyiz. Küfür ne demektir ya? Ya da şöyle sorayım. Küfür etmesi gerekir miydi?

o durumla karşılaşıpta aa ne kadarda hoş kaza yaptırmak istedin bana canım selam diyecek birini tanımıyorum ama ben :)

Alper_
09-02-2014, 12:38

otomobili kullanan hata yapabilir..motorlu küfür etti mi bilmiyorum duymadım ama geçenlerde bana oldu s. yordum bir tarafını..bazılarına elini kaldırıp özür diliyorsun anlamıyor.

burkaykalyon
09-02-2014, 12:40
o durumla karşılaşıpta aa ne kadarda hoş kaza yaptırmak istedin bana canım selam diyecek birini tanımıyorum ama ben :)

Güzel Türkçe'mizde küfür yerine kullanabileceğimiz ve sinirimizi daha yatıştırarak kullanabileceğimiz bir çok güzel kelime mevcut :)

Demek istediğim şu; bu ülkede ana avrat küfür etti diye millet birbirini doğradı. Çok değil 3-5 sene önce. Her kötü durumda küfüre başvurmak saçma geliyor bana.

Can's
09-02-2014, 12:40
otomobili kullanan hata yapabilir..motorlu küfür etti mi bilmiyorum duymadım ama geçenlerde bana oldu s. yordum bir tarafını..bazılarına elini kaldırıp özür diliyorsun anlamıyor.

işte o tıp durumlarda senın araban en guzel sılah abı alttan bır doldur onune gecıp blackman olsun :D

Alper_
09-02-2014, 12:44
işte o tıp durumlarda senın araban en guzel sılah abı alttan bır doldur onune gecıp blackman olsun :D

hahaha :D onu arka sisleri yakanlara yapıyorum :ofk:

Risendark
09-02-2014, 13:19

bide bunu izleyin

şerefsizin evladı bu diğerinden kat kat o.ç amk (sport gazetesi) bebesi

Frid
09-02-2014, 13:25
herkes hata yapabiliyor neticede kasıtlı yapılmaması önemli olan,

audi sahibi hem emniyet, hem sağlama hiç normal bir davranış değil. doblonun sürücüsünün kafası da sağlamış haplı gibi hani.

plakalar okunabilirken polise vermek mantıklısı.

burakcan
09-02-2014, 16:24

sonuna kadar katılıyorum adam belki fark etmedi ama motorsikletlinin küfür etmesi vede el kol hareketi olayı başka bir boyuta taşımış şahsen bana yapsaydı motorun egsozunu sokardım bir yerine ne demek küfür ya :(

fore
09-02-2014, 22:17
Doblo dayaklık..

bahadırtelli
09-02-2014, 23:05
Küfüre vs takılan arkadaslar bi motor kullanın cok değil 10. dakikada motorcuların ne cektiğini anlarsınız.
Elinde telefon 2 şerit kapatarak dönüyor adam bide artistlik yapıyor.
Ha şunuda söyleyim öle her motorcunun etide yenmez arabadayken nasıl sizin motora karı avantajınız varsa durup arabadan inince dikkatli olmanızı tavsiye ederim. ful koruma ve kask ve eldivenler olası bir kavgada cok işe yarıyor tecrübe ile sabittir.
Ama en güzeli kavga vs olmadan biraz empati sizin ufacık bir hatanız karşı tarafta hayati /kalıcı hasarlara yol açabiliyor.

HondatugraL
09-02-2014, 23:17
Bu tur motorların saçmalığı genelde ortadan soldan gıtmelerı oluyor ancak şu durumda motorun hiçbir günahı yok. Bilmem ne çocukluğunun kralını yapmış audici p.ç.

mert_can 41
09-02-2014, 23:19

bide bunu izleyin

Bu tam çıldırtıcı oldu seneler önce bir motor formunda bir motorcu birinin motora binerken sırt çantasında silah taşıdığını söylemişti forumda kendimce çok kızmıştım ve ürkmüştüm bir insan neden silah taşıma gereği duyar diye son iki yıldır çok daha iyi anlıyorum adamın canına kast ediyo resmen yaa :mad:bir derdin varsa arabayı sürme in aşağı derdini çöz iki tekerlekli birine yok sıfır geçmeler yok sıkıştırmalar birde bunun micralı versiyonu vardı motorcuya arabayla vuruyodu motora başlıcam ama sırf bunlar yüzünden yok yere canımdan olma tehlikesi korkutuyo

darkmoon
09-02-2014, 23:31
ekleme yapıyım bunlar böyle sürüyorlar ama motorcular içinde hatrı sayılır sayıda polislerde vardır..

bilhassa motorlu yunus şahin gibi zaten normal görevlerinde motorsiklet üstünde olan polislerin bazıları sivil hayatındada koyu motorcudur motorları vardır..

Bilmeden öyle birine çatarlarsa görürler anyayı konyayı..

AdemAr
10-02-2014, 00:39
tamam burda araç kullanıcıları hatalı ama otobanda 180-200 km hızla vınn diye geçen bi motoru kimse farkedemez. yanımdan öyle geçtiklerinde inanın ben korkuyorum ya görmeyipte direksiyonu hafiften kırsaydım nolurdu diye.

dahan
10-02-2014, 00:53
trafikte çok sabırlıyımdır,önüme okadar kişi çıkar ve kırar ki hiç küfür etmem içimdende etmem,umrumda olmaz birde küfür etmeyi sevmiyorum,ışıksız bir göbek döndüm yol bom boş tam döndüm motorcuyla aniden göz göze geldim motorcu nerden çıktı anlamadım, çocuk son anda firenledi,ben ona baktım o bana,yola devam,işin içine küfür girerse işin rengi degişir o zaman,,,,,doblonun olay sonrası yaptıgı hareketler kabul edilesi degil,