Orijinalini görmek için tıklayınız : İntegra buluŞmalari
fatihtemizer
13-02-2014, 10:33
Merhaba arkadaşlar..Her cuma standart Ataköy olimpiyat evinin ordaki Cafedrall cafede buluşuyoruz..Haberi olmayan integracı ve araclara gönül vermiş arkadaşları bekleriz.Yer müsait otopark sıkıntısı yok.Güzel bir ortamımız var.Bilgi,fikir,parça alışverişleri her türlü yardım konularında konusup tartışıyoruz.Burdan konuyu güncel tutarak ortamımızı renklendirmek ve geliştirmek istiyorum.Arac marka farketmez herkesin başımızın üstünde yeri var mantığıyla bakıyoruz olaya.
cuma akşamı vazgeçilmezi cafe drall ve integracılar :)
by_hayali
13-02-2014, 11:02
Ataköy uzak olmasa ne zamadır gelme niyetim var ama cuma akşamı işten çık bide o trafikte karşıya geç, ben buradan çıkıp gelene kadar siz dağılmış olursunuz muhtemelen :)
fathi abi aranıza katılmayı isterim müsait bi günde :) arabayı da senin arabanın arkasına kamufle ederim gözükmüyo zaten velet :D
fatihtemizer
13-02-2014, 13:34
cuma akşamı vazgeçilmezi cafe drall ve integracılar :)
Kanka gökhan arkadasımız izmitten geliyor:))tabi zaman önemli müsait olursan bekleriz.
fathi abi aranıza katılmayı isterim müsait bi günde :) arabayı da senin arabanın arkasına kamufle ederim gözükmüyo zaten velet :D
ömer,her zaman bekliyorum ıspartakuleden beyaz integrada geliyor aracla gelemesende ben alırım senı sorun yok..
fatihtemizer
14-02-2014, 08:13
Yağmurlu istanbul gününde akşama çay a bekleriz.
Kanka gökhan arkadasımız izmitten geliyor:))tabi zaman önemli müsait olursan bekleriz.
ömer,her zaman bekliyorum ıspartakuleden beyaz integrada geliyor aracla gelemesende ben alırım senı sorun yok..
sağolasın abi eksik olma, müsait zamanda sizlerleyim inşallah :)
fatihtemizer
15-02-2014, 20:19
Tamam kardesım bekleriz her zaman benı araman yeterlı
fsunnetci
16-02-2014, 09:16
14 şubatta buluşmamı olur kardeşim yaa :D
neyse haftaya Cuma telafi ederiz...
cuma cumartesi ikigün üztüzte cıkınca sıkıntı oluyo :D bu hafta cuma kullanıcak kontenjanımı ordayım insaallah
fatihtemizer
17-02-2014, 00:46
:)sorun yok bizbizeyiz.
fatihtemizer
20-02-2014, 15:12
Buluşmamız bu haftaya özel buakşam olacaktır gelmek isteyen arkadaşlar için güncel olsun..
Emre Ekrem
20-02-2014, 15:29
Olmadı ki bir integram bineyim gezeyim. Bol fotoğraf isteriz.
fatihtemizer
21-02-2014, 15:38
Fotoları koyarız Emre..İnşallah binmek nasip olur ne diyelim:))