PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : celox chip hakkında

mikelazi
26-03-2014, 07:46
ing.ten bir arkadaşım bana bunu Celox Performance '+15bhp' Power Module (http://www.celoxperformance.com/powermodule.html) göndermiş...nasıl kullanıcam nereye baglamam gerekiyor bilgisi olan yardımcı olabilecek varsa yorumlarınızı bekliyorum. :)

boosted_pug
26-03-2014, 08:17
Bu cihaz iat sensörünü yaniltip aracin birkac derece avans vermesini sagliyor gaz kelebeginin altinda gri renkli sensörün soketini söküp bu malzemeyi takicaksiniz bana sorarsaniz yazin kullanmanizi tavsiye etmem kisin kullanilabilir

mikelazi
26-03-2014, 10:38
Bu cihaz iat sensörünü yaniltip aracin birkac derece avans vermesini sagliyor gaz kelebeginin altinda gri renkli sensörün soketini söküp bu malzemeyi takicaksiniz bana sorarsaniz yazin kullanmanizi tavsiye etmem kisin kullanilabilir

verdiginiz bilgi için teşekkürler.yazın nie kullanmıyayım bunu çözemedim.bu arada kelebegide 1.6 kelebek ile degişcem fark olur illaki düşüncesindeyim.

boosted_pug
26-03-2014, 18:56
1.6 kelebek güzel olur orjinali bihayli küçük yazın takmayın dememin sebebi iat sensörü giren havanın ısısına göre avansı geri çeker yazın sıcak havada siz bu sensörü ekarte edip birde yerine bu cihazı takarsanız aracınız siz dıuymasanız bile avans vurabilir

mikelazi
27-03-2014, 11:30
bilgi için teşekkürler...:)