Orijinalini görmek için tıklayınız : golf7 tsi aracıma gti egzos uyumu
Arkadaşlar aracımın difüzörünü orjinal gti difüzörü ile değiştirip orjinal gti egzosu ile çift çıkışlı yapma isteğim var.Fakat konu ile alakalı bilgi eksiğim olduğu için sizlere danışmak istedim.Takılacak yeni egzos orjinal vw ürünü olsada motor hacmi,hp,tork özellikleri farklı olduğu için sorun yaşarmıyım acaba?Bu tarz bazı konularda egzos veya egzos çapını değiştiren arkadşlar alt devirler öldü gibi yorumlar yapıyorlar.Acaba bu durum benim aracımda da olabilir mi?Teknik bilgiye ihtiyacım var:)
Ürün de bu
Ender Elektronik» Sony - Blaupunkt - Pioneer Yetkili Servisi >>> (http://www.enderelektronik.com.tr/e/oem-yedek-parcalar/volkswagen/golf-7-2012-/1491/urun-detay)
Sadece çift çıkış egzoz kafası mı istiyorsunuz?
Sadece çift çıkış egzoz kafası mı istiyorsunuz?
hayır son susturucuyu golf7 gti susturucusu ile değiştircem.
hayır son susturucuyu golf7 gti susturucusu ile değiştircem.
Herhangi bi kayıp ya da artış yaşamazsınız da Gti susturucusu almanızın sebebiniz nedir?
Difüzörü yapıp orjinal susturucuya Gti egzoz kafası yaptırabilirsiniz.
Herhangi bi kayıp ya da artış yaşamazsınız da Gti susturucusu almanızın sebebiniz nedir?
Difüzörü yapıp orjinal susturucuya Gti egzoz kafası yaptırabilirsiniz.
orjinal susturucu üzerinde işlem yapmak pek mümkün durmuyor şekil itibarı ile.Ya son susturucuyu komple iptal edip çift çıkış yapılmalı ya da bu şekilde orijnal bir susturucu ile.Benim merak ettiğim motor yapısı farkı nedeniyle kayıp yaşanır mı?
orjinal susturucu üzerinde işlem yapmak pek mümkün durmuyor şekil itibarı ile.Ya son susturucuyu komple iptal edip çift çıkış yapılmalı ya da bu şekilde orijnal bir susturucu ile.Benim merak ettiğim motor yapısı farkı nedeniyle kayıp yaşanır mı?
Herhangi bi susturucu iptal etmediğiniz sürece alt devirlerde kayıp yaşamazsınız. Ama orta veya son susturucuyu iptal edip yazılım yaptırmadığınız zaman alt devirlerde bi miktar kayıp yaşanıyor.
M U R A T
20-02-2014, 12:57
başka bir forumda 1.2 tsi a gti son takan var rahatladığını yazmış
http://www.vwgolfturkiye.com/forum/topic/9649-mk7-yeni-proje-gti/?p=152006
bilgim olmadığı için tecrübeli arkadaşlarımızın fikrini alayım istedim:)2 tane egzos ucu 120 lira yapıyor egzoscu malzeme ve işçilik ücreti alıcak haliyle.Son olarak simetri hastalığı var uçların nizami durması şart:)Bu yüzden orjinal parça kullanayım istedim
abdullahduymaz
20-02-2014, 15:53
Sona güzel bir custom susturucu yaptırırsınız seste tatlı olur performansı da geriletmez boşa, zaten işin ehli işçiliği güzel bir egzozcuda yaptırırsanız uçların duruşları simetrik ve düzgün olur.
semsialtunbas
20-02-2014, 17:27
bencede 1000 lira yazık günah gti susturucu için, düzgün bi egsozcu sonu iptal edip güzel bi çift çıkış yapar 400-500 liraya, hem de son iptaliyle tatlı bi sesi olur aracın abartı olmaz