eA_Civic
14-02-2014, 10:19
öncelikle herkese merhaba arkadaşlar,daha forumda yeni olduğumdan dolayı kendimi kısaca tanıtmak gerekirse adım emrullah,,istanbul güngörende oturuyorum,,belki bilen bilir RLU 35 civic si yın eski sahibiyim,aracımı 3 ay önce satmak hiç aklımda bile yokken sırf 4 kapı bi araç ihtiyacım yüzünden satmak zorunda kaldım,biraz araştırmadan sonra clio 2 de karar kıldım,aracı tokattan aldıktan sonra biraz bindim ama doğal olarak si dan inen birisi olarak araçla biraz bişeyler yapmaya karar verdim ve ilk olarak şanzımandan başlayalım dedik,,
aracımm 2002 model clio 2 1.6 16 valf 110 luk olan
üzerinde jb5 şanzıman var,ben bunu en az maliyetle jb3 e çevirmek istiyorum,o yüzden jb5 in kovanını kullanmayı düşünüyorum,o yüzden benim sizlerden öğrenmek istediğim jb3 şanzımanın ayna mahruti ve dişli oranları :soru: ,,parça konusunda pek sıkıntı yaşamam,ama dediğim gibi en az maliyetle bu işi halletmek istiyorum olmadı komple jb3 takarım,hepinize şimdiden tşk ederim
aracımm 2002 model clio 2 1.6 16 valf 110 luk olan
üzerinde jb5 şanzıman var,ben bunu en az maliyetle jb3 e çevirmek istiyorum,o yüzden jb5 in kovanını kullanmayı düşünüyorum,o yüzden benim sizlerden öğrenmek istediğim jb3 şanzımanın ayna mahruti ve dişli oranları :soru: ,,parça konusunda pek sıkıntı yaşamam,ama dediğim gibi en az maliyetle bu işi halletmek istiyorum olmadı komple jb3 takarım,hepinize şimdiden tşk ederim