Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sony Xperia S ve Hakkında Bilgisi Olan ve Telefon Önerileriniz

yavuznasuhi
22-02-2014, 09:02
Xperia S hakkında önerilerinizi almak istiyorum alınır mı kullanan var mı şuanki telefonum xperia u kamera menu renk tasarım olarak çok memnunum ama hantal ve yavaş bir telefon aynı sıkıntıyı xperia s de yaşarmıyım varsa telefon önerileriniz 1000 tl yi geçmeyecek sıfır veya ikinci el almak isterim hızlı ve kamerası ortanın üstünde olan (şuanki xperia u 5mp 720p video çekim özelliği işimi görüyor bu seviye ve üstü )

Bluttbeton
22-02-2014, 09:12
S değilde SP kullanıyorum tek sıkıntım telefonu aldıktan 1 ay sonra kamerasının camı çizildi sinir bozucu bişe ,Eğer biraz daha çıkabilirseniz SP alın derim.
S için konuşacak olursam arkadaşım kullanıyor çok bi sıkıntı kasılma yok

initial-D
22-02-2014, 09:23
1,5 senedir kullanıyorum,bir sıkıntı,kasılma yok.android 4,1,2 sürümünde şuan.sp ve yeni modellerdeki güncellemeleri almayacak.jelly bean sonrasındaki android versiyonunu alıp finali yapacak diye biliyorum.

şarj sınıfında ortalama 1 gün civarı.azı fazlası kullanıma kalmış.ekran harika,kamera çok iyi.

yavuznasuhi
22-02-2014, 09:56
1,5 senedir kullanıyorum,bir sıkıntı,kasılma yok.android 4,1,2 sürümünde şuan.sp ve yeni modellerdeki güncellemeleri almayacak.jelly bean sonrasındaki android versiyonunu alıp finali yapacak diye biliyorum.

şarj sınıfında ortalama 1 gün civarı.azı fazlası kullanıma kalmış.ekran harika,kamera çok iyi.

Peki yeni sürüme geçmemesi bir sıkıntı yaşatır mı ilerde yada ne gibi dezavantajı olur

mehmetRS
22-02-2014, 10:05
Bende de L var.. cok memnunum şimdiye kadar bir kasılma yavaslama yaşamadım, güncelleme sonrası hiçbir sıkıntı yaşamadım.. tek sorun traffic racer çalışmıyor sadece :) her şey calısıyor bir o calısamıyor :D

initial-D
22-02-2014, 10:19
Peki yeni sürüme geçmemesi bir sıkıntı yaşatır mı ilerde yada ne gibi dezavantajı olur

sadece yeni sürümde çalışan uygulamaları destekleyemez olur.alıpta 5-6 sene kullanmayacaksan sıkıntı yaratacak bişey değil bence

yavuznasuhi
22-02-2014, 10:33
Bende de L var.. cok memnunum şimdiye kadar bir kasılma yavaslama yaşamadım, güncelleme sonrası hiçbir sıkıntı yaşamadım.. tek sorun traffic racer çalışmıyor sadece :) her şey calısıyor bir o calısamıyor :D

Sony de bir tek U da mı var bu kasılma bana mı denk geldi :)

yavuznasuhi
22-02-2014, 10:35
sadece yeni sürümde çalışan uygulamaları destekleyemez olur.alıpta 5-6 sene kullanmayacaksan sıkıntı yaratacak bişey değil bence

Uygulamalarla pek işim yok u nun tasarımı çok güzel aynısının büyüğü olduğu için ve kamerası gayet iyi o yuzden s e geçmeyi duşunuyorum bu kadar olumlu yorumlar sevindirdi beni

RSBurak
22-02-2014, 11:25
bende xperia sp kullanıyorum benimde kamera lensim çizildi en son bir hafta önce güncelleme geldi o çizik kamerayla çok güzel fotoğraf çekmeye başladı yaptırmayı düşünüyordum vazgeçtim.850 liraya bir yerde görmüştüm kesinlikle parasını kat kat hakeden bir telefon.1000 liray bütçe varsa hiç düşünmeyin derim.1.7 ghz işlemci hızı daha kastığını görmedim real racing 3 filan oynuyordum

AdemAr
22-02-2014, 11:58
xperia ion kullanıyorum şarj dışında gayet güzel