Orijinalini görmek için tıklayınız : Bixenon
Black c3
04-03-2014, 22:47
Arkadaslar aracimi bixenon yapmak istiyorum ortalama fiyati ne kadar birde istanbulda tafsiye edeceginiz yer varmi saygilar herkeze
alppaker
04-03-2014, 22:58
Tavsiye edeceğim bir yer yok bende şu sıralar düşünüyorum forumda illaki bu işle ugraşan insanlar vardır ortalama fiyatlar corsa için sormuştum 400 500 fiyat çektiler
Black c3
04-03-2014, 23:08
Tavsiye edeceğim bir yer yok bende şu sıralar düşünüyorum forumda illaki bu işle ugraşan insanlar vardır ortalama fiyatlar corsa için sormuştum 400 500 fiyat çektiler
Bende yarin floryada sorucam ama guzel oluyo abi araca cok farkli hava kayito
bir arkadaşım fiestasına yaptırmıştı usta baya iyi demişti.yer maltepede gülsuyu köprüsünün ordaymış adını unuttum yarın arayıp öğrenebilirim isterseniz.buarada fiesta arkamdan selektör yaptı baya iyiydi.
Black c3
04-03-2014, 23:11
bir arkadaşım fiestasına yaptırmıştı usta baya iyi demişti.yer maltepede gülsuyu köprüsünün ordaymış adını unuttum yarın arayıp öğrenebilirim isterseniz.buarada fiesta arkamdan selektör yaptı baya iyiydi.
Kardesim bi ogrenirsen sevinirim ya sagolasin..
Kardesim bi ogrenirsen sevinirim ya sagolasin..
tabiki yarın öğrenir yazarım.
Ankara'da olsaydınız yardımcı olurdum
arkadaşım dükkan adını bilmiyormuş.yalnız ustanın adı dursunmuş.gülsuyu köprüsünden gülsuyu yönüne çıkarken sağda lastikçinin yanındaymış.
arkadaşım dükkan adını bilmiyormuş.yalnız ustanın adı dursunmuş.gülsuyu köprüsünden gülsuyu yönüne çıkarken sağda lastikçinin yanındaymış.
ne kadara yaptırmış? öğrenebilirmisin?
Kartal uzman far. oktay usta gorusun derim. işçilik iyi ben far mercek temizliği yaptırdım.
ne kadara yaptırmış? öğrenebilirmisin?
markadan markaya faklılık gösteriyormuş.yada fardan fara diyelim çifte standart gibi anlaşılmasın.merceklerle alakalı bir durummuş.
Black c3
05-03-2014, 19:51
arkadaslar fiyat 500 lira bugun gorustum sizce nasıl
Gülsuyundaki Dursun usta işinin ehlidir..Tanıdığım yaklaşık 10-15 araca yaptı ve şuana kadar hiç bi sıkıntı çıkarmadı..İsteyenlere numarasını verebilirim..
Black c3
05-03-2014, 21:00
Zaten bende onunla konustum ama biraz daha paZarlik edicem :D
peki bixenon mu yapiyo yoksa mercekli xenon farmi?
Black c3
05-03-2014, 21:17
peki bixenon mu yapiyo yoksa mercekli xenon farmi?
Bixenon yapicak benim araci 500 tl
Bixenon yapicak benim araci 500 tl
bende alabilirmiyim numarayi :)
İlker Kemal Bikeç,
Mercek montajı , bixenon vs. dediğinizde türkiyenin en iyisidir açıkara ;)
Kaç kişi yönlendirdim, hepsi çok memnun kaldı. Bana Telefonda tarif etti kendim yaptım. birsürü parça aldım, buldu etti sağolsun. ilgili yardımsever bir arkadaşımdır tavsiye ederim.
Naçizane konuyu kirletmeden bir soru sorayım.
Sonradan yapma bir bi-xenon fark ile normal mercekli xenon far arasında nasıl bir görüş farkı olabilir sizce hangisinin görüşü daha iyi olur ?
Sorma amacı megane'ımızın orjinal mercekli xenon farları hepten gitti artık göstermiyor kıvamına geldi bi-xenon yapmak bi çözüm olabilir mi ?
Arkadaslar aracimi bixenon yapmak istiyorum ortalama fiyati ne kadar birde istanbulda tafsiye edeceginiz yer varmi saygilar herkeze
İbrahim Avkan
0 (535) 200 00 04
bahçelievler de mekanı vardı en son işçiliği gayet iyi sahibinden de 100 e yakın ilanı vardı mercekli far'a dönüştürdüğü araçların ama o ilanlar kalkmış bende favorilerde ekliydi oradan veriyorum numarasını. Normal binek araçlar için ortalama 400 tl ama tam detayını bilemiyorum. Ama güzel bi bi xenon far için bi 600-700 tl gözden çıkarmak gerekli.
Not: timuçinnnn knka sen önce xenon'a çevir ondan sonra merceğe geç knka sarı far spec :D
Naçizane konuyu kirletmeden bir soru sorayım.
Sonradan yapma bir bi-xenon fark ile normal xenon far arasında nasıl bir görüş farkı olabilir sizce hangisinin görüşü daha iyi olur ?
Sorma amacı megane'ımızın orjinal xenon farları hepten gitti artık göstermiyor kıvamına geldi bi-xenon yapmak bi çözüm olabilir mi ?
mercek olduğu zaman ışığı alakasız saçma sapan noktalara yaymıyor. Sabit noktada topladığı için görüş biraz daha iyi oluyor. Ve en önemlisi karşıdaki sürücünün gözünü almıyor. Geçen nette gezinirken rastladım.
Gece Uçuşu (http://www.geceucusu.com/)
site sadece aydınlatma üzerine tavsiye ederim.
mercek olduğu zaman ışığı alakasız saçma sapan noktalara yaymıyor. Sabit noktada topladığı için görüş biraz daha iyi oluyor. Ve en önemlisi karşıdaki sürücünün gözünü almıyor. Geçen nette gezinirken rastladım.
Gece Uçuşu (http://www.geceucusu.com/)
site sadece aydınlatma üzerine tavsiye ederim.
Farlar zaten orjinal mercekli xenon onu yazmayı unutmuşum düzelttim şimdi.
Site için de tşk ler araştırıyorum
Aynen İlker Kemal bu işin en iyisidir. Pazarlık çok yaptırtmaz ,ama yaptığı iş kullandığı malzeme,esnaflığı 10 numaradır.Herşeyin doğrusunu söyler.Taktığı ürünler de orijinal hella,valeo,bosch gibi ürünlerdir. Çakma çin işi bi-xenon takmaz. Bu işlemi yaptıracaksanız orijinal merceğine göre xenon ve balast d1s kit ile birlikte alın memnun kalırsınız.
İlker Kemal Bikeç,
Mercek montajı , bixenon vs. dediğinizde türkiyenin en iyisidir açıkara ;)
Kaç kişi yönlendirdim, hepsi çok memnun kaldı. Bana Telefonda tarif etti kendim yaptım. birsürü parça aldım, buldu etti sağolsun. ilgili yardımsever bir arkadaşımdır tavsiye ederim.
Orçun Dikayak
19-03-2014, 17:50
Normal mercekli farlar bi xenon olmaz normal xenon takılıp kullanılır ancak bi xenon motorlu yani içinde perde olan merceklerdir selektör attığınızda perde kalkar ve uzunlar yanar saldığınızda perde iner kısaya döner arkadaşların referans verdiği Ilker Kemal işinin ehlidir benim fiestamin mercek montajlarini o yaptı zahmetli iştir o yüzden işçilik biraz fazla ama bu bi kere yapılıyor çanağa sabitlenen mercek tekrar sökülmez o yüzden hata affetmiyor iş yanlış işçilik sonucu far ayari da tutmaz.
Sabitlemek için 400 TL gibi bir rakam istiyordu balast, ampul, tutucular filanda çift olarak bi o kadar tutmakta toplam 800 TL civari gozden çıkarın.
Black c3
19-03-2014, 18:16
Normal mercekli farlar bi xenon olmaz normal xenon takılıp kullanılır ancak bi xenon motorlu yani içinde perde olan merceklerdir selektör attığınızda perde kalkar ve uzunlar yanar saldığınızda perde iner kısaya döner arkadaşların referans verdiği Ilker Kemal işinin ehlidir benim fiestamin mercek montajlarini o yaptı zahmetli iştir o yüzden işçilik biraz fazla ama bu bi kere yapılıyor çanağa sabitlenen mercek tekrar sökülmez o yüzden hata affetmiyor iş yanlış işçilik sonucu far ayari da tutmaz.
Sabitlemek için 400 TL gibi bir rakam istiyordu balast, ampul, tutucular filanda çift olarak bi o kadar tutmakta toplam 800 TL civari gozden çıkarın.
Abi isciligi cok iyidir bilmiyorum ama abi 450 tl herseyiyle istediler benden maltepedeki usta 800 cok pahali geldi bana :/
Orçun Dikayak
20-03-2014, 19:57
Herseyiyle o paraya nasıl yapiyorlar anlamış degilim iyi araştır derim zaten malzeme o paradan fazla tutar mercekleride sayarsak bence o arkadaşlar bixenon degil normal mercek takiyorlardir cok iyi araştır yaptirmadan yapildiktan sonra farlarin çöp olur ;)
Abi isciligi cok iyidir bilmiyorum ama abi 450 tl herseyiyle istediler benden maltepedeki usta 800 cok pahali geldi bana :/
Müdür balast ampul dahil değildir o fiyata.Ancak o şekilde 450 olabilir.Sadece mercek + balast + ampul 400-500 tutuyor...